Cara Ngrasa Revive – Pandhuan Legenda Apex – IGN, Sawise Ndhaptar Dhewe ing Pertempuran Royale, Legenda Apex Ngilangi | Pc Gamer

Sawise mirmatizing mandhiri ing perang Royale, legenda Apex wis nyingkirake

Mangsa Apex Legenda 14 teka ing 9 Agustus bebarengan karo pahlawan anyar, Vantage, lan Peta Peta News New.

Kepiye cara urip maneh

Raja canyon

Njupuk kancane sajrone petugas pemadam kebakaran minangka tugas mbebayani, nanging apa yen tim bisa urip maneh? Sampeyan bisa. Ana cara kanggo nggawe awake dhewe ing legenda APEX, nanging sampeyan kudu alat sing cocog kanggo narik.

Supaya bisa nindakake revive dhewe, sampeyan butuh tameng kalah legendaris. Peralatan emas iki luar biasa, nanging yen sampeyan bisa nemokake siji, aja lali nggunakake biaya siji-wektu khusus kanggo urip maneh.

Knockdown.png

Yen sampeyan duwe tameng kalah legenda, sampeyan bisa urip maneh sawise sampeyan mudhun kanthi nggunakake tombol sing dijaluk ing layar. Revive diri dhewe nggunakake wektu, priksa manawa sampeyan ndhelikake nalika nggunakake. Pemain liyane bisa mateni nalika sampeyan nggunakake perke.

Ngendi golek peralatan emas ing legenda Apex

Sampeyan bakal paling mungkin golek peralatan emas – utawa peralatan legendaris – kanthi tetes drops acak ing saindenging legenda Apex. Iki disebut dening karakter lan ditandhani ing peta kanthi bunder biru sing ilang sawise tliti.

Temokake pasokan pasokan sawise negara kanthi ngetutake lampu biru sing nuduhake jabatane, nanging disiapake kanggo nglawan squad liyane ing loot ing njero. Peralatan Emas bisa uga katon ing paket perawatan LIeline. Sampeyan bisa uga nemokake barang iki ing obah rampokan sing duwe lampu emas. Cahya Loot Tick ngungkapake lot sing paling dhuwur.

Sawise mirmatizing mandhiri ing perang Royale, legenda Apex wis nyingkirake

Tetep urip ing mode rangking gampang banget, ketoke.

Bloodhound nyekel bedhil sniper

Nalika legenda APEX diluncurake ing taun 2019, mula ana pirang-pirang fitur kualitas sing nyenengake saben perang Royale ing sangisore Sun miwiti nyilih. Sampeyan bakal angel dipencet kanggo golek perang Royale ing taun 2022 tanpa sistem sing respawn utawa pinging kontekstual, nanging Apex bakal ngeculake kit sing duwe pengaruh saka kolam renang:.

Revive diri minangka kemampuan panjelasan sing jelas sing bisa ditindakake kanthi ndhuwur sawise njupuk tameng kalah emas. Kemampuan wis wiwit diwiwiti wiwit diwiwiti Apex, nanging mung bubar sentimen komunitas sing ditindhes. Iki amarga ana bagean kanggo ngluncurake mode rangking sing overhauled Apex ing musim 13, sing nglumpukake metrik pemetusan mode lan nggawe rangking paling angel kanggo entuk. Saiki yen kabeh undakan peringkat kudu nggedhekake titik peringkat sing bisa entuk maneh kanthi mateni utawa tetep urip luwih dawa tinimbang mayoritas server, luwih becik bobote emas.

Pushback ing Revive diri kanthi cepet kanggo para perancang respawn kanggo njupuk kabar. “Umpan balik rez ngrungokake swara banter lan cetha,” Desainer game Apex sing tweets John Larson ing wulan Juni. Sawetara pemain ngarepake nerf kanggo kemampuan ing musim 14, nanging respawn bakal njupuk langkah luwih kanthi ngilangi awake dhewe lan ngganti liyane.

Ing papane, tameng emas kalah bakal oleh warisan malaikat wali sing sadurunge dicekel dening barang tas ransel emas. Tegese kancane urip kanthi tameng kalah emas saiki bakal bali maneh kesehatan lan waja. Kangge, tas ransel emas nemu perks anyar: kanthong jero, sing ngidini para pemain tumpukan barang-barang penyembuhan luwih gedhe ing backpacks (sanajan loro kit phoenix ing siji slot!).

Minangka pamuter apEx sapisan, aku dadi rong pikiran babagan pangowahan kasebut. Revive diri yaiku perkak sing apik, nanging butuh wektu sing suwe kanggo narik nol kanggo mbela dhewe, mula aku kaget krungu kekuwatane wis ilang. Miturut perbandingan, telpon saka tugas: versi warzone versi revive cepet lan luwih ngganggu. Nanging aku uga bisa ngormati kepiye pertempuran sing luwih murah. Sampeyan bisa nesu-nesu kanggo notak sniper sing ora bisa ditonton mungsuh-mungsuh sampeyan kanthi nglumpukake emas kanthi tameng emas, nyusup ing mburi parang, lan pilih awake dhewe. Ora ana revive dhewe bakal nggawe teamplay luwih penting ing pertandhingan solo solo. Aku kepengin weruh yen dolanan sing ngetutake timbal Apex, kayata PUGG lan Warzone, uga bakal ngrampungake kabutuhan kanggo urip maneh ing mangsa ngarep.

Ing obah sing ngimbangi apa wae, salah sawijining bedhil sing paling apik mung entuk nerfed. The Wingman, revolver ketrampilan dhuwur sing cocog karo bedhil, saiki bakal nggunakake sniper ammo tinimbang ammo sing abot, tegese ammo sing hebat banget lan sampeyan ora bisa nggawa akeh. Aku wis ndeleng pemain trampil nyuwek kabeh regu kabeh kanthi cara iki kanthi kebangkrutan headshots, dadi lulus menyang bedhil sniper ngormati aku.

Mangsa Apex Legenda 14 teka ing 9 Agustus bebarengan karo pahlawan anyar, Vantage, lan Peta Peta News New.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.