Boss gelut sing ditindakake kanthi praktis ing Star Wars Wars Jedi: tatanan Star Wars Jedi: panggedhe panggonane sing tiba – cara menang saben boss gelut ing tatanan sing tiba | Shotgun Kertas Rock

Star Wars Jedi: panggedhe panggonane sing tiba – cara menang saben boss gelut ing tatanan sing tiba

Kanggo miwiti, Taron Malicos ora rawan nalika dheweke katon. Sampeyan njupuk stamina, sampeyan bali menyang pojok kanggo miwiti nyalonake dheweke, lan ujug-ujug langsung mundur kanggo perang kanthi bar stamina lengkap. Sabanjure, ana sawetara gerakan sing bisa ngalahake garis stamina rampung, nanging piye wae, dheweke meh cepet maneh. Malicos Tosses Rocks Sampeyan Sampeyan Sampeyan kudu Nyingkirake Mbalik, Nanging Kadhangkala Wong-wong Sing Bisa Menehi Sampeyan Utawa Nyambung menyang Arena. Lan serangan sing dirajut wong iki nganti suwe sampeyan bakal duwe wektu sing angel diluncurake utawa pari-jangka tanpa pungkasane njupuk hit.

Boss gelut sing ditindakake ora mungkin ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Star Wars Jedi: tatanan sing tiba wis teka lan ora ana, lan nalika game kasebut biasane nyenengake – lan penghargaan sing cocog karo Star Wars JAMINAN – Ana sawetara perkara sing bisa ditindakake kanggo nitpicky. Sing gedhe? Panggedhe.

Mangkene bab babagan gelut boss ing Tatanan tiba: Pertempuran, nalika apik, ora cukup kenceng kanggo nggawe kegagalan kaya kesalahan sampeyan. Kadhangkala, sampeyan ora bisa ngatasi apa sing sampeyan karep. Kadhangkala sampeyan nyelehake combo babagan mungsuh, mung kanggo ndeleng dheweke nglatih bar stamina kanthi cepet. Lan kadang sampeyan nyoba kanggo nyingkirake projectile, mung supaya bash sampeyan ing pasuryan.

Yen sampeyan nambah kasunyatan manawa sawetara panggedhe ora telegraph sing apik, gelut bisa ngrasakake angel, lan sampeyan bisa frustasi cepet.

Ing ngisor iki sawetara gelut sougher sing kita entuk masalah ing Jedi: tatanan tiba.

MODE HORDE sadurunge bos pungkasan

Kita ngerti: iki dudu boss perang ing pangerten sing sticest. Nanging uga wis ana. Biyen sadurunge ngadhepi trilla ing pertemuan pungkasan, Star Wars Jedi: tatanan sing tiba Intine nggawe sampeyan ngluncurake gauntlet.

Sampeyan miwiti kanthi mlaku-mlaku ing rong trooper purge sing kelakon. Rong Trooper Purge? Potongan jajan! Nanging enggal-enggal dheweke kanca melu seneng-seneng. Lan yen sampeyan ngalahake kabeh mungsuh kasebut, luwih akeh ndeleng liwat lawang ngarep. Kabeh, sampeyan kudu mudhun Limang Gelombang mungsuh sing kalebu trooper badai, purge troopers, droids keamanan, lan liya-liyane. Lan ing antarane saben babak, ratu ratu maneh.

Peperangan iki bakal ngrusak sampeyan mlaku-mlaku ing bunder, milih mungsuh siji-sijine. Sampeyan bakal meksa wong menyang bolongan ing lantai. Sampeyan bakal hack resik keamanan. Sampeyan bakal perang ora sopan; ora amarga sampeyan ora sopan, nanging amarga sampeyan kudu.

Iki bisa uga dadi gelut sing paling angel ing game sing dudu gelut boss. Dadi kita arep nelpon iku boss perang.

Trilla, perang nyata pungkasan

Sampeyan kudu ngerti perang trilla teka lan bakal dadi angel. Trilla minangka adhine nomer loro. Dheweke minangka penyelidikan. Dheweke entuk kabeh bagean paling apik ing sisih peteng ing sisih ndhuwur, lan dheweke nggunakake trik reged.

Trilla, kaya pirang-pirang panggedhe, ora bisa ngilangi serangan. Dheweke bisa zip ing kamar lan stagger sampeyan supaya sampeyan ora bisa entuk kesempatan kanggo pulih. Dheweke bisa ngirim shockwaves liwat lemah sing bakal sampeyan lakoni. Lan yen dheweke nggedhekake sampeyan – sanajan siji – kesehatan sampeyan bakal nandhang sangsara banget.

Ora ana akeh kamar kanggo kesalahan ing perang iki. Trilla ora ngeculake, lan nyoba ndhelikake ing sisih liya yaiku Arena ora bakal menehi sampeyan akeh banget kanggo repreenie. Sampeyan kudu entuk bungkus stim ing pemahaman sing siap lan apik babagan dheweke. Sanajan saiki, gerakan trilla bisa nyekel sampeyan.

Iki minangka gelut sing angel. Nanging ora liya sing ora angel.

Taron Malicos, sing luwih angel tinimbang dheweke

Ayo ngobrol babagan gelut ing Taron Malicos kanggo wayahe. Ana prekara sing salah banget karo pertemuan tartamtu iki, sing kita mikir sejatine ngluwihi perang Trilla minangka sing paling angel ing game kasebut.

Kanggo miwiti, Taron Malicos ora rawan nalika dheweke katon. Sampeyan njupuk stamina, sampeyan bali menyang pojok kanggo miwiti nyalonake dheweke, lan ujug-ujug langsung mundur kanggo perang kanthi bar stamina lengkap. Sabanjure, ana sawetara gerakan sing bisa ngalahake garis stamina rampung, nanging piye wae, dheweke meh cepet maneh. Malicos Tosses Rocks Sampeyan Sampeyan Sampeyan kudu Nyingkirake Mbalik, Nanging Kadhangkala Wong-wong Sing Bisa Menehi Sampeyan Utawa Nyambung menyang Arena. Lan serangan sing dirajut wong iki nganti suwe sampeyan bakal duwe wektu sing angel diluncurake utawa pari-jangka tanpa pungkasane njupuk hit.

Sampeyan kudu njaluk sawetara pitulung saka Merrin, adhine wengi sing pungkasane melu regu sampeyan. Nanging iku mung yen sampeyan bisa tekan wektu kasebut. Apa sampeyan kudu mati, sampeyan kudu ngalahake loro mungsuh banjur mbukak udakara 30 detik sadurunge bisa njupuk tembakan liyane. Sing meh ngganggu amarga perang frustasi iki.

Muga-muga respawn respawn sinau sawetara pelajaran saka siji iki. Dene pertempuran ing Jedi: tatanan tiba Rasa biasane ing titik, ketemu kaya MailCos Taron nggawe luwih apik. Muga-muga Jedi: tatanan tiba 2 nggawe sawetara dandan.

Star Wars Jedi: panggedhe panggonane sing tiba – cara menang saben boss gelut ing tatanan sing tiba

Myriad Star Wars Jedi: panggedhe panggon lan miniblen sing tiba minangka wektu sing game sumunar. Kaya kabeh game ILK, sistem pertempuran elegan wiwit mandheg nalika nglawan mungsuh pirang-pirang, nanging kanthi gelut boss sing sampeyan temenan sampeyan bakal urip dadi jedi. Kita Star Wars Jedi: Pandhuan panggon sing tiba bakal mlaku sampeyan liwat saben bos ing game, kanthi tips lan walkthrough praktis kanggo ngalahake saben wong.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

CATETAN: Prediksi, tukang ngrusak kanggo Star Wars Wars Jedi: Crita lan kampanye sing tiba ing pandhuan iki. Sampeyan wis dielingake.

Star Wars Jedi: KONSEP BOSSI PEMBANGUNAN Pandhuan:

  • Star Wars Jedi: Pandhuan panggon sing tiba
  • Star Wars Jedi: Dhaptar Boss Orchen Boss
  • Tips ndhuwur kanggo ngalahake boss ing urutan sing tiba

Star Wars Jedi: Pandhuan panggon sing tiba

Star Wars Jedi: Pandhuan panggon sing tiba

Awal Star Wars Jedi: Urutan sing tiba, sampeyan menehi rasa apa sing bakal diarepake saka pirang-pirang dalem boss sajrone pertemuan cekak karo adhine nomer loro. Sampeyan bakal nemokake akeh boss sajrone wektu sampeyan kanthi tatanan sing tiba, lan sampeyan bakal ngerti yen mungsuh tartamtu minangka bos amarga akeh meter kesehatan boss bakal katon bebarengan karo jeneng bos ing ndhuwur layar sampeyan.

Panggedhe, prediksi, langkah ing ndhuwur mungsuh biasa. Saben bos duwe set gerakan unik, serangan, lan tingkah laku sing kudu sampeyan sinaoni lan adaptasi yen sampeyan pengin ngalahake. Yen sampeyan lagi muter tingkat Master Jedi utawa tingkat kesulitan Grandmaster, sampeyan asring bisa nemokake siji utawa rong hit saka sawijining bos bisa cukup kanggo mateni sampeyan kanthi bener, Dadi sampeyan kudu ngati-ati lan nglampahi wektu sinau serangan saben bos.

Liyane bab sing kudu dipikirake yaiku Akeh Fights Boss ngliwati macem-macem fase, lan saben fase anyar biasane menehi serangan lan combos anyar sing digunakake kanggo sampeyan. Dadi, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo momen sing menehi sinyal mlebu ing phase sabanjure (asring potongan cutscene bakal ngupayakake fase anyar iki sing diturunake).

Ayo liwat saben pimpinan ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba siji, banjur rampung kanthi sawetara tips lan saran umum sing bakal mbantu sampeyan menang apa wae.

Star Wars Jedi: Dhaptar Boss Orchen Boss

Lengkap Jedi: Dhaptar Boss Order Forchen

Sampeyan bisa ngaturake bosok panggedhe sing tiba dadi rong kategori: Bosses crita (utawa panggedhe utama), lan minibah. Seksi crita kudu diantemi supaya bisa maju crita Cal lan kampanye game, nalika minieboss yaiku pertemuan pilihan apa sing bisa sampeyan goleki kanggo nyoba sampeyan.

Ayo luwih dhisik panggedhe ing panggonane crita lan banjur miniBoss, siji sekaligus.

Adhine kapindho (tutorial perang)

Cara sing cendhak banget menyang Bab kapisan Jedi: Crita pesenan Gugur, sampeyan bakal duwe pertemuan sing ringkih lan siji-sisi karo adhine nomer loro – wong jahat utama crita. Kita durung nulis pandhuan sing darmabakti kanggo iki amarga perang kasebut cendhak banget lan sejatine mung tutorial. Mung ngerti yen sampeyan ora samesthine kanggo ngalahake dheweke – yen sampeyan ngrasakake kesehatan kanthi cara sing cendhak (utawa dheweke entuk kabeh) crita bakal maju.

Ing-st

Pimpinan crita sing sepisanan kampanye kasebut minangka perang nglawan nalika sampeyan wis ngrampungake misi pertama ing Planet Zeffo. Sawise bali menyang Mantis (kapal) sampeyan bakal nemokake ing Ston-St, nanging aja lali. Iki minangka salah sawijining pimpinan bos sing paling gampang lan paling gampang ing game kasebut, lan sampeyan bisa ngerteni kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanthi konsultasi Star Wars Jedi: tatanan sing tiba ing-st Pandhuan.

Keamanan droid

Cara cendhak menyang misi pisanan ing HomeWorld Wookiee saka Kashyyk, sampeyan bakal disetel dening Droid Keamanan Siluman sing kaget. Mbok kanthi pangecualian ing-St, iki minangka boss sing paling gampang perang ing game (nyatane, sampeyan asring nemokake rempah-rempah keamanan minangka mungsuh biasa sawise perang iki) – nanging yen sampeyan nggoleki walkthrough ing bos iki, ora katon luwih saka kita Star Wars Jedi: Droid Keamanan Keamanan Dropen Pandhuan.

Star Wars Jedi: panggedhe sing tiba - adhine kapindho

Adhine kapindho (perang nomer loro)

Sawise Kashyyyk, sampeyan bakal bali menyang Zeffo kanggo nyoba lan golek makam Miktrull – nanging ing lawang, sampeyan bakal nemokake adhine sing luwih dhisik kanggo sampeyan. Wektu rematch!

Nalika iki mesthi dipotong ing ndhuwur panggon sing wis katon nganti saiki, perang boss iki digawe luwih gampang lan luwih cepet yen sampeyan mung kudu ngilangi kesehatan. Kanggo rincian lengkap babagan bosok bosen, priksa Star Wars Jedi: Adhine Dhewe Dhewe Pandhuan.

Adhine Ninta

Saiki kita dadi serius! Adhine nomer sanga minangka inquisitor sing kuat sing sampeyan bakal bisa nyabrang lampu ing pungkasan misi kapindho ing Kashyyyk. Mungsuh menara iki cepet lan mateni karo lampu-lampu sing diblokir kaping pindho, lan sampeyan kudu adaptasi karo akeh serangan sing bisa diblokir lan ora bisa diblokir yen sampeyan bakal menang. Untunge, kita wis entuk kabeh kanggo sampeyan Star Wars Jedi: Adhine Gugur Ninta Pandhuan!

Gorgara

Kanthi paling akeh boss sing paling gedhe sampeyan bakal nemoni ing Star Wars Wars: Gugus-kaya Gorgara bakal mudhun marang sampeyan sajrone pandelenge sampeyan nganti sampeyan entuk dobel Kemampuan Langsung – Priksa kita Star Wars Jedi: Kekuwatan Angkatan Bunder Pandhuan kanggo rincian liyane!).

Nalika mesthi angel lan bisa ngusir sampeyan ing sawetara hits, tetep sirah level lan tindakake Star Wars Jedi: Gabara Pesawat Pandhuan, lan sampeyan bakal muncul kanthi ora ngganggu.

Star Wars Jedi: Boss Order Boss - Taron Malicos

Taron Malicos

Kanthi adoh saka perang favoritku ing kabeh game, pertemuan sampeyan nganggo Rogue Jedi Taron Malicos ditindakake nalika bali menyang Dothomir sawise ngalahake Gorgara sing kasebut. Foe Dual-WiThing iki cepet, mbebayani, lan bisa serangan sing paling apik lan angel banget – kabeh sing wis kita digarisake ing kita Star Wars Jedi: Pesenan Taron Malicos Pandhuan!

Trilla Suduri

Trilla Suduri minangka mungsuh paling mbebayani sampeyan ing kampanye pesenan sing tiba. Sampeyan bakal nemoni dheweke ing sangisore moniker kasebut ing Bogano cedhak mburi kampanye; banjur maneh kanggo perang bos terakhir game ing benteng-negesake.

Pertarungan pungkasan kasebut utamane yaiku paling angel lan paling angel ing game kasebut, lan sampeyan kudu njaluk bantuan sampeyan bisa entuk manawa sampeyan bisa sukses ing tingkat kangelan sing luwih dhuwur. Nanging kanggo mlaku-mlaku rinci lan nuntun ing loro gelut kasebut, ora katon luwih saka kita Star Wars Jedi: Trilla Order Fallen Pandhuan!

Star Wars Jedi: Boss Orde Gugur - Oggdo Bogdo

Oggdo Bogdo

Sing pertama lan paling penting ing Jedi: MiniBosses MiniBoss MiniBo, OGGDO BOGDO kanthi jelas dirancang kanggo mulang para pemain kanggo njupuk bokong sampeyan ing wiwitan, banjur bali yen sampeyan luwih kuat. Mesthi wae, ora ana sing pengin nglakoni, lan supaya Oggdo Bogdo cepet dadi prekara sing ana ing antarane pemain sing bakal mati lan luwih saka reptile sing ditanduri.

Sawise ujar kabeh, kanthi sawetara wektu lan sawetara kawruh babagan apa sing bakal diarepake, perang kasebut dadi pushover sanajan kesulitan grandmaster; dadi manawa kanggo mriksa kita Star Wars Jedi: Ogglen tatanan Oggdo Pandhuan yen sampeyan duwe masalah karo minibos iki.

Native menyang Kashyyyk, The Albino Wyyyschokk minangka nomer loro saka papat “kewan legenda” minibos sing intine nggunakake mungsuh mungsuh biasa. Albino Wyymokk luwih kuat lan agresif tinimbang para sadulur wyyyschokk, nanging nggunakake Star Wars Jedi: Pesenan Albino Wyyschokk Pandhuan sampeyan bakal nggawe karya cekak saka laba-laba sing luar biasa iki.

Rabid JotaZ

Rabid Jotaz, miturut pendapatku, sing paling mbebayani kanggo kabeh minibos ing Jedi: tatanan sing tiba. Ditemokake ing Zeffo (nanging mung kasedhiya sawise bali saka kashyyyk), ing kasusahan sing luwih dhuwur luwih bisa ngilangake sampeyan karo serangan siji. Nanging kelet kanggo kita Star Wars Jedi: tatanan sing tiba Rabid Jotaz Pandhuan lan sampeyan bakal menang saka pertemuan mbebayani iki.

Star Wars Jedi: Bossing Putri Gugur - Nydak Alpha

Nydak Alpha

Dathomir nydak saka kewan legenda pungkasan ing game, lan serangan sing cepet lan ora sabar bisa nggawe karya cekak malah veteran urutan sing dialami yen ora ngati-ati. Kita Star Wars Jedi: Toto Gugur Nydak Alpha Pandhuan bakal nglewati sampeyan liwat nemokake lan paling apik predator raksasa iki lan kanggo kabeh.

Haxion Brood Bounty Hunters

Pungkasane, ana pemburu babagan broodan sing paling akeh. Sampeyan bakal nemoni para pembunuhan iki ing saben planet, diwiwiti saka jupuk lan uwal saka uwal saka peperangan Haxion nglawan kampanye (sawise misi zeffo kapindho).

Ana telung jinis pemburu sing paling akeh, lan sampeyan asring kudu ngatasi rong sekaligus, nggawe sawetara gelut sing paling angel ing kabeh game. Nanging duwe maca saka kita Pandhuan pamburu Haxion Broody lan sampeyan bakal sinau kabeh sing sampeyan kudu sinau babagan mungsuh sing paling apik iki.

Star Wars Jedi: Tips Boss Order Fall

Tips ndhuwur kanggo ngalahake boss ing urutan sing tiba

Pungkasan, ayo ngrampungake sawetara tips umum lan tidbit saran sing bakal mbiyantu pamuter babagan tingkat kangelan kanggo ngalahake panggon ing ndhuwur:

  • Entuk katrampilan sing tepat kanthi awal. Iki minangka sing paling apik kanggo kita ing kita Star Wars Jedi: wit keterampilan sing tiba Pandhuan, nanging ana sawetara keahlian sing kabeh, nanging kabutuhan ing bukuku nalika njaluk ngalahake panggedhe. Skills iki leaping slash, pembekuan sing luwih unggul, tliti Evisi, lan Impektor Lampu. Ngluwihi iki, luwih fokus kanggo ningkatake kesehatan, kekuwatan, lan stim sabisa, lan sampeyan bisa ngalahake bos kasebut.
  • Miwiti ing pertahanan, lan latihan olahraga. Saben mungsuh tunggal ing Jedi: supaya bisa beda, lan nggunakake macem-macem gerakan sing beda karo sampeyan. Sinau gerakan kasebut penting banget, lan iki utamane ing kasus sing luwih kompleks ing panggedhe. Nalika ngadhepi siji kanggo pisanan, miwiti ing pertahanan lan mung supaya dheweke nyerang, lan ndeleng apa sing ditindakake lan apa sing dikarepake sampeyan. Priksa kita Star Wars Jedi: Pertempuran Pesenan Gugur Pandhuan kanggo tips liyane lan trik kanggo mungsuh.
  • Entuk canisters sing luwih akeh. BD-1 minangka lifesaver mutlak kanthi canisters stim, nanging sampeyan mung entuk nomer winates kanggo miwiti. Warta sing apik yaiku kita Star Wars Jedi: Lokasi Stim Lokasi Pandhuan bakal menehi alat sing paling apik kanggo nganyarke jumlah canisters stim sing sampeyan alami, saengga ora ana sing angel sampeyan kenek dening bos paling anyar, sampeyan mung bisa njaga gelut.

Star Wars Jedi: Pandhuan panggon sing tiba

Saiki sampeyan ngerti kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan macem-macem pimpinan Jedi: tatanan sing tiba, kenapa ora priksa salah sawijining pandhuan liyane ing ngisor iki? Kita wis entuk panjelasan, tips, lan walkthrough kanggo mung kabeh aspek pengalaman bintang sing eksperimen iki; ndelok!

  • Star Wars Jedi: Tips pesenan sing tiba– Temokake wolung tips ndhuwur kanggo para pemain kabeh level keterampilan babagan cara slamet karo Jedi: tatanan sing tiba.
  • Star Wars Jedi: Pertempuran Pesenan Gugur – Sinau babagan carane nggunakake lampu lan pasukan kaya Jedi sing sejati kanthi tempel lan panjelasan tempur kita.
  • Star Wars Jedi: wit keterampilan sing tiba – Pandhuan iki nampilake panjelasan lengkap saben keahlian ing wit keterampilan, bebarengan karo pilihan sing paling apik kanggo upgrade dhisik!
  • Star Wars Jedi: Kekuwatan Angkatan Bunder – Sinau kepiye lan ing ngendi mbukak kunci push, pasukan narik, lompat kaping pindho, lan liya-liyane.
  • Star Wars Jedi: Lampuran Lampiran Gugur– Sinau babagan Kustomisasi Lampu, kalebu Cara njaluk luwih akeh warna, lan kanggo nemokake upgradeplabung kaping pindho lan dual-nggunakake lighterber.
  • Diposaken Link Scompong Froen – Apa sih sing diarani link scomp, lan kepiye carane bisa nyekel? Sinau babagan carane mbukak kabeh dada lan lawang sing dikunci nganggo pandhuan iki!
  • Kuburan urutan eilram – Yen sampeyan dadi hater teka-teki kaya aku, mula pandhuan iki ngrampungake lan uwal saka kuburan eilram kurang saka 10 menit sampeyan grail suci sampeyan.
  • Makam urutan miktrull – Temokake carane blitz liwat makam obor lan anggur sing ora nyenengake iki lan ngunggahake spire miktrull kanthi gampang!
  • Star Wars Jedi: Lokasi Stim Lokasi – Gunakake pandhuan iki kanggo golek kabeh wolung upgrade stim canister sing sumebar ing game.
  • Star Wars Jedi: Grandmaster Gugur – Tips lan saran dhuwur kanthi cara ngalahake game ing mode kangelan paling angel!

Star Wars Jedi: panggon pesenan sing tiba:

  • Star Wars Jedi: panggon pesenan sing tiba – Tuntunan panggung pusat kita bakal mlaku sampeyan liwat saben panggedhe sing tiba, kanthi tips paling umum kanggo ngatasi wong-wong mau.
  • Star Wars Jedi: Ogglen tatanan Oggdo – Sinau babagan cara njupuk boss sing sejati lan mlaku tanpa ngeruk.
  • Star Wars Jedi: tatanan sing tiba Rabid Jotaz – Nyingkirake serangan predator iki sing nggegirisi lan ngukir walkthrough boss jero iki.
  • Star Wars Jedi: Pesenan Albino Wyyschokk – Sinau Cara Nggunakake Spider Singh Tanpa Nganggo Tanpa Tunggal.
  • Star Wars Jedi: Adhine Dhewe Dhewe – Sinau kanggo mbela dhewe marang mungsuh Cal sing paling kuat ing perang iki ing Zeffo.
  • Star Wars Jedi: Adhine Gugur Ninta – Njupuk pitunjuk sisih peteng iki kanthi sinau lan adaptasi karo akeh serangan sing ora bisa dibukak.
  • Star Wars Jedi: Toto Gugur Nydak Alpha – Aja tiba kanggo kerang kewan kewan sing kuat iki! Ayo pandhuan kanggo sampeyan mulang sampeyan cara nefarious saka alpha nydak.
  • Star Wars Jedi: Gabara Pesawat – Potong bulu bulu saka colosal iki nganggo pandhuan kita kanggo ngalahake Gorgara ing Gorgara Master Kesulitan.
  • Star Wars Jedi: Pesenan Taron Malicos – Tampilake sith dual-wifielding iki kanggo perang epik iki ing reruntuhan dathit.
  • Star Wars Jedi: Trilla Order Fallen – Nasib Cal Cal kanthi paling mbebayani Trilla Suduri sapisan lan kabeh.
  • Star Wars Jedi: Pembunuh Bounty sing tiba – Sinau Ins lan Outs Game Paling Mburi Haxion Brousy Hunters.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Seni Elektronik Tindakake
  • Fitur Tindakake
  • Pandhuan ngetutake
  • Hiburan Resor Tindakake
  • Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Tindakake kabeh topik ndeleng 1 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Ollie yaiku Sheriff saka GuideTown ing RPS, lan wiwit gabung karo tim ing taun 2018, dheweke ditulis luwih saka 1.000 pandhuan kanggo situs kasebut. Dheweke seneng main game kompetitif lan pabrik sing mbebayani, cilaka awake Muter badminton, lan ngubur raine ing wulu anget saka kucing loro.