Cara ndeleng Video Warisan Warzone Saya – Dot Esports, Cara Nggawe Warisan Warzone My Wallia | Pcgamesn

Cara Nggawe Video Warisan Warzone

Sawise milih kirim, sampeyan bakal duwe akses menyang Warzone Video warisan, sing bakal diisi kenangan. Pemain bakal bisa nuntut video nganti Nov. 30. Diwenehi kemampuan winates, sampeyan bisa uga pengin nimbang nyimpen video warisan sampeyan minangka pangeling babagan sing nyenengake Warzone.

Cara ndeleng Video Stats Warisan Warzone My

Karo Warzone 2 ing cakrawala, Telpon saka tugas para penggemar munggah kanggo pertandhingan pungkasan. Menimbang Warzone Wis luwih saka rong taun saiki, para veteran wis ngliwati petualangan sing paling bisa dilalekake.

Kanggo menehi tandha pungkasan perjalanan lan ngrameke sing anyar, pangembang mbalek Warzone Video warisan sing ngringkes karo karir pemain ing game kasebut. Saka pertandhingan pisanan sampeyan kanggo wektu sing bisa dieling-eling karo skuadir, video warisan bakal dadi hadiah parting sing cocog karo pemain sing pindhah menyang Warzone 2.

Kepiye sampeyan ndeleng sampeyan Warzone Video Stats Warisan?

  • Kepala menyang kaca resmi kanggo Warzone Video Warisan.
  • Ketik ing ID Aktivitas Sampeyan.
  • Klik Kirim.

Sawise milih kirim, sampeyan bakal duwe akses menyang Warzone Video warisan, sing bakal diisi kenangan. Pemain bakal bisa nuntut video nganti Nov. 30. Diwenehi kemampuan winates, sampeyan bisa uga pengin nimbang nyimpen video warisan sampeyan minangka pangeling babagan sing nyenengake Warzone.

Warzone 2 dijadwal kanggo Nov. 16 release. Tanpa lowing, mekanika zona aman anyar, lan sistem gulag sing dirombak, Warzone 2 pengin dadi napas hawa seger lan tantangan anyar kanggo para veteran. Owah-owahan imbangan anyar lan keseimbangan bisa uga tegese kabeh pemain bisa uga duwe sinau sing kudu ditindakake ing sawetara minggu pisanan kanggo ngerteni cara sing paling optimal kanggo urip Warzone 2 yaiku.

Penulis konten strategis lan timbal patbah kanggo Dot Esports. Gökhan Çakır lulusan minangka insinyur industri ing 2020 lan wiwit ngetrapake pamikiran analitis lan strategis kanggo akeh usaha. Minangka tukang game sing lair, dheweke ngremehake katrampilan kanggo level profesional ing Dota 2. Sawise nyerahake AEEGIS Juara ing taun 2019, Gökhan miwiti karir nulis, nutupi kabeh game nalika atine tetep mbahas umur tuwa.

Cara Nggawe Video Warisan Warzone

Cara Entuk Warisan Warisan Warzone: Squad ngadeg bebarengan sadurunge mlumpat saka pesawat

Yen sampeyan mikir Cara Nggawe Video Warisan Warzone, Kita wis ditutup sampeyan. Telpon saka tugas: Warisan Warzone minangka kumpulan ing dhuwur lan gundhul ing game Royale perang. Video ngalamun kemenangan pribadi nalika menehi rereget ing kegagalan skuad sampeyan supaya sampeyan bisa nitih ing obrolan tim.

. 27 tiwas tiba? Bisa uga pengin adoh saka bangunan dhuwur ing mangsa ngarep. Mangkene Cara Entuk Warisan Warisan Warzone.

Cara Entuk Warisan Warisan Warzone: Halaman stat sing ndeleng persentase menang ing gulag

Entuk Video Recap Warisan Warzone

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kudu ditindakake yaiku tumuju menyang situs web Warisan Warzone, ing ngendi sampeyan bakal dijaluk ngetik ID Aktivitas Sampeyan. Iki jeneng pangguna sampeyan, diikuti karo hashtag, banjur sawetara angka, PCGAMESN # 1234, umpamane. Yen sampeyan lagi berjuang kanggo nemokake ID aktifitas, iki bisa ditemokake ing menu pilihan nalika sampeyan miwiti game. Menehi situs menit kanggo nglumpukake kamenangan sing mulya, mula sampeyan bakal lunga.

Watch video ing browser, lan nuduhake tautan ing endi wae sing sampeyan pengin hak bragging. Sampeyan uga bisa ndownload video minangka .File video mp4 kanggo disimpen menyang koleksi, utawa kanggo nggabungake karo video recap warzone 2 taun kepungkur.

Ana sampeyan duwe, yaiku carane entuk video Recap Warzone, sampeyan kudu menehi informasi sing cukup kanggo sampeyan babagan keprigelan utawa ngubur informasi ing salawas-lawase, aja ngerti sapa wae. Iki minangka kiriman sing apik kanggo Warzone lan menehi tandha wiwitan tlatah kanggo Warzone 2. Kita duwe loadout MG RAAL sing paling apik, lan loadout Taq-56 paling apik ing kene yen sampeyan pengin entuk kelas kanthi cepet sadurunge diluncurake.

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. Kabecikan butters menehi tol sing abot, siji sing gelem mbayar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.