Cara Mbukak kunci Lampiran Slimline Pro Optik 2 – Charlie Intel, Cara Mbukak kunci Slimline Pro Optic Red Dot Optic Red ing Warfare

Cara Mbukak kunci Slimline Pro Optik Red Optik Optik ing Warfare Modern 2

Kanggo mbukak kunci titik Croen Mini, sampeyan kudu nggunakake lan level telung senjata sing beda.

Cara Mbukak kunci Lampiran Lampiran Optik Slimline ing Warfare Modern 2

Slimline Pro Optik Warfare Modern 2

Kadhangkala, Meta Optik kanggo Senapan Serangan lan SMGS kanggo nelpon tugas yaiku ngarsane sing paling ora obah lan paling gampang kanggo mencet nembak sampeyan. Sing padha bisa dikandhakake kanggo perang modern 2 minangka optik Slimline katon kaya salah sawijining pilihan sing paling apik adhedhasar alam sing ramping.

Artikel terus sawise ad

Nalika ngunjungi The Gunsmith lan nggoleki dhaptar optik, menu bakal nuduhake syarat-syarat bukak kunci sing perlu kanggo ngakses lampiran kasebut.

Artikel terus sawise ad

Nanging, tartamtu, utamane, duwe pemain kepingin weruh cara mbukak kunci optik slimline ing perang modern 2.

Syarat mbukak kunci optik Pro optik

Cara Mbukak kunci Optik MW2 Slimline

Mbukak kunci Slim optik Slim ing perang modern 2, pemain kudu level munggah Lachmann mp5 sub nganti entuk level 11.

Masalah mung yaiku Lachmann sub sing paling apik uga butuh syarat-syarat bukak kunci dhewe.

Artikel terus sawise ad

Mangkene outline lengkap babagan carane entuk optik SLIMINline ing MW2:

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

  1. Level munggah Lachmann-762 Tingkat 13.
  2. Iki mbukak kunci Lachmann-556.
  3. Saiki, level munggah Lachmann-556 nganti Terusake level 12.
  4. Sampeyan saiki kudu duwe lachmann mp5 sub.
  5. Pungkasane, tingkat nganti nganti tingkat 11, lan sampeyan kudu duwe optik slimline.

Yen sampeyan pengin nyoba lampiran anyar, sampeyan bisa mriksa ing sawetara tembak.

Alternatif paling apik kanggo Slimline Pro ing Warfare Modern 2

Kanggo pemain sing pengin nyemprotake pemandangan tliti sing resik kanggo bedhil serbu utawa senjata dawa liyane, ing Dot Mini Mini minangka pilihan liyane sing kasedhiya ing Warfare Modern 2.

Artikel terus sawise ad

Kanggo mbukak kunci titik Croen Mini, sampeyan kudu nggunakake lan level telung senjata sing beda.

Artikel terus sawise ad

Mangkene Cara Mbukak kunci Dot Croen Mini Red ing Perang Modern 2:

  1. Mbukak kunci FTAC Recon kanthi entuk M4 kanggo level 13.
  2. Banjur, Mbukak kunci angin topan FSS kanthi njupuk FTAC Recon kanggo level 16.
  3. Pungkasane, njaluk Hurricane FSS kanggo level 3 lan ngarsane bakal dadi sampeyan.

Optik dianggep minangka lampiran universal ing perang modern 2, tegese sampeyan mung kudu mbukak kunci kaping siji tinimbang sapisan senjata.

Sampeyan bakal bisa ngetrapake titik abang cemlorot kanggo kabeh gaman sing bisa nglengkapi.

Kredit Gambar: Aktivitas

Cara Mbukak kunci Slimline Pro Optik Red Optik Optik ing Warfare Modern 2

Operator Warfare Modern 2 saka Telpon saka Kewajiban

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 kebak senjata lan lampiran pamuter bisa mbukak kunci nalika nggiling game kasebut. Nanging, lampiran lan senjata beda karo Perang modern 2, Minangka senjata nuduhake lampiran sing padha yen nuduhake platform sing padha.

Iki bisa bingung karo pemain sing ora dingerteni, lan malah veteran pemain bisa uga butuh sawetara jam kanggo ngerti carane mbukak kunci senjata utawa lampiran tartamtu. Nanging sawetara lampiran, kaya slimline Pro optik abang kanggo platform senjata M4, saiki ora duwe panjelasan sing jelas babagan cara mbukak kunci. Dadi, kepiye sampeyan mbukak kunci slimeline pro optik abang slimeline ing mPengadin ODfare 2?

Kepiye Entuk Pandang Slimline Pro Optic Red ing Warfare Modern 2

Sayange, saiki ora ana cara kanggo mbukak kunci Slimeline Pro Optik Red Optic ing mode Multiplayer standar. Pemain bisa nggunakake lampiran ing pertandhingan pribadi, nanging sampeyan ora bisa nggunakake ing game umum nalika nulis. Ora ana katrangan sing nerangake cara mbukak kunci lampiran nalika sampeyan nglewati ing menu Gunsmith, ninggalake pemain ing endi wae sing ditarik.

Mripat kasebut uga ana ing mode kampanye, nambah kebingungan luwih saka sebabe ora kasedhiya ing mode Multiplayer sing luwih populer. Aktivitas bakal bisa ngatasi iki ing tembelan ing mangsa ngarep. Ward Tanpa wates wis ngeculake nganyari kanggo nambah Perang modern 2, lan muga-muga, pemandangan langsing pro optik langsing bakal entuk pangowahan sing padha.

Senjata liyane bisa uga bakal teka Perang modern Musim, lan Slimline Pro Optik Red Dot Optic bisa diikat menyang salah sawijining platform senjata kasebut. Ing sawetoro wektu, nimbang optik liyane kanggo mbangun M4 sampeyan.

Lampiran ora kasedhiya mung siji masalah ing sistem gunsmith anyar ing Perang modern 2. Pemain sambat babagan sistem konvolusi, amarga sampeyan kudu mbukak platform tartamtu kanggo mbukak kunci gaman khusus. Iki minangka owah-owahan jangkah sing menarik, nanging uga nambah akeh pemain sing kudu navigasi sadurunge mlumpat menyang game.

Contone, Vaznev-9k minangka senjata populer sing digunakake dening pemain profesional, nanging mbutuhake mbukak telung gaman sing beda sadurunge bisa digunakake. Untunge, senjata iki dibukak kunci ing game dhasar, ora kaya optik slimline sing ora bisa ditemokake. Cod Konten, Kaya Barracks lan Dhaptar Hardcore, saiki uga ora ana ing Perang modern 2. Muga-muga, fitur-fitur kasebut bakal dilebokake ing jejere optik sing ilang ing nganyari mangsa ngarep.

Penulis lepas kanthi luwih saka telung taun pengalaman ing Dot ESports. Utamane nyakup valorant, telpon saka tugas lan judhul FPS liyane.