Cara nggawe spanduk khusus ing minecraft Java 1.16.5, Pola Banner – Wiki Minecraft

Wiki minecraft

Kanggo nggawe pola, pasang spanduk menyang loom lan nyelehake pewarna ing jejere. Sawise rampung, macem-macem pilihan bakal ditampilake kanggo pamuter kanggo nggulung.

Cara nggawe spanduk khusus ing Minecraft 1.16.5

Spanduk minangka blok minecraft sing bisa digawe khusus kanggo katon persis cara pamuter.

Pemain asring menehi spanduk khusus ing dhasar, omah, lan daerah sing dijupuk. . Nanging, ora saben pamuter ngerti carane nggawe spanduk khusus. Mangkene pandhuan kanggo nggawe spanduk ing Minecraft.

Spanduk khusus ing Minecraft

Kanggo nggawe spanduk, pamuter bakal butuh tongkat lan enem bêsik wol. Saka ing kana, mbukak meja kerajinan lan nyalin gambar sing ditampilake ing ngisor iki. Pemain uga bisa nggawe spanduk kanthi warna wol sing beda ing sandhinge putih standar.

Kanggo nggawe pola khusus ing spanduk, Pemain mbutuhake pewarna sing disenengi lan suwé. Pemain bisa entuk pewarna kanthi macem-macem cara gumantung karo warna sing dikarepake. Contone, pewarna kuning bisa digawe saka kembang kuning, lan pewarna putih mung dadi panganan balung. Kanggo njaluk Loom, pamuter mbutuhake 2 senar lan 2 papan kayu.

Kanggo nggawe pola, pasang spanduk menyang loom lan nyelehake pewarna ing jejere. Sawise rampung, macem-macem pilihan bakal ditampilake kanggo pamuter kanggo nggulung.

Pemain bisa nggabungake spanduk sing beda karo pewarna. Contone, ing gambar ing ndhuwur, spanduk putih digabungake karo pewarna jeruk jeruk kanggo nggawe pola bata ijo. Banjur, spanduk bata ijo iki digabung karo pewarna ireng kanggo nggawe tapel wates. .

Kanggo desain sing luwih maju kaya balung, creepers, utawa tengkorak, pola spanduk dibutuhake. .

Sawise pola spanduk digawe, dilebokake ing slot ngisor ing loom. . Iki bakal nggawe spanduk khusus.

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Pola Banner

  • Charge Kembang, Bumi sing Dianggo, Bordure Indeminent, Globe, Snout
  • Charge creeper, biaya tengkorak
  • Uncommon
  • Barang
  • Epik

Dianyari

  • Snout, barang
  • : Ya

Stackable

Pola Banner Apa barang sing digunakake kanggo ngatur spanduk ing jero ruangan. Ana enem pola ing Edisi Jawa lan wolung ing Edisi Bedrock.

Isi

Pola Banner 20w15A

Kerajinan []

] lan 2 liyane [ Edisi Bedrock Mung ] bisa dipikolehi kanthi nyipta. .

Dagang []

Pola Banner Globe dipikolehi kanthi dagang nganggo kartographer level level kanggo rega 8 zemeralds.

Roti Loot Dada []

Pola Banner Snout dipikolehi ing basah basah kaya rampokan.

Item Struktur Wadhah Jumlahe Kasempatan
Pola Banner Snout Dada umum 10.1%
Edisi Bedrock
Basestan Bagean Dada umum 1 .1%

Dianggo []

Bahan loom []

Pola Banner digunakake ing Looms kanggo nambah kustomisasi ing spanduk. Pola kasebut kudu digabung karo 1 spanduk lan 1 pewarna. Yen nggunakake loom, pola spanduk ora dikonsumsi.

ID []

Formulir Kunci Terjemahan
kembang_banner_pattern Item Item..kembang_banner_pattern
Creeper Charge creeper_banner_pattern Item Item.Minecraft.creeper_banner_pattern
Tengkorak Charge tengkorak_banner_pattern Item Item..
Barang mojang_banner_pattern Item .Minecraft.mojang_banner_pattern
Globe Item Item.Minecraft.Globe_Banner_Pattern
Snout piglin_banner_pattern Item ..piglin_banner_pattern
Pengenal ID Nomer Kunci Terjemahan
creeper_banner_pattern Banner_Pattern / 0 Item Item..
Item..creeper
Tengkorak Charge tengkorak_banner_pattern Banner_Pattern / 1 583 Item Item.Banner_Pattern.Jeneng
Item.Banner_Pattern.
Biaya kembang kembang_banner_pattern Banner_Pattern / 2 581 Item Item.Banner_Pattern.Jeneng
Item..Kembang
mojang_banner_pattern 584 Item Item.Banner_Pattern.Jeneng
Item.Banner_Pattern.barang
Lapangan sing diutuk Field_Masoned_Banner_Pattern 585 Item..Jeneng
Item..bata
Bordure Indeminal Bordur_Inden_banner_pattern Banner_Pattern / 5 586 Item Item.Banner_Pattern.Jeneng
Item..Vine
Snout piglin_banner_pattern 587 Item Item.Banner_Pattern.
Item..piglin
Globe_Banner_Pattern Banner_Pattern / 7 588 Item Item.Banner_Pattern.Jeneng
.Banner_Pattern.Globe

Prestasi []

Prestasi Katrangan Game Gamerscore entuk Tropi jinis (PS4)
PS4 Liyane
Woh ing Loom Nggawe spanduk nganggo apel sing enchanted. 20g Tembaga

Sejarah []

1. Ditambahake pola spanduk kanggo biaya kembang, biaya creeper, biaya tengkorak lan pola babar pisan.
19wa11a Pola spanduk ditambahake kanggo jagad globe.
Pola spanduk kanggo jagad bisa dituku saka desa kartogragrapher level kanggo 8 zemeralds.
1.16 20w15a .
20w16a .
20w18a Pola piglin saiki wis diganti dadi “snout”.
1.16.2 20w30a Kasempatan kanggo nemokake pola spanduk “snout” ing dada sing isih ana ing 5 taun…
.10.0 .10.0.3 .
1.11. beta 1.11.0.4 Pangisi daya Kembang Pola, Bumi sing diurut lan Bordure Indinent saiki bisa tuku saka desa kartografher.
1.16.0 .16.0.57 Ditambahake pola spanduk piglin.
beta 1.16.. Pola piglin saiki wis diganti dadi “snout”.
1.16.100 .16.100.55 Pola “bab”.
beta 1.16.100.56 ID Pola Banner wis diganti saka Banner_pattern nganti _banner_pattern .
.18.10 beta 1..10.24 Pola spanduk ditambahake kanggo jagad globe. .
beta 1.18.10.26 Pola spanduk kanggo ndonya saiki bisa dioleh slamet lan bisa dituku saka desa kartogragrapher level kanggo 8 zemerds.
.
PlayStation 4 Edition
.90 Ditambahake pola spanduk kanggo biaya creeper, tengkorak tengkorak, biaya kembang, barang, lapangan sing diurutake pola indentasi.

Masalah []

Masalah sing ana gandhengane karo “pola spanduk” dijaga ing tracker bug. Laporake masalah ing kana.