Cara golek wiji donya ing Minecraft, Wiji (Generasi level) – Wiki Minecraft

Wiki minecraft

Amarga wiji mung nilai acak maca menyang algoritma lan ora sejatine jeneng saka macem-macem jagad, nggunakake wiji tartamtu ora nyebabake jagad iki kanthi nilai wiji kasebut. Contone, nggunakake jeneng biome amarga wiji ora nyebabake nggawe jagad utamane yen biome, lan uga ora bisa ngasilake pamuter ing biome kasebut.

Cara Nggoleki Wiji Donya ing Minecraft

Sawetara jagad minecraft, sing kabeh digawe kanthi acak, dadi luwih apik tinimbang liyane. Kadhangkala, pamuter bakal ditetepake ing jejere sawijining desa, candhi lan portal rusak. Kaping liyane, spawn rampung ing tengah-tengah alas sing kandhel ing jejere segara sing jembar.

Donya sing apik, sing diturunake kanthi wiji acak, luwih migunani kanggo para pemain. Mula mengketika migunani kanggo ngerteni wiji sing, supaya bisa dibangun mengko.

Adhiku nemu portal ing sangisore portalseed: -1787696665Coordinates: 1924 39 -873DIG ing koordinat foto #minecraft bedrock edition.Twitter.COM / PNZ0L3XJTQ

– Dandelion (@ dandeli12038091) Agustus 11, 2021

Ngerti wiji kasebut uga mbantu nalika pamuter kudu golek barang lan nggunakake salinan lan / Goleki printah. Wiji cukup penting kanggo ngerti, nanging ora gampang ditemokake. Mangkene Cara Nggoleki ing Minecraft.

Cathetan: Cara sing rinci ing ngisor iki mung bisa digunakake kanggo Edition Minecraft Bedrock. Pemain sing nganggo edition Java edition bisa nggunakake / winih command ing kothak chatting kanggo entuk wiji donya.

Nggoleki wiji Winih Minecraft

Bibit minangka nomer acak sing ana gandhengane karo generasi jagad minecraft tartamtu. Wiji bisa dadi kombinasi nomer. Bisa uga 17463 utawa -993846892737. Ana kemungkinan ing donya donya ing Minecraft, saengga sebilangan suku tanpa wates.

Supaya bisa nemokake wiji jagad iki, jagad iki kudu digawe dhisik. Ora bisa ditindakake sadurunge jagad digawe, amarga generasi durung diwiwiti. Sawise jagad digawe, wiji bisa ditemokake ing setelan donya. Wiji bisa mlebu ing kene, nanging wiji jagad sing acak ora bakal muncul nganti sawise.

Poskod # 149 – Dadi panas banget ana lahar!Lokasi: -1759 72 945 Winih: 46089894850850850333625966 #MineCraft 1.17.1 pic.Twitter.com / nlq3kdwr7c

– Kertu Minecraft (@mc_postcard) 10 Agustus, 2021

Ing menu Ngaso, navigasi menyang Setelan. Setelan pisanan mbukak minangka setelan donya. Saka ing kono, wiji mung gulung cendhak adoh. Wiji kasebut bakal ana ing ngisor setelan jinis jagad, sing biasane tanpa wates. Ana wiji bakal kadhaptar, nanging ora bisa disalin utawa apa-apa. Pemain Minecraft sing pengin replikasi utawa nuduhake wiji iki kudu ditulis utawa ngrekam ing endi wae.

Sawise jagad digawe, wiji ora bisa diganti. Sing nemtokake generasi jagad, lan ora bisa diowahi sawise jagad digawe.

Kanggo konten minecraft liyane, lengganan ing saluran YouTube!

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Wiji (tingkat level)

Bibit yaiku nilai sing digawe saka karakter (kalebu integer negatif utawa positif) sing digunakake minangka basis kanggo ngasilake saben Minecraft Donya. [1]

Isi

  • 1 Kompatibilitas
  • 2 Generasi Donya
  • 3 Nentokake Wiji
  • 4 Teknis
    • 4.1 kasunyatan
    • 4.2 Umum
    • 4.3 Overlap antarane edisi
    • 4.4 generasi quirks
      • 4.4.1 ngganti terrain tanpa ngganti sawetara struktur
      • 4.4.2 repetisi
      • 7.1 kacathet Edisi Jawa Bibit
      • 9.1 bedrock lan edisi java
      • 9.2 edition jaura mung

      Kompatibilitas []

      Bibit rada kompatibel ing ngisor edisi, kanthi generasi terrain lan biomes padha. Nanging, lokasi struktur isih tetep beda Edisi Jawa Lan Edisi Bedrock.

      Generasi Donya []

      Kapan game kudu ngasilake jagad anyar, iki ngundang algoritma sing dikenal minangka Swara perlin. Algoritma iki outputs nilai acak pseudo sing digunakake kanggo nemtokake karakteristik lan fitur ing jagad iki. Nanging, algoritma mesthi outputs padha saben wektu kanggo titik wiwitan (wiji). Mangkono, wiji sing padha ngasilake terrain sing padha.

      Wiji jagad iki wis digawe nalika jagad digawe. Kanthi gawan, diputusake kanthi otomatis, nanging uga bisa disetel kanthi manual. Nyetel lan nggunakake wiji saka siji donya ngasilake jagad sing padha. Utawa nomer utawa tembung / tembung bisa digunakake, kalebu negatives. Yen tembung / tembung digunakake, diowahi dadi integer 32-bit.

      Yen generasi algoritma generasi jagad dianyari (biasane kanthi nambah biomes anyar kanggo game), wiji sing padha ora maneh ngasilake terrain sing padha. Yen wiji utawa generator pangowahan ing jagad sing disimpen, gempa anyar adhedhasar wiji anyar lan ora cocog karo wiji sing lawas. Chunks sing wis dibusak bisa regenerasi yen wiji lan generator tetep padha, nanging ganti yen wiji utawa owah-owahan generator. Nyatane, mbusak chunks kadhangkala ditindakake supaya fitur sing anyar dikenalake katon ing jagad lawas; Deleng tutorial / nganyari segara lawas ing 1.13 nggunakake mcedit.

      Amarga wiji mung nilai acak maca menyang algoritma lan ora sejatine jeneng saka macem-macem jagad, nggunakake wiji tartamtu ora nyebabake jagad iki kanthi nilai wiji kasebut. Contone, nggunakake jeneng biome amarga wiji ora nyebabake nggawe jagad utamane yen biome, lan uga ora bisa ngasilake pamuter ing biome kasebut.

      Nentokake wiji []

      Ing Edisi Jawa, Pamuter bisa mlebu ing komando / Wiji kanggo ndeleng wiji ing jagad iki. Printah iki kasedhiya ing jagad singletlayer sanajan cidra mati. Pamuter uga bisa milih ‘Gawe Nggawe’ ing menu donya kanggo ndeleng winih.

      Ing Edisi Bedrock, Wiji bisa ditemokake ing layar Pilihan Donya. Ana uga Cithakan Wiji sing nawakake pamuter sawetara wiji sing wis disetel kanggo ngasilake donya kanthi fitur khusus ing cedhak titik spawn. Kajaba iku, versi beta duwe wiji sing katon ing sisih ndhuwur layar.

      Teknik []

      Realms []

      Ing Edisi Jawa, Pamuter bisa ngetik / winih ing obrolan. Ing Edisi Bedrock, Wiji ora katon nalika muter ing kasunyatan.

      Umum []

      Yen wiji ngemot karakter liyane kajaba nomer utawa luwih saka utawa padha karo 20 karakter dawa, tali Jawa.Fungsi Hashcode () digunakake kanggo ngasilake wiji nomer. Watesan iki Minecraft menyang subset saka jagad iki kanggo 2 32 (utawa 4,294,967,967,296), amarga DataType sing digunakake. Wiji nomer utawa wiji donya gawan kudu digunakake kanggo ngakses set lengkap jagad (2 64, utawa 18,446,073,709,55,616).

      Overlap antarane edisi []

      Kabeh Jawa Lan wiji bedrock bedrock ing kisaran saka -9,223,372,036,80,775,808 nganti 9,223,372,030,80,775,807, ngasilake terrain lan biom sing padha ing loro Jawa lan edisi bedrock, sanajan kanthi struktur sing beda-beda, penempatan dekorasi, guwa carver, lan mobbah mob.

      Generasi Quirks []

      Bagean iki ora ana informasi babagan nerangake fenomena kasebut luwih akeh tinimbang ambane.
      Mangga nggedhekake bagean kanggo kalebu informasi iki. Rincian liyane bisa uga ana ing kaca Dhiskusi.

      Liwat wiji tartamtu, bisa kanggo mirsani efek sing menarik.

      Ngganti terrain tanpa ngganti sawetara struktur []

      Mung bagean wiji tartamtu sing digunakake kanggo ngasilake fitur khusus ing jagad iki. Sampeyan bisa ngasilake pirang-pirang donya kanthi sistem guwa sing padha, biom, lan obat liyane sing digawe kanthi mung ngowahi wiji dadi binar lan ngapep bit sing dikarepake. [2] Conto yaiku wiji generator sing nggunakake 48 bit pisanan kanggo ngasilake sistem guwa lan lapisan pendhudhuk lempung.

      Repetisi []

      Bagean iki kudu dianyari.

      Mangga nganyari bagean iki kanggo nggambarake nganyari anyar utawa informasi sing kasedhiya.
      Alesan: Apa iki tetep ing guwa & tebing: Part II? Yen ora, coba ngganti wiji kanthi anyar.

      Guwa duplikat EndlessCanyon LDANGE

      Wiji tartamtu ngasilake 0 ing kode internal, [3] nyebabake tlatah guwa lan struktur liyane kanggo ngasilake. [4] ing Edisi Jawa, Wiji 107038380838084 ngasilake 0 ing telpon pisanan lan 164311266871034266871034 ngasilake 0 ing telpon liya, nyebabake mineshafts, guwa lan jurang ing jero banyu. [5]

      Fitur ing wiji bisa mbaleni, kayata dekorasi. Iki ngasilake diagonally. [6]

      Ing Edisi Bedrock, Guwa diagonal, ravine, guo, lan pengulangan hiasan dumadi karo wiji 289849025 lan 1669320484 . [7] Generasi Mineshaft mbaleni kanthi vertikal ing wiji -1171867832 lan 1000686894 . [8]

      Wiji apa wae sing diwilang minangka 4294967296 × N + 1669320484 Uga ngasilake peta kanthi fitur bola-bali. [7]

      Video []

      Sejarah []

      Bagean iki kudu dianyari.

      Mangga nganyari bagean iki kanggo nggambarake nganyari anyar utawa informasi sing kasedhiya.
      Alesan: Owah-owahan Eksperimen Bedrock

      Edisi Edisi Java Pra-Klasik
      RD-160052 Nambahake Generator Tingkat Sederhana.
      Edisi Java Klasik
      0.0.12A Nambahake Generator level anyar.
      25 Agustus 2009 Nuduhake generator level anyar, sing ngasilake tebing luwih umum.
      Edisi Jawa
      0.31 20091223-2 Gambar rendang rendering level isometrik ditambahake.
      20100106 Pamuter saiki bisa milih pulo, ngambang, warata, utawa asli minangka jinis level nalika ngasilake jagad.
      Pemain uga bisa milih kothak, dawa, utawa jero amarga bentuk level.
      .
      20100107 Peta ngambang jero saiki duwe lapisan pulo.
      Pemain saiki bisa milih tema level; normal utawa neraka.
      20100110 Kepulauan saiki ngasilake pasir liyane.
      201001133 Segara saiki ngasilake banyu tanpa wates.
      20100122 Banyu saiki nambah sisih ndhuwur ndhuwur segara lan ing pulo ngambang.
      Guwa saiki kurang banjir.
      Java Edition infdev
      20100227-1 Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Generasi Donya wis disederhanakake banget (kanthi ngilangi wedhi, blobs) supaya bisa ngetrapake pelaksanaan generasi tanpa wates luwih gampang digarap.
      20100227-2 Generasi piramida bata diowahi – saiki bakal tansah teka ing sisih siji ing sisih ndhuwur, tinimbang kadhangkala ora truncated, diasilake ing “bata Square frustha”.
      20100313 Segara cukup gedhe tinimbang sadurunge. [ Priksa kode kasebut ]
      20100320 Generasi blok primitori kanthi reimplement, sing ditandur kaya sing sumebar, blok tunggal.
      Generasi Wit-witan sing dibayar.
      20100325 Generasi Blob Ore wis diganti dadi jinis generasi modern. Nanging, ngambang digunakake ing generasi, nyebabake turune bisa ngilangi jarak sing gedhe banget.
      Caves sing ditambahake. Dheweke ngasilake liwat kabeh blok, ora mung blok terrain.
      20100327 Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Generasi Donya wis diresmikake, sing katon visual.
      Guwa dicopot.
      Diilangi kembang kanthi acak.
      Tembok watu gedhe ing 33,554,4323 ora maneh ngasilake. Nanging, tanah-tanah adoh ngasilake 12,550,824.
      201004413 Kabeh wit saiki ana wit gedhe.
      Pasir lan kerikil saiki ngasilake jagad maneh.
      20100420 Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Generasi Donya katon kurang gunung.
      20100608 Kabeh wit saiki ana wit cilik maneh – wit gedhe ora ngasilake.
      20100611 Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Terrain saiki katon ing pulo gedhe.
      Terrain saiki bisa ngasilake cukup dhuwur kanggo luwih dhuwur tinimbang watesan dhuwur donya, nyebabake bisa dipotong.
      Monoliths saiki duwe potensial kanggo ngasilake. [ ngecek ]
      Jumlah wit sing ngasilake katon beda saiki.
      20100616 Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Generasi terrain ing segara [ ngecek ]
      Guwa reimplemented.
      Kembang kembang lan jamur acak saiki ngasilake.
      Saiki sumber banyu saiki ngasilake.
      Lava saiki ngasilake, sanajan kepiye persis ora dingerteni.
      Éftimasi Jawa
      v1.2.0 Pratinjau Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Edition beta java
      1.3 Saiki bisa nemtokake manual nemtokake wiji ing jagad dunia.
      1.8 Pra-release Ganti terrain-breaking menyang Gen World.
      Layar debug saiki nampilake nomer winih.
      Edisi Jawa
      1.2.1 12w03a Ganti terrain cilik cilik menyang jagad Gen.
      12w07a Wiji ora bisa maneh ngganti biomes ing donya sing ana amarga format file anvil.
      ? Server Multiplayer ora bisa ngirim wiji kanggo klien.
      1.3.1 12w18a Amarga kanggo singleplayer dadi Multiplayer, wiji donya ora ditampilake ing layar debug.
      12w21a Ditambahake / winih, sing nampilake wiji jagad saiki.
      1.7.2 13w36A Pangowahan breaking terrain menyang jagad Gen kanthi introduksi akeh biomes anyar.
      1.13 18w06a Pengarang Generator Donya ing cara sing ora umum.
      1.18 1.18 Snapshot Eksperimen 1 Owah-owahan breaking terrain menyang jagad Gen kanthi introduksi mulinoise, swara terrain, tukang biome, lan guwa anyar.
      Watesan winih saiki 48-bit. [9]
      1.18 Snapshot Eksperimen 2 Pengarang Generator Donya ing cara sing ora.
      21w41a Ngganti generator nomer acak sing digunakake ing generasi donya, sing mbalekake watesan wiji maneh nganti 64-bit. [9]
      Bibit wis diresiki amarga owah-owahan iki. Donya ora bakal katon kaya sing ditindakake ing snapshots sadurunge.
      21w43a Bibit wis diresiki maneh. Donya ora bakal katon kaya sing ditindakake ing snapshots sadurunge.
      1.18.2 22w03a Wiji “0” (nol) saiki bisa digunakake biasane.
      Sembarang ruang sadurunge utawa sawise wiji sing wis dibangun saiki bakal dipotong.
      Pocket Edition Alpha
      v0.1.0 Biji sing ditambahake.
      v0.9.0 mbangun 1 Owah-owahan terrain-breaking menyang jagad Gen: Nggunakake Sembarang Winih Winih ing Versi Lawas Saiki Nggawe Donya Beda.
      Edisi Bedrock
      1.18.0 beta 1.18.0.20 Pangowahan terrain-breaking menyang jagad gen. Guwa revamp, gunung, lan sistem dhuwur terrain.
      beta 1.18.0.22 Ngganti generator nomer acak sing digunakake ing generasi donya, nyebabake macem-macem terrain sing digawe kanthi nggunakake wiji sing padha.
      beta 1.18.0.24 Bibit wis diresiki maneh. Donya ora bakal katon kaya sing ditindakake ing Betas sadurunge.
      1.18.30 beta 1.18.20.21 Donya saiki bisa digawe nganggo wiji 64 bit.
      Wiji siji-angka kayata “0” saiki bisa digunakake biasane.
      Edisi Warisan Console
      TU1 Cu1 1.00 Patch 1 1.0.1 Wiji ditambahake (64-bit).
      Tu5 Ganti terrain-breaking menyang Gen World.
      Tu12 Ganti terrain cilik cilik menyang jagad Gen. Info Biome saiki disimpen menyang jagad tinimbang dikeculake nalika owah-owahan generasi biome.
      Tu31 Cu19 1.22 Patch 3 Ganti terrain-breaking menyang Gen World.
      0.1.0 Biji sing ditambahake.

      Trivia []

      Kacathet Edisi Jawa Bibit []

      Wiji peta ing ngisor iki, ing siji titik utawa liyane, wis digunakake kanggo ngasilake pejabat Minecraft peta lan sumber daya utawa materi umum sing penting.

      • The Edisi Jawa Wiji demo ing versi lengkap kanthi ngetik North Carolina ing input wiji.
      • Gamer Demo Demo Demo Demo bisa diputer ing jaman sing cocog kanthi ngetik glacier, kabeh cilik ora kaya wiji sing misuwur ing ngendi g dadi kapital, ing input wiji.
      • Wiji kanggo saben Judhul Screepanorama kaya ing ngisor iki:
        • Panorama digunakake ing antarane beta 1.8 pra-release lan 18w22c yaiku 2151901553968352745 utawa 8091867987493326313, [10] ngasilake ing antarane beta 1.6.6 lan beta 1.7.
        • Panorama digunakake kanggo edition Java 1.13 yaiku 1458140401, yaiku wiji sing diasilake saka ngetik 18w22a minangka wiji, digawe ing SnapShot 18w22a.
        • Edisi Jawa 1.14 yaiku 2802867088795589976, dijupuk ing 18w48a.
        • Edisi Jawa 1.15 yaiku -4404205509303106230, dijupuk ing 19w40a.
        • Edisi Jawa 1.16 yaiku 6006096527635909600, dijupuk ing 20w13a.
        • Edisi Jawa 1.18 yaiku 2151901553968352745, dijupuk ing 21w40A.
        • Panorama digunakake kanggo edition Java 1.19 yaiku -1696067516, yaiku wiji sing diasilake ngetik tuntunan minangka wiji, digawe ing gambar asli 22W15A.
        • Edisi Jawa 1.20 yaiku 855447738069114040270, dijupuk ing 23w14a.

        Cathetan []

        1. ↑ Demitasi SOHRT saka ‘Wiji Peta’ – Jens Brgensten ing Mojang.com; 23 Februari 2011
        2. ↑ HTTPS: // wwww.minecraftForum.Net / Forum / Minecraft-Java-Edition / Bibit / 2229720-Can-Rong-Werna-Merentik-Merentikal-World
        3. ↑ http: // stackoverflow.COM / Pitakonan / 306554 / Can-Javas-Random-Function-Be-Zero
        4. ↑ MC-111378
        5. ↑ HTTPS: // wwww.reddit.COM / R / MCPE / Komentar / 5i6Sae / rekursif_infinite_mineshaft_seeds_on_mcpe /
        6. ↑ HTTPS: // wwww.youtube.com / nonton?v = utnxumrsixq
        7. ↑ abmcpe-95011
        8. ↑ mcpe-114472
        9. ↑ abmc-236650
        10. ↑ HTTPS: // wwww.reddit.COM / R / Minecraft / Komentar / Hthrmk / Big_news_we_have_found_the_seed_mineCrafts /
        11. ↑ HTTPS: // wwww.reddit.COM / R / minefraftHome / Komentar / IOCX6F / PAKPPNG_SEED_WAS_FOUND_TUTORIAL_ANDA
        12. ↑ HTTPS: // wwww.reddit.COM / R / Minecraft / Komentar / IQG3EY / The_original_screenshot_seed_of_the_mineCraft /

        Link njaba []

        Edisi Bedrock lan Jawa []

        • Aplikasi Chunksi Minecraft: Alat Asplorasi / Peta & Peta | Alat panjelajah
        • Wiji Minecraft ing Reddit: Wiji Minecraft komunitas sing didorong
        • Wiji Minecraft: Wiji Minecraft komunitas sing didorong
        • Lookorseed: Temokake wiji Minecraft saka macem-macem kategori
        • Minemap.org: Peta resolusi dhuwur kanggo wiji sing apik kanggo Jawa lan windows 10 (bedrock) edisi

        Edisi Jawa Mung []

        • Maca winih acak: Alat Jawa Lokal
        • Minecraft Seedhunt: Biji sing dipilih saka macem-macem kategori kanggo java 1.16
        • Minecraft Wiji Jawa Edition: Wiji anyar kanggo 1.16.4 versi
        • Seedcracker: guess wiji saka server bebarengan
        • Seed: Alat Alat Wiji / Peta lan Finder for Jawa

        Wiji Minecraft paling apik kanggo jagad Survival anyar

        Minecraft Wiji salju salju lan alas salju salju salju

        Wiji Minecraft paling apik bakal mbantu sampeyan miwiti kanthi apik ing donya kaslametan anyar, kanthi lingkungan sing nyenengake lan menarik kanggo njelajah. Wiji sing beda-beda bisa mbantu utawa ngalangi sampeyan, dadi bisa uga sampeyan pengin miwiti biome minecraft sing anyar kanggo sampeyan utawa kanggo tantangan sing ditambahake, utawa sampeyan lara spawning kanthi suket tanpa wit-witan. Ing ngisor iki, kita wis ngetrapake carane wiji wiji lan watesan, lan sawetara wiji Minecraft sing paling apik sing ditemokake kanggo versi 1.19 saka Edisi Bedrock lan Java.

        Wiji minecraft nerangake

        Wiji Minecraft minangka kode sing efektif nomer sing nyambungake kanggo jagad minecraft tartamtu. Kapan sampeyan nggawe jagad anyar ing Minecraft, nomer winih acak digawe yen link mung kanggo jagad iki. Dheweke pancen luwih rumit tinimbang kasunyatane, nanging tegese nalika nggawe jagad anyar liyane, sampeyan bisa ngetik kode wiji kanthi manual saka donya sadurunge, utawa wiji donya sing wis ditemokake ing papan liya – mbok menawa saka dhaptar luwih mudhun – lan sampeyan bakal entuk salinan ing jagad iki, sanajan ana sawetara guwa.

        Sampeyan bisa ngerteni wiji BEDROCS Edition kanthi nggunakake jagad sing dipilih, mbukak menu setelan, banjur deleng ing Game kanggo kode winih. Ing Minecraft Realms, mung pangripta Realm sing bisa ndeleng wiji kasebut. Kanggo ngetik wiji kanthi manual ing Minecraft Bedrock Edition, kene sing kudu dilakoni:

        1. Ing menu utama, pilih ‘Play’.
        2. Pilih ‘Gawe Anyar’, banjur ‘Gawe Donya Anyar’.
        3. Ing ngisor setelan game, gulung mudhun menyang kothak sing ujar ‘Wiji’.
        4. Sampeyan bisa ngeklik kothak kasebut lan ngetik kanthi manual ing kode wiji utawa klik panah ing jejere kothak kanggo pindhah menyang dhaptar wiji sing wis digawe sing eksklusif kanggo Bedrock Edition.

        Sampeyan bisa ngerteni wiji edition Java sampeyan nggunakake printah ‘/ winih’ ing feed teks – salah sawijining akeh cidra minecraft lan printah. Kanggo ngetik wiji kanthi manual ing Edisi Jawa Minecraft, sampeyan kudu:

        1. Pilih ‘Player Player’ ing menu utama
        2. Banjur pilih ‘nggawe jagad anyar’.
        3. Pilih ‘Pilihan Donya’ lan sampeyan bakal digawa menyang menu ing ngendi sampeyan bisa ngetik wiji sing digunakake kanggo jagad sampeyan.

        Server Minecraft paling apik

        Sampeyan uga bisa mriksa sawetara server Minecraft paling apik ing kene

        Mangkene watesan wiji Minecraft: Kaping pisanan, sampeyan mung entuk salinan jagad sing tepat yen wiji sing padha karo edisi Minecraft minangka sing padha, kaya struktur sing beda kanggo saben donya ing Edisi Bedrock lan Java , sanajan terrain lan biomes bakal padha. Ayo sampeyan nggawe donya anyar ing Bedrock Edition sing sampeyan ing biome alas lan ana gunung gedhe ing ngarepe sampeyan karo desa. Saiki, yen sampeyan ngetik wiji ing jagad iki ing Minecraft Java Edition ing PC, sampeyan isih bakal katon ing biome alas lan isih kudu duwe gunung luwih dhisik, nanging ora mungkin desa kasebut uga bakal ana.

        Sing penting liyane sing kudu dingerteni yaiku wiji kasebut mandhegake jagad sing padha nalika algoritma Generasi Minecraftmm dianyari, sing biasane nalika nganyari sing gedhe, kayata Minecraft The Wild. Iki tegese sampeyan bakal entuk donya sing beda banget sawise diluncurake nganyari, sanajan sampeyan nggunakake wiji sing padha. Wiji ing ngisor iki kompatibel karo minecraft 1.19 sing paling anyar versi sing kalebu nganyari liar.

        Wiji Minecraft paling apik kanggo Bedrock Edition

        Wiji Minecraft Edition Bedrock ing ngisor iki wis dijupuk saka dhaptar winih sing wis digawe ing game nalika nggawe jagad anyar. Wiji ing dhaptar iki kabeh kanggo miwiti lan gampang kanggo nggayuh biomes lan fitur anyar. Dheweke bakal ngasilake kanthi cara sing padha karo platform Edition Minecraft bedrock, nanging bakal dadi beda ing edition Java:

        Rawa mangrove

        Wiji: 8531363911024590720

        Sampeyan pengin nggunakake wiji minecraft iki yen sampeyan rumangsa mriksa rawa rawa mangrove anyar. Sampeyan bakal spawn ing tengah rawa sing gedhe, dikempalken karo lumpur, wit mangrove, lan kali, kanthi sawetara biomes liyane sing dicampur. Kodhok bakal akeh banget ing kene, dadi yen sampeyan pengin kanca croating, sinau luwih lengkap babagan kodhok Minecraft ing kene. Sampeyan uga bisa nemokake desa pesisir ing sisih kidul-wetan lan desa liyane ing sisih kidul, loro kudu menehi sumber daya sing apik supaya sampeyan urip lan sehat.

        DEAD DEAD

        Wiji: -677824678815154565662

        Yen sampeyan pengin macet menyang biome gelap sing jero banget, wiji iki sampeyan meh langsung ing ndhuwur kutha kuno. Sampeyan bakal spawn ing biome alas sing ala ing ndhuwur guwa dripone sing gedhe. Yen sampeyan kepala sisih wétan udakara 100 blok (koordinat kasar kudu x = 105, z = -3) sampeyan bakal langsung ing ndhuwur kutha kuno. Temenan ora langsung mudhun nalika sampeyan bakal plusmet sawetara guwa sadurunge tekan y = -50 tandha, sing endi kutha kuno. Kutha kuno angel dadi papan sing angel kanggo tackle, mulane nyoba ngubengi alas alas ing sisih wétan lan kepala Tenggara menyang gunung Ridge. Ridge iki kebak batu bara lan wesi, lan sampeyan bakal entuk sawetara emerds!

        Jungle Mansion

        Wiji: 16560552

        Yen sampeyan nggunakake wiji iki, sampeyan bakal lurus ing atap jungle omah gedhong. Struktur kasebut pancen angel banget kanggo mbusak sawise spawning, amarga sampeyan bakal mbutuhake senjata lan waja sing layak kanggo mbela awakmu, nanging paling ora sampeyan bakal ngerti yen sampeyan wis nggawa dhasar ing papan liya. Sisih paling apik babagan omah gedhong iki yaiku sel penjara kasebut diisi karo Minecraft Minecraft anyar! Gratis kriting iki lan sampeyan bisa njaluk supaya sampeyan bisa ngumpulake barang. Ana uga portal Nether rusak ing sisih wetan omah gedhong ing banyu, sing bisa uga ana sawetara lot sing apik kanggo miwiti.

        Desa desa

        Wiji: 1738801

        Wiji pisanan iki bakal ngasilake sampeyan ing satengah desa sepur ing ara-ara samun ing ara-ara samun sing akeh. Akeh banyu sing ngubengi wilayah kasebut, supaya sampeyan bisa ngupayakake prau, utawa Kepala South kanggo nggayuh Badlands / Mesa Biome kanggo macem-macem terrain. Kidul-Wétan saka desa kanggo nemokake candhi gurun lan pungkasane ana buah buapan. Ing sisih lor desa, sampeyan bakal gampang mbukak guwa mbukak ing lemah sing bakal ditembak kanthi jero, sampeyan bakal menehi berkala kanthi cepet.

        Kita uga nguji wiji iki ing edition Jawa lan nemokake manawa desa lan candhi ing pasang tangan ing jejere siji-sijine mung sisih kidul titik luang dhisikan! Liyane saka terrain lan lawang guwa isih ana uga.

        Puncak jagged

        Wiji: 297

        Wiji sing cendhak sing bener sampeyan ing tengah-tengah gunung gedhe. . Ing sisih wétan ing Lebak iki, sampeyan bakal nemokake lawang guwa sing trep, ngidini sampeyan bisa nyawang ing gunung, nanging yen sampeyan cukup wani menek ing pucuk, sampeyan bakal nemokake sumber wesi sing apik lan batu bara. Yen sampeyan sirah kulon lan ngliwati gunung, sampeyan bakal nemokake lawang guwa sing gedhe banget sing cocog.

        Wiji Minecraft paling apik kanggo edition Java

        Wijil Minecraft Jawa ing ngisor iki bakal ngasilake ing PC utawa MAC sing uga nggawe edition Java, nanging nggunakake wiji kasebut ing Minecraft Bedrock.

        Campuran Biom Forest

        Wiji: 875674386

        Biji iki nawakake campuran biomes langsung. Sampeyan bakal miwiti ing biome alas biasa, nanging diubengi dening savannahs, jungles, lan dataran. Nalika iki bakal apik kanggo Bedrock Edition, uga luwih apik kanggo para pemain edition Java, amarga bakal ana pantai sing cedhak karo kapal sing dikubur, portal Nether sing rusak menyang sisih kidul-wetan, lan loro desa Savannah gedhe – siji kanggo Northeast lan siji ing sisih kulon. Priksa manawa sampeyan mriksa kabeh papan kasebut kanggo sawetara kemungkinan ing gear wiwitan.

        Kutha kuno ing ngisor iki

        Wiji: 2046946448870621898

        Kanggo akses gampang gampang menyang kutha kuno sing jero, wiji gedhe kanggo milih. Titik sampeyan kudu langsung ing ndhuwur kutha kuno, dadi sampeyan bakal bisa ngilangi lemah lan sawetara guwa menyang daratan ing domain Warden. Ing tingkat lemah, sampeyan bakal miwiti ing dataran dataran aliran biome ing cedhak sawetara alas sing bakal diwiwiti. Saka titik tenggahan, Kepala Tenggara lan sampeyan kudu nemokake outpost udang, utawa sirah meh langsung turu menyang desa bukit.

        Guwa subur banget

        Wiji: 848667258817586514066

        Yen sampeyan nggunakake wiji minecraft iki, sampeyan bakal weruh alas gelap sing jembar luwih dhisik, nanging yen sampeyan katon ing mburi, sampeyan bakal dadi rong bukaan ing tembok tebing sing dhuwur sing nyebabake guwa sing gedhe banget. Sanajan ditarik karo Minecraft berry, isih peteng amarga mung gedhe. Priksa manawa sampeyan bisa nggawa akeh obor, sing bisa uga bisa nggawe kerajinan kanthi gampang kanthi nyamparke koordun Jungle sing cedhak. Sisih kidul sisih kidul saka titik udud sampeyan, lan sampeyan uga kudu ngumbara nganggo omah gedhong!

        Gua Lake Lawa

        Wiji: -245875434

        Wiji iki diwiwiti ing alas sing ora pati cetho lan pulo Taiga, nanging sampeyan kudu sok dong mirsani grojogan sing ndadékaké guwa ing sisih kiwa sampeyan. Tumuju grojogan menyang guwa ing ngisor, banjur metokake tarowongan guwa. Pungkasane sampeyan bakal tekan area Lova Lake sing gedhe banget kanthi banyu terjun sing bisa digunakake kanggo sacara aman mudhun. Guwa jero banget yen nyelehake sampeyan ing wilayah utama kanggo golek Minecraft Diamonds. Priksa koordinat iki (x, y, z) kanggo barang sing larang regane:

        Ana uga akeh sing bisa nemokake lemah ing ndhuwur lan ing saindenging pulo wiwitan, kalebu karusakan samodra lan portal sing rusak. Segara gedhe sing ngubengi pulau kasebut, Nanging, Pulo iki cocog kanggo kepinginan Seafarepe.

        Hutan Kembang lan Savannah

        Wiji: 556386363986

        Kanggo wiwitan prasaja ing alas kembang sing ora apik, iki minangka salah sawijining wiji Minecraft sing paling apik kanggo dipilih. Sampeyan bakal miwiti ing alas kembang sing gedhe sing munggah gunung. Tawon bakal dadi gedhe ing kene, mula iki bakal dadi papan sing apik kanggo panen madu madu. Yen sampeyan kepala sisih kidul-kulon liwat kembang, sampeyan bakal pungkasane tekan desa sing bakal mbantu sampeyan miwiti, utawa lunga ing sisih lor-wetan lan nyabrang lan salib menyang Outpost udang lan desa sing cedhak.

        Mlebu menyang Newradar + newsletter

        Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

        Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.