Cara main Waris Hogwarts ing VR (langkah demi langkah tutorial), Warisan Hogwarts ing VR – Forum komunitas Meta – 1053571

Iki apik kanggo penggemar harry potter.. Aku ora, nanging aku bisa dadi yen iki bisa mlaku !

Cara main Waris Hogwarts ing VR

.

Saliyane ringkesan babagan VR Mod kanggo game, aku bakal liwat:

  • Syarat minimal sing sampeyan kudu ketemu
  • Warta paling anyar babagan dhukungan VR resmi kanggo warisan Hogwarts
  • Headset paling apik kanggo main warisan hogwarts ing vr

.

  • Apa warisan hogwarts?
    • Napa game iki khusus banget?
    • Download Mod VR
    • Salin lan tempel mod
    • Bukak file bat config
    • Download “wong pisanan lan kamera adat”
    • Ngaktifake camerui
    • Nyetel lan ngoptimalake kamera
    • Bukak Steamvr lan Hogwarts Warisan ing VR
    • Nyetel kabut
    • Prayoga
    • Dhukungan VR resmi

    Apa warisan hogwarts?

    Warisan Hogwarts minangka pesawat game peran sing tumindak ing alam semesta Harry Potter, dikembangake dening Avalanche Software lan diterbitake dening Warner Bros. Hiburan Interaktif.

    . Yen sampeyan muter, sampeyan nganggep minangka peran siswa ing Hogwarts Sekolah Witchcraft lan Wizardry. Sampeyan bakal mlebu kelas, sinau mantra, njelajah latar sekolah, lan melu pertempuran nglawan makhluk gaib lan siswa liyane.

    . Iki kalebu sekolah kabeh lan alasan, lanskap ing njaba sekolah, lan bangunan lan toko liyane.

    Toko kabeh luwih saka 30 jam kanggo ngrampungake, saliyane kanggo kabeh pencarian sisih lan prekara sing kudu ditindakake ing jagad iki.

    Napa game iki khusus banget?

    Iki minangka game Open-World sing pisanan sing ditindakake ing jagad gaib harry potter. Iki nggunakake mesin sing ora nyata kanggo nggawe jagad puas kabeh supaya bisa dirasakake lan apik banget.

    Kanggo penggemar Harry Potter, minangka perjalanan sing rinci liwat nostalgia buku harry lawas. Game kasebut duwe akeh sihir sing apik lan peteng saka buku lan film. Crita babagan game kasebut kanthi bener ing tumindak kasebut, amarga sampeyan ngerti kunci kanggo rahasia kuna sing ngancam donya mbebayani.

    Apa warisan hogwarts ing vr?

    Ora suwe sawise dirilis, Lukas Ross ngluncurake mode sing ora resmi kanggo warisan Hogwarts sing mbisakake mode wong pisanan lan dhukungan STEAMVR. .

    Mod saiki ora resmi, dadi kewan omo lan glitches bisa kelakon. Mod ora ndhukung kontrol gerakan, dadi sampeyan kudu nggunakake kontroller game utawa keyboard lan combo mouse.

    Sing dibutuhake kanggo main warisan HOGWarts ing VR?

    Kanggo muter game ing kasunyatan virtual, sampeyan butuh ing ngisor iki:

    • Headset PC VR sing kompatibel (Meta Quest, HTC, HP, Katup, utawa liyane)
    • Sambungan kabel utawa nirkabel saka PC menyang Headset VR (link Oculus, link Air, utawa kabel alternatif liyane)
    • Sawetara mods katergantif liyane kanggo game (gratis)

    Aku bakal nuduhake sampeyan Cara ndownload lan nginstal kabeh file mod gratis ing ngisor iki.

    Syarat PC

    • Windows 10 utawa luwih
    • AMD Répzen 5 1500x (3.2 GHz) utawa Intel Core i5-6600 (3.3 GHz) CPU utawa luwih apik
    • Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon Rx 480 utawa luwih
    • 16 GM memori RAM
    • Versi DirectX 12
    • 85 GB ruang panyimpenan
    • Output video:
    • Port USB: 1x USB 3.0 port

    Download Mod VR

    Klik kene kanggo ngakses patreon Luke Ross, ing endi versi mod paling anyar sing kasedhiya. Sawise lengganan, gulung mudhun lan download salinan modern saka mod warisan Hogwarts VR.

    Lukas Ross Vr Patreon Hogwarts Warisan

    Salin lan tempel mod

    .

    / Hogwartslegasi / Phoenix / Binaries / Win64 /

    Banjur tempel kabeh file mod menyang folder iki.

    Cara Instal Waris Hogwarts ing VR

    Bukak file bat config

    Temokake Revintifig.bat File sing diselehake ing folder iki lan klik kaping pindho kanggo mbukak.

    CATETAN: Yen BASA BAT iki ora bisa sukses, Lukas Ross duwe sawetara pandhuan babagan patreon babagan cara nggarap masalah iki, sing kudu ditindakake kanthi kertu GPU sing ora cocog ing komputer.

    Download “wong pisanan lan kamera adat”

    . Mod iki ndandani sawetara masalah karo kamera pisanan ing mode VR iki ing endi kamera cedhak banget, utawa sampeyan duwe masalah gerakan.

    Menyang Tab file lan download salinan paling anyar saka mod iki.

    .

    Instal mod sampeyan

    Pisanan, pindhah menyang folder Re-u4ss sing diundhuh lan nyalin kabeh file. / Epik / hogwartslegasi / phoenix / binaries / win64 /

    Sabanjure, Nyalin file saka Folder Paket BP sampeyan. Tempel iki menyang . Yen sampeyan durung duwe Folder Mods, Gawe siji lan tempel file kasebut menyang kene.

    Pungkasan, nyalin folder “Phoenix” siji saka folder Customizablecamera lan tempel menyang / Epik / hogwartslegasi /. Iki bakal nambah kabeh file mod kasebut menyang folder lan lokasi sing pas.

    Cara Nggawe Warisan Hogwarts ing VR

    .

    Ngaktifake camerui

    Penet F8 .

    Ketik Campingui menyang jendhela iki lan tekan Ketik. Sawise sampeyan nindakake iki, sampeyan kudu Metu lan RELANITHLE GAME.

    Hogwarts Warisan Bluepprek Pandhuan Tutorial Apparate

    Sawise dolanan dibukak maneh, kenek F6 . Gulung menyang FirstPerson banjur klik ing X kanggo nutup menu.

    Tampilan wong katelu sampeyan bakal diganti karo tampilan wong sing sepisanan. Saiki, sampeyan bisa metu saka game.

    Warisan Hogwarts ing setelan kamera VR

    Bukak Steamvr lan Hogwarts Warisan ing VR

    Saiki, mbukak SteamVR lan ndeteksi headset kasunyatan virtual sampeyan kanggo game VR. Mbesuk sampeyan miwiti warisan Hogwarts lan lebokake headset VR sampeyan, sampeyan bakal bisa ing mode VR sing sepisanan.

    Setelan vr paling apik kanggo warisan hogwarts

    Ana sawetara setelan lan optimisasi sampeyan kudu ngoptimalake carane main game iki ing kasunyatan virtual.

    Nyetel kabut

    Kanggo miwiti, sampeyan pengin navigasi menyang C: / Pangguna / * Pangguna * / AppData / Local / Local / Hogwarts / Disimpen / Terbukak Windows / lan mbukak mesin.File Ini ing Notepad. Gulung menyang ngisor lan tambah teks iki:

    [/ Skrip / mesin.Renderersetting]

    r.FOG = 1

    r.Volidetricfog = 0

    FOG FOB paling apik Hogwarts

    Setelan Game

    Kajaba iku, aku nyaranake ngganti sawetara setelan game kanggo luwih ngoptimalake game kanggo VR:

    • Jinis Upscale: Nvidia DLSS utawa AMD FSR 2
    • Nvidia DLS Auto utawa AMD FSR 2 kualitas
    • VSync: Mati
    • Framerate: Ora dibukak
    • Medium
    • Medium
    • Kurang
    • Kualitas langit: Kurang
    • Foliage Kualitas: Kurang
    • Kualitas Proses Pos: Medium
    • Kualitas Shadow:
    • Medium
    • Deleng kualitas jarak: Kurang
    • Kualitas pedunung:
    • Ray nilar refleksi: Mati
    • Ray Nelusuri Bayangan: Mati
    • Mati

    Warisan Hogwarts ing VR YouTube Video

    ? Priksa video YouTube iki kanggo instruksi instalasi kanggo mod.

    Oculus Warisan Hogwarts

    Auto-Saran mbantu sampeyan cepet nyemprotake asil telusuran kanthi menehi saran sing cocog nalika sampeyan ngetik.

    • Forum Komunitas Meta
    • Dhiskusi VR
    • Warisan Hogwarts ing VR
    • Lengganan kanggo RSS Feed
    • Tandhani Topik minangka anyar
    • Tandhani topik minangka diwaca
    • Ngawang topik iki kanggo pangguna saiki
    • Bookmark
    • Langganan
    • Bisu
    • Halaman Mesra Printer

    Warisan Hogwarts ing VR

    Hiro_protag0nist

    • Tandha minangka anyar
    • Bookmark
    • Langganan
    • Bisu
    • Lengganan kanggo RSS Feed
    • Cetak
    • Laporake konten sing ora cocog

    05-31-2023 10:09

    Pancen bener. Katon kaya wong sing nggawe mod kanggo game uap lan saka apa sing bisa dakdeleng apik. .

    Sithik-sithik sing dak tuku ing Xbox wis – mbutuhake tuku liyane, banjur gabung karo wong iki wong iki.

    Yen ana wong sing nyoba, mula kita ngerti kepiye.

    • Kabeh Topik Forum
    • Topik sadurunge
    • Topik sabanjure
    • Bookmark
    • Langganan
    • Bisu
    • Cetak

    WOW katon apik banget! Rasa kaya aku bener!

    Hiro_protag0nist

    • Bookmark
    • Bisu
    • Lengganan kanggo RSS Feed
    • Permalink
    • Cetak
    • Laporake konten sing ora cocog

    05-31-2023 10:30

    Ya, aku mikir, aku kudu tuku iki – iku sing dakkarepake sajrone pirang-pirang taun lan aku ngerti bakal luwih becik supaya wong liya padha maju – mung ngumbara ing sekitar Hogwarts bakal apik, aku uga ora keganggu karo game.

    • Tandha minangka anyar
    • Bookmark
    • Langganan
    • Lengganan kanggo RSS Feed
    • Cetak
    • Laporake konten sing ora cocog

    05-31-2023 10:34

    Temtunipun kaya urip ngimpi roaming ngubengi Hogwarts! ! @BluebernriesMoothie. Kene sampeyan lunga!

    • Tandha minangka anyar
    • Langganan
    • Bisu
    • Cetak
    • Laporake konten sing ora cocog

    05-31-2023 10:41

    ! !

    ? ��

    Priksa manawa sampeyan mbanting tombol Kudos!

    • Bookmark
    • Langganan
    • Bisu
    • Lengganan kanggo RSS Feed
    • Permalink
    • Cetak
    • Laporake konten sing ora cocog

    05-31-2023 10:44

    Ya iki sampurna! Ayee �� #teamravenclaw

    • Bookmark
    • Langganan
    • Lengganan kanggo RSS Feed
    • Laporake konten sing ora cocog

    05-31-2023 10:52 AM – Diowahi 06-01-2023 01:12

    .. Aku ora, nanging aku bisa dadi yen iki bisa mlaku !

    Dheweke nggunakake RTX 3070 / 5900HX lan entuk 45 FPS supaya ujar, bisa uga ora cukup kanggo muter kabeh game tanpa ora kepenak nanging bisa nambah.

    . VR Mod sing katon kanggo sawetara, aku wis entuk HL2 VR nanging durung nyoba.

    Combat Penerbangan SIM butuh vr nanging penerbangan pesawat / pribadi komersial ora apik kanggo aku, prekara-prekara madu nambah realisme lan sampeyan umume nggunakake panel lan jendhela maju statis, monitor gedhe.

    Aku mung seneng banget 3, Vegas lan Mods Bioshock VR. !! Kayane Hogwarts nggunakake UE4, ora yakin manawa UE5 nggawe VR luwih cenderung.

    Intel 13700k, RTX 4070ti, 64GB Vengeance DDR5, Asus Rog Z790-A, Samsung 2tb 990 Pro M.2 (x2), 4TB 870qvo SSD, Corsair H150I Elit Capellix AIO, Corsair 5000D Airflow, Windows 11 Pro 22h2 (10.0.22621)