Cara Nganggo Game Stam ing Oculus Quest 2 – Dexerto, Cara muter Konten PC VR ing Oculus Quest & Quest 2 (Link Air, Tlindake Air, DESKTAL Virtual) – Dianyari 2022

Cara main konten PC VR ing Oculus Quest & Quest 2 (link, link Oculus, link Air, desktop virtual) – Dianyari 2022

.

Kepiye cara mbukak game uap ing Oculus Quest 2

Dexerto

Game uap ing oculus Quest 2

Pengin ngerti yen bisa mbukak game uap ing meta Oculus Quest 2? . .

The Quest 2 wis ngukir ceruk ing game nyata virtual, muncul minangka pimpinan segmen. .

Kanthi perpustakaan VR judhul VR sing luwes, susah mbayangno kepengin metu saka headset. Nanging, mesthi luwih akeh nunggu cakrawala.

Lebokake jagad uap sing jembar, trougasi pengalaman game. . The Quest 2 minangka headset mandiri sing bisa ditindakake tanpa ditambani menyang PC sing kuat.

Artikel terus sawise ad

Nanging, kanthi sentuhan alchemy teknis, loro game game iki bisa nggabung, ngembangake VRE. Ngidini kita kanggo nuntun sampeyan liwat Fusi menarik iki.

Syarat PC kanggo mbukak game stam ing Quest 2

Logo Steam VR ing latar mburi sing bisa dirampungake

Kanggo mbukak game uap ing nggoleki 2, sampeyan butuh PC game utawa laptop. Sampeyan bisa mriksa konfigurasi VR sing disaranake yen sampeyan wis duwe PC lan butuh klarifikasi babagan kompatibilitas kasebut.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Elinga, yen sampeyan mbutuhake Windows 10 utawa 11 PC kanthi paling ora i5 utawa CPU sing padha karo AMD, GTX 1070 utawa ing ndhuwur GPU. Sampeyan ora bisa muter game vr ing MacBook, Chromebook, utawa PC sing digunakake linux.

Sawise ngurutake syarat PC, sampeyan kudu nginstal aplikasi desktop Oculus 2. Sanajan ana sawetara cara sampeyan bisa nyenengake game uap ing VR sampeyan, preduli saka pilihan, sampeyan kudu nginstal piranti lunak Companion ing PC. . Uga priksa manawa sampeyan wis nginstal uap ing PC.

Ndhuwur 10 NFT Paling larang

Main game uap ing nggoleki 2 nggunakake kabel

. Yen sampeyan ora duwe, sampeyan bisa entuk saka Amazon utawa nggunakake kabel USB C C paling 15 kaki.

  • Pilih link (kabel) banjur klik Terusake
  • Nglakokake aplikasi uap
  • Klik Steamvr lan nikmati game uap favorit sampeyan ing Quest 2

Main game uap ing nggoleki 2 kanthi link udara (nirkabel)

Sampeyan uga bisa pasangan kanthi nirkabel 2 nganggo PC game kanggo main game uap. . Kanggo njamin pengalaman game sing ora diganggu, priksa manawa sampeyan ing jaringan 5 GHz lan nyambung menyang dalan langsung tanpa ekstensi ing antarane.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

  • Klik ing Setelan ing aplikasi Pencarian ing PC
  • Klik ing beta
  • Goleki PC banjur Klik Bukak
  • Sawise rampung, bali menyang menu omah
  • Pilih Desktop, goleki uap, lan diluncurake
  • Saiki sampeyan bisa mbukak game vr game vr ing Quest 2

Yen sampeyan ngeklik link produk ing kaca iki, kita bisa entuk komisi afiliasi cilik.

Cara main konten PC VR ing Oculus Quest & Quest 2 (link, link Oculus, link Air, desktop virtual) – Dianyari 2022

Cara main konten PC VR ing Oculus Quest & Quest 2 (link, link Oculus, link Air, desktop virtual) - Dianyari 2022

Pengin muter konten PC VR ing Quest Oculus Quest utawa Meta Quest 2? Mangkene kabeh sing sampeyan butuhake lan carane nindakake.

Pandhuan iki pisanan diterbitake ing wulan Oktober 2020, nanging wis nganyari lan diterbitake kaping pirang-pirang wiwit saiki – Paling Anyar Mei 2022 – Kanggo mesthekake kabeh informasi tetep bener lan regane.

Meta Quest 2 (sadurunge dikenal minangka Oculus Quest 2) minangka headset mandiri sing apik saka Meta (biyen Facebook). Ana tumpukan konten asli sing kasedhiya ing toko Oculus, nanging salah sawijining fitur utama nggoleki lan nggoleki 2 yaiku kemampuan kanggo uga muter PC VR sing siap – kabel lan nirkabel.

Pisanan lan paling penting, ana cara kabel resmi Meta sing diarani link oculus, sing nggunakake kabel USB. Nanging, ana uga pilihan nirkabel maju – pilihan Wireless resmi, Link Air, lan aplikasi pihak katelu, desktop virtual.

Kita wis nggarisake apa sing sampeyan butuhake lan kalebu pandhuan kanggo persiyapan kabeh telung cara ing ngisor iki, fokus utamane ing link Oculus.

Kanggo Pilihan Nirkabel, kita wis nulis ringkesan kanthi cepet ing saben liyane lan digandhengake karo pandhuan liyane, luwih rinci kanggo metode kasebut, yen sampeyan butuh.

VR-siap PC

Saliyane headset nggoleki sampeyan, sampeyan uga mbutuhake PC VR-siap.

Deleng kaca Kompatibilitas Meta Oculus kanggo ndeleng apa komputer sampeyan duwe syarat minimal kanggo link Oculus. Uga priksa manawa hardware sampeyan kompatibel – ora kabeh kompatibel karo link durung (nanging luwih apik).

Keperluan spesifikasi bakal owah-owahan gumantung karo game uga – sawetara game VR PC mbutuhake spek sing apik tinimbang liyane – dadi uga kudu mriksa syarat game.

Kabel

Kanggo link Oculus, sampeyan kudu kabel USB-C kanggo nyambungake telusuran menyang komputer. Mupangat nggunakake sambungan kabel yaiku linuwih. Sambungan nirkabel – link udara lan desktop virtual – ora bisa dipercaya, gumantung saka kahanan sampeyan.

Gumantung saka apa kabel sing sampeyan lakoni, sampeyan ora kudu tuku kabel anyar sing digunakake karo link. Sembarang kabel USB-C sing memenuhi paling ora USB 2.0 spesifikasi kudu bisa, nanging USB 3 lan ndhuwur luwih disenengi. Kabel paling sethithik 3 meter minimal 3 meter, saenipun 5 yen pengin gerakan maksimal.

Aculus asli asli kalebu USB sing kompatibel dawa c kanggo c kabel ing kothak kasebut. Nanging, gunane, ora ana kabel sing cocog kanggo link – sampeyan kudu tuku siji.

Gumantung ing kabel, sampeyan uga kudu tuku adaptor kanggo masang menyang komputer. Umume kabel sing kompatibel link USB C ing loro-lorone, nanging ora kabeh PC duwe port USB-C. Sampeyan bisa tuku USB-C menyang adaptor yen ngono, nanging sampeyan kudu nggawe manawa paling ora USB 2.0 (utawa cocog spesifikasi kabel, yen luwih dhuwur tinimbang USB 2.0, kanggo kinerja sing paling apik).

Preduli saka apa kabel lan adaptor sing sampeyan gunakake, priksa manawa ana brandia sing bisa dipercaya – Kita wis nemokake link Oculus bisa tumindak lucu nalika sampeyan nggunakake peralatan sing bisa dipercaya.

Piranti lunak

Download aplikasi Official PC, sing bakal mbukak link Oculus (lan link udhara) lan ngidini sampeyan muter game PC vr ing headset. Sampeyan bisa entuk ing kene, didaftar minangka download kanggo link udara lan kabel link.

Link Oculus uga bisa digunakake karo steamvr, dadi priksa manawa download uap lan nginstal steamvr yen sampeyan pengin muter konten kasebut.

Setup Link Oculus

Sadurunge nggunakake link OCULUS, sampeyan kudu nindakake persiyapan pertama.

Priksa manawa sampeyan nggoleki sampeyan wis diaktifake lan nyambung menyang komputer nganggo kabel USB. Saka ing kono, bukak aplikasi PC OCULUS lan penet ‘Tambah headset anyar’ banjur pilih salah siji aculus asli upaya utawa nggoleki 2. App banjur bakal mbukak sampeyan kanthi proses persiyapan pertama sing gampang.

Setup Link Oculus

Sawise sampeyan wis nyiyapake link oculus, bakal bisa digunakake nalika sampeyan mencet headset menyang PC – pituduh kudu katon ing VR takon yen sampeyan pengin ngaktifake link.

Saka ing kono, sampeyan bisa miwiti game Oculus langsung utawa miwiti steamvr ing PC kanggo mlumpat menyang pengalaman liyane. Sampeyan apik kanggo pindhah!

Nyetel Link Oculus Refresh Refresh ing Quest 2

Nalika nggunakake nggoleki 2, sampeyan bisa nyetel tingkat refresh link supaya bisa luwih dhuwur tinimbang tingkatan 72hz. Pencarian Asli diwatesi mung 72Hz, saengga langkah-langkah ing ngisor iki ora bakal ditrapake.

Sawise sampeyan duwe link munggah lan mlaku, sampeyan bisa ngapiki tingkat refresh supaya bisa digunakake ing salah siji 72Hz (pilihan, pilihan sing dianjurake), 80hz, 90hz utawa 120Hz. Kanggo nindakake iki, sambungake telusuran 2 menyang PC banjur pindhah menyang tab Piranti ing aplikasi Oculus PC.

Menu Link Udara 120hz

Yen sampeyan klik ing Headset Accast 2 Headset, Sidebar Setelan bakal digawa.

Klik ing Preferensi Graphics kanggo nyetel tingkat refresh lan resolusi rendering, kaya sing digambar ing ndhuwur. Nyetel pilihan sing dhuwur banget yaiku kinerja pengaruh – gumantung karo hardware PC lan potensial apa game sing diputer, dadi test lan adat sawise.

Cara iki bisa digunakake kanggo nyetel tingkat refresh tingkat udhara lan resolusi uga – pilihan sampeyan kudu ditindakake.

Persiyapan Link Udara

CATETAN: Nganyari Windows 11 awal taun iki nggawa sawetara masalah pagelaran kanggo sing nggunakake link udara. Kita banget nyaranake ora nggunakake Windows 11 Yen sampeyan pengin muter konten VR VR ing Quest Meta 2 nganti masalah wis rampung.

Cara resmi kanggo muter PC VR VR kanthi nirkabel nggoleki yaiku piranti lunak Link Air Air, kasedhiya ing Beta ing aplikasi PC Oculus PC. Asli iki mung kasedhiya kanggo Quest 2, nanging banjur ditambahi menyang nggoleki asli ing nganyari piranti lunak V30.

Elinga yen link udara ora mesthi bisa digunakake kanggo kabeh wong – gumantung karo persiyapan pribadi lan piranti jaringan, kinerja lan linuwih bisa ora stabil utawa beda-beda.

Mangkene ringkesan proses persiyapan (kanggo luwih rinci, deleng ing kene):

Kaping pisanan, sampeyan bakal mbutuhake router AC utawa Ax kanthi jaringan 5GHz kanggo kinerja sing apik, karo PC sing nyambung liwat Ethernet. Meta ngelingake jaringan WiFi bolong utawa komputer sing ana hubungane karo nirkabel dikenal nyebabake masalah kinerja.

Mesthekake sampeyan duwe aplikasi Oculus mbukak ing komputer. Banjur, pindhah menyang menu setelan ing nggoleki lan pindhah menyang tab eksperimen. Ing kene, sampeyan bisa ngaktifake link udara lan masangake headset karo desktop PC sing nglakokake piranti lunak Oculus.

Sawise iku, sampeyan bakal bisa miwiti link hawa ing menu cepet saka nggoleki sampeyan – mung pilih PC, sambung, lan sampeyan apik kanggo pindhah.

Yen sampeyan duwe masalah utawa butuh panjelasan sing luwih gedhe, kita duwe pandhuan sing kapisah kanthi luwih rinci babagan nyetel lan nggunakake link udara ing kene.

Persiyapan Desktop Virtual

Alternatif kanggo link udhara yaiku desktop virtual app pihak katelu, sing ngidini sampeyan nggawa tampilan komputer menyang VR lan sesambungan karo headset sampeyan. Nanging, uga duwe fungsi sing padha kanggo link udhara, ngidini sampeyan ngusir konten VR VR kanthi nirkabel kanggo nggoleki sampeyan.

App wis cukup sejarah lan bener kasedhiya sadurunge link udhara – Sawetara pangguna nemokake mantan kerja luwih apik tinimbang sing terakhir, utawa kosok balene, utawa kosok balene, utawa kosok balene, utawa kosok balene, utawa kosok balene, utawa kosok balene. Desktop virtual kasedhiya kanggo nggoleki lan nggoleki 2 (nanging kinerja bisa uga ora apik ing mantan).

Kinerja Desktop Virtual mesthi gumantung ing persiyapan individu lan jaringan internal. Yen sampeyan duwe masalah karo link udara, desktop virtual bisa uga dadi alternatif kanggo dicoba. Sing ujar, sampeyan isih bisa nemoni kinerja sing ora bisa dipercaya utawa beda-beda gumantung karo persiyapan sampeyan. Pancen angel ngomong.

Quest desktop virtual 2

Kaya tautan Udhara, sampeyan bakal mbutuhake rute ‘sing bisa dipercaya kanthi jaringan 5GHz lan komputer sing nyambung liwat eternet. Sampeyan uga kudu nginstal aplikasi streamer deskotor virtual kanggo PC lan tuku salinan desktop virtual kanggo Quest.

Sawise sampeyan wis diundhuh, priksa manawa aplikasi Streamer mlaku ing komputer lan mbukak desktop virtual ing Quest kanggo nyambung. Sawise disambungake menyang komputer, sampeyan bisa miwiti konten VR PC lan nyetel setelan streaming ing menu desktop virtual kanggo ngoptimalake kinerja. Sampeyan uga bisa nggunakake ‘Game Game Desktop Virtual Desktop (Gambar ndhuwur) kanggo miwiti muter.

Yen sampeyan duwe masalah lan butuh panjelasan sing luwih rinci, kita duwe pandhuan sing kapisah, luwih dawa babagan carane stream PC VR nggunakake isi virtual ing kene.

Dadi, pilihan sampeyan kanggo muter PC VR VR ing Oculus Quest lan Meta Quest 2. Entuk pitakon? Tinggalake ing komentar ing ngisor iki.