Cara Mbukak kunci Kabeh artefak lan Kode sing ana ing Risiko Udan 2 – GamePur, Risiko Kamu Kamu Formula: Entuk kabeh kode artefak! Kèndêl ingsun | Pandhuan

Résolusi udan 2 Formula: Entuk kabeh kode artefak

Contents

Résiko udan 2: Teka-teki Formula minangka introduksi resmi kanggo fitur artefak kabeh game! Proses mbukak kunci modier match unik iki rada akeh, lan sanajan sampeyan nemokake obyek interaktif anyar, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing kudu dilakoni. Mangkene risiko udan 2 ringkesan kode artefak kanggo mbantu!

Cara Mbukak kunci Kabeh artefak lan kode sing ana ing risiko udan 2

Gawe ngulandara sampeyan sing luwih tantangan nggunakake artefak.

Gambar liwat Game Hopoo

Résiko udan 2 nggawa artefak bali, sing kasedhiya ing game pisanan. Secara Artifact Langsung Cara sampeyan main game, Ngganti mekanik khusus kanggo nggawe urutane critane critane game sing luwih akeh pengalaman. Ing pandhuan iki, kita bakal nutupi cara aktif artefak lan kabeh kode artefak sing bisa digunakake ing risiko udan 2.

Bukak portal lan sampeyan bakal nemokake item sing diarani Semalat Artifact. Berinteraksi karo lan macem-macem mungsuh ing lokasi sampeyan. Mungsuh sing sampeyan kalah ing lokasi kasebut bakal nyelehake barang sing ngilangi tameng sing ana lokasi kasebut uga ana. Sawise tameng kasebut, sampeyan bisa njupuk artefak sing ditemokake ing lokasi kasebut, adhedhasar kode sing digunakake kanggo mbukak kunci.

Kabeh kode artefak

Ana 16 artefak lan kode tablet watu kanthi total:

Artifact saka pakurmatan

Mungsuh mung dadi elit.

Alun-alun Alun-alun Alun-alun
Alun-alun Segitiga Alun-alun
Alun-alun Alun-alun Alun-alun

Artifact Enigma

Sampeyan wis mlebu game kanthi potongan peralatan acak. Saben-saben ngaktifake, dadi beda.

Diamond Alun-alun Alun-alun
Segitiga Alun-alun Segitiga
Bunder Diamond Diamond

Artifact saka Spite

Yen mateni mungsuh dheweke nyelehake pirang-pirang bom.

Segitiga Bunder Segitiga
Bunder Bunder Bunder
Segitiga Bunder Segitiga

Artifak Jiwa

Musuh saiki wis entuk pindah nalika mati.

Bunder Alun-alun Bunder
Bunder Diamond Bunder
Alun-alun Diamond Alun-alun

Artefak pati

Nalika ing pesta, yen salah sawijining pemain mati, kabeh wong mati.

Bunder Bunder Bunder
Alun-alun Segitiga Alun-alun
Bunder Segitiga Bunder

Artifact of Vengeance

A spawn saka awake dhewe (pamuter) mlebu game saben 10 menit.

Diamond Alun-alun Alun-alun
Diamond Bunder Alun-alun
Diamond Alun-alun Alun-alun

Artifak Metamorfosis

Sampeyan mlebu game minangka slamet kanthi acak.

Diamond Alun-alun Bunder
Diamond Alun-alun Bunder
Diamond Alun-alun Bunder

Artifact saka disusun

Monsters ing game kasebut duwe kasempatan kanggo katon ing njaba lingkungan sing biasa.

Bunder Alun-alun Alun-alun
Alun-alun Alun-alun Alun-alun
Alun-alun Alun-alun Bunder

Artifact of Chaos

Kaloro pemain lan monsters saiki duwe geni sing ramah.76

Bunder Segitiga Bunder
Bunder Segitiga Bunder
Bunder Segitiga Bunder

Artifak saka Frilailty

Sampeyan saiki njupuk reresik kaping pindho, lan fatal.

Bunder Bunder Bunder
Segitiga Bunder Segitiga
Segitiga Segitiga Segitiga

Artifact of Kin

Mung ana siji jinis mungsuh saben tahap.

Bunder Segitiga Segitiga
Diamond Bunder Segitiga
Diamond Diamond Bunder

Artifak Kurban

Monsters saiki bakal nyelehake peralatan nalika mati, nanging ora ana dada liyane ing game kasebut.

Segitiga Segitiga Segitiga
Segitiga Segitiga Segitiga
Segitiga Diamond Segitiga

Artifak Evolusi

Monsters bakal entuk barang nalika sampeyan maju ing tahap.

Diamond Diamond Diamond
Alun-alun Alun-alun Alun-alun
Bunder Bunder Bunder

Artifak saka kaca

Sekutu saiki menehi target 500 persen luwih akeh, nanging duwe 10 persen kesehatan.

Diamond Diamond Diamond
Diamond Diamond Diamond
Diamond Diamond Diamond

Artifact Prentah

Sampeyan saiki milih barang sing sampeyan lakoni nalika muter.

Alun-alun Alun-alun Alun-alun
Alun-alun Alun-alun Alun-alun
Segitiga Segitiga Segitiga

Artifak saka grombolan

Sumber mungsuh wis tikel tikel, nanging kesehatan dheweke wis mandheg.

Bunder Bunder Segitiga
Segitiga Diamond Segitiga
Segitiga Bunder Bunder

Babagan penulis

Zack Sawit

Zack Sawit minangka penulis gamepur senior lan wis ngenteni luwih saka limang taun sing nyakup game video, lan entuk gelar sarjana ing Ekonomi saka Universitas Negara Oregon. Dheweke nglampahi sepedaan wektu luang, nglakokake kampanye tabletop, lan ngrungokake logam abot. Pancen game utama yaiku Pokémon Go, Destiny 2, Final Fantasy XIV, lan judhul sing mentas diluncurake, lan dheweke angel narik game saka game Star Wars.

Résolusi udan 2 Formula: Entuk kabeh kode artefak!

Résolusi Résja 2 Teka-teki Formula: Entuk kabeh kode artefak!

Résiko udan 2: Teka-teki Formula minangka introduksi resmi kanggo fitur artefak kabeh game! Proses mbukak kunci modier match unik iki rada akeh, lan sanajan sampeyan nemokake obyek interaktif anyar, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing kudu dilakoni. Mangkene risiko udan 2 ringkesan kode artefak kanggo mbantu!

Ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sampeyan Cara Mbukak kunci ROR2 Art Artifact Anyar, kanthi Deskripsi Kode Artifact lan Kabeh. Sing diarani Kirim formula proses luwih lurus tinimbang bisa uga wiwitane, lan kita bakal mulang sampeyan carane entuk paling akeh. Ing wayahe nulis, ana persis 16 artefak ing game, lan sampeyan bakal nemokake tips kanggo mbukak kunci kabeh ing ngisor iki. Dheweke wis anyar karo nganyari kontak sing paling gedhe sing ditampa!

Dasar mbukak kunci artefak

Ora kaya kabeh sing ora bisa dibukak kanthi risiko udan 2, artefak ora dikunci tantangan sing gampang. Dene keterampilan alternatif kanggo karakter lan barang tantangan barang yaiku sing bisa digunakake kanthi pasif, iki ora bakal mabur Bukak Artifak.

Yen sampeyan bejo, lan yen sampeyan wis entuk jumlah akeh wektu kanggo muter Risiko udan 2 Sawise iku Nganyari artefact, sampeyan wis bisa ndeleng slabe watu aneh kanthi kode ing. Iki bakal dadi roti lan butter sampeyan sajrone tahap mbukak kunci artefak. Yen sampeyan nemokake, sampeyan kudu nyekel gambar kode artefak sing ditampilake kanthi aman! Kita duwe dhaptar kode sing disiapake ing ngisor iki, nanging yen sampeyan jinis Unlocker solo, rumangsa mburu kode dhewe! Ana siji kanggo saben level game, mula Mei Sijine.

Sawise nemokake Slab kode kapisan, urutan bisnis pisanan bakal menyang tahap sing bali saka game pisanan: Langit Meadow. Tingkat iki nyiyapake supaya katon kaping 5 ing baris, Dadi aja kuwatir banget babagan acak ing kasus iki. Saiki, level kasebut normal normal: Apa sing ana ing ngisor area dolanan utama sing kita minat. Nyelehake ing ngisor platform paling ngisor lan priksa kanggo Pulo Ngambang Lone Hovering. Pancen ora kejawab, nanging sampeyan bisa uga kudu reposisi kaping pirang-pirang kanggo njaluk.

Iku ing pulo iki sing sampeyan bakal nemokake Generator Senyawa, lan pungkasane bisa mbukak kunci artefak pisanan sampeyan.

Apa risiko udan 2 Kirim proses rumus?

Résiko udan 2 pola artefak

Saiki sampeyan ngerti lokasi generator senyawa, sampeyan kudu miwiti input kasebut Pola artefak Kita ngomong babagan sadurunge. Iki Résiko udan 2 Kirim formula Proses! Sawise sampeyan ngerti pola artefak tartamtu, sampeyan terus maju menyang generator senyawa, aturake layar holo supaya cocog karo kode, lan BAM: Off kanggo bulwark ambruk. Kita lagi rada maju ing awake dhewe, sanajan.

Kanggo mbukak kunci artefak, ora cukup kanggo ngirim kode artefak lan ditindakake. Nanging, sawise input pola sing bener, sampeyan bakal sesambungan laptop ing ngarepe patemon kode. Bakal, banjur mbukak portal unik kanggo liyane Tingkat Anyar: Bulwark ambry. Yen sampeyan nunggu bagean ing endi kedadeyan dadi menarik, iki!

Realm sing didhelikake kabeh anyar iki nampilake gelut boss sing melu. Kaya sing sampeyan ngarepake, cara mung kanggo entuk Artifak sampeyan milih kanggo lunga, yaiku ngalahake pasukan bos. Tinimbang mung nggedhekake artefak sing gedhe banget, disiapake kanggo kegiatan sing luwih mekanik.

Sampeyan kudu mbukak ing tingkat lan ngumpulake kunci artefak mencorong. Sawise sampeyan duwe kunci artefact, nyedhaki sing cedhak karo sampeyan, lan sesambungan karo. Iki bakal alon-alon Siphon kesehatan boss. Alamiah, mungsuh bakal nggegirisi sampeyan ing dalan, lan cathet yen mati nalika nyekeli kunci artefak tegese sampeyan kudu mbaleni proses kasebut kanthi lengkap.

Butuh 4 interaksi total kanggo ngalahake rasa, Lan yen sampeyan nindakake, sampeyan bakal ora dikunci artefak! Saiki kita wis nerangake mekanika kasebut, ayo nuduhake pola artefak nyata.

CATETAN: Antarmuka laptop minangka “ngisor” saben rumus / kode / pola. Soko sing kudu dieling-eling yen orientasi bugging sampeyan.

Dhaptar Risiko Risy saka Udan 2 Artifact Pola

Apa sampeyan bisa nemokake kode dataran Titanic ing layar ing ndhuwur? Iku entuk papan sing ndhelikake pipi, kita bakal ngandhani yen! Proses entuk conto kode artefak kaya sing dikarepake. Yen sampeyan pengin lunga dhewe, iku kegiatan sing nyenengake. Yen sampeyan pengin ngethok repot, Nanging, tepat ing ngendi kita mlebu. Cukup ing ngisor iki, kita bakal menehi lokasi lan kode kanggo saben saka 16 artefak dhasar. Alamiah, kita uga bakal ngandhani apa sing ditindakake saben wong: kanggo langkah sing apik.

Pola artefak besar Roost Round: Artifact of Kin

Artifact of Kin bisa dadi boon sing gedhe banget, nanging uga nyeri gedhe ing Hiney. Yen wis aktif, bakal nggawe supaya ana mung siji jinis monster ing saben level. Adoh, kita bisa ngomong, iki acak: Sampeyan bisa uga bisa ngilangi sing luwih cilik, nanging sampeyan uga bisa entuk Imps Gusti Allah! Manawa nggawe jangkah sing cheeky.

  • Pola Kin:
    • Circle – Triangle – segitiga
    • Intan – Bunder – segitiga
    • Intan – Diamond – Bunder

    Pola artefak sing ditinggalake: Artifact of Chaos

    Umume artefak mung modifikasi wacky: ora mesthi ana sing bakal ngrusak mlaku sampeyan lan tengen. Artifact of Chaos yaiku Hard-Mode, sanajan. Nggunakake iki bakal Aktifake geni sing ramah kanggo sampeyan lan monsters, Nanging wiwit karakter pamuter cenderung nggedhekake luwih cepet tinimbang monsters, bakal nggawe wektu sing angel.

    • Corak Cobi Artifact:
      • Circle – Triangle – Bunder
      • Circle – Triangle – Bunder
      • Circle – Triangle – Bunder

      Pola Artifact RallyPoact Delta: Artifact of Swarm

      Iki minangka salah sawijining modifikasi favorit: Artifact of Swarm Gidhikan raksasa lan halves kesehatan monsters. Yen sampeyan lagi kanggo lelungan listrik, iki artefak sampeyan kudu sawise. Nanging, cathetan kasebut bisa uga kaping pindho, nanging apa risiko udan 2 tanpa setengah monsters boss ngoyak sampeyan, bener?

      • Pola tliti artik:
        • Lingkaran – bunder – segitiga
        • Triangle – Diamond – segitiga
        • Triangle – Bunder – Bunder

        Pola Artifact Ambane Abyssal: Artifact Dissonance

        Padha karo artefak saka kin, artifak revamping revamping revamping lomba monster kanthi cara sing apik banget: Jinis monster bakal katon ing njaba biomes sing asli. Yen sampeyan tenan sengit marang ide ngerti apa sing bakal diarepake saka saben level, dissonance minangka artefak kanggo sampeyan.

        Pola Pola Titanic Artifak: artefak metamorfosis

        Yen sampeyan ora peduli karo wong sing slamet lan ora mikir muter karo sapa wae, artefak Metamorfosis bakal dadi pal. Nggunakake iki acak karakter endi sing sampeyan lakoni minangka, prasaja kaya sing.

        Pola artefak Wetland: artefak pati

        Ora ngantem ngubengi grumbulan kanthi siji iki! Artifak pati iku sejatine nggegirisi yen sampeyan main bebarengan: Kapan salah sawijining pamuter mati, kabeh wong mati. Siji iki kudu cedhak ngisor dhaptar artefak yen sampeyan ora pengin nggawe luwih angel kanggo awake dhewe. Yen sampeyan lagi muter solo, sanadyan, meh ora ana bedane.

        Pola Artifact Artifact Scorched: Artifak Jiwa

        Arttifak Cheeky liyane! Artifak jiwa ndadekake pikantsun kasebut muncul saka monsters kalah, Dadi tikel kaping pindho. Seneng yen sampeyan arep mbukak rol-roller, yen ora ana sing liya. Sampeyan entuk dhuwit kaping pindho saka saben monster spawn, sawise kabeh. Ora angel banget kanggo ngatasi wiwitan, nanging bisa dadi ora becik ing tingkat kangelan sing dhuwur.

        Color Artifact Artifact / Corong Siren: Artifak Frailty

        Seneng mekanik risiko mekanik gerakan 2? Ora karo artefak saka frilty sampeyan ora! Iki ora bosen Ganda tiba ngrusak lan ndadekake lesu, Yen push teka nyukur. Secara harfiah: Aja nganti monsters push sampeyan mati!

        Pola Artifak Sky Meadow: Artifact Kehormatan

        Yen kita ngomong kanthi ketat babagan artefak sing nggawe urip sampeyan luwih angel, artefak utawa kaurmatan ora ana Slouch. Yaiku, bocah ala iki ndadekake Mungsuh mung bisa mbuwang minangka elit. Ya, ora, sampeyan maca sing bener: kabeh mungsuh yaiku Elit kanthi Artifact Artifact Artifact. Kita bakal sisih langkah siji, kita mikir, nanging yen sampeyan sengit dhewe, dadi tamu kita!

        Pola, Pola Artifact Fractured: Artifaks saka kaca

        Nate krungu cannons kaca? Sing tepat apa gelas gelas gelas sampeyan. Thyamajig iki ngidini sampeyan ngatasi 500% karusakan 500%, nanging nyuda kesehatan nganti 10% statistik dhasar. Meh ora ana sing anyar, nanging ana sing bisa muter-muter loro, mesthine. Yen ora liya, mesthi bakal nggawe luwih menarik nalika arep angel. Kanthi kesehatan sethithik iki, sampeyan bakal dadi siji-nembak kanthi mung apa-apa!

        Wayahe, pola artefak wutuh: Artifact Evolusi

        Artifact Evolusi minangka conto sing menarik, amarga gampang ngganti cara game kabeh! Yen sampeyan ngaktifake kode artefact iki, Monsters kanthi otomatis nampa upgrade item kanthi acak ing antarane tahap. Rampung acak acak apa sing dikarepake, nanging dheweke bakal dadi luwih kuat ing taun kaping 5 sing wis. Apik kanggo eksperimen!

        Bazaar antara pola artefak wektu: artefak printah

        Artifak prentah sing migunani kanggo sing digunakake kanggo wong sing pengin nyoba nggawe bangunan eksperimen. Mung cukup, modifier iki ngidini sampeyan milih barang sampeyan, saengga sampeyan ngerti apa sing bakal ditindakake kanthi ora ana artefak. Alterasi sing gampang digunakake kanggo playthrough sampeyan, nanging kanthi kepiye artefak liyane, kita mikir sawetara sing apik dibutuhake uga!

        Pola artefak ambry bulwark: Artefact of Enigma

        Sing bener! Malah panggung belang artefak rahasia duwe pola artefak kabeh dhewe. Modifikasi angel banget, amarga artefak enifma Ngukunake sampeyan karo barang peralatan acak sing owah ing saben aktivasi. Huh, pirembagan babagan komplikasi! Mesthi, sampeyan bisa uga metu saka sawetara wektu, nanging Enigma ndhikte manawa saben aktivasi menehi peralatan kanthi acak, dadi sampeyan kudu ngerti apa sing ditindakake saben item, lan nalika nggunakake.

        Pola artefak Coast Gilded: Artifact of Secrifice

        Artifak sing jenenge rapi saka korban apa sing bakal sampeyan ngarepake. Kaping pisanan, Dada Item Ora Bakal Digunakake maneh sakabehe, Nanging mungsuh bisa nyelehake barang tinimbang! Iki tegese artefak kurban ngidini sampeyan ora nglalekake ekonomi fitur game, lan fokus ing slametan massa! Menarik.

        • Artifak Kurban
          • Triangle – Triangle – segitiga
          • Triangle – Triangle – segitiga
          • Triangle – Diamond – segitiga

          Pola artfak Kiriman Lingkungan: Artifact of Vengeance

          Iki minangka salah sawijining perkara aneh: sawetara artefak game katon rampung saka konteks! Contone, artifak dendam, sing nggawe supaya sampeyan wis diserang dening Doppelganger dhewe saben 10 menit, bisa ditemokake ing menu log lingkungan game! Yen sampeyan ora rumangsa scrounging, nanging ora.

          Pola Artifak Artif layar setelan: Artifak saka Spite

          Ganjil liyane yaiku artifak spite, sing bisa sebagian katon ing layar setelan game. Nggoleki urutan lengkap kasebut njupuk sawetara karya, nanging kita bakal rampung! Artifact Spite minangka nyenengake, mesthine: Mungsuh nyelehake macem-macem shards sing njeblug nalika mati. Sampeyan pengin pengin njaga jarak ing antarane sampeyan lan target sampeyan karo modifier iki.

          Muga ringkesan risiko risiko risiko 2 pola artefak mbantu sampeyan mbukak repertoire sing lengkap kanggo modifikasi modifikasi sing wis disiapake kanggo game hopoo. Kita bakal tetep nganyari pandhuan iki minangka artefak dibebasake lan / utawa ora ditemokake, mula tetep dirungokake!

          Minangka salah sawijining game PC paling apik ing kabeh wektu, risiko udan 2 digawe menyang dhaptar game 100 pc paling dhuwur 2Game! Aja priksa manawa sampeyan butuh rekomendasi kanggo nguatake kebiasaan game sampeyan.