Cara nggawe tamen soros lan kewan liyane ing Fortnite – Dexerto, kepiye carane nyembah satwa liar ing Fortnite | Pcgamesn

Boars ora cepet lan ora bakal ngrusak kaya serigala, nanging sampeyan isih kudu njaga penjaga sampeyan kanthi alon-alon kanthi alon-alon kanthi alon-alon sampeyan yen sampeyan ora ngati-ati.

Cara ngrusak srigala lan kewan liyane ing Fortnite

Wolves Fortnite

Salah sawijining fitur traversal sing paling nyenengake ing Fortnite yaiku kemampuan kanggo nyebruk sores lan kewan liar liyane ing saindenging pulo kalebu boars lan pitik.

Kewan liar ditambahake menyang Fortnite sajrone BAB 2: Musim 6 lan dheweke wis macet minangka spawn sing populer wiwit. .

Sawetara kewan kaya pitik lan kodhok mung bakal nindakake bisnis, nanging para pemangsa sing luwih ganas kaya serigala lan boars bakal nyerang sampeyan, nambah ancaman anyar ing game royale perang sing populer.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake pandhuan ing taming kewan ing Fortnite, lan ing endi sing ana ing peta.

Cara ngombe asu ajagetan ing Fortnite

Wolves Fortnite

Cara paling gampang kanggo ngrusak serigala ing Fortnite yaiku mung mlumpat ing salah sawijine. Iki mbebayani, kaya-kaya, yen sampeyan entuk wektu sing salah, sampeyan bisa ngrusak nalika nyoba njupuk cokotan saka sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Mangkene cara sing luwih aman (nanging luwih suwe) kanggo mbuwang serigala ing Fortnite:

  1. Jelajahi wilayah liar ing pulo nganti sampeyan nemokake asu ajag.
  2. .
  3. Mbuwang daging iki ing cedhak serigala, banjur ndhelikake.
  4. Sawise serigala dicekel daging, sampeyan bisa nyedhaki kanthi aman.
  5. Pencet terus tombol printah kanggo ‘tame’ serigala.

Wolves minangka kewan sing paling nyenengake ing Fortnite. . Nanging yen sampeyan bisa tame, dheweke bakal dadi sekutu sing kuat nalika njupuk mungsuh sampeyan.

Wolves bakal tetep ing sisih sampeyan nganti ora bisa ngilangi, lan bakal nyerang sapa wae sing mlebu.

Ing endi golek asu ajag ing Fortnite

Wolves koyone kewan liar sing paling angel ditemokake ing wayahe, lan ora kaya-kaya diikat menyang lokasi tartamtu ing peta bab 4 saiki. Kanggo nemokake, sampeyan kudu nindakake sawetara mburu.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

.

Cara Tame Boars ing Fortnite

. Dheweke ora cukup agresif minangka serigala, nanging isih bakal nyerang sampeyan yen dheweke rumangsa ngancam supaya sampeyan tetep ati-ati karo metode iki.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Artikel terus sawise ad

Mangkene cara alternatif sing luwih aman kanggo nyembah celeng ing Fortnite:

  1. Angkat woh utawa sayuran saka sawah.
  2. Golek celeng ing wilayah liar ing pulo.
  3. Uncalan woh utawa sayuran ing cedhak celeng, nanging aja nganti sampeyan ndeleng sampeyan.
  4. Dene celenge dicekel, nyelinepake.
  5. Pencet terus tombol printah kanggo ‘tame’ celeng.

Boars ora cepet lan ora bakal ngrusak kaya serigala, nanging sampeyan isih kudu njaga penjaga sampeyan kanthi alon-alon kanthi alon-alon kanthi alon-alon sampeyan yen sampeyan ora ngati-ati.

Ngendi golek boars ing Fortnite

Boar katon luwih gampang ditemokake tinimbang asu ajeg ing saindenging pulo kasebut. Uga roaming wilayah sing nganggo kayu, sampeyan bisa nemokake ing kebon. Dheweke uga ora mburu bungkus kaya serigala, saengga luwih gampang tame.

Artikel terus sawise ad

Pitik

Pitik bisa mlaku rada beda tinimbang serigala lan boars. Sampeyan ora bakal kuwatir yen dheweke nyerang sampeyan, lan sampeyan uga ora nyiksa dheweke ing pangerten tradisional. Nanging, sampeyan bisa milih lan mabur!

Artikel terus sawise ad

Mangkene carane ngrusak pitik ing Fortnite:

  1. Jelajahi wilayah liar ing pulo kanggo golek pitik.
  2. Ngoyak!
  3. Pencet tombol printah kanggo ‘tame’ pitik.
  4. .
  5. Mlumpat lan sampeyan bakal mabur.

Ayam mesthi kewan sing paling nyenengake ing game kasebut, sanajan kemungkinan mbantu sampeyan menang katon rada ramping.

Endi golek pitik ing Fortnite

Ayam kayane kewan liar sing paling umum ing pulo kasebut, mula sampeyan ora duwe masalah akeh banget. Telusuri ing kebon lan wilayah kayu kanggo kasempatan paling apik kanggo dheweke.

Artikel terus sawise ad

Ngrungokake swara sing penting ing kene: Nalika sampeyan ora bisa ndeleng kewan-kewan cilik iki, sampeyan mesthi bakal bisa ngrungokake Clucking pitik pitik. Priksa manawa sampeyan wis entuk efek swara lan headphone sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan srigala taming lan kewan liar liyane! Priksa sawetara pandhuan Fortnite sing luwih dhuwur:

Cara nggawe satwa liar ing Fortnite

Pengin ngerti carane tame Kewan-kewan Fortnite? Nalika Game Royale Pertempuran wis akeh banget wiwit introduksi, kriting kasebut slamet ing pulo flipping. Ana owah-owahan cilik babagan kepiye kewan ing Fortnite ing musim paling anyar, umume kanggo asu ajag lan boars.

Saiki, limang jinis satwa bidang bidang bidang roam ngubengi game perang Royale. . Nalika kodok lan gagak kasebut padha karo kewan sing ora mbebayani lan nggumunake saka musim sadurunge, Batu bertahan 3 musim 3 sing diwenehake sampeyan bisa numpak kéwan sing luwih apik, yaiku asu ajag, yaiku sapisanan.

Nalika dheweke wis dadi bagian saka game sing cukup suwe, kita isih menehi saran supaya sampeyan nolak kontrol kanggo ngisi daya lan mbantah nalika numpak. Sampeyan bisa nemokake binding kunci kasebut ing menu pilihan ing setelan kontrol sing bisa dibaleni. Nalika sampeyan bisa nambani kewan kanthi menehi panganan sing dibuwang utawa nggunakake splash sing ora bisa diganti kanthi gampang, mula priksa manawa kewan sampeyan kesel banget. Kewan sampeyan bakal ngetutake sampeyan ing jangkah siput yen ora ana stamina, nanging bakal pungkasane entuk kompatibel, ngidini sampeyan numpak maneh.

Fortnite Kewan Bestiary

Mangkene kabeh kewan-kewan bèdèng sing bisa ditemokake:

  • Pitik – nyelehake daging nalika mati. Sampeyan bisa milih lan mlumpat kanggo nglewati wektu sing cendhak.
  • Boars . Mbalik lan Mangan Sayuran.
  • Wolves – nyelehake daging nalika mati. Mangan lan mangan daging.
  • Gagak – biasane cemlorot jambon utawa oranye, nyelehake gegaman saka langka kasebut nalika ngeculake.
  • Jellyfish – Cedhak-cedhak karo slabs sing garing, empan cipratan utawa efek shockwave ing demise.

Cara ngombe asu ajagetan ing Fortnite

Wolves dadi makhluk musuhan ing kene yaiku carane nyebrang serigala ing Fortnite:

  • Mateni kewan apa wae lan angkat daginge.
  • Golek serigala utawa raptor lan terus tombol target nalika daging dilengkapi. Geni kanggo mbuwang daging.
  • Ngenteni kewan supaya alon-alon nyedhaki daging, banjur mbukak tombol banjur tahan tombol interaksi kanggo tame.

Serigala saiki sidekick sing bisa ditunggangi nganti suwe lan cepet cepet. Nanging, luwih ringkih luwih ringkih tinimbang celeng, lan sampeyan ora susah ora bisa nyuwek serigala.

Cara Nunggang Kewan Bathi: Sakura saka Street Fighter nunggang celeng ing dalan

Cara Tame Boars ing Fortnite

Mangkene Cara Tame Boars ing Fortnite:

  • Tumuju menyang area apa wae sing duwe woh utawa sayuran. Sampeyan uga bisa uga rapi kothak buah ing toko toko apa wae.
  • Golek celeng lan buwangake woh utawa veg kanthi ngarahake lan mencet tombol geni.
  • Ngenteni celeng kanggo miwiti nyedhaki woh utawa veg
  • Mlayu menyang celeng banjur tekan prompt kanggo numpak.

Sampeyan saiki bisa numpak celeng kanggo wektu sing cendhak. .

Razer Blackshark V2 Pro

Razer Blackshark V2 Pro Razer $ 179.99 Ndeleng Network N Entuk Komisi Afiliasi Saka Penjualan sing Qualifying.

Apa sing dipilih Beast, sampeyan saiki kudu ngerti carane nggawe satwa liar. Nalika sampeyan lagi ing kene, kenapa ora priksa pandhuan ing senjata benteng paling anyar utawa cara entuk gratis V-DOG gratis supaya sampeyan bisa tuku kustomisasi kulit luwih lengkap.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.