Cara Nggawe Server Minecraft ing Windows, Mac, utawa Linux – Godaddy, Hosting Minecraft Hosting 24/7 – Scalacube

24/7 Hosting Minecraft gratis

Yen sampeyan butuh pitulung, tim dhukungan pelanggan sing terkenal mesthi seneng nulungi sampeyan. Hubungi kita liwat email utawa obrolan langsung, lan kita bakal mangsuli pitakon sampeyan ing wektu.

Cara Nggawe Server Minecraft ing Windows, Mac, utawa Linux

Andrew Claremont (Andymci) minangka pemasar teknis teknis ing Toronto lan manajer produk ing GoDaddy, nyawang komunitas GoDaddy, Blog GoDdad, lan prastawa GoDdad. Sampeyan bisa nemokake Andy ing Twitter lan Blog Pribadi.

Server khusus

Kita seneng njupuk telpon sampeyan.

Rega ngilangi pajak sing ditrapake. Biaya ICANN kalebu.

Inggris Raya – Inggris
Pilih Negara / Wilayah Sampeyan

AED AED AUED AUED AUED $ CAD C $ CHF CHF $ CNY ¥ COP $ Idr HKN MXN RM NZD $ PKR ₱ PRN SAR SAR SEK KR SGD SG $ THB ฿ twd nt $ uah vnd ₫ zar r

Hak Cipta © 1999 – 2023 Perusahaan Operasi Godaddy, LLC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Mark Tembung Godaddy minangka merek dagang kadhaptar saka Godaddy Operation Company, LLC ing AS lan negara liya. Logo “Go” minangka merek dagang pangguna saka GoDaddy.com, llc ing AS.

Panganggone situs iki tundhuk kanggo nyebut istilah panggunaan. Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan setuju bakal diikat dening Katentuan Layanan Universal kasebut.

24/7 Hosting Minecraft gratis

Muter MINCRAFT MINECTLAYER CANE GAMPANG. Sampeyan kudu nyiyapake server, papan sewa, ngatur setelan donya lan nangani perawatan saben dinane.

Nanging ora kudu kaya ngono. Tinimbang nangani proses hosting kompleks, sampeyan bisa nggunakake menyang panyedhiya hosting sing dipercaya kaya Scalacube gratis.

Scalacube wis nyedhiyakake server hosting kanggo Minecraft gratis pirang-pirang taun lan wis dikenal kanthi layanan sing bisa dipercaya lan repot. Sampeyan mung kudu ndhaptar lan ngatur server, lan sampeyan bisa miwiti muter online kanthi ora ana wektu.

Napa aku kudu dadi host server Minecraft?

Hosting server Minecraft sampeyan dhewe karo sawetara kaluwihan:

  • Sampeyan bisa ngatur lan ngontrol setelan server sampeyan supaya bisa disenengi
  • Sampeyan bisa ngatur ijin pangguna lan njamin lingkungan sing aman lan aman kanggo para pemain sampeyan
  • Sampeyan bisa mbangun komunitas online dhewe karo pemain liyane
  • Sampeyan bisa nggedhekake kapabilitas server kanthi plugin khusus, Mod, lan fitur liyane.

Kanthi hosting gratis scalacube, sampeyan ora kudu kuwatir babagan biaya server utawa biaya liyane. Sampeyan bisa seneng pengalaman game tanpa kuwatir.

Napa Pilih Scalacube kanggo Hosting Minecraft gratis?

Mangkene kita minangka pilihan utama ing Hosting Minecraft gratis:

Proteksi DDos

Yen sampeyan dadi host server sampeyan ing alamat IP sampeyan dhewe, sampeyan bisa mbukak ancaman potensial lan bisa dadi target serangan jahat.

Scalacube nyedhiyakake pangayoman DDos kanggo kabeh server, tameng saka serangan jahat. Sampeyan bakal dilindhungi saka ancaman potensial supaya sampeyan bisa uga seneng kuwatir.

Panyimpen SSD

Kita nggunakake panyimpenan SSD ing kabeh server, tegese wektu loading luwih cepet lan kinerja sing luwih apik. Pemain sampeyan ora bakal ngalami wektu tundha lan server nalika muter.

Layanan Kaya Fitur

Kita nyedhiyakake fitur tambahan kanggo ningkatake pengalaman game, kayata jagad khusus, serep otomatis, lan mod lan dhukungan plugin. Sampeyan bisa ngatur server sampeyan miturut kabutuhan.

Uptime Server Ora Ganggu

We njamin 99.9% Server Seru, dadi sampeyan bisa ngitung server sampeyan 24/7. Kapan sampeyan butuh, bakal siyap.

Dhukungan 24/7

Yen sampeyan butuh pitulung, tim dhukungan pelanggan sing terkenal mesthi seneng nulungi sampeyan. Hubungi kita liwat email utawa obrolan langsung, lan kita bakal mangsuli pitakon sampeyan ing wektu.

Persiyapan cepet

Server kita wis siyap digunakake ing sawetara klik, dadi sampeyan ora kudu kuwatir babagan tugas teknis persiyapan. Gawe server sampeyan lan sampeyan bakal muter Minecraft ing wektu ora ana wektu.

Kepiye cara nggawe server Minecraft dhewe kanthi gratis

Kanthi nggunakake panel kontrol, sampeyan bisa nggawe server Minecraft dhewe kanthi gratis.

Server Minecraft gratis: Cara nggawe server pribadi

Server Minecraft gratis:

Pengin nggawe server Minecraft gratis? Sampeyan bisa nggawe server pribadi ing Edisi Jawa Minecraft nggunakake piranti lunak server gratis sing diwenehake dening Mojang. Sampeyan bisa ndownload iki liwat situs web Minecraft, nanging proses awal lan cara mbukak server sampeyan mbutuhake sawetara sing nerangake.

Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan duwe versi paling anyar saka Java Edition. Kanggo mriksa apa sampeyan duwe, kanthi nggunakake Panel Kontrol ing Windows lan nganyari utawa nginstal versi paling anyar. Sawise sampeyan wis nyiyapake a Server Minecraft gratis, Sampeyan bisa ngajak kanca kanthi online lan nggawe aturan sampeyan dhewe, urutane critane game, lan komunitas ing gaweyan sampeyan dhewe.

Mangkene carane miwiti nggawe server Minecraft gratis, uga pilihan kanggo hosting server kanthi gratis. Kanggo risak lengkap pitakon lan jawaban, priksa manawa kanggo mriksa artikel Pitulung Microsoft lan pandhuan sing disaranake Minecraft. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki utawa priksa video kanggo walkthrough babagan cara nyiyapake server Minecraft.

Cara nggawe server Minecraft gratis

  • Download versi paling anyar saka Java lan Software Minecraft Server
  • Gawe folder khusus kanggo server sampeyan
  • Seret download Minecraft server menyang folder kasebut
  • Bukak Program Server Minecraft Minecraft (Server.jar)
  • Temokake Eula Teks teks.txt lan mbukak ing editor teks
  • Ganti EULA = FALSE kanggo ERA = TRUE kanggo nuduhake sampeyan wis maca, ngerti, lan setuju karo perjanjian lisensi pangguna lan nyimpen file iki

Sampeyan bisa ngedit server liwat file Setelan server, kanthi ngeklik tengen banjur mbukak setelan ing Notepad. Mbukak server, Bukak Minecraft banjur klik Tambah Server; Sawise sampeyan mlebu, nggawe dhewe dadi admin kanthi ngetik ‘op [jeneng pangguna]’ kanggo ngaktifake printah Konsol Minecraft.

Game Pass Kanggo Pc

Game Pass Kanggo Pc Game Pass Kanggo Pc Microsoft $ 9.99 $ 1 (wulan kapisan) Lengganan Network N Entuk Komisi saka Tuku Kualifikasi liwat Microsoft lan Program liyane.

Sampeyan bisa uga bisa nuduhake server lokal utawa nggunakake alamat IP eksternal sampeyan kanggo dituduhake karo wong liya, sanajan kita nyaranake nindakake ati-ati nalika nindakake. Nuduhake alamat IP eksternal sampeyan karo wong sing sampeyan ora ngerti bisa mbebayani. Kanggo ngindhari masalah, sampeyan kudu mbukak server Minecraft ing PC sing kapisah kanggo sing dadi host. Iki uga njamin server Minecraft gratis ora bakal mengaruhi kinerja game.

Miniatur YouTube

Hosting Minecraft gratis

. Umume server server gratis duwe watesan pamuter maksimal, saéngga hosting server Minecraft gratis yen sampeyan anyar kanggo Minecraft server utawa mung pengin muter sawetara kanca kanthi online.

Sadurunge mlebu menyang situs web Minecraft gratis, priksa manawa sampeyan duwe dhukungan pelanggan lan ekstrak pelanggan, kayata serep DDos lan server Server.

Miniatur YouTube

24/7 Hosting

Yen sampeyan pengin Gratis 24/7, pilihan sampeyan diwatesi. Nalika ana layanan hosting gratis, akeh sing ora bakal bisa ngeruk apa sing sampeyan butuhake. Sampeyan bisa Pateni PC lawas sampeyan menyang server yen sampeyan kudu nglakokake server jangka panjang – priksa video ing ndhuwur babagan cara nindakake iki.

Yen sampeyan pengin sawetara inspirasi kanggo server Minecraft gratis anyar, iki minangka server Minecraft paling apik lan peta Minecraft paling apik kanggo miwiti.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.