Cara Mbukak kunci Intervensi ing Perang Modern 2 & Warzone 2 Musim 3 – Charlie Intel, Rifle Charlie Sniper ing MW2 | Cara Mbukak kunci Imperium Fjx (Intervensi) ing MW2 – Dot Esports

Cara Mbukak kunci Imperium Fjx ing Warfare Modern 2 lan Warzone

Dikunci:
Campur tangan: Skop termal – .

Cara Mbukak kunci Intervensi ing Perang Modern 2 & Warzone 2 Musim 3

Intervasi Imperium Fjx ing Warzone 2 lan Modern Warfare 2

Perang modern 2 lan warzone 2 musim 3 nggawa bedhil sniper imperium fjx kanggo loro judhul, luwih dikenal minangka campur tangan apik saka mw2 2009. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara mbukak kunci senjata cod klasik iki.

Warzone 2 lan Modern Warfare 2 duwe macem-macem senjata sing kudu dipilih, mula akeh sing inspirasi dening bedhil klasik saka entri kepungkur ing seri kepungkur. Sub Lachmann minangka versi MP5 sing dianyari, dene Taq-56 dadi bedhil serangan serdam sing mati.

Artikel terus sawise ad

Siji gaman sing ditepungi kanggo ndeleng, yaiku bedhil sniper sniper, sing dadi favorit penggemar ing MW2 asli. Saiki, kekarepane wis padha karo campur tangan wis tekan warzone 2 lan perang modern 2 musim 3 minangka fjx imperium.

Artikel terus sawise ad

Mangkene Cara Mbukak kunci Imperium Fjx ing Warzone 2 lan Warfare Modern 2 Musim 3.

Cara Mbukak Intervensium Imperium Fjx ing Warzone 2 & MW2

Intervensi ing Warzone 2

Campur tangan gratis kanggo mbukak kunci ing perang modern 2 lan warzone 2.

Rifle Sniper FJX Imperium bakal Kasedhiya ing sektor C4 Warzone 2 lan Warfare Modern 2 Season 3 Battle Pass. Bakal gratis, dadi mung nggiling game kasebut lan sampeyan ora bakal dikunci, nanging sampeyan uga bisa nganyarke menyang perang Blackcell perang kanggo trier skips lan ganjaran ekstra.

Artikel terus sawise ad

Rifle Sniper Tindakan Bolt yaiku Telpon Royalty tugas sawise dadi favorit cepet nalika perang modern modern 2 diluncurake ing taun 2009. Iki cepet nggawe jeneng kanggo awake dhewe minangka gegaman sing cepet-cepet lan bintang ing pirang-pirang video montase ing YouTube.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Wis ora katon ing COD MULTIPLAYER anyar wiwit perang tanpa wates 2016, sing ditampilake minangka TF-141.

Nalika ora nggawe swara sing padha karo asale, toko toko sing bakal teka bakal nggawa audio 2009 klasik.

Artikel terus sawise ad

Mung wektu sing bakal ngerti apa imperium Fjx njupuk liwat Warzone 2 lan perang modern 2 nalika teka, amarga pemain wis nyatakake keprihatinan manawa ora bisa dibenerake ing pertandhingan Royale Pertandingan.

Kanggo luwih ing Warzone 2 lan Warfare Modern 2, dadi manawa kanggo mriksa pandhuan liyane:

Cara Mbukak kunci Imperium Fjx ing Warfare Modern 2 lan Warzone

Telpon sniper tugas babagan supaya kena piso

Telpon saka tugas Snipers, siyap kanggo apa sing dadi hadiah paling gedhe sing diwenehake ing pirang-pirang taun, pirang-pirang taun.

Bedhil sniper anyar teka ing musim telu saka Perang modern 2 lan Warzone 2, Nanging bakal langsung kenal karo para penggemar saka seri saka dina-dina francais nalika snipers ngirim monters ing 720p lan ngarep-arep melu clan faze.

“Karusakan Engineered ing paling apik, personel anti-personel, sniper-tumindak Sniper-Ati sniper interven ing kahanan sing tegang kanthi ngengingi .408 Rounds, “Ngomong Aktivitas ing panjelasan saka dawa power-Range anyar ing .

Iku mung cara sing ditandur sing dawa kanggo ujar bedhil sniper intervensi legendaris saka asline Mw2 Ing taun 2009 bali, bayi, lan kene kanggo goyangake match bebarengan lan Warzone 2 Pertempuran.

“Imperium fjx menehi klasik Telpon saka tugas Rasa minangka karusakan sing dhuwur, senar sniper aksi sing dhuwur banget sing wis mati ing tangan tengen, “ujare Aktivitas. “Uga duwe jinis lampiran anyar kanggo kelas gaman kasebut kanthi gagang nindakake, kalebu versi taktis lan abot. Preduli saka sampeyan mbangun senjata, kualitas luwih saka kuantitas karo imperium FJX: kanthi tingkat geni sing paling murah ing kelas lan mung limang babak.”

Mangkene carane entuk salah sawijining bedhil sniper paling apik ing Mw2 lan .

Cara Entuk Imperium Fjx ing Mw2 lan Warzone

Gambar bedhil sniper fjx imperium ing warzone

Imperium Fjx saiki ora bisa dibebasake liwat tantangan ing-game, saiki musim telu wis rampung. Mangkene sing kudu ditindakake kanggo mbukak kunci:

  • Entuk 30 Mateni Operator Kills Kills Kanthi Rifles Sniper
  • Nglindhungi Senjata Saka DMZ

“Sawetara senjata ing Telpon saka tugas Sejarah ngene, yen bedhil sniper anyar menehi para veteran franchise-lan mbok menawa gaman liyane ing musim iki, “ujare Aktivitas dhewe,” ujare imperium FJX ing tanggal 6 Maret tanggal 6 April.

Imperium Fjx ditemokake ing sektor C4 ing telung musim perang telung perang, nggawe salah sawijining pambuka ing wiwitan. Iki bisa dideleng ing sisih kidul-kulon-paling pass ing jejere C0, sektor wiwitan.

Screenshot saka telung perang ing MW2

Kanggo DMZ Pemain, gaman kasebut uga bisa dikunci kanthi ngilangi saka penyusupan ing zona pengecualian, saengga para pemain ora kudu kuwatir babagan lulus kasebut yen bisa mbukak kunci.

Sampeyan mung arep mbukak kunci rifle sniper anyar, nanging kita saranake sniper sing kuwat kaya McPR-300 utawa menang XMR sampeyan kudu entuk sniper ing loenout sampeyan.

Penulis Staf & Telpon Tugas. Penulis profesional luwih saka 10 taun. Lover saka Destiny 2, Gear Metal, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, lan liya-liyane. DISTLINE sadurunge kalebu PC Gamer, Red Bull Esports, Fancyte, lan Esports Bangsa. .

Modern Warfare 2 Senisan Sniper – Intervensi

Telpon saka Perang Modern Modern 2

Campur tangan

Tumindak bolt.

Dikunci ing level 4.

Stats Intervensi

Tampilan standar

Scope

Reload

Klik ing gambar ing ndhuwur kanggo tampilan senjata sing luwih apik.

Lampiran

Silencer

Silencer

Nggawe senjata luwih meneng lan nyuda recoil. Lampiran iki nyuda gaman lan ngrusak jarak.

Yen sampeyan ngobong gaman bisu, sampeyan ora bakal muncul ing peta mini.

Dikunci:
Intervensi: Marksman I – Entuk 10 mateni karo gaman iki.

Acog Scope

Acog Scope

Ngganti Scope Standard Senjata kanggo Skop ACOG, sing luwih apik kanggo target pertengahan. Sampeyan ora bisa mantep bedhil kanthi orane katrangan iki.

Dikunci:
– Entuk 25 mateni nganggo gaman iki.

Fmj

Fmj

Full Metal JPeluru Acket. Nambah seng nembus bullet, saéngga sampeyan bisa motret liwat tutup kapadhetan sing luwih dhuwur.

Iki bisa kaya telpon saka tugas 4 Pengaruh jero perke.

Dikunci:
Intervensi: Markman III – Entuk 75 mateni karo gaman iki.

Sensor HeartBeat

Sensor HeartBeat

Iki dipasang ing sisih gaman sampeyan. Sampeyan bisa nglacak sapa wae sing ana ing ngarepe, kajaba mungsuh sing nggunakake Ninja Perk. Mungsuh ditampilake minangka titik abang lan kanca minangka titik ijo.

Dikunci:
Intervensi: Sensor deg-degan – Entuk 15 mateni karo Silencer.

Scope termal

Scope termal

Kabeh ditampilake minangka grayscale. Pemain cemlorot putih, kajaba sing nggunakake perke sing adhem. Sampeyan ora bisa ndeleng liwat tembok / tutup karo skop iki.

Skop termal uga menehi dorongan cilik kanggo kisaran senjata sampeyan.

Dikunci:
Campur tangan: Skop termal – Entuk 20 mateni karo skop acog.

Mags lengkap

Mags lengkap

Nambah kapasitas majalah senjata, nanging ora menehi amunisi tambahan.

Dikunci:
Intervensi: Mags lengkap – Entuk 40 mateni mateni karo FMJ.

Camouflages

Gurun

Gurun

Dikunci:
Dikunci kanthi gawan.

Artik

Artik

Dikunci:
Dikunci kanthi gawan.

Woodland

Woodland

Dikunci:
Campur tangan: ahli i – .

Digital

Digital

Dikunci:
Intervensi: Ahli II – Entuk 15 HEADHOTs karo Senjata iki.

Urban

Urban


Intervensi: Ahli III – Entuk 30 headshots kanthi gaman iki.

Tiger Biru

Tiger Biru

Dikunci:
Intervensi: Ahli IV – .

Tiger Abang

Tiger Abang

Dikunci:
– Entuk 150 headshots kanthi gaman iki.

Tiba

Tiba

Dikunci:
Intervensi: Pakar VI – Entuk 250 headshots kanthi senjata iki.