Cara Nggawe Yayasan Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz Plus (BBP) EP 1, Bangunan Base Plus | Airborne Dayz

Bangunan dhasar Plus Dayz

Contents

3:37

Cara Nggawe Yayasan Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz Plus (BBP) EP 1

Video iki minangka bagean saka seri video sing kalebu cara mbangun dhasar 2 ing Dayz kanthi mod dhasar Plus (BBP). Video iki bakal nutupi cara mbangun dhasar 2 undakan kanggo miwiti pangkalan. Nuduhake liyane

Video kasebut disponsori dening Thanatos DayZ Servers Priksa ing DayZ Launcher sampeyan.
Link bagean kanggo Thanatos DayZ Servers: https: // discord.ThanatosDayzservers.com
Link Facebook menyang Server Thanatos DayZ: https: // www.Facebook.COM / Thanatos-Dayz-Server-233328758622961
Situs web Thanatos DayZ Servers: http: // thanatoseyzservers.com /

Cara Nggawe undhak-undhakan Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 7

3:13

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.01 entuk

Cara Nggawe undhak-undhakan Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 7

Cara Nggawe Gerbang Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 6

2:57

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.01 Entuk

Cara Nggawe Gerbang Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 6

Cara Nggawe Jendela Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 5

3:50

DayZChaosGaming702dayz

Cara Nggawe Jendela Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 5

Cara Nggawe Pintu Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 4

2:57

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.13 entuk

Cara Nggawe Pintu Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 4

Cara Nggawe Tembok Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 3

3:37

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.12 entuk

Cara Nggawe Tembok Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 3

Pitakonan paling penting babagan urip sampeyan - Mark Manson

9:24

Sawise skool

Pitakonan paling penting babagan urip sampeyan – Mark Manson

Ayo Chill + Irl stream mengko

7:49:58

Rasigum

Teka chill + irl stream mengko.

Urip - Sneako & Neon Irl w / Bryce Hall!

8:08:52

Sneako

Urip – Sneako & Neon Irl w / Bryce Hall!

Cut jib Newsletter ngomong! Seri 4 Babagan 14

59:57

Cut jib Newsletter ngomong: Podcast!

Cut Jib Newsletter ngomongake! Seri 4 Babagan 14

���� mati = mbusak �� dina urutane critane game hardcore ����

4:34:53

Mizkif

���� mati = mbusak �� dina urutane critane game hardcore ����

Cara Nggawe undhak-undhakan Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 7

3:13

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.01 entuk

Cara Nggawe undhak-undhakan Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 7

Cara Nggawe Gerbang Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 6

2:57

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.01 entuk

Cara Nggawe Gerbang Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 6

Cara Nggawe Jendela Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 5

3:50

DayZChaosGaming702dayz

Cara Nggawe Jendela Tier 2 ing Bangunan Bangunan Dayz (BBP) EP 5

Cara Nggawe Pintu Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 4

2:57

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.13 entuk

Cara Nggawe Pintu Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 4

Cara Nggawe Tembok Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 3

3:37

DayZChaosGaming702dayz

1 taun kepungkur $ 0.12 entuk

Cara Nggawe Tembok Tier 2 ing Bangunan Bangunan DayZ Plus (BBP) EP 3

Pitakonan paling penting babagan urip sampeyan - Mark Manson

9:24

Sawise skool

Pitakonan paling penting babagan urip sampeyan – Mark Manson

Ayo Chill + Irl stream mengko

7:49:58

Rasigum

Teka chill + irl stream mengko.

Urip - Sneako & Neon Irl w / Bryce Hall!

8:08:52

Sneako

Urip – Sneako & Neon Irl w / Bryce Hall!

Cut jib Newsletter ngomong! Seri 4 Babagan 14

59:57

Cut jib Newsletter ngomong: Podcast!

Cut Jib Newsletter ngomongake! Seri 4 Babagan 14

���� mati = mbusak �� dina urutane critane game hardcore ����

4:34:53

Mizkif

Bangunan dhasar Plus Dayz

Skuad ing ngarepe.jpg

Bangunan dhasar ditambah

Dasar

Airborne Dayz nggunakake basebuildinggerplus minangka mod bangunan dhasar. Yen sampeyan ora kenal, priksa video ing ngisor iki kanggo dhasar.

Lokasi dhasar

Ing Dina Airborne Day, bangunan diwatesi ing wilayah ing ngisor iki:

  • 500m saka papan militer
  • 1000m saka militer utama (tisy, nwaf, neaf, mil mil, stary t4 senyawa, vmc, slamet, pungkasan ngadeg)
  • 1200m saka sudagar
  • 2000m saka pasar ireng

Deleng foto ing ngisor iki kanggo visual visual wilayah sing diwatesi ing peta.‚Äč

Dasar dhasar Dasar Distance.png

Bangunan dhasar dianyari 2.png

Ukuran dhasar

Yen dhasar sampeyan ora kalebu ing watesan pangayoman gendera, barang dhasar bakal ora enak. Kanggo ndeleng manawa item tembok / dhasar ditutupi gendera, arahake kurser sampeyan ing obyek kasebut. Ing ngisor iki, pangguna ndeleng omah kaca. Yen dilindhungi, sampeyan bakal bisa ndeleng lambang gendera.

Ora dilindhungi dening flag.png

Griya ijo iki ora dilindhungi saka panji panji.

Dilindhungi dening Flag.png

Griya ijo iki dilindhungi dening panji.