Cara Mbukak kunci Reaper ing FFXIV: Endwalker | Batu kertas rock, Pandhuan Reaper FFXIV – Cara muter Reaper | Pcgamesn

Pandhuan Reaper FFXIV – Cara muter Reaper

Uga rong proyek kasebut, Enggalker iki nambah sekumpulan fitur anyar kanggo game kalebu serangan, Gear, Sistem, lan suku lanang anyar sing diarani lopurrits. Ana uga wilayah anyar kanggo njelajah, lanskap lunar, mare Lunamentum, lan latar mburi latihan anyar kanggo para prajurit cahya sing diarani labyrinthos.

Cara Mbukak kunci Reaper ing FFXIV: Endwalker

Akhir Fantasi Xiv Endwalker

Pengin Sinau Cara Mbukak kunci Reaper ing FFXIV: Endwalker? Rilis Final Fantasy XIV: Endwalker pungkasane ana ing kita, lan kanthi rong proyek anyar wis ditambahake ing game – Reaper Meale DPS lan Sage Healer. .

Akhir Fantasi Xiv Endwalker

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan cara mbukak kunci proyek reaper anyar ing FFXIV: Endwalker. Yen sampeyan nggoleki informasi babagan proyek anyar liyane, priksa pandhuan babagan carane mbukak kunci Sage ing FFXIV: Endwalker.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Final Fantasy XIV: Realm Reborn Follow
  • Akhir Fantasi XIV: Endwalker Tindakake
  • MMO Tindakake
  • Tindakake Square Enix Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Pandhuan Reaper FFXIV – Cara muter Reaper

A reaper ing FFXIV nggunakake scythe saka latar awan ungu

Proyek anyar nomer loro ing ekspansi Eggalker FFXIV yaiku kelas Reaper. Iki salah karo scythe WiTing karakter iki bisa ngundang avatar demon saka batal kasebut kanthi sepindah ing perang lan tekan ing jejere Proyek Sage FFXIV.

Uga rong proyek kasebut, Enggalker iki nambah sekumpulan fitur anyar kanggo game kalebu serangan, Gear, Sistem, lan suku lanang anyar sing diarani lopurrits. Ana uga wilayah anyar kanggo njelajah, lanskap lunar, mare Lunamentum, lan latar mburi latihan anyar kanggo para prajurit cahya sing diarani labyrinthos.

Yen sampeyan kepengin ngerti luwih lengkap babagan Reaper kasebut, nyana kerja sing luwih peteng tinimbang kelas sage lan ora kaya kelas ffxiv saiki. Nggunakake kekuwatan saka batal, reaper menehi karusakan gedhe kanggo mungsuh ing Melee. Mangkene Cara Mbukakan Proyek Reaper ing FFXIV, lan cara nggunakake katrampilan lan kemampuan reaper kanthi efektif kanggo nggedhekake pengaruh sampeyan ing paprangan.

Cara Mbukak kunci Reaper FFXIV

Mbukak kunci proyek reaper, sampeyan kudu duwe endalker pisanan lan paling ora siji disiplin perang utawa sihir ing tingkat 70. Kanggo miwiti perjalanan minangka panen, pindhah menyang langkah-langkah Nold ing UL’DAH (X: 12.8 y: 8.6) lan ngomong karo radidant sing diapusi NPC ‘kanggo njaluk naluri pembunuh.

Miniatur YouTube

Gamelan reaper ffxiv

Reaper kasebut minangka pakaryan DPS Mealee, kaya biksu, dragoon, ninja, lan samurai. Gaya sing nglawan iki manggon ing tengah-tengah bebaya, nanging pemain uga bisa ngatasi kerusakan gedhe minangka asil. Kanthi posisi sing gampang, lan katrampilan kit, panen seneng banget kanggo muter.

Peranan sampeyan minangka panenane gampang: kenek mungsuh karo serangan sing luwih ringkih supaya sampeyan bisa ngisi sing kuwat. Penting kanggo menehi perhatian kanggo posisi sampeyan sajrone gelut supaya sampeyan tetep ing jarak cedhak.

Yen sampeyan wis main kerja sadurunge, sampeyan bakal ngerti babagan combos wis – nanging yen sampeyan ora ngerti, iki kepiye cara kerja. Nalika sampeyan bisa menet katrampilan tempur lan ngrusak mungsuh, katrampilan sampeyan paling efektif nalika digunakake ing urutan tartamtu.

Target Target Target Dasar Reaper dumadi saka Irisan, Irisan waxing, lan Irisan infernal. Yen sampeyan ngatasi klompok telu utawa luwih mungsuh, sampeyan bisa uga milih nggunakake combo efek, yaiku Spinning Scythe ditututi karo Nightmare Scythe. Nggunakake katrampilan kasebut nggedhekake output karusakan nalika uga nambah Gauge.

Reaper ffxiv sing ngadeg ing bunder sihir ungu

Ffxiv Reaper Gear Souge

The Gauge jiwa minangka salah sawijining mekanik utama reaper. Dikenyang kanthi nggunakake katrampilan utawa mungsuh mateni sing ana ing ngisor efek tartamtu. Loro-lorone combos ing ndhuwur menehi jiwa kanggo ngisi bar; Kajaba iku, katrampilan kaya Bayangan pati utawa Whorl pati mungsuh sing nandhang sangsara Desain Pati. Efek iki nambah karusakan sing sampeyan urusan mungsuh sing ditandhani, lan nambah tolok nyawa yen dipateni sadurunge mati. Kanggo alasan iki, penting kanggo tetep ngrancang mati. Wiwit bayangan pati / Sundel mati ora ngilangi kombo sampeyan, sampeyan kudu nggunakake saben desain nalika ora bakal ana ing ngendi sampeyan ing kombo sampeyan.

Saiki sampeyan ngerti carane njaluk jati, kene cara nggunakake. Kaloro katrampilan pisanan sing mbutuhake jiwa Stalk getih lan Swim SWATHATE. Tilas minangka katrampilan target siji, sing terakhir minangka katrampilan multitetet, lan regane 50 jiwa saben. Dheweke uga loro-lorone menehi siji tumpukan Reaver Jiwa, sing mbukak urutan katrampilan liyane. Ing level 76, sampeyan mbukak kunci Gluttony Skill, sing menehi karusakan gedhe kanggo target tunggal lan liwat wilayah. Cemlorot, gloktony gaw├ękang rong tumpukan reaver jiwa kanggo biaya sing padha 50 jiwa, nggawe katrampilan kritis mengko.

Reaper ffxiv merekake scythe ing payon, dikubengi energi abang lan ireng

Ffxiv reaper stack reaper jiwa

Tumpukan reaver jiwa sampeyan nglumpukake bisa digunakake kanggo nglakokake combo sing luwih kuat. Sawise sampeyan entuk stok reaver jiwa, katrampilan Gibbet, GOLLOWS, lan Guillotine dadi kasedhiya. Saben katrampilan duwe siji tumpukan reaver jiwa; Guillotine minangka serangan multi-target tanpa tindakake, lan Gibbet lan Gallbet mbentuk combo cilik.

Penting, Gibbet lan Gallbet luwih efektif nalika digunakake ing mungsuh saka sudut tartamtu – iki diarani serangan posisial. Kanggo Gibbet, sampeyan kudu ngarahake sisih mungsuh, lan kanggo mantu, target kanggo mburi.

Ganda Tukang Kayu Ffxiv

Sinau Shroud Gauge Ing level 80 Nambahake tolok sheud menyang toleman jiwa sampeyan sing nuduhake jumlah shroud sampeyan wis nglumpukake. Shrouds dipikolehi kanthi nggunakake gibbet, giblows, lan guillotine, lan dibutuhake kanggo nggunakake Endoroud Skill.

Nalika oshroud aktif, avatar sampeyan njupuk awak sajrone 30 detik, menehi sampeyan limang tumpukan Lempa Shroud. Lemo Shroud digunakake kanggo ngaktifake katrampilan sing kuat kaya Komunio lan Roso Reaping.

Yen sampeyan sinau tolok Shroud, sampeyan uga entuk gauge pati sing ngidini sampeyan nglacak dursidhikan sampeyan lan tumpukan Shroud Lemak sampeyan. Sawise sinau Shroud sing ditingkatake, Sampeyan uga nglumpukake Void Shroud Tumpukan munggah tumpukan Shroud Lemak, sing digunakake kanggo katrampilan kaya Irisan lemure.

Nalika sampeyan nguwasani katrampilan Reaper, sampeyan bakal mboko sithik bisa nggabungake kemampuan tambahan menyang rotasi sampeyan. Kit Reaper uga ngemot buff sing rusak Arcane Circle lan katrampilan uwal, Ingress Neraka, sing bisa teleport sampeyan adoh saka bebaya nalika perlu.

Iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo ngethok mungsuh minangka reaper – kanggo nilai gaya ekstra, iki kepiye carane entuk saben gunung FFXIV.

Paulo Kawanishi Paulo mesthi nggoleki game JRPG, buku, utawa anime sing seger kanggo ngganggu dheweke saka PhD. Sampeyan bisa nemokake luwih akeh karyane menyang tulang belakang lan ora kepenak.