Cara nggawe Greweand Brewing ing Minecraft, Brewing Stand | Minecraft Wiki | Fandom

Brewing Stand

Contents

Sawise sampeyan wis nggawe Brewing Brewing, sampeyan kudu mindhah item anyar kanggo persediaan sampeyan.

Cara nggawe STAND BREWW ing Minecraft

Tutorial minecraft iki nerangake carane nggawe lampu bir karo gambar lan instruksi langkah-langkah.

Ing Minecraft, stand Brewe minangka barang bir sing penting ing persediaan sampeyan.

Ayo njelajah cara nggawe straw.

Platform sing didhukung

Strewing ngadeg kasedhiya ing versi Minecraft ing ngisor iki:

Platform Didhukung (versi *)
Edisi Java (PC / Mac) Ya
Edisi Pocket (PE) Ya (0.12.1)
Xbox 360 Ya
Xbox siji Ya
PS3 Ya
PS4 Ya
Wii U Ya
Ngalih Nintendo Ya
Windows 10 Edition Ya
Edisi Pendhaftaran Ya

* Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
Cathetan: Edisi Pocket (PE), Xbox One, PS4, Nintendo Switch, lan Windows 10 Edition saiki diarani Bedrock Edition. Kita bakal terus nuduhake dhewe kanggo sejarah versi.

Ing endi golek stand ing mode kreatif

Minecraft Java Edition (PC / Mac)

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Java (PC / Mac) 1.8 – 1.19 Brewing
Edisi Java (PC / Mac) 1.19.3 – 1.20 Blok fungsional

Edition Pocket Minecraft (PE)

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pocket (PE) 0.14.1 – 1.1.3 Dekorasi
Edisi Pocket (PE) 1.2 – 1.19.83 Item

Edisi Minecraft Xbox

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Xbox 360 Tu35 – tu69 Sekalaisten
Xbox siji Cuinta – Cu43 Sekalaisten
Xbox siji 1.2.5 – 1.19.83 Item

Edisi Minecraft PS

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
PS3 1.26 – 1.76 Sekalaisten
PS4 1.26 – 1.91 Sekalaisten
PS4 1.14.0 – 1.19.83 Item

Minecraft Nintendo

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Wii U Patch 3 – Patch 38 Sekalaisten
Ngalih Nintendo 1.04 – 1.11 Sekalaisten
Ngalih Nintendo 1.5.0 – 1.19.83 Item

Minecraft Windows 10 Edition

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Windows 10 Edition 0.14.1 – 1.1.3 Dekorasi
Windows 10 Edition 1.2 – 1.19.83 Item

Edisi Pendhidhikan Minecraft

Mangkene sampeyan bisa nemokake strewing ing menu persediaan kreatif:

Platform Versi (s) Lokasi Menu Kreatif
Edisi Pendhaftaran 0.14.2 – 1.0.18 Dekorasi
Edisi Pendhaftaran 1.0.21 – 1.17.30 Item

Definisi

  • Platform yaiku platform sing ditrapake.
  • Versi (s) minangka nomer versi Minecraft ing ngendi item bisa ditemokake ing lokasi menu sing didaptar (Kita wis nyoba lan ngonfirmasi nomer versi iki).
  • Lokasi Menu Kreatif Apa lokasi barang ing menu persediaan kreatif.

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe stre

Ing Minecraft, iki bahan sing bisa digunakake kanggo nggawe stand Brewing:

Cara nggawe kerajinan sing ana ing mode Survival

1. Bukak menu crafting

Pisanan, bukak tabel kerajinan sampeyan supaya sampeyan duwe grid 3×3 sing katon kaya iki:

Area 3x3

2. Tambah barang kanggo nggawe straw

Ing menu Crafting, sampeyan kudu ndeleng area kerajinan sing digawe saka grid crafting 3×3. Kanggo nggawe stand, nyelehake rod bledosan lan 3 cobbyones ing grid crafting 3×3.

Nalika nggawe strews, penting rod blaze lan cobbyones diselehake ing pola sing tepat kaya gambar ing ngisor iki. Ing baris pertama, kudu ana 1 bledhing rod ing kothak kapindho. Ing baris nomer loro, kudu ana 3 cobbestones. Iki resep Minecraft Minecraft kanggo stand Brewing.

Kerajinan Kerajinan kanggo Brewing Stand

Saiki sampeyan wis ngisi pagawean kanthi pola sing bener, stand Brewing bakal katon ing kothak ing sisih tengen.

3. Mindhah strewe kanggo persediaan

Sawise sampeyan wis nggawe Brewing Brewing, sampeyan kudu mindhah item anyar kanggo persediaan sampeyan.

Rampung Brewing

Sugeng, sampeyan wis nggawe Brewing ing Minecraft!

ID item lan jeneng

Minecraft Java Edition (PC / Mac)

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 Jawa 1.8 – 1.12
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
64 Jawa 1.13 – 1.20

Edition Pocket Minecraft (PE)

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 pe 1.0 – 1.20.0

Minecraft Xbox siji

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 Xbox siji 1.6.0 – 1.20.0

Minecraft PS4

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 PS4 1.14.0 – 1.20.0

Switch Nintendo Minecraft

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 Ngalih 1.6.0 – 1.20.0

Minecraft Windows 10 Edition

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 Windows 1.0 – 1.20.0

Edisi Pendhidhikan Minecraft

Ing Minecraft, sawijining bir duwe jeneng, ID lan data ing ngisor iki:

Item Katrangan
(Jeneng ID Minecraft)
Nilai Data Ukuran tumpukan Platform Versi (s)
Brewing Stand
(Minecraft: Brewing_ Stand)
0 64 Pendhidhikan 1.0 – 1.18.32

Definisi

  • Katrangan apa barang sing diarani lan (Jeneng ID Minecraft) yaiku nilai senar sing digunakake ing printah game.
  • Nilai Data (utawa nilai kerusakan) ngerteni variasi blok yen luwih saka siji jinis ana kanggo ID Minecraft.
  • Ukuran tumpukan Apa ukuran tumpukan maksimal kanggo item iki. Dene sawetara barang ing Minecraft tumpukan nganti 64, barang-barang liyane mung bisa ditumpuk nganti 16 utawa 1. (CATETAN: Ukuran tumpukan iki mung kanggo Minecraft Vanili mung. Yen sampeyan mbukak mod, sawetara mod bisa ngganti ukuran tumpukan kanggo item.)
  • Platform yaiku platform sing ditrapake.
  • Versi (s) minangka nomer versi Minecraft sing bener lan jeneng Minecraft.

Blokir nyatakake kanggo Brewing Stand

Minecraft Java Edition (PC / Mac)

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac), blok kasebut nyatakake kanggo stand Brewe yaiku:

Blok State Regane Def Arut Req ued Tuladha Katrangan
duwe_ botol_ 0 Salah Ya Ora [duwe_ botol_ 0: FALSE] Slot 1 kosong
duwe_ botol_ 0 bener Ora Ora [duwe_ botol_ 0: bener] Slot 1 ngemot botol
duwe_ botol_ 1 Salah Ya Ora [duwe_ botol_ 1: FALSE] Slot 2 kosong
duwe_ botol_ 1 bener Ora Ora [duwe_ botol_ 1: bener] Slot 2 ngemot botol
duwe_ botol_ 2 Salah Ya Ora [duwe_ botol_ 2: FALSE] Slot 3 kosong
duwe_ botol_ 2 bener Ora Ora [duwe_ botol_ 2: bener] Slot 3 ngemot botol

Edition Pocket Minecraft (PE)

Ing Minecraft Pocket Edition (PE), blok kasebut nyatakake kanggo ngladeni Brewe yaiku:

Blok State Regane Def Arut Req ued Tuladha Katrangan
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = FALSE] Slot 1 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = bener] Slot 1 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit” = FALSE] Slot 2 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ b_ bit” = bener] Slot 2 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = FALSE] Slot 3 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = bener] Slot 3 ngemot botol

Minecraft Xbox siji

Ing Minecraft Xbox One, blok kasebut nyatakake kanggo stand Brewe yaiku:

Blok State Regane Def Arut Req ued Tuladha Katrangan
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = FALSE] Slot 1 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = bener] Slot 1 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit” = FALSE] Slot 2 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ b_ bit” = bener] Slot 2 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = FALSE] Slot 3 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = bener] Slot 3 ngemot botol

Minecraft PS4

Ing Minecraft PS4, blok kasebut nyatakake dadi birah yaiku:

Blok State Regane Def Arut Req ued Tuladha Katrangan
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = FALSE] Slot 1 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = bener] Slot 1 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit” = FALSE] Slot 2 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ b_ bit” = bener] Slot 2 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = FALSE] Slot 3 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = bener] Slot 3 ngemot botol

Switch Nintendo Minecraft

Ing ngalih Nintendo Minecraft, blok kasebut nyatakake kanggo ngladeni Brewe yaiku:

Blok State Regane Def Arut Req ued Tuladha Katrangan
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = FALSE] Slot 1 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = bener] Slot 1 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit” = FALSE] Slot 2 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ b_ bit” = bener] Slot 2 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = FALSE] Slot 3 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = bener] Slot 3 ngemot botol

Minecraft Windows 10 Edition

Ing Minecraft Windows 10 Edition, blok kasebut nyatakake kanggo ngladeni Brewe yaiku:

Blok State Regane Def Arut Req ued Tuladha Katrangan
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = FALSE] Slot 1 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ A_ Bit” = bener] Slot 1 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit” = FALSE] Slot 2 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ B_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ b_ bit” = bener] Slot 2 ngemot botol
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit Salah Ya Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = FALSE] Slot 3 kosong
Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit bener Ora Ora [“Brewing_ Stand_ Slot_ C_ Bit” = bener] Slot 3 ngemot botol

Definisi

  • Blok State yaiku jeneng internal kanggo negara blok.
  • Regane yaiku nilai kanggo negara blok.
  • Def Arut nuduhake manawa minangka standar, yen ora ilang.
  • Req ued nuduhake manawa kudu dilebokake ing printah kanthi bener kanggo ngenali item / blok iki.
  • Tuladha Nuduhake babagan ngowahi format blok blok kanggo digunakake ing / isi, / pesawat, / klone, utawa / printah testforblock.

Menehi printah kanggo Brewing Stand

Menehi printah ing Edisi Minecraft Java (PC / Mac)

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac) 1.13, 1.14, 1.15, 1.16, 1.17, 1.18, 1.19 lan 1.20, prentah / menehi prentah kanggo Brewing Stand yaiku:

/ Menehi @p Brewing_Stand 1

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac) 1.8, 1.9, 1.10, 1.11 lan 1.12, prentah / menehi prentah kanggo Brewing Stand yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Menehi Prentah ing Edisi Pocket Minecraft (PE)

Ing Edisi Pocket Minecraft (PE) 1.12.0, 1.13.0, 1.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.0 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Stand Brewing yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Wenehi printah ing Minecraft Xbox siji

Ing Minecraft Xbox siji 1.12.0, 1.13.0, 1.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.0 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Stand Brewing yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Menehi printah ing Minecraft PS4

Ing minecraft PS4 1.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.0 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Stand Brewing yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Menehi printah ing ngalih Nintendo Minecraft

Ing minecraft Nintendo Switch 1.12.0, 1.13.0, 1.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.1 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Stand Brewing yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Menehi printah ing minecraft Windows 10 Edition

Ing minecraft Windows 10 edisi 1.12.0, 1.13.0, 1.14.0, 1.16.0, 1.17.0, 1.18.0, 1.19.0 lan 1.20.0, Komando / Menehi kanggo Stand Brewing yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Menehi printah ing Edisi Pendhidhikan Minecraft

Ing Edisi Pendhidhikan Minecraft 1.12.0, 1.12.60, 1.14.31, 1.17.30 lan 1.18.32, prentah / prentah kanggo ngadeg brewing yaiku:

/ Menehi @p Brewing_stand 1 0

Apa sing kudu ditindakake karo Brewing

Mangkene sawetara kegiatan sing bisa sampeyan lakoni karo Brewing ing Minecraft:

Brewing Stand

Tekstur Anyar

A Brewing Stand minangka blok sarana ing Minecraft Digunakake ing proses bir kanggo nggawe potion, potion cipratan, lan potion sing lingering.

Isi

Ringkesan []

Tujuan utama stands kanggo ngidini panyebaran ramuan. Antarmuka bisa dibukak kanthi mencet terus.

Antarmuka duwe limang slot: telu yaiku kanggo botol kaca, sing kudu diisi banyu utawa potion. Paling ndhuwur paling akeh slot digunakake kanggo nambah bahan kanggo pottion ing ngisor iki, kayata Nether Wart. Slot kiwa ndhuwur yaiku bubuk blaze, sing bakal bahan bakar 20 kumpulan.

Tandha Brewing ngetokake tingkat 2 cahya saka 2.

Nalika ndetil reagen menyang botol kaca sing diisi banyu utawa potion, siji bahan bakal dadi tiwas menyang kabeh telung slot. Contone, siji wart saka siji bakal nggawe telung potion kikuk.

Akeh barang sing bisa digunakake ing proses bir, lan biasane dipérang dadi rong kategori: dhasar lan bahan sekunder.

Sembarang dalan sing durung milih blok situs kerja ing desa kasebut duwe kesempatan kanggo ngganti profesi kanggo ulama kanthi nggunakake strewe.

Dhasar []

Dhasar minangka bahan sing miwiti proses bir kanthi nggawe canggih, mundane, utawa tebal.

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

Bahan sekunder []

Bahan-bahan sekunder minangka bahan sing nemtokake jinis potion (kanthi tembung liyane, efek).

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

Kerajinan []

Paling Anyar Cb = 20210131072039 & Format = asli

paling anyar? CB = 20201106195758 & Format = asli

Paling Anyar Cb = 20210131072039 & Format = asli

Paling Anyar Cb = 20210131072039 & Format = asli

Paling Anyar Cb = 20210131072039 & Format = asli

Trivia []

  • Ora preduli saka jinis potion ing stand Brewing, mesthi katon kaya potion warna abang nalika ora katon saka menu stream Brewing.
  • Ana stands Brewing sing ditemokake ing iGloos saka 1.9, lan dheweke bakal duwe polusi ringkes ing awake dhewe.
    • Sampeyan uga bisa nemokake dheweke ing gréja desa minangka 1.14.
      • Stands Brewing iki ora bakal duwe bahan bakar, sing mbutuhake pamuter kudu menyang Waluh supaya entuk bubuk blaze.

      Kabeh resep Potion Minecraft sing kudu slamet

      Potion Minecraft - Ari gantung metu ing area bir pision

      Mewah nggawe dhewe Potion Minecraft? Nalika kita ora bisa nyaosake kepiye rasa, concoctions migunani iki bisa digawe saka sawetara bahan sing ora biasa ing Minecraft, nanging bakal menehi efek sing kuat sing bakal mbantu sampeyan urip kabeh. Apa sampeyan pengin njelajah segara kanthi ambegan ing jero banyu? Utawa bisa uga sampeyan wis njupuk akeh Dunks menyang Lahar, lan butuh resistensi? Lan mesthi, mesthi ana sawetara cara penyembuhan lawas sing apik. Potensi Minecraft, Minecraft kalebu ing saben persediaan petualang petualang sing tepat nalika njelajah bahan donya lan kumpul.

      Nanging kekuwatan alkhemis sing akeh ora mung tuwuh ing wit Minecraft, saengga nggawe campuran kasebut mbutuhake peralatan bir sing khusus lan kawruh. Matur nuwun, kita kene kanggo menehi sampeyan rundown ing dhaptar potional minecraft lengkap, lan carane miwiti mbedakake.

      Nalika sampeyan lagi nggatrap, yen sampeyan nggoleki perlindungan ekstra supaya sampeyan aman ing mburu, nganggep sawetara enchantment Minecraft sing paling apik kanggo nggawe waja, senjata, lan alat cemlorot, lan alat sing cemlorot. Mesthi wae, yen sampeyan wis entuk sawetara, nyipta gear sampeyan saka Minecraft Netherite minangka langkah liyane ing kekuwatan uga.

      Miwiti kanthi potongan Minecraft

      Yen sampeyan mikir babagan carane nggawe Potion Minecraft, langkah pertama yaiku supaya awake dhewe dadi madhep. Ora kaya stasiun dhasar lan refining dhasar liyane sing kaya tungku, ngrokok, lan stonecutter – sampeyan kudu ngupayakake ing bètèng kanggo nemu blaze kanggo mateni.

      Stands Brewing bisa digawe kanthi nggabungake rod bledosan kanthi telung bit cobbottone. Sampeyan kudu nyelehake rod blaze ing tengah lan cobbottone ing sisih ngisor. Blaze Rod bisa ditemokake kanthi mateni blazes ing benteng, lan kudu milih kaya sing bisa sampeyan blaze wiwit bubuk blaze.

      Apa maneh sing sampeyan butuhake kanggo nggawe potion minecraft?

      Nalika ngadeg bir minangka perkara inti sing sampeyan butuhake kanggo nggoleki posion minecraft, ana liyane sing migunani kanggo ngumpulake. Mangkene sing paling penting kanggo ndhukung dhukungan kanggo petualangan bir sampeyan:

      • Cauldron: Iki digunakake kanggo nyekel banyu, sing digunakake kanggo ngisi botol kaca sadurunge miwiti Brewing. Sampeyan uga bisa nggunakake sumber banyu tinimbang Cauldron, yen sampeyan lagi cekak wesi.
      • Blaze bubuk: Iki bahan bakar kanggo stand Brewew, ora liya sing bakal bisa digunakake ing panggonane. Saben rod bledosan sing sampeyan entuk bisa dadi rong bubuk blaze, saengga bisa entuk.
      • Botol kaca: Iki minangka kontaner kanggo potensi sampeyan.
      • Gendul banyu: Iki minangka pangkalan wiwitan kanggo kabeh potion. Sampeyan entuk kanthi ngisi botol kaca saka kaleng utawa banyu ing jagad iki.
      • Nether Wart: Iki minangka bahan potensial paling dhasar saka, dadi priksa manawa sampeyan bakal nyekel sawetara jiwa nalika sampeyan ngunjungi Nether. Yen sampeyan, sampeyan bisa tuwuh dhewe ing omah.

      Cara nggawe Potion Minecraft

      Saiki sampeyan wis entuk dhasar, saiki wis suwe kanggo masak sihir minecraft.

      Bebarengan karo bahan bakar ing Brewew sing kudu diwiwiti, sampeyan uga butuh sawetara botol banyu, lan sawetara wart luwih apik.

      Kanggo nggawe botol banyu, botol kaca pakan pertama kanthi nggabungake telung blok kaca ing meja kerajinan. Iki kudu diatur ing bentuk v, sanajan ora masalah yen potongan ngisor ana ing baris ngisor utawa tengah. Banjur, njupuk botol menyang sumber banyu lan nggunakake banyu.

      Sabanjure yaiku Wart Nether, sing bisa ditemokake kanthi nemokake ing Nether. Sawise sampeyan wis miwiti, sampeyan bisa nggawe kebon sampeyan dhewe – kalebu overworld – kanthi mbuwang wedhi jiwa lan nandur wartawan ing njero tuwuh.

      Saiki wis diselehake, kita bisa bali menyang bir. Monggo mlaku ngliwati proses kasebut:

      • Miwiti dening bahan bakar sampeyan Kanthi nyelehake bubuk blaze ing sisih kiwa ndhuwur.
      • Banjur sampeyan kudu Tambah nganti telung botol banyu kanggo ngadeg. Telung paling optimal, amarga ora akeh sumber daya kanggo nglereni telu tinimbang siji utawa loro.
      • Sabanjure, sampeyan Tambahake wartawan munggah ndhuwur ing titik akhir.
      • Saiki sampeyan kudu ngenteni 20 detik kanggo proses rampung.
      • Sawise proses wis rampung, Sampeyan bakal entuk telung potion sing canggung Kanggo nggunakake langkah sabanjure. Ing posion kasebut ora ana gunane, nanging uga kalebu komponen utama potion, lan Sampeyan ora bisa nggunakake botol banyu kanggo langkah-langkah ing ngisor iki.

      Ana rong cara dhasar kanggo ngowahi potion kikuk sampeyan supaya dheweke nindakake apa-apa. Ora masalah apa sing sampeyan lakoni langkah-langkah kasebut, mula aja nganti tumindak dhisik lan nomer loro – nanging sampeyan ora bisa mbaleni langkah ing potion sing padha.

      Nambahake Bahan dhasar

      Opsi kapisan ngganti cara potion bisa ing tingkat dhasar, kayata luwih suwe, utawa luwih kuat. Monggo ndelok dhaptar bahan bahasa pisanan:

      Gesek kanggo nggulung kanthi horisontal

      Bases Potion Minecraft

      Potion Base Bahan sing dibutuhake Efek Modifikasi
      Potion Mundane Debu Redstone Ngembangake durasi potional
      Potion tebal Debu GlowStone Nambah potensi nanging nyuda durasi
      Potion kelemahane Mripat laba-laba Menehi efek ngelawan
      Botol banyu Splash Gunpowder Semalat efek nalika dibuwang
      Botol banyu lingering Napas naga Nggawe maya efek nalika dibuwang

      Pilih bahan dhasar sing dikepengini, banjur sampeyan bisa pindhah menyang langkah bir sing sabanjure. Mangkene carane proses kerja:

      • Pisanan, sampeyan pengin Priksa manawa sampeyan duwe bahan bakar, sing bisa dideleng ing garis oranye cilik, utawa yen kosong, sampeyan bisa nambah bubuk ing sisih kiwa ndhuwur.
      • Sabanjure sampeyan Sijine potion ing proses ing telung slot ngisor. Kaya langkah pertama proses kasebut, paling efisien kanggo nindakake telu sekaligus.
      • Terus awakmu Sijine bahan dhasar sing dikarepake ing pusat ndhuwur kanggo miwiti proses.
      • Sampeyan kudu ngenteni 20 detik Kanggo bir kanggo rampung.

      Nambah bahan efek

      Efek liyane sing sampeyan ganti babagan potion minecraft, lan iki diwenehake kanthi nggabungake ramuan kanthi bahan sing beda. Sampeyan mung kudu nyelehake potion ing stand Brewing, lan tambah bahan sing cocog karo. Sawise sampeyan wis nambah bahan efek, potion kasebut bakal migunani, sanajan ora kudu rampung amarga sampeyan isih bisa nambah bahan dhasar yen sampeyan durung. Kanggo nggawe ramuan kanthi efek (rusak), tambah mripat laba-laba sing diisi. Ing kene, kita bakal ngliwati kabeh resep-resep Potion Minecraft, kanthi bahan apa sing sampeyan butuhake lan apa sing ditindakake ing grafik Potion Minecraft kita:

      Gesek kanggo nggulung kanthi horisontal

      Resep Potion Minecraft

      Efek potional Bahan sing dibutuhake Efek Potion Efek sing rusak
      Potion Swiftness Gula Nambah kacepetan Potion Slowsness
      Potion saka leaping Sikil terwelu Mundhak munggah lompat Potion Slowsness
      Potion Penyembuhan Irisan melon sing meneng Mulihake ati Potion saka gawe pional
      Potion racun Mripat laba-laba Depelete ati liwat wektu Potion saka gawe pional
      Potion ambegan banyu Pufferfish Nafas ing jero banyu Ora ana
      Potion resistensi geni Krim magma Menehi resistensi geni Ora ana
      Potion saka wawasan wengi Emas Corrot Nambah visibilitas wengi Potion invisibility
      Potion Kekuwatan Blaze bubuk Nambah karusakan Melee Ora ana
      Potion regenerasi Ghast luh Mulihake kesehatan sajrone wektu Ora ana
      Potion saka Master Master Cangkang kura Nambah pertahanan nalika kecepatan kalem Ora ana
      Potion alon-alon tiba Phantom membran Tiba alon-alon Ora ana
      • Pisanan, sampeyan pengin Priksa manawa sampeyan duwe bahan bakar, sing bisa dideleng ing garis oranye cilik, utawa yen kosong, sampeyan bisa nambah bubuk ing sisih kiwa ndhuwur.
      • Sabanjure sampeyan Sijine potion ing proses ing telung slot ngisor. Kaya langkah-langkah liyane proses kasebut, paling efisien kanggo nindakake telu sekaligus.
      • Terus awakmu Sijine bahan efek sing dipengini ing pusat ndhuwur kanggo miwiti proses.
      • Sampeyan kudu ngenteni 20 detik Kanggo bir kanggo rampung.

      Apa potion minecraft sing paling apik?

      Potion ora kudu glamor supaya migunani, lan tetep urip cukup penting kanggo nindakake kanthi becik. Apa sampeyan butuh rembugan kanthi cepet ing scrap, utawa yen sampeyan mung nyoba pulih sawise rampung, akeh potion bisa mbantu sampeyan metu ing ndhuwur.

      Secara pribadi, aku mikir Potion regenerasi iku sing migunani paling universal, amarga nambani sampeyan lan tetep makarya nalika sampeyan nglawan – utawa mlayu saka – apa wae sing rusak. Sampeyan bisa uga nggawe versi Splash kanggo mbantu kanca ing jiwit.

      Yen sampeyan lagi nggatekake perang gedhe, Potion Kekuwatan bisa dadi boon sing akeh banget, tenan bisa ngupayakake saben gaman lan mbantu sampeyan ngilangi mungsuh sing angel sadurunge bisa mateni sampeyan.

      Mesthi wae, yen sampeyan kikuk kaya aku, bebener sing jujur ​​iku Potion resistensi geni iku sing paling apik. Saben dicelupake ing lahar nalika ngliwati lemah ing jero ruangan utawa pertambangan ora pati rame nalika sampeyan bisa nglangi, seneng banget kaya clam sing murub.

      Nanging metu, lan mutusake dhewe! Saben potion duwe panggunaan penting.