Cara Mbukak kunci Scar ing Valley Dreamlight Lembah | Pc Gamer, Disney Dreamlight Valley Alam Alam lan Ngobrol

Disney Dreamlight Valley Alam lan Ngrawat Walkthrough Kanggo Pengarang Tukang Quest

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Cara Mbukak kunci Scar ing Lembah Dreamlight Lembah Disney

Mesthi wae, goleki Pro quo, sampeyan samesthine bakal njupuk tugas tartamtu ing papan.

Scar Scar Disney Disney

(Kredit Gambar: Gameloft)

Musim anyar diwiwiti dina iki lan Scar gabung karo karakter daptar tugas. Kejabi versi Valley Valley Valley Valley Vallight Vallight of Pass-sampeyan bakal bisa mbukak kunci scar minangka pal sing anyar lan dheweke entuk nggoleki anyar kanggo sampeyan sing luwih jero amarga mantan pimpinan Lembah.

Ing pandhuan iki, aku bakal ngomong sampeyan babagan cara mbukak kunci tatu uga cara miwiti upaya pertama, alam lan nurture.

Kajaba sampeyan wis nylametake kabeh impen kanggo liya, kemungkinan sampeyan bakal kumpul kanggo mbukak kunci Plato Sunlit, kang nganti tekan sisih kiwa plaza. Nganti saiki, kita mung bisa ndeleng manawa ana sawijining karakter ing kuburan gajah ing peta, nanging ora bisa diakses. Saiki nganyari anyar ing kene, watu sing ngalangi omah dicopot.

Kanggo ketemu Scar, Mbukak kunci srengenge sing srengenge, biaya 7000 impen. Sawise iku, tumuju dalan lan ing sisih tengen kuburan gajah lan mlebu omah ing tengkorak. Dheweke bakal ngusir ing kono, supaya maju lan ngomong karo dheweke, sing mbukak kemampuan kanggo menehi hadiah lan duwe diskusi saben dina. Ana uga bunderan guyon gesang sing apik ing kana, sampeyan bisa nggawe yen sampeyan dadi tim Mufasa.

Walkthrough Disney Valley Lembah Disney Vallight for the Scar Quest

‘Alam lan Nurture’ minangka crita utama ing Lembah Dreamlight Disney sing ngenalake raja singa Scar menyang lembah, lan terus crito plancongan.

Ing ngisor iki, kita entuk walkon kanggo ‘alam lan nurture’ Quest ing Lembah Dreamlight Disney, kalebu Cara Mbukakaken Pencarian sing kalebu parut karakter anyar, lan kepiye canggih lemah sing sugih lan nggawe bir akar sing luwih akeh fizzy.

  • Cara mbukak kunci ‘sifat lan nurture’
  • Lokasi Mines Vitalals
  • Ngendi golek apa sing ngalangi kali
  • Ing endi golek kamp pertambangan
  • Cara nyiyapake bir akar sing luwih ekstra
  • Kepiye cara nggawe pertumbuhan Elixir
  • Cara nandur orb kanggo ngasuh pilar

Kita uga menehi saran nggunakake piksaxe ing watu ing gajah balung gajah parut Scar, amarga ngemot hadiah khusus.

Vitals Mines Lokasi kanggo ‘Sifat lan Nurture’ Quest ing Lembah Dreamlight Disney

Langkah pertama ing Quest ‘Alam lan Nurture’ ing Valley Dreamlight Lembah njaluk menyang wilayah anyar, vitals tambang.

Tambang vitals dumunung ing wilayah sisih lor ing lempung sunlit, ndhuwur jembatan, ing tutuk kali. Katon kanggo curug ing sisih tengen jembatan, minangka lawang menyang tambang iku ana ing mburi.

Ngendi golek apa sing ngalangi kali kanggo ‘Sifat lan Nurture’ nggoleki ing Valley Dreamlightlight Disney

. Yen sampeyan ora krasa masak, kacang koko sejatine sumber energi sing apik banget, lan ana sawetara wit sing ngemot kacang buncis ing plato sunlit.

Tujuan sampeyan ing njero tambang kanggo Sifat ‘Sifat lan Nurture’ Scar yaiku golek apa wae sing ngalangi kali. Jelajahi sisih kiwa tangan guwa lan gunakake piksaxe kanggo ngresiki kabeh watu, lan nyingkirake kabeh eri wengi kanggo ngresiki jalur nganti tekan sisih tengen ing sisih tengen -Ngawe sisih.

Priksa tandha ing jejere laras abang ing ndhuwur ramp iki kanggo ndeleng apa sing kudu sampeyan lakoni.

Ngendi golek kemah pertambangan kanggo nggoleki ‘Alam lan Nurture’ ing Valley Dreamlightlight Disney

Yen wis rampung maca pesen iki babagan cara mbukak blokir kali, mudhun tanjakan banjur njupuk hak kanggo nemokake kemah pertambangan langsung. Dada sing kudu digoleki yaiku ijo ing lawang menyang kamp.

Sampeyan bakal ngerti sampeyan ing wilayah sing bener yen sampeyan bisa ndeleng lawang tambang tambang maring ing ngarep sampeyan, ing mburi watu gedhe.

Bukak dada, pilih isine, banjur menyang persediaan lan sinau resep béah root. Yen wis rampung, break rock ing mburi kemah pertambangan nganggo pickaxe lan metu saka Meralys babagan Merlin babagan sing wis ditemokake.

Merlin biasane cedhak omah, nanging yen ora ana utawa ing restoran Remy, nggawa gambar lan telusuran gambar sampeyan.

Cara nyiyapake bir oyod ekstra fizzy kanggo ‘alam lan nurture’ nggoleki ing lembah Dreamlightlight Disney

Kita entuk pandhuan lengkap babagan carane nggawe bir akar sing fizzy, nanging umume, bagean paling penting saka langkah iki yaiku gunakake jahe garing sampeyan entuk tambang vital, dudu jahe biasa.

Mangkene persis carane nggawe bir oyod ekstra fizzy:

  • 1 Ginger garing
  • 1 tebu
  • 1 vanila

Yen sampeyan wis nyiapake macem-macem jinis bir akar sing ekstra, gunakake maneh ing tong minyak vital lan dilebokake ing tong abang kanthi permen abang sampeyan entuk saka dada ing kamp pertambangan. Ing Fashion Disney Sejati, eri wengi gedhe bakal ilang, lan level banyu mundhak.

Sampeyan bisa metu tambang kanggo terus karo nggoleki, nanging disaranake mlaku-mlaku liwat jembatan anyar ing pinggir kamp pertambangan lan mbukak dada kanggo pasukan perabotan luwih dhisik.

Ninggalake tambang lan tindakake tokoh ungu menyang portal gelap cedhak balung gajah, banjur pilih barang sing dilalekake dening layang sing padha supaya bisa bali menyang lembah lan nuduhake merlin apa sing sampeyan temokake.

Kepiye cara nggawe pertumbuhan mukjizat Elixir kanggo nggoleki ‘Alam lan Nurture’ ing Valley Dreamlightlight Disney

Kanggo nggawe pertumbuhan Elixir Mirhi, sampeyan butuh:

  • 10 kristal vital
  • 10 lemah sing sugih
  • 1.,000 impen

Kristal vitals ditemokake kanthi pertambangan watu ireng anyar kanthi cemlorot biru ing tambang vital. Dheweke ditemokake ing saindenging tambang, nanging yen sampeyan pengin entuk 10 kristal vital sanalika bisa, njupuk kanca kanthi bonus hangout kanggo kasempatan kanggo nemokake kreta kaping pindho sampeyan.

Kita entuk kaca lengkap ing lemah sing sugih, nanging kanthi ringkesan, Sampeyan entuk lemah sing sugih kanthi acak nalika panen. Njupuk kanca karo bonus hangout kebon, tanduran lan tuwuh gandum (mung butuh menit), lan sampeyan kudu entuk 10 lemah sing sugih sajrone 20 nganti 30 menit, gumantung karo kepiye sampeyan kanthi tetes.

Yen sampeyan ora duwe 1.000 Dreamlight, Sampeyan bisa entuk luwih lengkap kanthi ngrampungake pencarian kanggo desa liyane, utawa nindakake tugas ‘Dreamlight’. Priksa apa tugas sing saiki ana ing menu utama lan ngrampungake sing paling gampang ing kana, kaya masak resep-resep sing gampang, lan sampeyan bakal entuk 1.000 impen.

Sawise sampeyan duwe kabeh bahan, njupuk menyang workbench, tab dadi ‘potion lan enchantment’, banjur pilih pertumbuhan Ajaib kanggo nyambut gawe.

Pilih ELIXIR saka persediaan lan gunakake kanggo nganyarke mbanyoni, banjur ngobrol karo Merlin maneh.

Nganyarake Update September September Disney Disney yaiku kene! Sampeyan saiki bisa njaluk Belle lan Beast kanthi ngrampungake ing sisih kulon lan pangeran sing nyamar goleki. Dongeng isih ana ing lembah supaya sampeyan bisa nerusake crita liwat kenangan sing lali. Sampeyan uga bisa duwe omah pamuter lan ngatur perabotan. Yen sampeyan isih nyekel ing dalane crita, priksa manawa sampeyan ngrampungake nggoleki blizzard sing gedhe kanggo mbukak kunci Olaf, bebarengan nggawa loro lan Nala menyang Lembah. Kanggo luwih akeh pitulung, priksa dhaptar resep kita, kepiye nganyarke omah, ganti warna omah, kritik panganan lan kode penebusan. Pungkasane, aja lali ngunjungi dhaptar karakter lan saiki kanggo ndeleng sapa sing bisa ngunjungi lembah sabanjure!

Cara nandur orbat saka orbat ing pilar kanggo ‘Alam lan Nurture’ nggoleki ing Valley Dreamlightlight Disney

Rukun-balan sing ana ing wilayah kidul ing lempung sunlit, ing sisih kiwa jembatan, lan gampang dingerteni dening asap ungu.

Tengen ing ngarepe ungu ing tengah-tengah pilar minangka papan tanduran ing lemah. Bukak ing ndhuwur banjur pencet tombol sing padha sampeyan bakal nandur potong, nanging pilih Orb Grey tinimbang.

Banyu ing orb karo mbanyoni banjur. ngenteni rong dina – mung eling kanggo banyu kaya sampeyan bakal dadi potong normal!

48 jam mengko (utawa luwih suwe yen sampeyan durung nyirami), sampeyan bakal bisa ngusir), sampeyan bakal bisa ngunjungi pilar kanggo ngrampungake ‘Alam lan Nurture’ lan Mbukakan Sukses. Yen sampeyan isih ngenteni orb kanggo tuwuh, disaranake nggawe sawetara kain, lan entuk tangan salmon, tuna, beras, sampeyan kudu mbukak kunci dhuwur kanggo iki!) kanggo maju kanthi golek telusuran kanggo parut.

Yen sampeyan butuh pitulung luwih akeh ing Lembah Disney Dreamlight, kita entuk kaca ing karakter sing bakal teka, kepiye carane nggawe ratatouille, lan cara njaluk seaweed.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Disney Dreamlight Valley Tindakake
  • Gameloft Tindakake
  • Manajemen tindakake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Kothak wedhi Tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Penulis Guides Senior

Jessica minangka panulis panulis saka Irlandia Lor sing seneng njerit TV dheweke. Asring ing film medeni, sok-sok ing winasan bertahan. Yen ora ngrusak tali swara, Jessica seneng naksisi babagan persediaan dheweke ing RPG, lan ilang ilang ing dalan sing mbukak.