Cara nggawe Lime Green Dye tanpa nggunakake kaktus ing Minecraft 1.19, Kepiye Nggawe Lime Pewarna ing Minecraft

Cara Nggawe Lime Dye ing Minecraft

Mangkene sampeyan bisa nemokake Lime Dye ing menu Inventory Creative:

Cara nggawe Lime Green Dye tanpa nggunakake kaktus ing Minecraft 1.19

Lime Dye ing Minecraft 1.19 minangka pewarna utami kuasi sing bisa dipikolehi utamane kanthi nggabungake rong pewarna. Barang-barang kasebut bisa digunakake kanggo warna sawetara barang liyane kaya spanduk, amben, waja kulit, wol, beton, terracotta, lsp. Dheweke nambah tambahan kanggo pemain sing pengin ngatur struktur, kamar, peternakan, lan liya-liyane.

Nanging, kadhangkala pangguna bisa uga ora duwe akses menyang barang tartamtu sing nggawe pewarna. Ing kasus iki, para pemain bisa uga ora duwe kaktus sing penting kanggo nggawe pewarna jeruk. Untunge, ana cara alternatif kanggo nggawe barang kasebut tanpa pewarna utama uga.

.19

Kepiye kaktus penting kanggo pewarna?

Kaping pisanan, pemain kudu ngerti kepiye kaktus penting nalika nggawe pewarna jeruk ing game kasebut. Kaktus minangka tanduran sing tuwuh ing ara-ara samun lan mung siji tanduran sing bisa menehi pewarna sing bermasa pemain, yaiku pewarna warna utama. .

. Iki minangka metode utama sing entuk pemain sing entuk pewarna utami kuasi. Nanging, iki ora mung metode.

Pickles laut smelting

Pemain sing ora duwe blok kaktus utawa pewarna putih ing tangan bisa langsung entuk gele jeruk laut kanthi pickles segara ing tungku.

Pickles segara minangka blok cilik sing ana ing jero banyu lan biasane ditemokake ing kelompok papat sing bisa cocog karo blok siji. Blok cilik iki umume digawe ing segara sing anget lan ing ndhuwur blok karang ing terumbu karang. Dheweke bisa gampang rusak kanthi tangan utawa alat liyane.

Barang-barang kasebut bisa ambune langsung ing tungku kanthi bahan bakar kanggo menehi lime pewarna. Iki minangka salah sawijining cara kanggo entuk pewarna utami sing dikarepake tanpa kaktus.

Pedagang Wandering

Pedagang ngumbara minangka mobsi pasif sing digawe kanthi acak ing endi wae ing overworld lan perdagangan plethora barang kanthi pemain. Antarane dhaptar barang-barang sing bisa didorong yaiku payon, lan pemain bisa entuk telung jeruk pewarna kanggo siji zamrud.

Nalika pemain bisa nggunakake teknis ing sawetara pewarnaan nggunakake metode iki, dudu cara sing paling apik utawa paling dipercaya kanggo nindakake kanggo generator dhaptar perdagangan rampung kanthi acak.

Entuk pewarna ijo saka dada

Sanajan pewarna warna utama utamane sing dipikolehi saka ngambal kaktus, uga bisa ditemokake ing dada omah ara-ara samun utawa saka sudagar sing ngumbara. Yen pemain langsung njaluk tangan ing Green Dye, dheweke ora butuh kaktus.

Cara Nggawe Lime Dye ing Minecraft

Tutorial minecraft iki nerangake carane kerajinan rajutan jeruk nganggo screenshot lan instruksi langkah-langkah.

Ing minecraft, jeruk pewarna minangka salah sawijining pewarna sing bisa digawe. Proses kerajinan bakal nggawe 2 jeruk pewarna ing wektu.

Ayo njelajah Cara nggawe pewarna jeruk.

Platform sing didhukung

Platform Didhukung (versi *)
Edisi Java (PC / Mac) Ya
Edisi Pocket (PE) Ya
Xbox 360
Xbox siji Ya
Ya
PS4 Ya
Wii U Ya
Ngalih Nintendo Ya
Windows 10 Edition
Edisi Pendhaftaran Ya

* Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
Edisi Pocket (PE), Xbox One, PS4, Nintendo Switch, lan Windows 10 Edition saiki diarani Bedrock Edition. Kita bakal terus nuduhake dhewe kanggo sejarah versi.

Minecraft Java Edition (PC / Mac)

Mangkene sampeyan bisa nemokake Lime Dye ing menu Inventory Creative:

Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Java (PC / Mac) 1..11 Bahan
Edisi Java (PC / Mac) .12 – 1.19 Sekalaisten
Edisi Java (PC / Mac) 1…20

Edition Pocket Minecraft (PE)

Mangkene sampeyan bisa nemokake Lime Dye ing menu Inventory Creative:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pocket (PE) 0….3
Edisi Pocket (PE) 1..19.83 Alam

Edisi Minecraft Xbox

Mangkene sampeyan bisa nemokake Lime Dye ing menu Inventory Creative:

Platform Lokasi Menu Kreatif
Xbox 360 Tu35 – tu69 Bahan
Xbox siji 1.2.5 – 1.19.83

Edisi Minecraft PS

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
PS3 1..76 Bahan
1.26 – 1.91 Bahan
PS4 1.14.0 – 1.19.83 Alam

Mangkene sampeyan bisa nemokake Lime Dye ing menu Inventory Creative:

Lokasi Menu Kreatif
Wii U Patch 3 – Patch 38 Bahan
1.04 – 1.11 Bahan
1..0 – 1.19.

Minecraft Windows 10 Edition

Mangkene sampeyan bisa nemokake Lime Dye ing menu Inventory Creative:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Windows 10 Edition 0.14.1 – 1.1.3 Sekalaisten
Windows 10 Edition 1.2 – 1.19.83 Alam

Edisi Pendhidhikan Minecraft

Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pendhaftaran 0.14…18 Sekalaisten
Edisi Pendhaftaran …17. Alam

Definisi

  • Platform .
  • .
  • .