Cara Nggoleki Kota Minecraft Kuno | PcGamesn, carane golek kutha kuno ing Minecraft 1.19 (2022 Pandhuan) | Beebom

Cara golek kutha kuno ing Minecraft 1.19

Contents

2. Banjur, game kasebut bakal nampilake koordinat kutha kuno sing paling cedhak. Sampeyan bisa nggunakake kanggo lelungan utawa teleport ing Minecraft menyang kutha kuno ing biome peteng.

Kepiye golek kutha kuno minang

Yen sampeyan pengin golek kutha Minecraft sing rusak yen sampeyan pengin perang Warden, ing ngisor iki tips, trik, lan sawetara wiji sing gampang ditemokake.

Kepiye golek kutha kuno minang

Diterbitake: Sep 14, 2023

Kepiye sampeyan nemokake kutha kuno minang? Susah, dheweke pancen angel banget, nanging yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan goleki, luwih gampang digali metropolis sing apik banget iki. Kutha kuno yaiku struktur kuna yaiku sing ditandur ing jero lemah – salah sawijining monumen lemah sing kapisan kajaba kanggo benteng, mula saiki sampeyan wis entuk golek inten.

Nanging waspada, kutha-kutha kuna nganakake wong liya sing mbebayani ing tembok – Warden Minecraft. Makhluk wuta iki nanging temenan iki minangka musuh sing paling nggegirisi ing sejarah Minecraft, nanging njaga sawetara rampokan sing nyenengake. Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan golek kutha kuno minecraft ing salah sawijining game PC paling apik, apa sing bakal sampeyan ngarepake, lan sawetara wiji Minecraft kutha kuno yen sampeyan pengin ngliwati bagean sing angel.

Minecraft Kuno: tampilan kutha kuno saka ndhuwur

Cara golek kutha kuno ing Minecraft

Kutha Minecraft dumunung ing njero lemah, ing Y-level -51. Nanging, dheweke ora langka lan ora kaya monumen samodra lan omah kayu, ora ana peta kanggo nuntun sampeyan ing kana. Sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni kanggo mbatesi telusuran sampeyan yaiku ngerti babagan ndeleng lan apa pratandha kanggo nggoleki.

Sanajan ana alam sing nggegirisi, Kutha-kutha kuna ana ing overworld, dadi sampeyan ora perlu menyang Nether kanggo medeni. Iki tegese, beda karo kapercayan sing populer, ora ana portal kutha kuno kanggo entuk, lan sampeyan bisa miwiti golek langsung (yen sampeyan wis wani). Nanging, struktur lemah mung ditemokake ing biome peteng sing jero, sing adoh saka jerone permukaan. Sampeyan bakal ngerti sampeyan ing jero biome peteng saka ngarsane barang sculk ireng lan pirus, kayata vena sculk lan blok sculk, amarga mung ngasilake biome eksklusif ing njero lemah iki.

Kutha-kutha kuno mung mung ngasilake ing Y-level -51, saengga rekomendasi kanggo nemokake omah Warden yaiku kanggo tuku ing tingkat kasebut, menehi perhatian khusus yen lan nalika sampeyan muter blok sculk. Kanthi cara iki, sampeyan ora mbuwang wektu, amarga tingkat paling apik kanggo nemokake gaya minecraft lan kutha kuno.

Minecraft kuno: kutha kuno nyimpang nganggo butter, kanthi portal pungkasan ing tampilan

Wiji kutha Minecraft paling apik

Mangkene telung wiji Minecraft paling apik kanggo muter yen sampeyan pengin miwiti jagad anyar kanthi kutha kuno.

Kutha kuno cedhak Spawn

  • 22650637695366253355: Yen sampeyan mung pengin kutha kuno sing cepet lan gampang ditemokake, mula wiji iki minangka papan sing apik kanggo diwiwiti. Ora mung ana kutha kuno cedhak karo titik uang, nanging uga ana penjara kanthi spander laba-laba lan rong dada langsung ing ngisor sampeyan ing spawn. Kanggo kutha kuno, mung mine Timur saka spawn menyang x = 86, z = 10.

Kutha kuno karo guwa Mineshaft lan subur

  • 8897873426518916880: Kutha kuno iki rada saka diadangi, nanging isih cedhak banget, nalika meh cedhak karo guwa sing gedhe lan apik banget. Kepala sisih kidul-kulon kanggo koordinat -130 -130, 387 kanggo kutha, kanthi guwa sing subur rada adoh ing -176, 489. Langsung ing ndhuwur kutha kuno yaiku mondhaft kanthi luwih akeh.

Kutha kuno karo beteng lan mineshaft

  • -6542427500181432213: Kanggo sing seneng tekan pungkasan, pangguna RedDit Jereux nemokake wiji kutha kuno kuno. Nalika sampeyan kudu lelungan babagan sewu blok saka spawn kanggo nemokake (-1036, 1124), buttered ngasilake ing kutha kuno, kanthi ruangan portal langsung ing ngarepe struktur pusat.

Kutha kuno sing diterangno

Kutha-kutha kuno ora kaya struktur liya ing Minecraft, langsung menyang kontras Redstone sing alami – mung ditemokake ing kuil Jungle. Ana akeh kanggo njelajah nalika pungkasane nemokake, lan bisa uga sampeyan bakal entuk sawetara wektu, dadi nggawe paling akeh. Familiarize dhewe karo kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan bale sing aneh lan suci sadurunge sampeyan lunga, lan elinga mripat lan kupinge kanggo warden. Iki minangka kunci utama kanggo nggoleki nalika sampeyan njelajah:

  • Patung Pusat Warden: Menehi pusat kutha kuno yaiku patung gigik sing nggambarake wadhah warden kanthi blok deepslate anyar sing dikuatake. Deepslate sing dikuatake katon apik banget nanging susah ora bisa ditambang, lan iki mung papan sing ngasilake. Nalika monumen pusat iki bisa uga katon kaya portal kutha kuno, ora bakal ngeterake sampeyan ing ngendi wae, nanging tetep ing ndhuwur lawang redstone rahasia.
  • Kamar Redstone Risakan: Ing ngarep tugu tengah, sampeyan bakal nemokake dada rampokan kanthi wortel emas utawa apel ing jero utawa jembatan deepslate sing wis digawe – iki minangka pemicu kanggo mbukak lawang redstone rahasia. Mlaku-mlaku ing jembatan utawa munching ing panganan sing dipasang nyebabake sensor sculk ing ngisor sikilmu, lan sampeyan kudu krungu lawang mbukak sampeyan. Sirah ing jero kanggo pelajaran cilik ing redstone kontraptions.
  • Kothak es: Kothak es minangka kamar cilik sing ana ing bale sing dawa ing kutha kuno lan jelas saka ngarsane blok es ing ndhuwur. Dheweke pantes nyelidiki, minangka dada rampokan didhelikake ing ngisor trapdoor kasebut. Mung micu piring tekanan sing tepat kanggo mbukak. Micu piring tekanan sing salah, lan sampeyan bisa uga nesu karo warden minangka cathetan blok chime.
  • Blok: Nalika sampeyan ora bisa ngumpulake varian DEEPSLE anyar, ana blok sing menarik lan unik liyane kanggo ngumpulake wektu ing kutha kuno. Wedhi jiwa ngasilake kutha kuno – mung papan ing njaba jaring – minangka geni sing cemlorot biru. Sampeyan uga bisa nglumpukake lilin lan uga kepala balung ing kutha reruntuhan sampeyan nalika jubin kasebut diantrekake karo karpet lan blokir wol kanggo nyopot sikilmu, nyegah saka sensor sculk.

Minecraft Kuno: dada lungguh ing pamisahan

Rampokan kutha kuno

Multiple Loot rodo Generate ing kutha-kutha kuna Minecraft lan kabeh katon katon lan gampang kanggo entuk, kajaba kothak es. Akeh barang sing menarik lan migunani bisa ditemokake ing dada, kalebu bola salju (mbuwang siji kanggo ngirim warden rambling ing arah liyane), guncang serik (digunakake kanggo nggawe komplement disk (bisa diselehake ing a Kerajinan Meja kanggo nggawe rekaman lengkap). Loro-lorone Echo Shards lan Fragmen Disk Musik Eksklusif Kanggo Dada Kuno Kuno.

Mangkene kabeh sing bisa ditemokake ing dada kuno kuno:

  • Amethyst shard
  • Panggang kentang
  • Balung
  • Buku
  • Botol o ‘enchanting
  • Lilin
  • Batu bara
  • Kompas
  • Rusak inten Enamoned Hoe
  • Fragmen disk (5)
  • Echo shard
  • Buku Enchanted
  • Regane DIAMAR DIAMONT LEGING
  • Enchanted Emas Apple
  • Armor jaran Enchanted
  • Legging wesi sing enchanted
  • Woh-wohan Glow
  • Wutah Emas
  • Timbal
  • Musik disk (Itoide, 13, utawa kucing)
  • Papan jeneng
  • Es
  • Potion Penyembuhan
  • Potion regenerasi
  • Pelana
  • Sculk
  • Katalis sculk
  • Sensor sculk
  • Snowball
  • Torch jiwa
  • Stew curiga

Miniatur YouTube

Mulihake kutha kuno

Pungkasan, kita ora bisa mbantu video sing luar biasa iki saka YouTuber Untorted Guy, sing wis nindakake tugas sing nggumunake bali maneh ing kamulyan kuno – utawa paling ora muni kaya sing bisa kaya ngono. Kita wis inspirasi kanggo mulihake kutha kuno saiki, kanthi curug, kali, lan suketan ijo ing ndhuwur. Yen sampeyan pengin nindakake padha, utawa mung kepengin weruh apa kutha kuno sing katon kaya pirang-pirang abad kepungkur, banjur goleki video ing ndhuwur.

Saiki sampeyan ngerti kabeh ana sing ngerti babagan kutha-kutha kuna Minecraft lan rahasia sing didhelikake ing jero peteng, ngasah pickaxe lan entuk pertambangan. Kanggo nambah kemungkinan slamet, kita nyaranake nggunakake sawetara potong minecraft lan nglengkapi sawetara enchantment Minecraft paling apik. Mugo-mugo apik – sampeyan kudu butuh.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Cara golek kutha kuno ing Minecraft 1.19

Cara Nggoleki Kutha Kuno ing Minecraft 1.19

Kutha kuno gampang dadi fitur paling populer ing Minecraft 1.19: Update Wild. Dheweke nggawa rampokan anyar lan apik kanggo dolanan bebarengan karo penjaga sing tepat kanggo padha karo Warden. Nanging amarga tingkat wangi sing murah, bisa uga ora gampang ditemokake kutha kuno kanthi nggunakake guwa. Mangkene pandhuane iki bakal entuk. Ing kene, kita wis nerangake carane sampeyan bisa nemokake kutha kuno ing Minecraft 1.19 Kanthi cara sing paling dipercaya lan sawetara hack sing gampang. Karo sing ujar, ayo miwiti!

Temokake kutha kuno ing Minecraft (2022)

Ana sawetara cara kanggo nemokake kutha kuno ing game kasebut, lan bisa digunakake ing loro Bedrock lan Java Editions. Sampeyan bisa nggunakake ing ngisor iki kanggo sinau babagan metode sing paling migunani kanggo sampeyan.

Apa kutha kuno ing Minecraft?

Kutha Kota kuno

Kutha kuno minangka struktur anyar Minecraft 1.19 sing ditemokake ing ngisor dimensi overworld ing guwa peteng jero. Dheweke Omah menyang MOB Hosting sing Kuat, Warden, lan uga nampilake loot paling apik sing bisa sampeyan lakoni Ing overworld. Struktur kasebut dikenal minangka “kutha” amarga duwe macem-macem struktur, kamar dada, lan wilayah kaya candhi.

Saka ngendi kutha kuno

Kutha kuno mung mung ing BIOME peteng saka minecraft. Iku guwa anyar ing game lan biasane ngasilake tingkat bedrock ing jagad iki. Sampeyan bisa ngenali kanthi blok sculk anyar sing tuwuh ing wilayah biome iki.

Bioms Peteng sing jero Biome

Ing babagan dhuwur donya, Kutha kuno biasane ana ing ngisor dhuwur y = -20. Sampeyan paling umum nemokake ing dhuwur y = -40, nanging iki bisa kena pengaruh saka biomes guwa liyane ing wilayah kasebut. Dadi, yen sampeyan pengin golek kutha kuno kanthi alami, njelajah guwa ing nilai dhuwur negatif yaiku cara paling apik kanggo pindhah. Sanadyan, kita saranake sampeyan nggawe potion wawasan wengi sadurunge mlebu ing wilayah lemah sing peteng.

Kepiye sampeyan nemokake kutha kuno ing Minecraft

Cara Ngaktifake Cidra ing Minecraft

Yen telusuran tradisional lan rute mine ora bisa digunakake kanggo sampeyan, game kasebut uga nawakake printah kanggo nemokake kutha kuno ing Minecraft. Nanging sampeyan kudu ngaktifake Cidra ing game kanggo nggunakake printah kasebut.

Ngidini Cidra ing Minecraft

Sampeyan bisa nemokake “Aktifake Cidra“Pilihan ing setelan game ing MENU PAUSE ing Edisi Bedrock. Kangge, sampeyan kudu ngaktifake Cidra Saka “OPTENAN LAN” ing menu Ngaso kanggo Edisi Java.

Gunakake printah golek kutha kuno

Printah “Goleki” Minecraft ngidini kita nemokake struktur lan biomes ing game, lan uga, sampeyan bisa nggunakake kanggo nemokake kutha kuno uga. Mangkene cara kerjane

1. Pisanan, ketik printah Goleki kanggo edisi game ing bagean Ngobrol banjur pencet Ketik.

Printah kanggo golek kutha kuno ing edition Java:

/ Goleki struktur Minecraft: kuno_city

Printah kanggo golek kutha kuno ing Edition Bedrock:

2. Banjur, game kasebut bakal nampilake koordinat kutha kuno sing paling cedhak. Sampeyan bisa nggunakake kanggo lelungan utawa teleport ing Minecraft menyang kutha kuno ing biome peteng.

Koordinat kutha kuno

Bibit kutha paling ndhuwur ing Minecraft

Ninggalake eksplorasi lan printah biyak, cara sing bisa dipercaya kanggo njaluk menyang kutha kuno ing Minecraft 1.19 yaiku kanthi nggunakake ndhuwur. Sampeyan bisa nggunakake wiji ing ngisor iki kanggo ditandur ing ndhuwur kutha kuno. Banjur, sampeyan mung kudu digali menyang kutha.

Kutha kuno ing spawn ing edition Java

Mung digali wiji ac

  • Kode Winih: 2817169686383787731
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat Kutha kuno: 488, -600, -600

Wiji kutha kuna kanggo Bedrock Edition

Kutha kuno ing spawn

  • Kode Winih: -79694020000478764570
  • Spawn Biome: Lereng salju salju
  • Koordinat Kutha kuno: 8, -43, 136

Yen wiji kasebut gagal ngematake sampeyan, dhaptar Wiji kutha kuna paling apik ing Minecraft 1.19 Nduwe macem-macem liyane. Sampeyan bisa nemokake kabeh saka biomes gabung kanggo struktur sing glitched ing dheweke.

Temokake kutha kuno ing Minecraft dina iki

Kanthi mangkono, kita wis mulang sampeyan sing paling apik kanggo nemokake kutha kuno ing Minecraft. Sampeyan bisa nggunakake kanggo nggedhekake persediaan lan nggawe upaya kanggo ngalahake Warden ing Minecraft. Nanging luwih becik ora njupuk petualangan kaya ing tahap awal ing game. Nanging, sampeyan kudu nyoba ngamanake sawetara enchantment Minecraft paling apik kanggo level karakter sampeyan. Lan mods minecraft paling apik bisa mbantu sampeyan nindakake kanthi ora obah blok siji. Bali menyang kutha-kutha kuna, struktur kaya portal ing tengah isih ana misteri sing durung dijawab. Apa sampeyan mikir minangka tujuan portal kutha kuno? Kepiye cara kita ngaktifake? Nuduhake teori karo kita ing bagean komentar!

Artikel sing disaranake

Breeding Pandas ing Minecraft

Cara nggawe breed pandas ing Minecraft

Mlebet-saka-saka Ocean-Ocean-Monumen

Cara golek lan nyerang tugu Samodra ing Minecraft

Blumbang mancing cilik ing Minecraft

Pandhuan Pancing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Blok tanpa paket tekstur ing sisih kiwa lan nganggo paket tekstur ing sisih tengen

14 Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur

Ati barang segara ing Minecraft

Cara njaluk lan nggunakake segara ing Minecraft

Cara nggawe obsidian ing Minecraft

Cara Nggawe Obsidian ing Minecraft (2023 Pandhuan)

5 Komentar

Ummmm … Apa sampeyan ngerti manawa ana kamar rahasia ing ngisor portal kasebut? Sampeyan kudu nggunakake apel emas kanggo mbukak kanthi mangan!

Dominika William Adam ujar:
Cara nggunakake printah nalika nggunakake switch Nintendo
DashawnREreynolds7711 @ Gmail.com ujar:
Printah kanggo golek kutha kuno ing edition Java:
Udayveer Singh ujar:

Sampeyan bisa nggunakake printah ing ngisor iki kanggo nemokake kutha kuno ing edition Java:
/ Goleki struktur Minecraft: kuno_city

Amane Misaki ujar:

Sampeyan ora butuh “Minecraft:” Minangka game kasebut nganggep manawa sampeyan ora bisa ngilangi, dadi sampeyan mung bisa nggawe “/ nemokake ancent_city”

Cara Nggoleki Kutha Kuno ing Minecraft: Lokasi, Loot, Liyane

Kutha kuno ing Minecraft

Mojang

Kutha kuno Minecraft minangka struktur gigir sing kebak mysteries. Nalika angel kanggo nemokake, dheweke luwih gedhe kanggo njelajah. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti golek kutha kuno ing Minecraft.

Donya Minecraft ngemot sawetara struktur, masing-masing kanthi aspek unik lan rangking, blok, lan mobs. Iki bisa dadi papan sing apik kanggo entuk sumber daya ing tahap awal game, kajaba menehi pemain kesempatan kanggo njelajah pemain anyar kanggo jagad minecraft ing jagad minecraft.

Artikel terus sawise ad

Salah sawijining struktur pemain sing paling menarik bisa ditemokake ing game kasebut yaiku kutha kuno, sing cukup mbebayani kanggo njelajah nanging ora bisa ditemokake ing papan liya ing game.

Artikel terus sawise ad

Mangkene sampeyan bisa nemokake struktur kutha kuno sing angel ing jeroan Minecraft

  • Minecraft: Kepiye golek kutha kuno
  • Barang sing paling apik kanggo rampokan saka kutha kuno ing Minecraft
  • Prekara sing kudu eling nalika nemokake kutha kuno

Kutha kuno ing Minecraft

Kutha kuno gedhe kanggo rame langka

Minecraft: Kepiye golek kutha kuno

Kutha-kutha kuno Minecraft yaiku ditemokake ing tingkat paling jero jagad minecraft. Dikenal minangka bagean saka Minecraft 1.19 nganyari, struktur iki manggon Ing jero biome peteng ing jero utawa ing ngisor Y-51. Mula, tekan kutha kuno, sampeyan kudu ngilangi aturan Minecraft Minecraft, sing ora bisa digeser langsung.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan kudu nemokake sistem guwa sing cedhak lan terus mudhun nganti sampeyan nyabrang y-50, amarga biome gelap jero biasane ditemokake ing tingkat iki. Sawise iku, sampeyan kudu luwih apik kanggo blok sing digawe saka utawa sculk. Sculk minangka bahan biru sing nyakup blok kaya kobboson lan cenderung nyebar ing sacedhake.

Artikel terus sawise ad

Sawise sampeyan ing peteng jero, mula golek papan sing kapenuhan ing struktur jero, lanterne jiwa, karpet abu-abu, lan obor jiwa. Iki bakal nuduhake yen sampeyan wis ngetik kutha kuno.

Artikel terus sawise ad

Warden Roaming The The City Kuno

Warden pancen kuat banget.

Barang sing paling apik kanggo rampokan saka kutha kuno ing Minecraft

Ana ing kana 29 Barang sing bisa ngasilake ing bentuk rampokan ing dada kuno kuno Minecraft. Nanging, sawetara iki luwih cenderung ditrapake tinimbang wong liya lan mulane ora pati penting tinimbang mitra sing luwih reragepart.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Barang sing paling umum kanggo ngasilake minangka rampokan dada kuno yaiku:

  • Batu bara
  • Balung
  • Tordha Soul
  • Buku
  • Potion regenerasi
  • Buku sing enchanted

Kajaba iku, barang-barang sing paling langka kanggo ngasilake minangka rampokan dada kuno kuno yaiku:

  • Cithakan Armor Trim Armor Trim
  • Cithakan Armor Trim Smithing
  • Disc musik sing jenenge “Italiide”
  • Enchanted Emas Apple

Prekara sing kudu eling nalika nemokake kutha kuno

Pamuter minecraft nganggo waja wesi ing kutha kuno

Waja, senjata, lan alat perlu ing kutha kuno

Sadurunge sampeyan bisa nyleweng menyang kutha kuno, ana sawetara perkara sing kudu disiapake kanggo. Sistem guwa lemah Minecraft diisi mobs musuhan, lava liang, lan unsur liyane sing bisa mungkasi minecraft mbukak kanthi premut. Mangkene sawetara perkara sing kudu eling sadurunge miwiti perjalanan sampeyan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kerajinan Sawetara Piranti

Sampeyan mbutuhake sekumpulan alat sing beda kanggo nggawe perjalanan luwih gampang. Gunakake alat kaya pickaxe lan shovel. Tilas gedhe amarga mecah akeh lapisan watu, granit, lan diorite sampeyan bakal nemoni nalika mudhun. Shovel, Kajaba iku, apik kanggo ngilangi blok kaya rereget lan kerikil.

Sambutan Kerajinan, tameng, lan gaman

Nglengkapi setan waja wesi, tameng, lan gaman. Sampeyan bakal ngliwati sawetara sistem guwa nalika golek kutha kuno. Guwa minangka hub kanggo mobs sing mbebayani. Pedhang utawa poros bisa dadi senjata sing apik kanggo ngatasi dheweke, lan tameng bakal nglindhungi saka serangan kasebut. Bows apik banget, ngewangi pertempuran jangka panjang.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mindhah meneng ing jero peteng

Nyelinep nalika nang jero biome peteng sing jero, amarga kapenuhan sensor sculk lan shriekers. Tilas bisa ndeteksi diwenehi swara paling apik ing saubenge, sawise iku menehi tandha sing terakhir. Yen triggered terus-terusan, Sculk Shriers bakal nyebabake warden kanggo spawn, yaiku mobi karo luwih akeh tinimbang naga encer. Mula, coba mbatesi swara sing sampeyan tindakake ing kutha kuno.

Mbusak / ngurutake persediaan sampeyan

Kutha kuno ngemot rampokan sing larang regane, lan ninggalake struktur tanpa nalika warden nyoba nyoba sampeyan ora bisa ndhelikake bisa frustasi kanggo menehi hasil. Urutake persediaan sadurunge metu lan mung nggawa barang sing penting.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti supaya bisa nemokake lan navigasi ing kutha kuno ing Minecraft. Kanggo konten liyane ing game, waca pandhuan ing ngisor iki: