Cara Mbukak kunci Kursi sing Ora Bisa Disawang ing Warisan Hogwarts: Avada & Imperio – Arang-empan Hogwarts: Cara Sinau Crucio, Imperio, lan Avada Kedavra

Cara Sinau Kursa sing ora bisa dingerteni ing Warisan Hogwarts

Crucio tawaran kerusakan sing dhuwur lan “kutuk” korban, nggawe luwih gampang ngrusak macem-macem karusakan ing pertempuran. Iki apik kanggo lemes kanggo target angel.

Cara Mbukak kunci Kursi sing Ora Bisa Disawang ing Warisan Hogwarts: Avada Kedavra, Crucio & Imperio

Warisan Hogwarts ngidini sampeyan sinau mantra sing kuat, kalebu telung ipat sing ora bisa dibatalake – Imperio, Crucio, lan Avada kedavra. Mangkene sampeyan bisa mbukak kunci kutuk sing ora bisa dibatalake ing Warisan Hogwarts.

Crita babagan warisan Hogwarts njupuk pemain ing perjalanan sing gaib liwat alam semesta Harry Potter, ngunjungi lokasi apik lan ketemu karakter sing bisa dingerteni bebarengan.

Iki uga nyelehake sawetara mantra paling kuat ing jagad iki ing pucuk driji lan ing antarane telung ipat sing ora bisa dingerteni, sing Harry lan kanca-kancane uga wis kenal karo buku lan film.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan lagi penyihir utawa tuntunan sing pengin nyandhak menyang sisih peteng, kene kanggo mbukak kunci ipat sing ora bisa dibatalake supaya bisa digunakake ing warisan Hogwarts.

Artikel terus sawise ad

  • Apa kutukan sing ora bisa dingerteni ing warisan Hogwarts?
  • Cara Mbukak kunci Crucio ing Warisan Hogwarts
  • Cara Mbukak kunci Imperio ing Warisan Hogwarts
  • Cara Mbukak kunci Avada Kedavra ing Warisan Hogwarts

Apa kutukan sing ora bisa dingerteni ing warisan Hogwarts?

Ana telung kutuk sing ora bisa dibatalake ing warisan Hogwarts; Crucio, Imperio, lan Avada kedavra. Minangka penggemar bakal ngerti, saben wong duwe pengaruh kanggo sing cukup ora bisa ditampa ing mburi.

Sanajan ing francais, siswa Hogwarts biasane dielingake nganggo nggunakake kahanan apa wae, nanging ora kedadeyan ing warisan Hogwarts. Ing kene, sampeyan ora mung bisa sinau nanging nggunakake mantra ing mungsuh sampeyan tanpa ngadhepi akibat utawa arep menyang Azkaban.

Sampeyan bisa ndeleng saben ipat lan efek ing ngisor iki:

  • Crucio (Kutuk Cruviatus) – Dikenal minangka ‘Sumpah’ Nyiksa, ‘Iki inflasi nyeri sing luar biasa.
  • Imperio (Imperius laknat) – Nyelehake mungsuh ing kontrol sampeyan.
  • Avada kedavra .

Sawise dikunci, mantra sing bisa dikunci iki bisa dadi alat sing luar biasa ing arsenal gaib sampeyan, mula ayo goleki kepiye sinau.

Artikel terus sawise ad

Pemain warisan Hogwarts nggunakake mantra

Kutuk sing ora bisa dibatalake yaiku mantra sing ngancurake kanggo wong sing wani nggunakake.

Cara Mbukak kunci Crucio ing Warisan Hogwarts

Saben laknat sing ora bisa diapusi liwat rantai Sebastian Sallow misi sisih, lan kutukan crucadio bisa dikunci kanthi ngrampungake ‘Ing bayangan saka sinau’ Quest. Yen sampeyan wis ngrampungake sawetara tujuan Sebasasi lan tekan level 16, Pencarian bakal kasedhiya lan bisa ditindakake kapan wae.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Aktivitas sisih tartamtu iki nggawa sampeyan menyang skripsium SLYTHERIIN, ing ngendi sampeyan bakal ketemu karo lawang sing mung bisa dibukak nganggo ipat sing ora bisa dibedakake. Ing kene, sampeyan bakal diwulangake carane nyusup mantra lan crucio bakal ditambahake kanthi permanen.

Artikel terus sawise ad

Cara Mbukak kunci Imperio ing Warisan Hogwarts

Supaya bisa sinau kutukan Imperio, Pemain kudu menehi tandha ‘ Misi, sing bisa ditindakake menyang Garis Pengarang Sebastian. Mung terus maju liwat crita utama, lan sampeyan bakal nampa owl kanggo menehi sampeyan nggoleki.

Artikel terus sawise ad

. Sajrone ijol-ijolan iki, sampeyan bakal sinau Imperio, tegese sampeyan bakal nguwasani rong saka telung ipi sing ora bisa dibatalake ing warisan Hogwarts.

.

Cara Mbukak kunci Avada Kedavra ing Warisan Hogwarts

‘Upaya. Pemain mung bisa ngakses misi iki yen wis tekan Tingkat 27 Kanthi ngrampungake bagean kampanye utawa tujuan sisih sing digiling.

Artikel terus sawise ad

Ing nggoleki, Sebastian bakal nindakake kutuk sing mateni ing ngarep sampeyan lan nawakake kanggo mulang. Mung tindakake timbal lan sampeyan bakal kuwat kanggo saingan Voldemort awake dhewe.

Iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara mbukak kunci kabeh ipat sing ora bisa dingerteni ing warisan Hogwarts.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

. Hiburan Interaktif

Cara Sinau ipat-uang sing ora bisa dingerteni ing Warisan Hogwarts

Warisan Harry Potter Hogwarts

Kabeh dalan tumuju Hogsmeade, nanging ora kabeh dalan mlaku ing cahya. Ing Warisan Hogwarts, . . Paling awon? Lagi dianggep ora bisa dipercaya. .

Elinga yen nalika kita wis rampung maneh rincian plot tombol, bakal ana para tukang ngrusak cilik ing ngisor iki.

Cara sinau kutuk sing ora bisa dibatalake

Nalika ana macem-macem jinis mantra sing medeni lan ipat-ipat ing jagad sing mbebayani, pungkasane, aturan jempol sing digunakake yaiku apa ora ana penyihir utawa tuntunan nggunakake telung ipat sing ora bisa dibatalake. Kutuk kasebut kalebu Crucio, Imperio, lan Avada Kadavra.

Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo sinau kabeh telu saka ipat kasebut ing warisan Hogwarts kanthi ngetutake “ing bayangan saka. “Sisih dalan mudhun. Pencarian Sebastian, siswa Slytherin sing tegese uga ora bakal bisa nemoni tamba gaib kanggo adhine Anne, sanajan tegese tegese seni gelap. Sebastian dibantah karo paklikane, sing wis nyerahake pangarep-arep golek tamba kanggo anne lan tegas marang apa wae sing kudu dilakoni karo seni sing peteng. Upaya iki uga nggambarake omong, mahasiswa buta buta ing Slytherin sing duwe riwayat kulawarga sing mbebayani yen dheweke kepengin lali.

Sebastian uga dadi bagian saka garis dalane utama ing Warisan Hogwarts, Nanging nangani hiburan sisih pinggiran iki bakal menehi kesempatan kanggo sinau kabeh telung ipat sing ora bisa dibedakake. Loro ipat pertama bisa sinau kanthi cedhak, nanging sampeyan kudu ngenteni nganti cedhak banget game sadurunge sampeyan bisa sinau nomer telu.

Elinga yen ora kaya sing dakdeleng ing panggon liya, iku yaiku bisa kanggo sinau ipat iki yen wiwitane diuripake. Yen sampeyan ora sengaja milih pilihan sing salah utawa ngganti pikiran sampeyan lan sampeyan ora pengin nambah maneh Simpen, kanthi gampang sirah menyang undercroft lan ngomong karo Sebastian, sing bakal mulang sampeyan ipat-ipat ing wektu kasebut. Elinga yen sampeyan duwe edition Deluxe of Warisan Hogwarts, Sampeyan uga bisa nguji ipat kasebut tanpa “tenan” sinau ing Peteng Battle Peteng Arena, Dumunung ing alas sing dilarang.

Cara Sinau Crucio

Kutu sing ora bisa dibatalake sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo sinau yaiku Crucio. Ngomong karo Sebastian Sallow nalika pengin diajak lan pungkasane, sampeyan bakal mbukak telusuran Ing bayangan sinau. Sampeyan kudu mriksa mriksa gapura lan muter simbol simbol ing teken ula sing cedhak. Sadurunge pungkasan upaya, sampeyan bakal sinau manawa kanggo nerusake, wong kudu ngusir crucio.

Sampeyan bisa nawakake sinau ipat-ipat-ipat-ipat-ipat-ipat-ipat, sinau laknat, nanging Sebastian ngusir sampeyan, utawa supaya Sebastian nyepak sampeyan tanpa sinau. Tilas rong pilihan bakal ngidini sampeyan sinau Crucio. Yen sampeyan mateni, sampeyan bisa sinau mengko.

Crucio tawaran kerusakan sing dhuwur lan “kutuk” korban, nggawe luwih gampang ngrusak macem-macem karusakan ing pertempuran. Iki apik kanggo lemes kanggo target angel.

Keturunan Sebastian menyang seni gelap kanggo panyebab sing katon apik terus ing bayangan wektu. Gawe liwat kuburan infed-infed ing feldcroft, ngrampungake teka-teki kadang-kadang. Pungkasane, Sebastian bakal menehi pitunjuk kanggo mulang sampeyan Imperio, sanajan sampeyan ngaktifake sampeyan bisa takon babagan mengko.

Imperio ngipatake mungsuh lan sedhela ing kontrol sampeyan, tegese dheweke bakal nglawan sekutu mantan kanggo sekutu sing sithik. Iki pancen cocog kanggo ngontrol akeh, menehi ruangan ambegan ing gelut gelut.

Ing bayangan saka relik. Mung ngobrol karo Sebastian ing pungkasan usaha, lan dheweke bakal menehi pitunjuk kanggo mulang sampeyan Avada Kadavra. Kaya sadurunge loro kutuk, sampeyan mengko bisa njupuk Sebastian ing tawaran ing undercroft.

Kutuk mateni ikon durung nerder kanggo game iki. Casting Avada Kadavra bakal enggal mateni target, saka laba-laba cilik menyang troll sing akeh banget. Kanggo sawetara counter iki, kutukan kasebut duwe wektu cooldown paling dawa saka mantra ing arsenal sampeyan. Sampeyan bisa ngerteni manawa nggunakake potion fokus, nanging sampeyan isih luwih milih target target lan nyimpen Avada Kadavra kanggo mungsuh sing paling kuat sing katon.