Cara Ngalih menyang Mode Creative ing Minecraft, Cara Ngganti Mode Game ing Minecraft

Cara Ngganti Mode Game ing Minecraft

Banjur bali menyang game, lan sampeyan bakal bisa nggunakake salah sawijining cara ing ndhuwur (switcher utawa printah) kanggo ngganti gamemode. Nanging, hak istimewa anyar sampeyan mung bakal tahan kanggo sesi kasebut. Yen sampeyan metu game kasebut banjur mbukak maneh, sampeyan bakal bali menyang mode Survival lan ora bisa ngganti maneh kajaba sampeyan mbaleni proses mbukak game lan server LAN.

Cara Ngalih menyang Mode Kreatif ing Minecraft

Tutorial minecraft iki nerangake cara ngalih menyang mode kreatif nganggo gambar lan instruksi langkah-langkah.

Creative minangka mode game sing kasedhiya ing kabeh versi Minecraft. Mode Creative menehi sumber daya tanpa watesan, Flying FREE lan ngidini sampeyan ngrusak blok langsung nalika pertambangan. Yen nggawe jagad ing Minecraft, sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane mode slamet lan kreatif kanthi nggunakake / GameMode Prentah.

Ayo njelajah cara ngalihake mode game kanggo kreatif nggunakake / GameMode.

Platform sing didhukung

Printah / Gamemode kanggo ngalih menyang mode kreatif kasedhiya ing versi Minecraft ing ngisor iki:

Platform Didhukung (versi *)
Edisi Java (PC / Mac) Ya (1.3.1)
Edisi Pocket (PE) Ya (0.16.0)
Xbox 360 Ora
Xbox siji Ya (1.2)
PS3 Ora
PS4 Ya (1.14.0)
Wii U Ora
Ya (1.5.0)
Windows 10 Edition Ya (0.16.0)
Edisi Pendhaftaran Ya

* Versi sing ditambah utawa dicopot, yen ana.
Cathetan: Edisi Pocket (PE), Xbox One, PS4, Nintendo Switch, lan Windows 10 Edition saiki diarani Bedrock Edition. Kita bakal terus nuduhake dhewe kanggo sejarah versi.

Syarat

Kanggo nglakokake printah game ing Minecraft, sampeyan kudu ngaktifake Cidra ing jagad sampeyan.

Printah kanggo ngganti menyang mode kreatif

Prentah ing Edisi Jawa Minecraft (PC / Mac)

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac) 1.13, 1.14, 1.15, 1.16, 1.17, 1.18, 1.19 lan 1.20, Sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode Creative

Ing Minecraft Java Edition (PC / Mac) 1.8, 1.9, 1.10, 1.11 lan 1.12, Sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Komando ing Edisi Pocket Minecraft (PE)

Ing Minecraft Pocket Edition (PE), sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Komando ing Edisi Minecraft Xbox siji

Ing minecraft Xbox One edition, sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Komando ing Edisi Minecraft PS4

Ing Edisi PS4 Minecraft, sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Printah ing minecraft nintendo ngalih ngalamun edisi

Ing Minecraft Nintendo SWELL EDITION, Sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Komando ing Windows 10 Windows 10 Edition

Ing Minecraft Windows 10 edisi, sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Komando ing Edisi Pendhidhikan Minecraft

Ing Edisi Pendhidhikan Minecraft, sintaks kanggo ngganti mode game kanggo kreatif yaiku:

/ GameMode C
/ GameMode Creative
/ GameMode 1

Cara ngetik printah kasebut

1. Bukak jendela obrolan

Cara paling gampang kanggo mbukak komando ing Minecraft ana ing jendela obrolan. Kontrol game kanggo mbukak jendhela chatting gumantung saka versi Minecraft:

  • Kanggo Edisi Java (PC / Mac), pencet tombol T kanggo mbukak jendhela obrolan.
  • Kanggo Edisi Pocket (PE), tutul tombol chatting ing sisih ndhuwur layar.
  • Kanggo Xbox One, pencet D-Pad (tengen) ing Controller.
  • Kanggo PS4, pencet D-Pad (tengen) ing Controller.
  • Kanggo Ngalih Nintendo, penet tombol panah sing bener ing pengontrol.
  • Kanggo Windows 10 Edition, pencet tombol T kanggo mbukak jendhela chatting.
  • Kanggo Edisi Pendhidhikan, pencet tombol T kanggo mbukak jendhela chatting.

2. Ketik printah kasebut

Ing conto iki, kita bakal ngganti gamemode kanggo kreatif nggunakake printah ing ngisor iki:

/ GameMode Creative

Ketik printah ing jendela ngobrol. Nalika sampeyan ngetik, sampeyan bakal bisa ndeleng printah kasebut katon ing sudhut kiwa ngisor jendela. Pencet tombol ENTER kanggo mbukak printah kasebut.

GameMode Kreatif

Sawise ngapusi wis mlebu, mode game bakal dianyari kanggo kreatif:

Rampung Gamemode Creative

Sampeyan bakal bisa ndeleng pesen “Setel mode game kanggo mode kreatif” katon ing sudhut kiwa ngisor jendela. Uga, meter kesehatan lan meter keluwen sampeyan ora bakal katon ing ndhuwur hotbar.

Saiki sampeyan ana ing mode game kreatif ing Minecraft! Sampeyan bakal duwe sumber daya lan mobs tanpa watesan bakal nyerang sampeyan.

Printah mode game liyane

Sampeyan bisa nggunakake printah gamemode liyane ing Minecraft kayata:

Cara Ngganti Mode Game ing Minecraft

Jessica Kormos minangka panulis lan editor kanthi artikel nulis 5 taun, nyalin, lan isi UX kanggo Tecca.COM, Media Rosenfeld, lan liya-liyane.

Ing artikel iki

Langsung menyang bagean

Apa sing kudu dingerteni

  • Menyang Setelan >Game >Mode Game Pribadi.
  • Ngaktifake Cidra, banjur bukak jendhela chatting lan ketik / GameMode printah.
  • Mode petualangan, hardcore, lan penonton ora kasedhiya ing kabeh versi Minecraft.

Artikel iki nerangake carane ngganti mode game ing Minecraft nggunakake / GameMode utawa ing setelan game. Pandhuan ditrapake kanggo Minecraft kanggo kabeh platform, kalebu Windows, PS4, lan Xbox siji.

Cara Ngganti Mode Game ing Minecraft

Sampeyan bisa ngganti mode game ing setelan nalika muter Minecraft.

Setelan ing menu Minecraft

  1. Ngaso game kanggo mbukak menu utama banjur pilih Setelan.

Game ing setelan Minecraft

Pilih Game ing sisih kiwa.

Opsi mode game pribadi ing setelan Minecraft

Pilih Mode Game Pribadi Menu gulung mudhun banjur pilih mode game.

Opsi mode game gawan ing setelan Minecraft

Kanggo Ngganti Mode Game Default, pilih Mode Game Default .

Gulung luwih mudhun ing setelan kanggo nyetel kesulitan. .

Mode game sampeyan wis nganyari pesen ing Minecraft

Metu menu utama kanggo bali menyang game. Sampeyan bakal weruh pesen sing ngonfirmasi manawa mode game wis diganti.

Cara nggunakake printah GameMode

Cara sing luwih cepet kanggo ngalih mode game ing Minecraft yaiku nggunakake printah GameMode cheat. Sampeyan kudu ngaktifake Cidra kanggo nggunakake cara iki.

Setelan ing menu Minecraft

  1. Bukak menu utama banjur pilih Setelan.

Pilih Game ing sisih kiwa.

Ngaktifake Cidra ing setelan Minecraft

Ing sisih tengen layar, gulung mudhun menyang Cidra bagean banjur pilih Aktifake Cidra.

  • PC: Penet t
  • Xbox: Pencet ing sisih tengen ing D-Pad
  • PlayStation: Pencet ing sisih tengen ing D-Pad
  • Nintendo: Pencet ing sisih tengen ing D-Pad
  • Mobile: Tutul lambang gelembung wicara.

/ GameMode ing Minecraft The Chat Window

Ketik / GameMode. Nalika sampeyan ngetik, sampeyan bakal weruh pilihan sampeyan ditampilake ing jendela obrolan.

/ GameMode C ing jendhela chatting Minecraft

Ketik huruf kanggo mode game lan penet Ketik. Contone, kanggo ngalih menyang mode kreatif, sampeyan bakal mlebu / GameMode C.

Mode game sampeyan wis nganyari pesen ing Minecraft

Sampeyan bakal weruh pesen sing ngonfirmasi manawa mode game wis diganti.

Modes Game Minecraft nerangake

Sanajan sampeyan milih mode game nalika sampeyan pisanan mbangun jagad Minecraft, sampeyan bisa ngalih menyang mode sing beda kapan wae. Pangecualian minangka setelan hardcore, sing mung bisa dipilih wiwit wiwitan lan ora bisa diganti.

  • Kaslametan: Mode game standar ing ngendi sampeyan miwiti saka Goras tanpa sumber daya. Sampeyan duwe kesehatan sing winates, lan bisa urip, sampeyan kudu ngisi keluwen sing diisi.
  • Kreatif: Muter kanthi kesehatan lan akses tanpa watesan kanggo kabeh sumber daya. Sampeyan bisa nyirnakake blok kanthi serangan siji, lan sampeyan bisa mabur (kanthi mlumpat kaping pindho).
  • Petualangan: Blok ora bisa diselehake utawa dirusak. Sampeyan isih duwe bar kesehatan lan garis keluwen.
  • : Mirsani jagad tanpa aktif melu dolanan. Sampeyan bisa mabur liwat obyek ing mode iki, nanging sampeyan ora bisa sesambungan karo apa wae.
  • Hardcore: Mode iki ngunci game ing kangelan paling gedhe. Pemain duwe siji urip lan njupuk luwih akeh saka mungsuh.

Mod speksasi lan mode hardcore mung kasedhiya ing edition Java PC.

Napa sampeyan ngganti mode game ing Minecraft?

Mode Creative menehi kontrol lengkap babagan game, ngidini sampeyan pindhah menyang endi wae lan nggawe apa-apa. Bisa mbiyantu yen sampeyan pengin nyoba metu lan bakal kenal karo jagad sampeyan tanpa kudu kuwatir babagan keluwen sampeyan.

Mode Survival dianggep minangka standar standar kanggo pamula. Mod Hardcore kanggo pemain sing pengin tantangan tambahan. Mode petualangan lan penonton supaya sampeyan njelajah tanpa mengaruhi lingkungan.

Yen sampeyan macet lemah, ngalih menyang mode spektifikasi lan mabur menyang permukaan.

Cara Ngganti Gamemode ing Minecraft

Komposit papat gambar minecraft. Saka kiwa menyang tengen: Pamuter ing waja Diamond, mbangun jam, biome gelap jero, lan kepala penonton sing ngambang ing udara

Pengin Ngganti Gamemode ing Minecraft? Ana patang macem-macem gamemodo sing kudu dipilih ing Minecraft: Survival, kreatif, petualangan, lan penonton. Saben wong nawakake pengalaman sing beda banget kanggo istirahat, lan njaluk bantuan saben game minecraft kanggo kabutuhan lan kepinginan sampeyan.

Yen sampeyan lagi masalah nyoba ngganti gamemode ing Minecraft, ora wedi. Ing ngisor iki, kita nerangake carane ngganti Gamemode nggunakake alat gamewode Gamitcher utawa nggunakake printah, lan kita uga bakal nuduhake sampeyan bisa nuduhake Cidra ing game kaslametan supaya sampeyan bisa ngganti gamemode sampeyan uga bisa ngganti gamemode.

Game Switcher mode game ing Minecraft, kanthi mode kreatif sing dipilih

Terusake tutul F4 nalika nyekel F3 kanggo siklus ing antarane papat gamewodes. Nalika gamemode sing dipengini dipilih, ngeculake F3 kanggo ngganti gamemode sampeyan!

Sampeyan uga bisa nggunakake trabasan F3 + F4 kanggo ngganti gamemode kanthi cepet menyang gamemode pungkasan sing sadurunge sampeyan lakoni.

Printah Minecraft GameMode

Cara liya kanggo ngganti Gamemode ing Minecraft nggunakake gamewode printah. Kanggo nindakake iki, mbukak kothak ngobrol lan ketik:

Ganti [Mode] kanthi salah sawijining papat pilihan: kreatif, slamet, ngulandara, utawa penonton. Banjur tekan ENTER kanggo ngganti gamemode sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake printah sing padha kanggo ngganti gamemode pamuter liyane yen sampeyan muter ing server Minecraft bebarengan minangka admin. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki lan printah liyane, priksa printah MineCraft lan Pandhuan Cidra.

Cara Ngganti Gamemode ing Donya Survival

Menu LAN Setelan ing Minecraft, ing ngendi pamuter bisa mbukak game nganti LAN lan lan ngaktifake Cidra

Yen sampeyan pengin ngganti Gamemode sampeyan ing jagad kaslametane, prekara-prekara sing rada angel. Kanthi gawan, cidra ora diaktifake ing game slamet, dadi yen sampeyan nyoba nggunakake switcher, sampeyan bakal disambut karo pesen ing ngisor iki:

[Debug]: Ora bisa mbukak mode switcher game; ora ijin

Lan yen sampeyan nyoba nggunakake printah “/ Gamemode”, printah kasebut ora bakal dikenali.

Kanggo Ngganti Gamemode ing World Survival Kanthi Cheats Cidra, Bukak menu karo ESC banjur klik “Open to Lan”. Iki tegese sapa wae ing jaringan LAN bisa gabung karo game sampeyan, nanging uga ngidini sampeyan nggunakake Cidra kanthi milih “Ngidini Cidra” tombol sadurunge klik “Mulai World”.

Banjur bali menyang game, lan sampeyan bakal bisa nggunakake salah sawijining cara ing ndhuwur (switcher utawa printah) kanggo ngganti gamemode. Nanging, hak istimewa anyar sampeyan mung bakal tahan kanggo sesi kasebut. Yen sampeyan metu game kasebut banjur mbukak maneh, sampeyan bakal bali menyang mode Survival lan ora bisa ngganti maneh kajaba sampeyan mbaleni proses mbukak game lan server LAN.

Apa sing beda karo gamemodes Minecraft sing beda?

Srengenge munggah ing alas minecraft

Ana patang gamemodes kanggo milih ing Minecraft, lan ing kene kita bakal nerangake saben wong supaya sampeyan ngerti GameMode sing kudu sampeyan pilih gumantung karo kabutuhan sampeyan.

Pengalaman Minecraft Default yaiku Mode Survival. Nalika ing mode Survival, sampeyan kudu njaga kesehatan lan keluwen, lan sampeyan kudu nemokake utawa nggawe apa wae sing dibutuhake nggunakake sumber daya winates. Sampeyan uga rawan ngrusak saka mungsuh lan lingkungane.

MODE kreatif

Nalika ing mode kreatif sampeyan ora bisa disalahake lan ora bisa diserang utawa rusak. Sampeyan uga bisa mabur lan nggunakake printah, lan bisa ngakses saben item lan blok ing game kasebut. Mode Creative mulane sampurna kanggo bangunan, ngrancang, lan njelajah.

Mode Petualangan

Mode Petualangan padha karo mode slamet, nanging sampeyan ora bisa ngilangi utawa nyelehake blok apa wae. Mode iki kanggo peta sing digawe kanggo pamuter, mesthekake yen pemain ngetutake path-produsen, tinimbang mung saka pundi.

Mode Spectator

Mode Spectator, kaya sing sampeyan bisa ngira, cocog kanggo netepake pemain liyane. Nalika ing mode penonton, sampeyan ora katon kaya wong liya lan bisa mabur kaya sampeyan ing mode kreatif – nanging sampeyan ora bisa sesambungan karo jagad kanthi cara apa wae. Ora ana blok utawa ngilangi blok, ora ana sesambungan karo mobscraft, pemain, utawa barang. Sampeyan lagi bisa mirsani, ora ana liyane.

Sing kabeh ngerti babagan gamemodes lan cara ngganti ing antarane ing Minecraft. Yen sampeyan lagi nyiapake game anyar banjur priksa manawa khusus bisa karo panuntun ing tuntunan ing wiji Minecraft sing paling apik lan shaders minecraft paling apik! Kanggo pemain kaslametan, priksa primer gunakake ing ngendi golek Intan ing Minecraft. Pemain Modi Creative bisa uga kasengsem ing pandhuan ing Minecraft mbangun ide lan ide omah Minecraft.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Blockbuster Tindakake
  • Microsoft Tindakake
  • Minecraft Tindakake
  • Mojang Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Ollie yaiku Sheriff saka GuideTown ing RPS, lan wiwit gabung karo tim ing taun 2018, dheweke ditulis luwih saka 1.000 pandhuan kanggo situs kasebut. Dheweke seneng main game kompetitif lan pabrik sing mbebayani, cilaka awake Muter badminton, lan ngubur raine ing wulu anget saka kucing loro.