Cara Nggawe Gratis Twitch Perdana Pizza Seragam MOZIE Kanggo Pelangi Enem – Dexerto, Pizza Mozzie wis tekan Pelangi Six, lan jagad ora bakal padha | Pcgamesn

Pizza mozzie wis tekan pelangi enem pengepungan, lan jagad ora bakal padha

Uga priksa manawa akun sing tepat digandhengake yen sampeyan muter ing pirang-pirang platform, amarga tawaran kasebut mung bisa ditebus kanggo siji platform saben akun.

Cara Entuk Kembar Perdana Pizza Fitur Gratis Kanggo Pelangi Six

Twitch / Ubisoft

Pungkasan ing kene yaiku Uniform Mozzie Pizza Pizza sing apik banget kanggo Pelangi Six: Pengepungan saiki kasedhiya minangka tetes perdana pungkasan kanggo penembak taktik, saiki. Mangkene carane sampeyan bisa njaluk gratis.

Partai Mozzie Pizza ora ana sing biasane digandhengake karo pelangi enem. Nalika seneng seragam, kaya April Fools 2019, wis nampilake ing urut kepungkur, kanggo kosmetik game sing paling akeh dipotong lan garing.

Artikel terus sawise ad

Nanging, amarga saka iku, wis gedhe banget ing komunitas. Partai pizza nyetel nambah sethithik warna kanggo game, lan bisa uga ngganggu mungsuh ing bedhil. Yen sampeyan kepengin banget golek kulit, kita entuk kanthi gratis, yen sampeyan bejo.

Artikel terus sawise ad

Mozzie Nunggang Drestack ing Outback

Mozzie njupuk pizza ngirim ngirimake tugas part-time.

Cara Mbukak kunci partai Pizza Fezzie gratis nggunakake Perdana Twitch

Yen sampeyan wis langganan twitch Perdana wis, gampang banget kanggo nuntut kulit mozzie pizza gratis.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan mung kudu navigasi menyang kaca Ganjaran Primasi, banjur pilih penawaran enem pelangi. Klik ing kulit Mozzie, lan bakal dikunci ing akun Uplay sing ana gandhengane karo akun Twitch.

Yen sampeyan ora yakin apa sampeyan bisa ngubungake sampeyan, sampeyan bisa mriksa liwat tab sambungan ing setelan uplay. Ora bakal nuduhake sambungan liwat twitd sampeyan, dadi eling babagan iki.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane: Deleng dhisik ing saindenging jagad Pertempuran ing Edge Voad Operasi

Uga priksa manawa akun sing tepat digandhengake yen sampeyan muter ing pirang-pirang platform, amarga tawaran kasebut mung bisa ditebus kanggo siji platform saben akun.

Cheesie siji wis teka! ? Pratelan operator perdana twitch gratis lan gabung karo Mozzie nalika njupuk istilah pizza istilah. Aja duwe Perdana? Mung link akun Amazon utawa ndhaptar nyoba gratis dina iki.

– Pelangi Six Drege (@ Rainbow6game) tanggal 24 Maret 2020

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Yen sampeyan ora duwe Perdana Twitch, sampeyan bisa mlebu kanggo nyoba gratis yen sampeyan durung nate kepungkur. Sampeyan entuk akses saben wulan kanggo Program Keuntungan ⁠- sing duwe bathi kanggo ngasilake hadiah ing ndhuwur konten game gratis ⁠- sadurunge kudu mlebu $ 12.99 wulan ing mburi.

Artikel terus sawise ad

Tag Rega Hefty amarga Amazon lan Twitch bubar dibungkus bebarengan, dadi sampeyan entuk mupangat kanggo program loro ing siji paket.

Artikel terus sawise ad

  • Waca liyane: Pelangi Six bisa bebas-muter

Iki mung ditrapake kanggo Amerika Serikat. Yen sampeyan manggon internasional, Perdana twit isih bisa dituku kanthi masing-masing. .

.

Nalika sampeyan lagi ana, priksa manawa hadiah liyane sing kasedhiya yen sampeyan muter luwih saka mung pengepungan. FIFA, APEX LEGENDS, GTA, lan luwih waralaba liyane duwe ganjaran sing digandhengake karo Perdana twit, lan sampeyan bisa nuntut akeh sing dikarepake.

Artikel terus sawise ad

Sampeyan bakal nganti 24 April kanggo njaluk Kulit Mozzie Pizza. Ora ana pelangi enem penghargaan sing wis ditemoni kanggo wulan mbesuk, nanging kita bakal bisa nganyari yen bundle anyar dikenalake.

Pizza mozzie wis tekan pelangi enem pengepungan, lan jagad ora bakal padha

Elingi Januari? Ya, wulan kapisan 2020 saiki rumangsa kedadeyan kepungkur, nanging banjur Ubisoft ngeculake medeni ing jagad sing ora dipercaya: pizza mozzie. Ya, manawa, klambi maskot cheesy kanggo salah sawijining pelangi enem operator pengepungan ora katon ala, nanging sejatine, kaya ngono, mula. Iki uga urip saiki liwat Perdana Twitch.

Kita entuk pandhuan babagan cara pelangi enem pengepungan Twitch twitch yen sampeyan butuh pitulung, lan proses kasebut alami kanggo kulit mozzie saiki. Kaya biasane, yen sampeyan durung nindakake transaksi kaping pirang-pirang, sampeyan bisa nggunakake langganan Amazon Perdana Amazon sing ana kanggo njupuk promosi, utawa ndhaptar nyoba gratis lan entuk hadiah.

Mozzie pizza – utawa mozzie-rella, amarga akeh sing dijupuk nelpon – wis mbuktekake tambahan kontroversial kanggo pelangi, lan uga dadi bagian sing dianggep aping estetika kartun ing estnite.

Pengembang njupuk tampilan Pragmatic ing kritik kasebut, sanajan.

Ana akeh game FPS sing ana ing kana cocog karo saben rasa.

Dustin Bailey Dustin Kabeh game retro lan game petualangan, uga dadi pengabdian Fantasi Xiv pungkasan. Perlengkapan sing paling apik ing PCGamesn yaiku ngukir ceruk kanggo jangkoan simulator truk. Mantan penulis warta senior, saiki bisa ketemu dheweke ing Gamesradar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Njaluk keju karo kulit ‘pelangi enem sing anyar’ mozzie pizza

‘Pelangi enem pengepungan’ ngenalake kulit anyar khusus kanggo mozzie operator, lan ngowahi dheweke dadi irisan pizza antropomorpif. Mangkene carane njaluk dheweke.

Mar. 25 2020, dianyari 10:11 p.m. Et

pizzamozzie

Pelangi Six Drege yaiku dolanan sing cepet-cepet lan dibungkus. Nanging sampeyan wis mikir yen sampeyan bisa nggawe luwih apik kanthi nambahake klambi kanggo salah sawijining operator sing mung digawe saka pizza? Ya, sampeyan bisa, lan ya, dheweke nindakake. Jenius ing Ubisoft njupuk menyang Pelangi Six Drege Kanggo ngenalake kulit anyar wacky kanggo salah sawijining karakter game, lan saingan Fortnite ing babagan kepiye rupane liar. Mesthi nambah unsur anyar, aneh kanggo tumindak kasebut, mesthine.

Artikel terus ing ngisor pariwara

Pelangi Six Drege Biasane game sing serius banget kanthi karakter lan desain “sing apik” sing dibuwang kanthi apik. Nanging introduksi kulit mozzie pizza mesthi dadi mil ekstra. Kepiye carane sampeyan entuk tangan ing kulit anyar sing aneh iki? Kita wis bali maneh, mula mung lenggah lan santai, Pelangi Six Drege pemain. Mangkene carane sampeyan bisa main game karo kulit mozzie pizza dhewe yen sampeyan milih.

pizzaset

Mozzie biasane beken sing jenenge nyata yaiku Max Banyak. Dheweke asline minangka bagean saka Akademi Kekuwatan Pertahanan Australia sadurunge gabung karo pertempuran & keamanan. Mengko ing urip, dheweke dipilih kanggo melu regimen layanan udara khusus (SASR). Dheweke entuk masalah karo ngomong maneh, mula dheweke dadi jinis karakter sassy sing bisa nggawe klambi jinis pizza khusus.

Pizza mozzie bisa uga katon kaya karakter sing ditarik metu saka Fortnite katimbang a Pelangi Six Drege Watak, nanging ora nggawe kulit gratis iki sing kurang menarik. Mung priksa manawa sampeyan durung kasedhiya nalika saiki, mula sampeyan ora luput. Sing ora seneng seneng-seneng karo pizza, sawise kabeh? Wangsulan sing ora ana. Pelangi Six Drege kasedhiya kanggo muter saiki ing macem-macem platform.