Cara Mbukak Pintu Menara Jam ing Warisan Hogwarts, Cara mbukak Pintu teka-teki arithmantcy – Pandhuan Warisan Hogwarts – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Iki tegese ? padha karo papat – sing diwakili dening manuk simbol.

Cara Mbukak Pintu Menara Jam ing Warisan Hogwarts

Cara-mbukak-Open-The-Clock-Tower-Pino-In-Hogwarts-Warisan

Pengin ngerti carane mbukak lawang lawang menara jam ing Warisan Hogwarts? Penggemar donya wizarding wis ngarepake rilis Warisan Hogwarts. Lan sing dikarepake dibenerake kanthi lengkap, amarga tumindak RPG iki wis kebak karo ngulandara, sihir, lan teka-teki sing dibutuhake kanggo ngrampungake nggunakake. Salah sawijining teka-teki kasebut yaiku Pintu Menara Jam, sing bisa uga sampeyan ngeweruhi nalika ngunjungi Dandane Dandanan sing nyabrang. Dadi, ayo priksa Cara Mbukak Door Clock Tower Ing Warisan Hogwarts, Apa kita bakal?

Mbukak Pintu Menara Jam ing Warisan Hogwarts Diterangake

Nalika muter Warisan Hogwarts, Sampeyan bisa njelajah macem-macem lokasi gedhe, sing diisi nooks lan krenjang cilik. Akeh sing ndhelikake macem-macem rahasia lan teka-teki. Kanggo ngrampungake, sampeyan kudu sinau mantra sing beda lan gunakake ingenuity sampeyan. Lan tuladha sing apik yaiku teka-teki Tower Tower. Ing menara jam, sampeyan bisa nemokake papat lawang sing ora biasa:

  • Mantis Pintu
  • Pintu Gotlet
  • Lawang owl
  • Pintu Unicorn

Sampeyan ora bisa mbukak kanthi kekuwatan utawa nggunakake Alohomora. Mula, para pamuter kepengin banget pena lawang menara jam iki. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu maju liwat crita lan sinau mantra Arryo utawa mantra Glacius, amarga duwe peran penting kanggo ngrampungake teka-teki. Nanging kita nyaranake nggunakake Gacius amarga bakal luwih akeh wektu kanggo tekan lawang.

Lan kaya sing wis dingerteni, sampeyan kudu beku kanggo mbukak lawang. Lan manawa ana sing dadi pendulum gedhe saka menara jam. Minangka befits a pendulum, iku swings saka sisih menyang sisih. Lan yen sampeyan nggoleki, sampeyan bakal bisa ndeleng papat lambang babak kanthi gambar saka lawang menara jam. Uga, lambang kasebut ana ing lantai.

Dadi, sampeyan kudu matokake momentum Arresto utawa Glacius kanggo beku pendulum ing ngarepe lambang. Banjur sampeyan kudu mbukak ing dalan CLACK sing cocog lan mung mbukak. Pancen gampang kaya muni. Nanging kudu nyathet yen Momentum Arresto duwe durasi sing luwih cendhek, dadi sampeyan kudu mlaku kanthi cepet menyang lawang. Lan ing mburi, sampeyan bisa ngumpulake macem-macem kaca Pandhuan Loot lan lapangan.

Related:

Warisan Hogwarts: Kabeh lokasi platform halaman

Iku kabeh sampeyan kudu ngerti babagan mbukak lawang lampu jam ing Warisan Hogwarts. Teka-teki iki mbutuhake sawetara persiyapan, nanging melu tips, sampeyan kudu bisa ngatasi. Lan nalika sampeyan ana ing kene, priksa pandhuan babagan cara menyang kamar peta ing Warisan Hogwarts.

Warisan Hogwarts Dening piranti lunak Avalanche kasedhiya ing PC, PlayStation, lan Xbox konsol.

Cara mbukak lawang teka-teki arithmancy

Donya

Yen sampeyan wis njelajah hogwarts, ana kesempatan sing apik sampeyan wis nemoni lawang nomer kayu gedhe sing diubengi dening simbol kewan aneh lan dikunci rumus matematika. Pintu teka-teki iki dikenal minangka Pintu Arithmancy, lan nalika katon wedi banget, dheweke pancen gampang ngatasi sawise sampeyan sinau apa simbol. Pandhuan iki bakal nerangake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan ngrampungake teka-teki lawang aritmancy ing warisan Hogwarts.

Dadi apa sampeyan duwe komplotanis sing seneng banget utawa pengin ngliwati menyang solusi, klik tautan ing ngisor iki kanggo mlumpat ..

Nggolek solusi? Delengen lokasi lawang lan solution sing migunani kanggo sinau luwih lengkap.

Cara golek Cipher nomer arithmancy

Wigati dimangerteni manawa sampeyan ora kudu nemokake simbol Cipher kanggo ngrampungake teka-teki lawang aritmancy. Dadi, tengkorak ing solusi kita yen sampeyan ora pengin golek cathetan cipher.

Kanggo nemokake cipher lawang arithmancy, mula kanthi lelungan menyang Gelang Flame Kamar Kelas, sing ana ing Pustaka saka Hogwarts.

Warisan Hogwarts - Cara Nggoleki Simbol Arithmancy Cipher.png

Saka flame floo, sirah liwat lawang menyang sisih tengen menyang sisih tengen lan lelungan liwat dalan kayu nganti tekan persimpangan – tindakake dalan ing pungkasan.

Warisan Hogwarts - Cara Nggoleki Simbol Arithmancy Cipher 2.png

Ing pungkasan dalan, goleki dada biru cilik ing lenggahan bench ing jejere papan tulis. Ing kene, sampeyan bakal nemokake cipher lawang arithmancy, sing mbukak nilai nomer saben simbol sing diwakili ing saindenging jagad.

Saiki, ngrampungake lawang Arithmancy ing cedhak, lan bakal nuntun sampeyan ing kelas Arithmancy, ing ngendi siswa sinau babagan sifat-sifat gaib nomer lan numerologi. Ing kelas, sampeyan uga bakal nemokake rong lawang teka-teki arithmancy tambahan sing loro bakal nyebabake bandha.

Cara ngatasi lawang teka-teki nomer

Kaya sing diterangno sadurunge, nemokake cipher ora perlu kanggo ngrampungake teka-teki lawang aritmancy. Anggere sampeyan ngerti nilai angka saben simbol, sampeyan bisa mbukak kunci kabeh lawang arithmancy sing sampeyan alami.

Dadi, apa sampeyan wis entuk cipher utawa ora, ngrampungake teka-teki lawang aritmancy bisa uga ngganggu, nanging solusi kasebut luwih gampang tinimbang sing katon. Kanggo ngrampungake teka-teki, mung nyedhaki lawang lan mbukak set persamaan. Kaloro rumus bakal nampilake nomer pusat sing diubengi dening telung tokoh.

Kabeh telung nomer njaba kudu padha nomer pusat nalika ditambahake.

Mangkene tangkapan, sawetara simbol sing bakal diganti karo tandha lan potensial simbol kaya makhluk, sing bakal cocog karo salah sawijining simbol sing bisa dideleng ing lengkungan lawang. Saben simbol kasebut nuduhake nomer, lan Miwiti saka kiwa menyang tengen, simbol bakal makili nomer 0 nganti 9.

Warisan Hogwarts - Cara Ngatasi lawang Arithmancy Doors.png

Untunge, kanthi persamaan substitusi sing gampang, sampeyan bakal duwe jawaban sing dibutuhake kanggo mbukak kunci lawang.

Nggunakake lawang ndhuwur minangka conto, sampeyan mesthi bakal pengin miwiti saka nomer tengah. Dadi, kita bakal diwiwiti kanthi sangang, banjur sampeyan pengin Subtrak kalorone kalih karo Simbol kaya Dragon, sing, nalika nggunakake cipher, nuduhake yen regane angka kasebut telu.

Iki tegese ? padha karo papat – sing diwakili dening manuk simbol.

Kanggo ngonfirmasi asil iki, tambahake telung nomer kasebut, lan sampeyan bakal entuk sangang.

PustakaCC 1-2.jpg

Saiki, mung mbaleni langkah iki kanggo rumus kapindho – deleng solusi rumus ing ngisor iki:

Saiki sampeyan wis nyambut gawe ? lan ??, Gulung simbol segitiga gedhe ing jejere saben lawang, saéngga tandha pitakon, dadi tandha pitakon nuduhake simbol saben nilai angka.

Sawise simbol digulung menyang papan, mbukak lawang, lan sampeyan saiki bakal entuk akses menyang kabeh loot sing didhelikake – sing biasane kalebu gear.

Nggolek pandhuan warisan sing luwih akeh Hogwarts? Napa ora mriksa.

  • 42 tips lan trik penting kanggo miwiti
  • 21 prekara Hogwarts ora ngandhani sampeyan
  • Cara Ngganti Penampilan Gear (Transmog)