Cara Ngatasi Teka-teki Bridge ing Warisan Hogwarts, Cara Ngatasi Teka-teki Fire Bridge Courtyard ing Warisan Hogwarts

Cara Ngatasi Teka-teki Fire Bridge Courtyard ing Warisan Hogwarts

Ana papat aliran ing jembatan (loro ing saben sisih) sing kudu dipateni supaya bisa sesambungan karo. Sampeyan bisa nggunakake Incendio utawa Confringo kanggo nyepelake brazer . Yen wis rampung, sesambungan karo brazier lan muter angka Romawi kanggo cocog karo simbol kasebut.

Cara Ngatasi Mbayang Jembatan ing Warisan Hogwarts

Screenshot Warisan Hogwarts saka Teka Bridge.

Ana puluhan rahasia lan macem-macem teka-macem kanggo pemain ngatasi warisan Hogwarts. Umume teka-teki iki ing njero lemah, ing papan sing beda sing dikunci dening persamaan matematika lan lawang sing dikunci ing umum bisa entuk pamuter apa wae. Nanging, salah sawijining teka-teki teka-teki sing bisa dibuang manawa para pemain kesandung ing awal warisan Hogwarts dikenal minangka “puzzle Bridge.”

Jembatan ing jembatan kasebut yaiku sing cedhak karo plataran perjalanan cepet Floo Flame. Jembatan kasebut misahake balai gedhe saka bale tengah, lan olahraga iki bisa dideleng nalika para pemain mlaku-mlaku. Sanajan iki, jembatan iki uga duwe rahasia, amarga ana rong dada sing ana ing ngisor iki. Yen pemain pengin ngerteni cara kanggo tekan dada lan ngrampungake teka-teki Bridge ing Warisan Hogwarts, dheweke bisa mriksa pandhuan ing ngisor iki.

. Pemain bisa sesambungan karo kembang api iki lan dheweke uga bakal weruh simbol emas ing sisih ngisor blok watu. .

Kanggo miwiti teka-teki iki, sampeyan kudu nggunakake sawetara jinis fire, kaya Incendio, ing sisih ndhuwur mangkuk. Iki bakal nyalekake kembang api. . Sabanjure, sampeyan bisa menyang sisih gedhe jembatan lan jembatan. Sampeyan bakal bisa ndeleng lawang ngisor emas kanthi simbol sing padha ing blok watu.

Sampeyan mung kudu cocog karo simbol kanthi nomer sing pas (I, II, III, utawa IV). Kanggo nemokake nomer sing pas, pindhah menyang saben penggalih lan sampeyan bakal weruh “Inctor” Prompt “. Pencet tombol kanggo sesambungan lan sampeyan bakal bisa ndeleng nomer ing ngisor pangowahan angger-angger. . Yen sampeyan mung pengin jawaban sing gampang, sanadyan, iki kabeh nomer lan simbol sing bener bebarengan karo gambar hatch.

Sawise sampeyan cocog karo simbol sing cocog karo nomer sing cocog, lawang ngisor emas ing lemah bakal mbukak, ngidini sampeyan mudhun tangga, lan mbukak dada. Sampeyan saiki wis rampung teka-teki Bridge ing Warisan Hogwarts.

: Sinau Cara Ngatasi Teka-teki Geni Bridge ing Destructoid.

Cara Ngatasi Teka-teki Fire Bridge Courtyard ing Warisan Hogwarts

Bener kanggo bahan sumber, wis akeh misterius kanggo mbukak liwat teka-teki sing diatasi puzzle ing akademi titular. Mangkene carane golek lan ngrampungake teka-teki Fire Courtyard.

Tekan Puzzle Fire Bridge Courtyard ing Warisan Hogwarts?

Viaduct Courtyard Spende Speit. .

Tumuju menyang jembatan gedhe cedhak lokasi lelungan cepet kanggo miwiti teka-teki.

Tombol kanggo ngrampungake teka-teki iki ing lemah. Sirah ing jembatan menyang sisih liyane (saka titik Flame Flame) lan katon ing lantai. . Sampeyan mung kudu cocog karo simbol kasebut kanthi nomer roman sing digambarake.

Ana papat aliran ing jembatan (loro ing saben sisih) sing kudu dipateni supaya bisa sesambungan karo. Sampeyan bisa nggunakake Incendio utawa Confringo kanggo nyepelake brazer (Tilas ora dikunci sadurunge ing game). .

:

  • Simbol karo segitiga lan enem garis sing metu saka iku kudu “i” (1)
  • Simbol karo bunderan lan garis sing metu saka iku kudu “II” (2)
  • Simbol karo bunder lan garis sing metu saka ngisor segitiga kudu “III” (3)

Ganjaran kanggo ngrampungake teka-teki kalebu telung dada, lan kemajuan Hogwarts

Sawise sampeyan wis cocog karo dheweke kanthi bener, kunci simbol bakal mbukak kaya parut sendhok, lan sampeyan bisa mlebu ing ngisor tangga liwat tangga menyang aqueduct. Ana telung dada ing kene: Loro yaiku barang kosmetik, lan Sing terakhir minangka potongan tier jeruk jeruk sing dhuwur.

EIC, direktur Ulasan – Chris wis seneng ngrusak Avidly wiwit taun 2008. Dheweke pungkasane mutusake kanggo njupuk langkah sabanjure ing wulan Januari 2009 Blogging ing situs kasebut. Saiki, dheweke staf!