Cara Ngalahake Calus ing Destiny 2: Campah Light Lejendary S Final – GameSpot, Cara mateni Calus ing Destiny 2 Cightfall? Cara Ngalahake Destiny 2 Calus Calus? Warta

Cara mateni Calus ing Destiny 2 Lightfall? Cara Ngalahake Destiny 2 Calus Calus

Sawise dheweke ditangani, sampeyan bisa njupuk oversipl calus lan nerusake kerusakan marang dheweke; Elinga yen senjata sing angel kaya bedhil gabungan, utawa mbuwang tangis sing strand, bakal ngatasi oversipleher luwih cepet tinimbang gaman kinetik. Uga priksa manawa overshield iki bakal bali yen sampeyan wis suwe tanpa ngrusak dheweke.

Cara Ngalahake Calus Ing Destiny 2: Boss Final Light Chinterfin Final

Misi langkah-langkah sing nekat kalebu gelut akhir sing paling angel, mula iki sawetara saran babagan cara ngalahake Calus (lan pilihan keju, uga).

Tanggal 8 Maret 2023 ing 12:53 PM PST

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
.

Boss pungkasan nglawan calus ing Destiny 2: Cluesfall – utamane ing kesulitan legenda – bisa dadi tantangan nyata. Ing pungkasan misi nekat langkah-langkah, sampeyan lagi kanggo angel Perang sing sampeyan bakal dibuwang karo pati sampeyan ora pati jelas yen pengalaman sampeyan kaya sing kita lakoni. Untunge, ana strategi kanggo ngatasi calus lan kanca tormentor. .

Nekat langkah-langkah spiler ing ngarep.

Klik kanggo unmute

  • Miwiti:
  • Autoplay
  • Loop

Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

.
Video iki duwe format file sing ora bener.
!

Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot

Saiki muter: CATETAN DESTINDY – Legenda Kesulitan Akhiros

Disaranake Gear

Pertarungan iki ndeleng sampeyan pungkasane nglawan calus ing arena berbentuk bunder. Sampeyan bisa mriksa pandhuan kampanye lejendaris legendaris kanggo tipa sing luwih umum lan saran waja eksotis, nanging kanggo gaman ing perang iki, aku bakal nyaranake Osteo striga, a bedhil gombal kosong, lan a bedhil linear fusion (Aku digunakake cataclysmic, sipat asal sing bisa menehi kesehatan nalika mbalekake). Osteo Striga gedhe ing loro-lorone ngatasi akeh mungsuh sing bakal nemoni akeh mungsuh lan ngrusak Calus. .

Sampeyan bisa nglengkapi strand sadurunge perang, lan nalika bisa uga ora ana kekurangan ing pertempuran, aku bakal mbantah penting. Ancaman paling gedhe ing perang iki ora ditembak dening Calus lan Company, nanging kanthi ngalahake peta. Grand’s Grisses bisa sawetara klac, lan nggunakake sampeyan bakal menehi kesempatan kanggo nylametake sampeyan yen sampeyan lagi tiba ing siksa. Amarga iku, penting sampeyan mesthi duwe cooldown grapple sampeyan kasedhiya; Coba aja nggunakake kajaba sampeyan khusus grappling kanggo tangle (ing endi cooldown langsung ngreset).

Fase 1

Ana rong fase kanggo perang, Lan sajrone wiwitan, sampeyan pengin tetep tetep ing platform njaba. . Calus bakal ngluncurake para projectiles homing lan geni gaman ing sampeyan; Proyekil bisa ditembak lan rusak, dene alangan vertikal ing ngarep platform bisa ngalangi geni gaman, menehi papan sing aman. Kadhang, Calus bakal ngluncurake serangan look-look-look-looking ing platform kasebut, lan sampeyan kudu cepet-cepet supaya ora dijamin. Aku arep menehi saran nggunakake platform sudhut mlengkung sing luwih dhuwur sing nyambungake papat platform alun-alun (pindhah menyang tengah kanggo nutupi saka bedhil Calus). Kanthi nindakake iki, tinimbang pindhah menyang tengah, sampeyan bisa njaga jarak ing antarane sampeyan lan calus.

Platform kasebut ing ngendi sampeyan kudu nggunakake wektu kanggo fase 1

Sampeyan bakal pengin Ngirit ammo abot sampeyan sabisa, Dadi keleton alangan kasebut ing platform alun-alun lan karusakan kanggo Calus karo Osteo Striga, mateni mungsuh liyane sing sampeyan alami. Sawise entuk karusakan sing cukup, Calus bakal entuk oversiplatield lan tormentor bakal ditimbulake. Tormentor kudu dadi fokus langsung. . Gunakake bedhil linier fusion sampeyan kanggo njupuk poin sing ringkih lan mesthekake sampeyan supaya jarak supaya bisa ngindhari efek sup. Sanalika sampeyan bisa nggunakake finisher, aku bakal menehi saran supaya yen ana ing jangkoan – ora duwe risiko menehi kesempatan kanggo nyuda sampeyan.

Sawise dheweke ditangani, sampeyan bisa njupuk oversipl calus lan nerusake kerusakan marang dheweke; Elinga yen senjata sing angel kaya bedhil gabungan, utawa mbuwang tangis sing strand, bakal ngatasi oversipleher luwih cepet tinimbang gaman kinetik. Uga priksa manawa overshield iki bakal bali yen sampeyan wis suwe tanpa ngrusak dheweke.

Sawise sampeyan nangani luwih kerusakan kanggo calus, ; mbilas lan baleni nganti sampeyan nyuda bar kesehatan calus kabeh. Cukup manawa sampeyan wis mateni Tormentor – sampeyan ora pengin wong-wong mau sajrone fase kapindho perang.

Fase kapindho iki nyuda ukuran arena, meksa menyang platform tengah karo Calus, sing saiki dadi pejuang Meale. Maneh, ancaman utama sampeyan kalah, amarga sampeyan bisa mudhun ing peta utawa bakal dadi obyek sing mateni sampeyan. Ora ana priksa ing kene, mula sampeyan kudu miwiti maneh kabeh pertemuan yen sampeyan mati.

. Ana tangles ngubengi arena supaya sampeyan bisa enggal-enggal-enggal, priksa manawa sampeyan ora bisa menehi resiko cooldown sampeyan ora ngreset yen sampeyan menyang titik non-tangle. Muga-muga sampeyan bisa nylametake ammo sing abot kanggo target sirah calus lan super banget mencet dheweke. Musuh tambahan cukup diwatesi, simpen kanggo sawetara psions sing bisa ngangkat sampeyan menyang udhara, nanging digunakake minangka fodder ammo.

Calus hits hard, nanging

Iki umume minangka pertunjukan siji-siji sing pusat ing sekitar kemampuan sampeyan supaya ora ana ing antarane sampeyan lan calus. Iku gelut sing angel, nanging ora ana gimik ing saubengé kesehatan, mula dheweke tetep ngrusak dheweke nganti dheweke wis mati.

Yen sampeyan pancene ora bisa ngatasi calus – lan aku entuk, kaya wong sing nginep jam ing perang iki – ana cara keju sing kalebu nyepetake calus sajrone video iki.

. Priksa manawa kanggo mriksa lightfall liyane lan musim tuntunan kanggo tips luwih akeh, kalebu ing endi golek dada regional NEOMUNA lan cara nambah tingkat daya sampeyan kanthi cepet.

Produk sing dibahas ing kene padha dipilih kanthi mandiri dening editors kita. .

Entuk tips berita utawa pengin hubungi kita langsung? Email Berita @ GameSpot.com

Cara mateni Calus ing Destiny 2 Lightfall? Cara Ngalahake Destiny 2 Calus Calus?

Cara mateni Calus ing Destiny 2 Lightfall. Wong-wong pancen nesu babagan cara mateni Calus ing Destiny 2 Cightfall minangka gamelan wis tekan busur liyane. Ya, gesek mudhun kanggo Mateni Calus ing Destiny 2 Cightfall saka artikel iki.

Dening Fredrick | Dianyari Mar 07, 2023

Kepiye Cara Mateni Calus ing Destiny 2 Cightfall? Kepiye cara ngalahake Destiny 2 Calus calus?

Apa sing Destiny 2 Lightfall?

“Destiny 2: Cluesfall” minangka ekspansi mbesuk kanggo game video populer “Destiny 2,” dikembangake dening Bungie. Ekspansi pisanan diumumake ing 2020 lan samesthine bakal dibebasake ing taun 2022. Kaya ekspansi sadurunge kanggo game, “Lightfall” samesthine kanggo ngenalake crita, senjata anyar, lan kegiatan anyar kanggo para pemain melu melu. Sampeyan uga dikabarake dadi ekspansi pungkasan kanggo saga “cahya” game, sing dadi fokus utama saka narasi game wiwit diluncurake ing taun 2017.

Bungie durung nate ngandhani akeh rincian babagan ekspansi, nanging samesthine bakal kalebu serangan utama, subkelas anyar, lan lokasi anyar kanggo pemain njelajah. Ekspansi uga diarepake kanggo mekanika lan sistem sing ana ing game, kanthi bungie janji kanggo nyedhiyakake “fokus sing dianyari ing perjalanan pemain liwat Destiny.”Sakabèhé,” Takdir 2: Cluesjim “diantisipasi kanthi penggemar game lan samesthine bakal ngirim konten anyar lan nyenengake kanggo para pemain.

?

  1. Racun karo dheweke: Iki bisa uga nuduhake gaman utawa kemampuan sing nyebabake efek racun utawa kerusakan ing wektu calus. Iki bisa mbantu chip adoh ing kesehatan sajrone wektu.
  2. Wuta dheweke: buta calus bisa dadi cara sing efektif kanggo ngganggu serangan lan nyegah dheweke ngrusak pamuter utawa timnya. .
  3. Nyirami poin sing ringkih kanthi retrofit: retrofit bisa uga minangka jinis senjata utawa kemampuan sing efektif kanggo menehi efektif tumrap titik lemah Calus. Pemain bisa uga kudu target target kanthi tujuan lemah iki lan ngatasi karusakan maksimal.
  4. Rampung saka Tormentor: Tormentor kemungkinan MINI ASTIONS utawa mungsuh liyane sing nyasar sajrone perang. Pemain kudu fokus kanthi cepet, supaya ora gangguan utawa nambah tantangan sakabehe perang.
  5. Pompa Calus Lengkap saka Striga Rounds: Rounds Striga bisa uga minangka jinis amunisi sing luwih efektif nglawan Calus. Pemain kudu terus nyerang dheweke nganggo amunisi iki kanggo mbedakake kesehatan sajrone wektu.

Kanthi ngetutake strategi kasebut, Pemain bisa kerja bareng kanggo ngalahake Calus lan maju luwih akeh ing game kasebut. Penting kanggo dicathet manawa strategi sing beda bisa luwih apik kanggo pemain sing beda-beda, gumantung karo PlaySty lan peralatan sing kasedhiya. Kaya bos video video, praktik lan kegigihan bisa dadi kunci kanggo nguwasani perang lan metu kanthi menang.

Mung Genius sing bisa nemokake apa sing salah ing gambar iki sajrone mung 10 detik?

Wangsulan Crossword Mini Nyt

Pantai sing paling apik ing Filipina

Mung Genius sing bisa nemokake apa sing salah ing gambar iki sajrone mung 10 detik?

Wangsulan Crossword Mini Nyt

Pantai sing paling apik ing Filipina

Cara Ngalahake Calus ing Destiny 2: Cluesjel?

Kanggo ngalahake bos Calus ing Destiny 2, pemain kudu nggarap pendekatan sing ati-ati lan strategis. Siji taktik sing efektif yaiku nggunakake mobilitas sing diwenehake dening zip ing arena, nalika nembak nangkep gaman kaya osteo lan retrofit ing Calus. Iki bisa mbantu para pemain ngindhari biaya lan ngrusak saka jarak sing aman. Penting kanggo wektu zip kasebut kanthi ati-ati supaya para pemain bisa ngindhari seranganal ing serangan calus.

Saliyane target calus, pemain uga kudu ngerti psions sing dienggo sajrone perang. Osteo efektif banget kanggo ngresiki kanthi cepet, mula para pemain kudu nggunakake supaya ora bisa mbangun lan nyebabake masalah luwih lanjut.

Sakabèhé, taktik iki mbutuhake refleks cepet lan wektu tepat nanging bisa efektif banget kanggo ngalahake calus lan maju ing game. Penting kanggo para pemain supaya bisa menehi tandha lan bisa adaptasi sajrone perang, nyetel pendekatan kasebut yen kudu tetep langkah ing ngarep boss lan muncul.

Game Destiny 2

Destiny 2 minangka game video Multiplayer online sing populer sing dikembangake Bungie, studio sing padha ing mburi francais Halo. Iki minangka game penembake wong pisanan sing ditindakake ing alam fiksi ing ngendi pemain njupuk peran wali, pelindung kutha pungkasan. Game nawakake campuran lingkungan versi (Pve) lan pamuter mungsuh mungsuh, ngidini para pemain njelajah jagad lan nyemprotake misi lan pertempuran tantangan.

2023 MAMA AWARS DARI lan VENEE

2023 MAMA AWARS DARI lan VENEE

Monster Jam 2023 Presale Code, Tiket, Jadwal, Rega Tiket lan Liyane

Monster Jam 2023 Presale Code, Tiket, Jadwal, Rega Tiket lan Liyane

Aakhri Sach Ending nerangake, Aakhri sach cast, plot lan liya-liyane

Aakhri Sach Ending nerangake, Aakhri sach cast, plot lan liya-liyane

Kontinental episode 1 pungkasan diterangno, recap, matak, plot, review, lan liya-liyane

Kontinental episode 1 pungkasan diterangno, recap, matak, plot, review, lan liya-liyane

Etnik Julian Lennon, Apa Julian Lennon

Etnik Julian Lennon, apa sing kalebu etnis Julian Lennon?

Penafian: Informasi ing ndhuwur kanggo tujuan informasi umum mung. Kabeh informasi ing situs kasebut diwenehake kanthi apik, nanging ora ana perwakilan utawa garansi apa wae, nyatakake utawa impurensi, kasedhiyan, kasedhiyan, kasedhiyan informasi ing situs kasebut.

Cara mateni Calus ing Destiny 2 Cluesfall – FAQ

Destiny 2 minangka game video penembak pertama sing dikembangake dening Bungie. Iki minangka sekuel menyang game Destiny asli lan kasedhiya ing macem-macem platform game kayata PlayStation, Xbox, lan PC.

2. Bisa muter Destiny 2 Piyambak?

Ya, sampeyan bisa muter Destiny 2 piyambak, nanging utamane dirancang minangka game Multiplayer. Sampeyan bisa muter misi kampanye lan njelajah jagad game kanthi dhewe, nanging akeh kegiatan, kayata serangan lan dungeon, mbutuhake klompok pemain lengkap.

. Apa mode game sing beda ing Destiny 2?

Destiny 2 nawakake macem-macem mode game, kalebu kampanye, serangan, pvp Cracible, gambit, serangan, lan dungeon. Saben mode duwe gaya objektif lan game sing beda, nyedhiyakake macem-macem pengalaman kanggo para pemain.

4. Kepiye carane njaluk Gear sing luwih apik ing Destiny 2?

Kanggo njaluk Gear sing Luwih Apik Ing Destiny 2, sampeyan bisa melu ing macem-macem kegiatan kayata ngrampungake nggoleki, melu serangan lan serangan, lan muter pertandingan sing canggih. Saben kegiatan menehi sampeyan kanthi macem-macem tingkat rampokan, lan kinerja sing luwih apik, luwih dhuwur kemungkinan nampa peralatan sing luwih apik.

5. Apa bisa muter Destiny 2 karo kanca sing ana ing platform sing beda?

Ya, Destiny 2 Ndhukung muter salib-platform, ngidini pemain ing platform game sing beda kanggo main bebarengan. Nanging, play cross diwatesi kanggo sawetara mode game, lan ora kabeh fitur bisa kasedhiya ing kabeh platform.