Cara nggunakake printah MSG ing Minecraft, Penting Prentah – Pendhidhikan Minecraft

Prentah penting

.

Cara nggunakake printah MSG ing Minecraft

Tutorial minecraft iki nerangake babagan nggunakake printah / msg kanthi gambar lan instruksi langkah-langkah.

Sampeyan bisa nggunakake komando / msg kanggo ngirim pesen pribadi kanggo pamuter utawa klompok pemain ing Minecraft (deleng uga / waca pesen pribadi, deleng / ujar kanggo pesen umum). Ayo njelajah Cara nggunakake ngapusi iki (printah game).

Platform sing didhukung

Komando / MSG kasedhiya ing versi Minecraft ing ngisor iki:

Platform Didhukung (versi *)
Edisi Java (PC / Mac) Ya
Edisi Pocket (PE) Ya (0.16.0)
Xbox 360 Ora
Xbox siji Ya (1.2)
PS3 Ora
PS4 Ya (1.14.0)
Ora
Ngalih Nintendo Ya (1.5.0)
Windows 10 Edition Ya (0.16.0)
Edisi Pendhaftaran Ya

* Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
Cathetan: Edisi Pocket (PE), Xbox One, PS4, Nintendo Switch, lan Windows 10 Edition saiki diarani Bedrock Edition. Kita bakal terus nuduhake dhewe kanggo sejarah versi.

Syarat

Ora ana syarat kanggo printah / msg. Sanajan sampeyan duwe cheats dipateni, sampeyan isih bisa mbukak komando / msg.

Msg printah

MSG Prentah ing Edisi Jawa Minecraft (PC / Mac)

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac), sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • target yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • Pesen yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. Mung pemain target sing bakal bisa ndeleng pesen iki ing jendela obrolan.

Msg printah ing Edisi Pocket Minecraft (PE)

Ing Minecraft Pocket Edition (PE), sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • Pesen yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. Mung pemain target sing bakal bisa ndeleng pesen iki ing jendela obrolan.

Msg printah ing minecraft Xbox One edition

Ing minecraft Xbox One edition, sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • Pesen yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. Mung pemain target sing bakal bisa ndeleng pesen iki ing jendela obrolan.

Msg Komando ing Edisi Minecraft PS4

Ing Edisi PS4 Minecraft, sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • Target yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • Pesen yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. .

Msg printah ing Minecraft Nintendo SWELL EDITION

Ing Minecraft Nintendo SWELL EDITION, Sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • Target yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • Pesen yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. Mung pemain target sing bakal bisa ndeleng pesen iki ing jendela obrolan.

Msg Komando Ing Minecraft Windows 10 Edition

Ing Minecraft Windows 10 Edition, sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • Target yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • Pesen yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. Mung pemain target sing bakal bisa ndeleng pesen iki ing jendela obrolan.

Msg Komando ing Edisi Pendhidhikan Minecraft

Ing Edisi Pendhidhikan Minecraft, sintaks kanggo ngirim pesen pribadi menyang pamuter yaiku:

Definisi

  • Target yaiku jeneng pamuter (utawa pamilih target) kanggo ngirim pesen pribadi kanggo.
  • yaiku pesen pribadi kanggo ngirim. Mung pemain target sing bakal bisa ndeleng pesen iki ing jendela obrolan.

Tuladha

Conto ing Jawa Edition (PC / Mac)

Kanggo ngirim pesen pribadi “Tindakake kula” kanggo pamuter sing jenenge Gagnemraf ing Minecraft Java Edition (PC / Mac):

/ msg digitraftor tindakake kula

Kanggo ngirim pesen pribadi “Run” menyang pamuter acak:

/ msg @r

Conto ing Edisi Edisi (PE)

Kanggo ngirim pesen pribadi “waspada!”Kanggo pamuter sing jenenge AXE2Grind ing Minecraft PE:

/ msg axe2grind nonton!

Kanggo ngirim pesen pribadi “Go Lor” menyang pamuter sing paling cedhak:

/ msg @p north

Kanggo ngirim pesen pribadi “shipwreck ing (8, 52, 26)” “menyang pamuter sing jenenge The Minecraft Xbox One edition:

/ msg theampingt shipwreck ing (8, 52, 26)

Kanggo ngirim pesen pribadi “Mateni Phantom” menyang pamuter sing paling cedhak:

/ msg @p mateni phantom

Tuladha ing edition PS4

Kanggo ngirim pesen pribadi “Gunakake EYYTRA” kanggo pamuter sing jenenge Digminecraft ing Edition MinecMinCraft ing Edition Minecrafraft PS4:

/ msg axe2grind nggunakake elytra

Kanggo ngirim pesen pribadi “Ayo kene” menyang pamuter sing paling cedhak:

/ msg @p @p teka mrene

Tuladha ing Nintendo Lock Edition

Kanggo Kirim Pesen Pribadi “Attacking thearthmover” menyang pamuter sing jenenge AXE2Grind ing Minecraft Nintendo SWit Switch:

/ msg axe2grind nyerang sampeyanarthmover

Kanggo ngirim pesen pribadi “Gawe cepet ing kene kanggo pamuter sing paling cedhak:

/ msg @p @p nganti cepet

Conto ing Windows 10 Edition

Kanggo ngirim pesen pribadi “Defend!”Kanggo pamuter sing jenenge TheExCavator ing minecraft Windows 10 Edition:

/ msg theexcavator mbela dhasar kasebut!

Kanggo ngirim pesen pribadi “Aktifake lever” menyang pamuter acak:

/ msg @R Aktifake lever

Tuladha ing Edisi Pendhidhikan

Kanggo ngirim pesen pribadi “Stop!”Kanggo pamuter sing jenenge The thearthmover ing Edition Edition Minecraft:

/ msg theamping stop!

Kanggo ngirim pesen pribadi “Go cara liyane” menyang pamuter sing paling cedhak:

/ msg @p sing cara liyane

Cara ngetik printah kasebut

1. Bukak jendela obrolan

Cara paling gampang kanggo mbukak komando ing Minecraft ana ing jendela obrolan. Kontrol game kanggo mbukak jendhela chatting gumantung saka versi Minecraft:

  • Kanggo Edisi Java (PC / Mac), pencet tombol T kanggo mbukak jendhela obrolan.
  • Kanggo Edisi Pocket (PE), tutul tombol chatting ing sisih ndhuwur layar.
  • .
  • Kanggo PS4, pencet D-Pad (tengen) ing Controller.
  • Kanggo Ngalih Nintendo, penet tombol panah sing bener ing pengontrol.
  • Kanggo Windows 10 Edition, pencet tombol T kanggo mbukak jendhela chatting.
  • Kanggo Edisi Pendhidhikan, pencet tombol T kanggo mbukak jendhela chatting.

2. Ketik printah kasebut

Ing conto iki, kita bakal ngirim pesen pribadi kanggo pamuter sing diarani digmineCraft karo printah ing ngisor iki:

/ msg digitraftor tindakake kula

Ketik printah ing jendela ngobrol. Nalika sampeyan ngetik, sampeyan bakal bisa ndeleng printah kasebut katon ing sudhut kiwa ngisor jendela. Pencet tombol ENTER kanggo mbukak printah kasebut.

msg printah

Sawise ngapusi wis mlebu, pesen pribadi “Tindakake kula” bakal ditampilake ing jendhela chatting pamuter sing jenenge digitraft.

Sugeng rawuh, sampeyan mung sinau cara nggunakake komando / msg ing Minecraft!

Prentah penting

–>

  • 15 September 2023 16:21
  • Dianyari

Komando (asring diarani “printah slash”) minangka cara sing apik kanggo nyetel setelan ing jagad sampeyan. Nalika akeh pilihan sing kasedhiya liwat macem-macem menu (kalebu antarmuka mode kelas), ana setelan tartamtu sing bisa diakses liwat printah kasebut. Ing artikel iki, sampeyan bakal ngerti kepiye printah kasebut diset liwat variabel sing umum kaya target lan koordinat, lan kita malah bakal ngliwati sawetara printah sing penting kanggo miwiti.

Prentah, uga diarani “Komando Slash”, mlebu liwat jendhela chatting minecraft, sing ditampilake kanthi mencet tombol T (gawan), utawa / Key. Entri Slash nampilake sistem teks ramalan sing mbantu para pemain nemokake lan nggunakake printah saka dhaptar. Kanggo nggunakake umume printah ing game, Aktifake Cidra kudu diaktifake saka menu setelan game.

(tab)
Nggunakake iki nalika ngetik printah bakal ngrampungake printah utawa bantahan kanggo.
/
Nggunakake / tombol uga bakal mlebu ing slash maju sing prentah sing dibutuhake minangka ater-ater menyang jendhela chatting, saengga minangka trabasan sing migunani.
↑ lan ↓
Tombol panah Ketik printah sing ditindakake sadurunge.

Siklus iki liwat printah utawa argumen sing bisa digunakake, lan bisa digunakake kanggo ngetik koordinat blokir kasebut sadurunge mlebu ing obrolan.

Ing paling prentah ing ngendi pamuter bisa ditemtokake minangka pitakonan, bisa “target” siji utawa luwih pemain tinimbang milih pemain kanthi jeneng. Contone, printah teleport duwe pilihan kanggo ora mung tujuan, nanging pemain liyane, lan rotasi koordinat.

@A
Kabeh pemain

@p
Player paling cedhak
@r
Pamuter acak (s) (dhaptar bakal katon ing ngisor pemain saiki ing saindenging jagad)
@s
Dhewe

  • Prentah ngerteni rong jinis lokasi, lokasi sing bener, lan lokasi sing gegandhengan.
    Koordinat Sejati cocog karo lokasi sing unik ing game (peta nuduhake koordinat sejati).
  • Koordinat relatif cocog karo (x, y, z) Jarak saka lokasi karakter ing game, lan diwakili nganggo tali tilde (~).

Yen sampeyan mbukak game, sampeyan ora kanthi otomatis diwiwiti ing 0,0,0. Cara paling gampang kanggo ndeleng lokasi ing ngendi sampeyan nggunakake koordinat pertunjukan. (Elingi: Cidra kudu diuripake kanggo nggunakake pilihan iki.)

Kanthi gegayuhan koordinat, rotasi opsional, saengga kita bakal nutupi bagean “printah” (saiki ora kasedhiya, nanging bakal teka).
Sampeyan uga bisa nggunakake nilai negatif kanggo tildes lan koordinat relatif. Bebas wae kanggo eksperimen!

Ngatur Donya kanthi printah

Sampeyan bisa ngatur jagad lan ing sawetara kasus, ngganti pengalaman individu ing njero kanggo pangguna. Nalika sampeyan bisa milih opsi kasebut nalika sampeyan nggawe jagad, sampeyan uga bisa ngganti pilihan kasebut yen sampeyan lagi ing jagad iki.

/ kangelan
Sintaksis: / kangelan (senar)

.

Kunci

e
Mob musuhan diidini, lan minangka jeneng kasebut, menehi karusakan sing kurang saka

Mob musuhan diidini, lan minangka jeneng kasebut, menehi karusakan luwih akeh tinimbang ing
n
Mobs musuhan bisa diadegake, nanging tingkat karusakan standar.
P
Mobs musuhan ora ditimbulake kanthi alami, lan dheweke ora ngatasi karusakan.

Ora kaya mode kreatif utawa slamet, sampeyan ora bisa nyetel saben pamuter.

/ immutableworld
Sintaksis: /Immutableworld (nilai)
Donya sing ora bisa diemperakake kaya mode petualangan ing edisi Minecraft liyane, nanging eksklusif kanggo Edition Edition. Sampeyan kudu disetel dening operator ing jagad iki, lan ora bisa disetel saben pamuter. Mode Petualangan ngidini sampeyan sesambungan karo blok nanging ora ngrusak dheweke.

/ GameMode
Sintaksis: /Gamemode (senar) (target)

Iki nyetel setelan game sing padha kaya iki ing menu setelan game.

Mode

Kreatif (c): Mode Creative Nyopot unsur kaslametane lan ngidini para pemain kanthi gampang nggawe lan ngrusak struktur lan mekanisme. Bahan bangunan tanpa watesan diwenehake

Survival (s): Ing mode iki, para pemain kudu ngumpulake kabeh bahan kanggo mbangun, kerajinan, lan entuk nilai pengalaman.

. Kanthi nggunakake printah ing jagad, sampeyan bisa nyetel mode game saben pamuter.

/ Gamerule (AllowdestRectiobiobiobiobiobs, Dilutuh, Pilihan GlobalMute)

Sintaksis: / gamerule (senar) (regane)

  • AllowdestRuctiveobbuck – Yen wis bener, para pemain bisa uga nggunakake TNT cedhak Liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake blok khusus (Allow, Deny, tapel wates) kanggo mbatesi karusakan potensial.
  • Allowmobs – mobs urip, makhluk obah sing ditemokake ing jagad minecraft. Grapyak (makhluk kaya pitik lan ocelots) lan ora dadi mobs sing ramah (makhluk kaya creepers) diijini katon ing jagad nalika iki diuripake.
  • GlobalMute – Pateni obrolan kanggo kabeh pemain nalika disetel kanggo bener, yen pemain ing jagad sampeyan bisa komunikasi karo saben liyane liwat klien kasebut liwat klien. Ngobrol kanthi standar.

Sampeyan uga bisa nyetel iki liwat antarmuka mode kelas.

Perintah Eksklusif kanggo Pendhidhikan

Ngetik / Bantuan bakal nggawa dhaptar lengkap printah saiki sing kasedhiya ing Pendhidhikan Minecraft. Ing ngisor iki minangka printah khusus sing unik kanggo utawa bisa uga beda ing pendhidhikan Minecraft.

Sintaksis: / kemampuan (target) (kemampuan) (bener utawa salah)

  • .
  • Bisu – Yen sampeyan pengin nyegah target ora ngomong, sampeyan bisa nyetel kemampuan iki. Pangguna (s) bakal weruh pesen “obrolan wis dipatèni”.
  • WorldBuilder – Sampeyan bisa ngontrol sapa sing diijini mbangun lan ngganti jagad iki kanthi prentah iki. Waca liyane babagan printah iki ing kene. (Sampeyan uga bisa nggunakake / wb utawa / dunia kanggo iki.)

Loro prentah kasebut bakal nyoba mbukak lan nyambungake mode lan sambungan kode, yen sampeyan wis nginstal, mesthi. Amarga ora ana bantahan tambahan sing dibutuhake, ketik printah ing ndhuwur lan penet bali.

Yen sampeyan ora duwe aplikasi sing dibutuhake, sampeyan bakal bisa ndeleng jendhela kesalahan sing padha karo (versi MacOS ditampilake kanggo referensi):

Kanggo ngrampungake, download aplikasi sing dibutuhake, nginstal, lan coba maneh.

Sumber Tambahan

  • Blok khusus
  • Komunikasi karo papan
  • Nambah karakter non-pamuter (desa desa lan npcs)
  • Sinau muter karo jagad Tutorial

Nganyari 18 Juni 2018