Cara Nggoleki Kunci Garasi Curtis ing Mati Pulau Mati 2, ing endi Kunci Garasi Curtis ‘ing Mati Island 2: Lokasi & Pandhuan – Charlie Intel – Charlie Intel

Endi Golek Kunci Garasi Curtis ‘ing Mati Island 2: Lokasi & Pandhuan

Mangkene carane sampeyan bisa ngumpulake tombol garasi curtis ‘ing Mati Island 2:

Cara Nggoleki Kunci Garasi Curtis ‘ing Mati Island 2

Diwenehake dening Dambuster Studios Pulo 2 Pulo Mati.

Usaha pertama sing bisa ditindakake para pemain bakal miwiti ing pulo Mati 2 diarani “Pati Partai.”Iki nylametake wong lanang sing jenenge Curtis, sing omah gedhonge dadi nires – lan dheweke butuh pitulung kanggo ngresiki dheweke.

Iki minangka bagean paling gampang kanggo nggoleki, cukup nyenengake, minangka bagean sing luwih angel asale saka konten sing ngubengi omah Curtis ‘. Salah sawijining bagean sing luwih bingung babagan nggoleki iki yaiku nyoba nemokake kunci Garasi ‘Curtis’, amarga ora ana sing ditemokake.

Nalika garasi ora main peran utama ing ngrampungake nggoleki, Pemain isih pengin entuk mlebu lan ndeleng apa sing diarepake wong tuwa. Mangkene persis sampeyan bisa nemokake tombol garasi curtis ‘banjur ketik garasi kasebut ing Pulo Mati 2.

GAME GARAGRIS ‘Garasi kunci ing Mati Island 2

Apike, kunci garasi sing apik tenan ditemokake ing garasi kasebut. Dadi, pitakon saiki dadi kepiye sampeyan bisa ngetik garasi curtis ‘. Sampeyan mung kudu ngrampungake iki yaiku menyang sisih garasi karo loro mobil sing diparkir ing ngarepe. Ana bakal tombol ing kolom tengah antarane lawang Garasi ing kene. Mung push tombol kasebut, lan lawang garasi kiwa bakal mbukak.

Sirah ing njero garasi lan giliran ing mburi. Sampeyan bakal nemokake kothak karton sing ditumpuk, nanging sampeyan bisa nyemplung lan mbukak kothak menyang sisih liya garasi. Ing kene, sampeyan bakal nemokake karya workbench, sawetara barang sing bisa dimove, perk sing dikuatake, lan curtis ‘kunci garasi garage lungguh ing meja. Iki ngidini sampeyan metu saka garasi liwat lawang sisih.

Lan iku kabeh ana kanggo mbukak garasi curtis ‘lan nemokake kunci dheweke ing pulo mati 2. Yen sampeyan pengin ngerti carane mbukak curtis ‘aman ing omah gedhonge, priksa pandhuan liyane.

Endi Golek Kunci Garasi Curtis ‘ing Mati Island 2: Lokasi & Pandhuan

Mati Pulau 2 Curtis

Pulo 2 Fitur akeh rampok kanggo nambah kemungkinan slamet, lan ngempalaken tombol garasi curtis ‘bakal ngidini sampeyan ngakses loot khusus. Mangkene carane golek Tombol Garasi Curtis ‘ ing Pulo Mati 2.

Karo Pulo Mati 2 Pungkasane, para pemain bisa mlebu ing sepatu saka enem karakter utama sing dimainake nalika niru niring, lan ana sawetara cara kanggo ningkatake kasempatan.

Nalika sampeyan njelajah jagad pulo 2 pulo 2, sampeyan bakal bisa ngumpulake rampokan sing kasedhiya nalika sampeyan ngadhepi undead. Ana akeh rampokan gedhe ing garasi curtis ‘sing bisa dikunci nganggo kunci.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mangkene Sampeyan bisa Golek Kunci Garasi Curtis ‘ing Mati Island 2.

Lokasi Pulo 2 Curtis ‘Lokasi Kunci Tariage

Sampeyan bisa nemokake tombol garasi sing curtis ‘ Ing njero garasi nyata, Lan sampeyan bisa ngerti lokasi iki tanpa. Sampeyan mung kudu pindhah menyang sisih garasi karo mobil lan kenek tombol sing sampeyan temokake.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Mangkene carane sampeyan bisa ngumpulake tombol garasi curtis ‘ing Mati Island 2:

  1. Kepala menyang Gedhang Curtis ‘.
  2. Menyang Sisih garasi dheweke.
  3. Penet Tombol sing mbukak lawang kiwa.
  4. Kalah Zombi ing njero.
  5. Menyang kothak sing duwe tembung ‘fragile’ sing ditulis.
  6. Numpes Kothak kasebut nganggo gegaman sampeyan.
  7. Ketik Garasi lan ngumpulake kunci garasi curtis ‘.

Tombol Garasi Curtis bisa ditemokake ing lokasi iki ing Pulo Mati 2.

Sawise sampeyan entuk kunci Garasi ‘, sampeyan bisa nggunakake kanggo mbukak gapura sing cedhak. Iki tegese sampeyan bakal bisa ngakses lokasi iki kanthi gampang tanpa mbayar kabeh masalah iki.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kajaba saka tombol, sampeyan uga bisa nemokake scrap sing bisa digunakake kanggo nggawe kerajinan, workbench, lan blueprint perk sing dikuatake ing njero garasi. Sing nyakup kabeh sing kudu ditindakake supaya bisa entuk kunci garasi curtis ‘ing Mati Pulau 2.

Kanggo luwih akeh ing pulo Mati 2, priksa pandhuan liyane:

Artikel terus sawise ad

Credit gambar: salaka jero

Tombol Garasi Curtis ‘

Tombol di2

Tombol Garasi Curtis ‘ minangka barang sing ditampilake ing Mati Pulau 2. Iki minangka kunci kanggo lawang sisih mburi garasi Curtis ing omah ing omah ing Bel-Air. Sawise diklumpukake, ngidini lawang sisih dibukak, menehi akses gratis menyang garasi saka properti liyane.

Lokasi []

Ing sisih tengen workbench ing Garasi Mansion Curtis Sinclair. Sawise ngluwari curtis sajrone nyawang Pati saka pesta kasebut, Yen sampeyan bali menyang omah, lawang kendharaan garasi duwe ngalih ing jejere sing bisa sesambungan karo, ngidini akses menyang garasi. Kanthi hopping liwat rak sing ditindhes, sampeyan tekan bagean mburi garasi, kanthi workbench. Kunci ing bangku mung ing jejere sisih sisih.

Cathetan []

  • Kabeh tombol nggunakake model sing padha nalika dideleng ing persediaan.