Cara Entuk Update Genshin Impact? Versi 2.8 bakal enggal teka! Wisaya Pemisahan Minitool, Dampak Genshin 4.1 cathetan patch: Kabeh konten anyar, nganyari & koreksi | Ginx Esports TV

Genshin Impact 4.1 cathetan patch: Kabeh konten anyar, nganyari & koreksi

Ing PS4 utawa PS5, sampeyan bisa entuk nganyari Genshin Impact kanthi nyorot Efek Genshin saka Layar ngarep. Pilihan tombol ing pengontrol banjur pilih .

Cara Entuk Update Genshin Impact? Versi 2.8 bakal enggal teka!

Efek Genshin minangka game online sing populer sing ditampilake ing 2020. Iki tetep ngeculake update saben wulan, utamane kanggo acara acara sing dikarepake. Kiriman iki saka situs web MINITIOL Partition ngenalake dampak Genshin Next Update uga cara njaluk nganyari Genshin Impact.

Efek Genshin minangka game muter peran sing dikembangake MIHOYO. Saiki, kasedhiya ing Microsoft Windows, Android, iOS, PlayStation 4, lan PlayStation 5. Mihoyo uga ngrancang ngeculake ing Nintendo Switch.

Wiwit rilis pisanan, Miho tetep ngeculake pembaruan bug, karakter anyar, peralatan anyar, peralatan anyar, lan acara karakter. Kadhangkala bisa uga nggawa wilayah anyar ing peta. Saiki, dampak Genshin biasane dianyari saben wulan.

Nalika nganyari genshin sabanjure (versi 2.8)

Tanggal 30 Mei 2022, Update Genshin Impact 2.7 dibebasake menyang masarakat. Nerangake karo karakter anyar Yelan lan Kuki Shinobu. Kajaba iku, acara kasebut uga bakal ningkatake tingkat gulung kanggo arataki onto (geo, 5 bintang).

Miturut Mihoyo, pengin acara 2.7 bakal mungkasi tanggal 12 Juli, sing nuduhake manawa Nganyari sabanjure Genshin Eft (versi 2.8) bisa uga teka 13 Juli.

Dampak genshin 2.8 Tanggal Livestream sing biasane ngenalake pangowahan nganyari Genshin Efact sabanjure durung diumumake kanthi resmi. Nanging pangguna prédhiksi Livestream bisa diarep-arep ing wiwitan Juli Wiwit urip biasane kedadeyan 12 dina sadurunge nganyari sabanjure.

Minangka kanggo acara apa dampak Genshin 2.8, ana gosip sing ujar yen Kazuha, Klee, lan Yoimiya bisa bali maneh. Ayo deleng ing 2 teka.8 Livestream.

Sampeyan bisa entuk 300 prigogem kanthi nonton livestream saka Mihoyo ing endi telung kode coupon kasedhiya.

Cara Entuk Update Genshin Impact

Pembaruan Genshin Impak biasane nganyari nganyari. Yen ana nganyari sing kasedhiya, sampeyan bakal nampa pesen nalika ngluncurake game kasebut. Yen sampeyan ora nginstal nganyari, sampeyan ora bisa ngakses game kanthi sukses.

Kanggo nerbitake nganyari anyar, server Genshin Impact bakal terus-terusan terus-terusan kira-kira 5 jam. Mihoyo bakal menehi pangguna karo 300 prigogem kanggo ganti rugi pangopènan (60 primogem saben jam nalika server mudhun).

File nganyari Genshin Impact biasane duwe ukuran gedhe, saengga luwih becik nginstal nganyari liwat sambungan Wi-Fi. Kejabi, priksa manawa piranti wis cukup ruang kanggo nginstal file nganyari.

Saiki, ayo goleki babagan nganyari dampak Genshin ing piranti sing beda.

Nganyari Genshin Impact biasane butuh wektu sing suwe. Mula, priksa manawa wektu nganyari lan jadwal wektu game kanthi bener.

Cara Ngundhuh lan Instal Impak Genshin ing PC, PS, lan Ponsel

Cara Ngundhuh lan Instal Impak Genshin ing PC, PS, lan Ponsel

. Yen sampeyan pengin main game iki, kirim iki bisa uga mbantu sampeyan.

Ing pc

Yen sampeyan muter dampak Genshin ing Microsoft Windows, sampeyan bisa tindakake langkah ing ngisor iki kanggo entuk nganyari Genshin Impact.

Langkah 1: Nutup dampak Genshin kanthi lengkap.

Langkah 2: Bukak peluncur Genshin Impact.

Langkah 3 Nganyari nganyari . Mung klik Nganyari tombol kanggo miwiti ndownload sumber daya sing dibutuhake.

Nganyari Genshin Impact

Langkah 4: Enteni kanthi sabar nganti proses download wis rampung. Yen sampeyan ndeleng pesen “Dianyari kanthi sukses, klik Mbukak launcher Tombol.

Ngundhuh Update Genshin Impact

Langkah 5: Klik ing Entuk game Tombol. Yen ora cukup ruang panyimpenan ing lokasi saiki, sampeyan bisa ngeklik Ngganti path file Tombol kanggo milih tujuan liyane.

Paket Nganyari Genshin Impact ing Microsoft Windows biasane luwih gedhe saka 30 GB.

Entuk nganyari Genshin Impact

Sawise iku, paket nganyari bakal miwiti download lan banjur nginstal.

Ing iOS utawa Android

Ukuran File Update ing piranti seluler biasane luwih gedhe tinimbang 15 GB. Priksa manawa ana cukup ruang gratis ing piranti luwih dhisik.

Kanggo nganyari dampak Genshin ing piranti iOS, sampeyan kudu pindhah menyang Toko App banjur tutul ing Nganyari tombol kanggo game.

Ing piranti Android, sampeyan mung kudu mbukak game banjur turuti pandhuan ing layar.

Ing PS4 utawa PS5

Ing PS4 utawa PS5, sampeyan bisa entuk nganyari Genshin Impact kanthi nyorot Efek Genshin saka Layar ngarep. Banjur pencet Pilihan tombol ing pengontrol banjur pilih Priksa kanggo nganyari.

Ngendi golek folder screenshot genshin? [Full Pandhuan]

Ngendi golek folder layar gesel? [Full Pandhuan]

Apa sampeyan njupuk gambar nalika main pengaruh Genshin? Pundi genshin impact layar folder layar? Cara Nggoleki Screenshot? Iki minangka tutorial.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • reddit

Genshin Impact 4.1 cathetan patch: Kabeh konten anyar, nganyari & koreksi

Ashleigh Klein

Pandhuan EA FC24

Pangembang pengaruh Genshin HoYOsevers bakal ngumumake 4.1 nganyari cathetan patch ora suwe, nggedhekake kabeh konten lan pangowahan keseimbangan anyar.

Genshin Impact 4.1 Patch Cathetan: Kabeh konten anyar, nganyari & koreksi

Nganyari Konten Konten Genshin kanggo 2023 bakal dibebasake kanthi konten anyar lan owah-owahan akeh imbangan. 4.1 nganyari bakal kasedhiya ing-game iki tanggal 2023 September, kaya sing dikonfirmasi ing 4.1 Program khusus Livestream, sing ngungkapake konten game anyar.

Nalika kita welcome konten game anyar ing tyvat ing 4.1 nganyari, kalebu karakter anyar, acara, lan spanduk anyar, akeh pangatasan lan pembaruan bug bakal ditambahake ing game kasebut. Kita bakal dhaptar kabeh konten sing bakal teka, pangaturan, lan keseimbangan sing rinci babagan cathetan patch paling anyar kanggo pengaruh Genshin.

22 September 2023 nganyari: Kita wis nganyari pandhuan iki kanggo nggambarake konten merek anyar sing diumumake ing 4.1 Program khusus Livestream lan tekan 4 sing bakal teka.1 nganyari. Laporan Asli terus ing ngisor iki.

Genshin Impact 4.1 nganyari cathetan patch: kabeh konten anyar

Genshin Impact Patch CATETAN Pandhuan 4.1 nganyari bug konten anyar mbecikake keseimbangan Aether sing lelungan

Nganyari sabanjure kanggo Efek Genshin bakal diluncurake tanggal 27 September 2023 ; Nanging, kita bisa nyana konten ing game anyar, kalebu spanduk anyar, senjata, acara, lan akeh hadiah. Ing ngisor iki, kita wis rinci babagan inklusi paling anyar ing 4.1 UPDATE kanggo Efek Genshin adhedhasar pengumuman sing digawe sajrone 4.1 Program Khusus Livestream.

Acara Anyar karakter Willah:

Loro karakter sing bisa dimainake bakal tekan pengaruh Genshin ing 4.1 nganyari: Neuvillette lan Wriothesley. Loro-lorone karakter bakal nampa spanduk karo Neuvillette sing ditampilake ing Fase 1 lan Wrighteyley ing Fase 2, kanthi Banner Runs Runs kanggo Hu Tao lan Anemo Archon, Veni.

Nganyari iki bakal dadi pisanan sing ora bakal duwe karakter 4-bintang gabung karo game kasebut utawa ngumumake kanggo acara karakter. Kayane, kita bakal nganyari artikel iki kanthi informasi liyane sing kudu diganti iki.

Acara anyar:

Genshin Impact Patch CATETAN Pandhuan 4.1 UPDATE TENAGA KARIONS CARIONS KARYA

Kaya sing wis diwiwiti sajrone 4.1 Program khusus Livestream, Kisah II II lan IV saka Quions Archon bakal terus crita epik saka 4.0 Nganyari minangka Wisatawan bakal njelajah lokasi anyar, benteng Meropide. Iki ngetutake acara kasebut ing tumindak II sing nggoleki lan alon-alon ndeleng pari-harbingers ing Fonteine ​​sawise penjara Tartaglia sing bakal ditindakake dening lelungan, Wriothesley.

Wisatawan bakal weruh Arlecchino ing Archon nggoleki amarga dheweke njaluk pamirsa karo Neuvillette kanggo ngrembug rilis Tartaglia, sing bakal dilalekake. Ngomong babagan karakter anyar, Neuvillette lan watuHesley bakal nampa bab pisanan babagan pencarian crita sing padha, mula duwe kunci crita sing cukup kanggo main crita

Wisatawan bakal bali menyang mondstadt lan liye kanggo sawetara acara anyar game, puisi banyu lan petualangan bom ing Dodoco. Wisatawan bakal bisa nampa senjata anyar lan bahan panyulingan kanggo ngrampungake puisi banyu ing sadhuwure karo ores peningkatan mistik lan akeh ganjaran luwih akeh.

Kita bakal mlumpat maneh menyang banyu fontaine ing acara sing isih ana, panen sumringah lan pucuk puncak. Sing terakhir minangka acara pertempuran anyar ing ngendi pemain bakal nggunakake tekanan level, sing, nalika wis rampung, wis nambah dmg kanggo mungsuh, lan bakal ana sawetara buff kanggo njupuk kauntungan saka.

Ing panen sumringah, sampeyan bakal ngewangi sudagar kanthi njelajah wilayah ing jero banyu fontaine lan sinau babagan ekologi sing ditemokake ing petualangan sampeyan. Semalat khusus, sampeyan bakal ngewangi sudagar kanggo acara iki amarga para wisatawan bakal nemokake jellyfish violetglow lan ngempalaken kanggo ngrampungake acara iki lan entuk hadiah.

Ana sawetara pangaturan liyane sing teka ing 4.1 nganyari, kalebu fitur anyar kanggo nggoleki nggoleki lan komisi saben dinane. Ana kertu anyar sing teka kanggo Genius Invokation Invokation TCG, sing seneng para pemain (kalebu baju cynno kita) bisa nyoba kanggo nyekeli lan nyoba nganakake dek sing ana kanggo nyoba kombinasi anyar kanggo nyoba kombinasi anyar.

Kanggo konten liyane Saka Toyvat, priksa bagean kita sing darmabakama kanggo warta-warta Efek Genshin paling anyar, nganyari, pandhuan, fitur, lan liya-liyane. Uga priksa manawa sampeyan ngetutake akun Twitter Genshin Impaks.

Ashleigh Klein

Ditulis dening Klein Ashleigh

Ashleigh minangka international intern Afrika Kidul lan sadurunge kerja minangka wartawan multimedia ing IOL Warta lan akhir minggu ARTU sadurunge nrima tresnane kanggo dolanan video.

Dheweke saiki kerja sama karo Ginx lan asring ditemokake ing saindenging jagad Chrolles Exiles, Sepuh Nggulung kanthi online, lan cincin elden nalika nyoba tekan sworo seru. Nalika dheweke ora seneng banget ing pertanian ing Lembah Stardew (dheweke nyoba), Ashleigh luwih saka nggawe pelatih blentoise ing Pokemon Go.

Yen sampeyan ngatur kanggo nyekel awu dolanan lan nonton acara Marvel utawa Star Wars, sampeyan bisa nerusake tips latihan lan trik kanggo dheweke liwat email utawa ing media sosial.