Cara Ngaktifake Nvidia G Sync ing Tampilan Freesync | Pusat Windows,

Supaya bisa nggunakake Monitor Freesync kanthi GPU Nvidia, sampeyan kudu . uga, nvidia gpu. Ana pirang-pirang kasedhiya, loro saka seri GTX 20 lan RTX 20, nanging yen kita nyaranake wong sing menehi nilai sing apik, iku bakal dadi RTX 2060.

Cara Ngaktifake Nvidia G Sync ing Tampilan Freesync

Nvidia nggawe owah-owahan kabijakan sing seneng karo tukang game PC kanthi miwiti nggarap Sertifikasi Monitor AMD Freesync kanggo nggarap NVIDIA GPU. Ing pandhuan Windows 10 iki, kita bakal mbukak sampeyan babagan cara ngaktifake Freesync ing monitor lan nggunakake teknologi kanggo nyinkronake output PC kanthi nggunakake NVIDIA GPU.

Produk sing digunakake ing pandhuan iki

  • Amazon: Zotac RTX 2060 ($ 350)
  • Amazon: AOC GS290FX ($ 329)

Cara ngaktifake Dhukungan Freesync ing Nvidia GPU

Sepisanan, priksa manawa sampeyan wis nyambung tampilan menyang GPU nggunakake Tampilan lan ora HDMI.

  1. Aktifake Freesync ing tampilan sampeyan, nggunakake kontrol ing layar.
  2. Klik-tengen Logo Nvidia Ing Windows 10 Taskbar.
  3. Pilih “Panel kontrol nvidia”.
  4. Pilih “Ganti Resolusi” ing menu kiwa.
  1. Setel tingkat refresh paling dhuwur Kanggo Monitor Freesync.
  2. “Setel G-Sync” ing menu kiwa.
  3. Priksa “Aktifake G-Sync” Kanggo Monitor Freesync.
  1. Geni game favorit lan priksa manawa ora ana berturutan utawa gagap. Uga priksa manawa sampeyan mateni V-Sync.

. Yen sampeyan ora duwe, kudu milih monitor saka dhaptar.

Picks peralatan ndhuwur kita

. Kita wis ditutupi saran ing ngisor iki.

AOC nindakake proyek sing apik karo G2590FX lan kita ora kaget nvidia sertifikasi panel iki. Olahraga résolusi 1080p, ana inklusi tingkat refresh 144hz lan wektu nanggepi mung 1M, mesthine sampeyan kuciwa amarga kekurangan umur 1440p.

AOC GS290FX dudu tampilan game sing paling apik ing njaba, uga ora bakal nyebul karo visual, nanging apa sing bakal ditindakake kanggo rega sing cocog karo tingkatan sing apik banget karo tingkat freesync lan 144hz refresh.

Peralatan tambahan

Supaya bisa nggunakake Monitor Freesync kanthi GPU Nvidia, sampeyan kudu . uga, nvidia gpu. Ana pirang-pirang kasedhiya, loro saka seri GTX 20 lan RTX 20, nanging yen kita nyaranake wong sing menehi nilai sing apik, iku bakal dadi RTX 2060.

Sampeyan entuk kinerja sing padha karo GTX 1070, nanging kanthi fitur, kapabilitas, lan rega padhet.

Entuk Newsletter Central Windows

Kabeh warta, ulasan, lan pandhuan paling anyar kanggo Windows lan Xbox Diehards.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Sugih edmond

Editor senior, mbangun pc

Sugih Edmond biyen dadi hardware PC editor senior ing tengah Windows, sing kalebu kabeh sing ana gandhengane karo komponen PC lan NAS. Dheweke wis melu teknologi luwih saka sepuluh taun lan ngerti barang utawa loro babagan sihir ing sasis PC. .