Buku Fortnite babagan jeblugan – kanggo nggoleki dheweke | Gamersradar, Fortnite – Buku ing Lokasi Ledakan: Ngendi golek buku babagan jeblugan sing diterangno |

Fortnite – Buku babagan Lokasi Ledakan: Ngendi golek buku babagan jeblugan sing diterangno

Nggoleki buku babagan jeblugan Apa nomer papat minggu kaping papat 12 Fortnite Bab 2 Musim 7. Amarga dadi upaya legenda, sampeyan mung duwe minggu kanggo ngrampungake tantangan iki.

Buku Fortnite babagan jeblugan – ing ngendi goleki

Buku Fortnite babagan lokasi bledosan

Buku-buku Fortnite babagan jeblugan bisa uga ora bisa maca cahya, kajaba barang sing didol minangka perkara sampeyan mesthi wae, nanging sampeyan kudu nggoleki dokumentasi sing bisa dibakar kanggo ngrampungake salah sawijining pencarian saben minggu. Yen buku katon menowo, amarga padha katon luwih awal ing musim tuntunan Doomsday, sanajan ana bagean saka nggoleki legendaris sing dawa, yen sampeyan ora bakal ngapura yen sampeyan ora bisa ngrasakake fliker kanthi cepet ing Fortnite. Yen sampeyan wis siyap dadi panas lan duwe jeblugan, mula iki minangka buku bertahan babagan lokasi sing wis ditemokake ing tumpukan, lan sudhut katinta, lan sudhut sing reged – sampeyan mung kudu nggoleki rong total, Sampeyan bisa ngrampungake nggoleki iki ing sembarang pojokan.

Buku Fortnite babagan jeblugan ing tumpukan akeh uwabe

Ana rong buku Fortnite babagan lokasi bledosan ing tumpukan sing akeh uwabe, lan bisa ditemokake salah siji sisih parkir sing padha:

  1. Ing njero Gedung Energi Kevolusi Utama # 2 ing pojok ngarep resepsi
  2. Ing bangunan # 3 ing antarane pemadam gedhe lan panel kontrol

Buku Fortnite babagan jeblugan ing dock sing reged

Sampeyan bakal nemokake rong buku Fortnite ing lokasi bledosan ing dock sing reged, sing loro ing jejere dumpsters lan nyebarake liyane:

  1. Dening dumpster tertutup ing pekarangan sisih lor-kulon ing ngendi sampeyan asring golek joey
  2. Dening dumpster ing pekarangan pusat kontaner pengiriman cedhak kren

Buku Fortnite babagan jeblugan ing pojok Catty

Ana uga rong buku Fortnite ing lokasi sing nyegerake, sing paling akeh – nanging matur nuwun kanthi apik iki dadi cilik banget kanggo lelungan dheweke:

  1. Ing tumpukan tong sampah ing jejere trailer ing pekarangan utama halaman utama
  2. Ing jejere bledug lan pallet troli ing jejere bengkel stasiun gas

Fortnite – Buku babagan Lokasi Ledakan: Ngendi golek buku babagan jeblugan sing diterangno

Nggoleki buku babagan jeblugan Apa nomer papat minggu kaping papat 12 Fortnite Bab 2 Musim 7. Amarga dadi upaya legenda, sampeyan mung duwe minggu kanggo ngrampungake tantangan iki.

Setel iki diwiwiti kanthi nggunakake payphone kanggo nampa pandhuan anyar, sadurunge njaluk sampeyan kanggo nggawe senjata nganggo Alien Nanites lan, ing nggoleki katelu, ngrusak Dummies Target.

Ngrampungake tantangan iki bakal menehi hadiah kanthi 30k XP, sing bakal mbantu sampeyan mbukak kunci bintang sing luwih akeh kanggo musim 7 perang pass. Sampeyan uga bakal bisa miwiti nggoleki sabanjure ing set – masang scanner ing biome asing.

  • Buku sudut Cantik ing lokasi bledosan ing Fortnite
  • Buku Docks Reged babagan Letupan Lokasi ing Fortnite
  • Tumpukan buku sing akeh uwuh babagan lokasi bledosan ing Fortnite

Elinga tantangan tartamtu iki ora maneh bisa rampung. Apa sing anyar? Bab 4 Season 2 wis teka! Tambahan anyar kalebu ril lan blades kinetic, bebarengan karo bedane perang anyar, koleksi karakter lan kulit Eren Jaeger. Minangka apike ngerti carane njaluk XP cepet ing Fortnite.

Buku pisanan babagan jeblugan ing jejere bin sing ana ing sisih w├ętan garasi ing sisih kidul sudhut cengkok Canty.

Buku kapindho bisa ditemokake ing ngarep kafilah ing sisih lor sudhut Catty.

Fortnite Bab 4 Season 4 ana ing kene! Kanggo mbantu sampeyan miwiti musim tema heist iki, kita kudu nuntun babagan cara menehi tandha kamera securitry, data aman saka prayuran menara lan gapura keamanan. Ana uga payung kamenangan anyar! Kangge, sinau apa gaman sing paling apik, saiki, kepiye carane entuk XP Cepet, gunakake setelan PC paling apik lan entuk makutha kemenangan.

Buku Docks Reged babagan Letupan Lokasi ing Fortnite

Sampeyan bisa nemokake rong buku babagan jeblugan ing dock sing reged, tegese sampeyan bisa ngrampungake nggoleki legendaris benteng iki ing lokasi iki.

Siji buku ing bledosan bisa ditemokake ing ngarepe dumpster sing ana ing sisih kidul dalan utama sing ana ing dock sing reged.

Sing nomer loro bisa ditemokake ing kontaner pengiriman ing sisih kidul kotor cedhak, maneh, dumpster.

Tumpukan buku sing akeh uwuh babagan lokasi bledosan ing Fortnite

Ing tumpukan sing akeh uwuh, sampeyan bakal nemokake lokasi rong buku babagan jeblugan lan, amarga sampeyan mung kudu golek buku kanggo ngrampungake tantangan Fortnite iki, sampeyan bisa ngrampungake Quest Legendaris iki.

Kaping pisanan bisa ditemokake ing lobi kanggo energi Kevolusi.

Sing nomer loro dumunung ing bangunan kasebut langsung ing sisih tengen bangunan energi kevolusi utama.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan Musim benteng 7, priksa pandhuan ing Peperangan, nggoleki legendaris, Arhifacts Alien, Chests Kosmik lan senjata IO.

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Tindakake Android
  • Fortnite Tindakake
  • iOS Tindakake
  • Mac Tindakake
  • MMO Tindakake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 7 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Lottie Lynn minangka Editor Panuntun Euroser. Dheweke seneng njelajah game anyar lan isih duwe impen babagan rembulan saka topeng Majora.