Cara ngrusak pensie Guardian S Orb ing warisan Hogwarts, carane ngalahake wali pensieve lan ngrusak pensie S Orb ing Warisan Hogwarts – Dot Esports

Cara ngalahake wali pensieve lan ngrusak orb pensie ing Warisan Hogwarts

. Konten editorial kita 100% mandhiri lan kita sijine saben produk sing kita deleng liwat proses tes sing ketat sadurunge nyritakake apa sing kita pikirake. Kita ora bakal menehi saran apa wae sing ora bakal digunakake kanggo awake dhewe. Waca liyane

Cara ngrusak orb pensie para pensiun ing warisan Hogwarts

Cara ngrusak orb pensie para pensiun ing warisan Hogwarts

Warisan Hogwarts nawakake sawetara pemain sing apik, nanging bosen boss gelut ing saindhenging game. Antarane gelut iki, sing paling akeh yaiku kepentingan pimpinan Guardian Pensive sajrone nyoba percial Rackham. Siji serangan khusus sing ndadekake Guardian pensieve mungsuh sing mbebayani yaiku projectile orb sing cocog karo sampeyan kanggo ngrusak.

Untunge, yen sampeyan ngerti carane, sampeyan bisa ngrusak orb iki kaya sing dituntut, mbatalake serangan kasebut langsung. Ya, iki persis apa sing bakal kita tampil ing pandhuan iki!

Minangka lara amarga serangan orb saka wali pensieve, bisa gampang diwarisake. Sampeyan bisa ngrampungake orb nalika diisi kanthi nyandhang mantra sing duwe warna sing padha karo orb. Pensie Guardian ngisi daya warna kuning utawa ungu. Mula, sampeyan butuh paling ora siji kuning lan ungu ungu ing slot jampi sajrone perang.

Disaranake nglengkapi mantra ing ngisor iki kanthi efektif ngrusak orb:

Disaranake mantra
Orb Kuning Levioso
Orb ungu Accio

. Mula, sampeyan duwe akeh wektu kanggo ndhaptar warna orb ing otak sampeyan lan nyakot mantra.

Elinga, ngrusak orb ora mung cara kanggo ngindhari. Yen ngono Guardian pensieve wiwit ngisi orb nalika mantra kontra sing relevan ana ing cooldown, sampeyan bisa ngindhari hit kanthi dodge sing bener.

. Sampeyan kudu bingkai sampurna kanggo nyegah karusakan; Pramila kita nyaranake wektu ngupayakake nalika projectile orb diluncurake.

Hogwarts Warisan Pensive Guardian Ranrok

Cara ngalahake wali pensieve ing warisan Hogwarts

Sawise sampeyan ngerti carane ngrusak Orb, sebagian besar pekso Guardian boss dadi cepet. Umume gerakane yaiku telegraphed, luwih gampang kanggo sampeyan, blok, utawa parry. Nanging, ana sawetara serangan liyane sing sampeyan kudu dipikirake. Mangkene sawetara tips kanggo mbantu sampeyan ngalahake bos menacing iki.

  • Serangan umum dheweke mbuwang sampeyan yaiku kejut sing ora bisa dibubarake. Bisa dadi cilaka yen ora duduk ing wektu sing tepat. Duwe katrampilan Dodge sing nganyari bakal mbantu ton ing kene.
  • . Indikator kuning tegese serangan kasebut bisa dicelupake karo protego. Nalika indikasi abang nggambarake serangan sing ora bisa dibukak.
  • Matak mantra kuno ing bos nalika bisa. Ora mung ngatasi jumlah karusakan sing akeh nanging uga nempuh dheweke sajrone sawetara detik.
  • Yen sampeyan ndeleng aura putih kaya putih ing pimpinan, pindhah saka sawetara sing njeblug, njupuk setengah saka hp sampeyan.
  • .

Ngrusak orb pensie pensieve angel?

Sanajan Guardian pensie bakal koyone musuh sing kuwat nalika sampeyan nemoni, sing ora ateges angel. Mesthi wae, ngrusak orb minangka kunci kanggo menang perang iki – sebabe kita wis nuduhake sampeyan carane nindakake iki. Sawise sampeyan cepet nggarap pandhuan strategi kita ing ndhuwur, sampeyan bakal mlebu irama kanggo ngalahake wali pensieve ing warisan Hogwarts.

Kaya sing dakkandhakake, sawise sampeyan wis sinau kepiye carane ngrusak ORB, perang dadi luwih gampang kanggo navigasi. .

Cara ngalahake Guardian Pensize ing Warisan Hogwarts: Tembung pungkasan

Iki kanggo pandhuan kita babagan cara ngrusak orb lan ngalahake wali pensieve ing warisan Hogwarts. Kita yakin bakal taktik kasebut nggawe bos guardian pensieve perang mlaku-mlaku ing taman kanggo sampeyan. Kanggo panuntun warisan Hogwarts luwih, priksa manawa mriksa kaca kita! Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nganyari pandhuan ing wektu sing bakal ditindakake yen luwih akeh informasi luwih kasedhiya. Utamane yen ana DLC ing dalan.

. Yen sampeyan tuku link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap

Misi WEPC minangka situs sing paling dipercaya ing Tech. Konten editorial kita 100% mandhiri lan kita sijine saben produk sing kita deleng liwat proses tes sing ketat sadurunge nyritakake apa sing kita pikirake. Kita ora bakal menehi saran apa wae sing ora bakal digunakake kanggo awake dhewe.

Cara ngalahake wali pensieve lan ngrusak orb pensie ing Warisan Hogwarts

LOAD ING JAWA ING Warisan Hogwarts Fokus ing sihir misterius lan kuat sing diduweni pemain. Piandel unik iki bakal mimpin para pemain menyang lokasi sing kompleksan ing ngendi dheweke kudu ngadhepi mungsuh sing kuat kaya pacelathon pencival sajrone ngancurake perhiasan Rackham sing unik kanggo ngrusak orb guardian sing unik.

Minangka Navigasi Liwat Dalane Dalam Utama Game, dheweke bakal ngadhepi perang bos utama pisanan sajrone nyoba manawa percial Rackham menehi. Bagian wiwitan saka nggoleki iki bakal kalebu nyelidiki goblin ing wilayah kasebut lan navigasi liwat area sihir kuna sing misterius sadurunge pemain bakal bisa ngadhepi karo bos guardian pensieve.

Foe iki akeh, kuat, lan paprangan sing angel banget angel banget Warisan Hogwarts. Yen sampeyan lagi berjuang kanggo njupuk mungsuh iki, ana sawetara strategi utama sing kudu dielingi lan cara kanggo nyuda kesulitan sing gedhe banget kanthi ngrusak orb unik pensieve.

Carane ngalahake wali pensieve ing Warisan Hogwarts

Wektu lan sabar yaiku kabeh ing perang iki. Kanggo ngilangi musuh iki, sampeyan bakal pengin mencet kanthi serangan dhasar sampeyan kanthi asring lan Dodge saben-saben sampeyan kudu nglakoni.

Guardian pensieve pancen kuat banget, mula ora ana dodo bakal entuk biaya kesehatan sing ukurane. Aja wedi ngombe posion wiggenweld yen perlu lan coba njaga kesehatan paling ora separo utawa luwih dhuwur kanggo mesthekake yen sampeyan ora kudu miwiti maneh kabeh perang.

Nalika Meter Ajaib Kuno wis digawe cukup kanggo nggunakake, mesthi nglakoni. Iki minangka cara sing paling kuat lan penting kanggo mesthekake sukses sajrone perang iki amarga ngepit guardian pensieve kanthi sihir kuno bakal mandheg. . Mung kudu menehi jarak adoh saka pensieve wali nalika wiwit pulih saka stun kasebut.

Bisa uga migunani kanggo ngrusak orb pensie sing kuat kanggo nggawe perang luwih gampang. Nalika iki bisa uga muni angel, mula gampang banget yen sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake.

Warisan Hogwarts

Ngrusak orb pensie pensieve ora dadi syarat kanggo ngantem bos iki, nanging minangka pilihan sing bisa ditindakake para pemain sing bisa ditindakake pemain sajrone. Minangka menacing lan kuat amarga mungsuh iki katon, ngrusak orbane bener-bener gampang.

Kanggo ngrusak Orb pensie, kabeh pemain kudu ditindakake yaiku kena karo warna sing cocog karo warna sing cocog. Fungsi iki kaya sistem Pritegoeld ing pertempuran – Nanging yen sampeyan isih bingung, iki minangka risak sing bisa digunakake gumantung karo warna orb.

Kepiye cara ngrusak saben pensie Orb Guardian Wali:

  • Orb Kuning: Pemain bisa nggunakake mantra kontrol kuning sing kalebu momentum Arrusto, Glacius, Levioso, lan Transformasi.
  • Abang Orb: Pemain bisa nyakot mantra karusakan abang sing kalebu diffindo, Incendio, Confringo, Bombarda, lan Excelliarmus.
  • Purple Orb: Pemain bisa nggunakake mantra pasukan wungu sing kalebu Accio, Depulso, Descendo, lan Flipendo.

Apa sing kedadeyan nalika sampeyan ngrusak orb pensie pensieve?

. Sukses ngrusak orb pensie bakal nyebabake temporitas, sing uga bakal kedadeyan nalika pemain ngetung sihir kuno sing kuat ing musuh.

Amarga Breaking Orb bakal mbutuhake salah siji saka telung jinis warna Ejaan sing beda-beda, bisa njamin manawa salah sawijining jinis jampi siap kanggo mbukak sanalika sampeyan kudu dadi. Iki sebabe umume apike kanggo fokus utamane ing casting cast, casting gaib sampeyan, sing nyipta, lan nggunakake sihir kuno nganti pensieve wali mutusake kanggo ngisi orb.

Penulis Staff ing Dot Esport utamane nutupi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Lembah Lembah, game umum, lan streaming. Dheweke wis nulis lan menehi dolanan kabeh urip lan saiki wis nate nyemprotake rong taun. . . Ing wektu luang dheweke, dheweke seneng tuku buku liyane tinimbang sing bisa diwaca, game dhewe utawa karo kanca-kanca, ngombe kabeh teh, sing ngiringan kabeh, nekani film lan televisi, ngrungokake Kanggo musik, lan mbuwang wektu karo kulawargane, kanca, lan kewan-kewan, sing paling penting ing jagad iki.