Boom bot | Valorant Wiki | Fandom, IRL Valortion Raze Boombobot paling apik sing bakal sampeyan deleng ing dina iki | Pcgamesn

IRL Valortion Raze Boombobot paling apik sing bakal sampeyan deleng dina iki

Contents

  • Bot-bot Bot sing ditetepake nalika tekan Spike yen rame ing sisih bek

Boom bot

Masehi bot boom sing mlaku ing garis lurus ing lemah, mumbul tembok. Iki bakal ngunci kanggo mungsuh apa wae ing kerucut ngarep lan ngoyak, njeblug kanggo ngrusak yen wis tekan.

Umum

Agen

Jinis kemampuan

Fungsi

Kris

Nggunakake

Kesehatan

?

Ya

Mengaruhi sekutu / awake dhewe?

Mengaruhi obyek peta?

Ora konsisten, ndeleng kesehatan kanggo rincian liyane

Kunci Default

Kanggo biaya 000 utawa kemampuan cooldown ing tim Deathmatch, deleng ing kene.

Nglengkapi bot boom. Geni bakal masang bot, nyebabake lelungan ing garis lurus ing lemah, mumbul tembok. Bot Boom bakal ngunci menyang mungsuh apa wae ing kerucut ngarep lan ngoyak, njeblug amarga ngrusak yen wis tekan.

Boom bot minangka kemampuan dhasar kanggo raze.

Katrangan []

Bot Boom minangka kemampuan intel sing kudu nglengkapi sadurunge casting. Sawise casting, dheweke bakal masang boot bot, sawise wektu tundha ringkes, wiwit maju ing terrain horisontal. Bot bakal mumbul saka tembok apa wae. Nalika aktif, bot mindhai agen mungsuh ing tumpeng ngarep.

Apa bisa ndeteksi mungsuh bakal menehi isyarat audio peringatan kanthi langsung lan pindhah menyang target kanthi cepet. Yen mungsuh metu saka kisaran deteksi nalika bot wis ngoyak, bot bakal bali menyang dalan sing lurus. . Jeblugan duwe radius njaba lan radius jero. Apa wae ing radius jero bakal ngrusak. . .

Mungsuh bisa ngrusak bot lan ngrusak.

Boom bot dilengkapi

Boom Bot Cast

Boom bot diuripake

Boom bot bledosan

Ulasan GamePot Extlert

Cathetan: Nilai sing ora ditandhani kaya sing dikonfirmasi (i.e. Nilai sing ora nyedhiyakake kanthi jelas ing game utawa saka cathetan patch) mung prakiraan. Nalika dheweke bisa uga ora ana regane sing bener, dheweke wis diuji supaya dheweke kudu akurat banget. Hover liwat tandha mriksa kanggo ndeleng sumber kanggo nilai sing wis dikonfirmasi.

Stat Dikonfirmasi
regane?
Wektu nglengkapi 1.1 detik
Mbuwang wektu 0.7 detik
Wektu ora sopan 0 detik
Duration 5 detik
(Kalebu wektu mbuwang)
15 meter
Jarak kanggo target sing dibutuhake kanggo njeblug 2.5 meter
Wektu angin 0.
Radii 2 meter (batin)
6 meter (njaba)
Kerusakan 30-80
x2.5 multiplier kanggo obyek
(Kerusakan Radius Minimal Kanggo Kerusakan Radus Inner)

Nganyari Sejarah []

v7.0

  • Ora bakal ana maneh ngrusak Alarmbot Killjoy saka jarak sing luwih dawa tinimbang sing dituju.
  • Duration suda 10s >>> 5s
  • Pathfinding wis apik ing boom bot Bot (c) nalika ngoyak mungsuh. Saiki saiki bisa mlumpat kanthi dhuwur lan bakal nindakake gerakan sing luwih alus
  • Ndandani bug karo boom bot (c) macet ing tembok lan goyangake kanthi cepet nalika nggawe swara banter. Saiki bakal mumbul tembok saben biasane
  • Kesehatan Kurangé 100 HP >>> 60 Hp
  • Modhier ngrusak kanggo non-pemain tambah 100% >>> 250%
  • Kerusakan suda 50-125 >>> 30-80
  • Biaya suda 400 >>> 300
  • Ora bisa maneh diselehake ing sawetara tembok
  • Biaya tambah 200 >>> 400
  • Bot-bot Bot sing ditetepake nalika tekan Spike yen rame ing sisih bek
  • Masalah tetep ing ngendi boom bot bisa diselehake liwat tembok

IRL Valortion Raze Boombobot paling apik sing bakal sampeyan deleng dina iki

Raze Irl Valorant minangka perkara sing paling apik kanggo dina iki: Wanita Latina sing nganggo tutup kuning lan sepasang headphone kuning katon ing kamera

. Agen kasebut nggawa bodoh sing cute kanthi rai ‘Uwu’ smile dicap ing LED. Nanging, aja nganti ceramu ngapusi sampeyan; BOOBBot nakal sanalika bisa ndeteksi gerakan. Isih, pemain ora bisa nolak. Contone, penggemar game FPS iki nggawa mesin agawe kanggo urip nyata lan dijenengi ‘Boomie.”

Para penggemar Valorit kaya-kaya kreatif minangka agen virtual game. Pemain sing jenenge Danny Lum nggawe mesin panas sing panas banget kanthi nyebar bovot sing duwe fungsional kanthi fungsional. Matur suwun, ora jotosan, nanging manawa ndeteksi gerakan lan nindakake proyek sing apik kanggo para pengunjung sing ora dikarepake. .

Danny wis nggarap boomie sajrone nem wulan saiki. .

Miniatur YouTube

Blueprint pertama sing akeh fitur lan dicet ing warna biru standar. Bagean cetak 3D dipasang bareng lan dipasang karo layar Neo-piksel sing apik banget, mengko diganti karo mini sing resik.

Pencipta sing uga nyiptalake efek muncung saka roda BOOMBOT kanthi nambah sumber cilik. Akibaté, gembong kaya speaker sing akeh banget nalika nari nalika boomie dipasang. Sawise aktifitas, layar LED lampu nganggo kreta kanthi apik, tangan sing paling apik. . Deteksi tabrakan rada atos, nanging bisa ditindakake mung.

Dadi, kapan bot ndeteksi tembok, ora ngaso sanajan ngengingi. Nalika proses kasebut katon kompleks kanthi lara, lukisan semprotan sing ditabuh kanthi nyata. Nanging, dheweke entuk iyub-iyub kanthi tepat kanggo cocog karo getar kanthi tenang. Produk pungkasan yaiku versi urip BOXBOT, sing paling apik sing paling apik.

Nalika dheweke nyathet petualangan ing wangun video, Danny entuk pujian lan tresna saka komunitas sing paling valor ing sajrone nem wulan kepungkur. Nanging saiki penggemar njaluk supaya dheweke milih boomie. Apa Danny adol utawa ora, bot cilik mesthi regane bathi.

Priksa dhaptar undakan sing paling valorati kanggo ngerteni apa sampeyan lagi nggunakake agen paling apik utawa ora. Priksa manawa sampeyan uga dianyari kanthi leaderboard Abadi sing paling valarti lan rangking owah-owahan ing tumindak saiki.

Fariha Bhatti sawise dicelup driji sikil menyang perusahaan lan akademisi – jurusan kriminal ngaso ing rak – Farihha nemu omah ing Estports nulis lan game. Apa sing ora ngerti babagan game FPS, utamane valorant, csgo, lan counter-strike 2 kanthi dabbles ing Fortnite, ora kudu ngerti. Pakaryan uga uga duwe fitur ing Talkort lan menang.gg.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Saiki, кáвой Свой сзвинес и приесь ибзвлекать больекатейей, Мот я пля дламы платформу Etsy. Реклама подбирается на основе тактов, как Релевантнось и Сумма, каплатититититик раплик. Подробнее. )

Logam Reaver Knambit Knife Blunt Blade Trainer Cosplay Prop Game Gamer Gamer Hobi Hobi Hobi 4 pilihan warna

Logam Reaver Knambit Knife Blunt Blade Trainer Cosplay Prop Game Gamer Gamer Hobi Hobi Hobi 4 pilihan warna

Реклама от Содавца Etsy Реклама Manofalloy и Магазина Manofalloy

ДОбавитьв взбранное

Raze valorant rev.3 - 3d Печать - Маленькая Фигурка

Reva Valorant BOOBBot Raze.3 – 3D Печать – Маленькая Фигурка

Реклама от Содавца Etsy Реклама продавца Digitalkreativity из мазина Digitalkreativity

Riot Gun Buddy - изотоввлен из металлла

Riot Gun Buddy – изотовлен из металлла.

Реклама от Содавца Etsy Рекларекла продавца Gamelan Etsy Fitur из Магазина Gamecefect
ДОбавитьв взбранное

Реклама от Содавца Etsy Реклама Manofalloy и Магазина Manofalloy
Цена Соидкой 35,77 € 35,77 € 51,10 € исхНая цена 51,10 € (30% Скидка с (30%)

Valoror Raze Boom Bot - косплекционнный предмет - 3D-Печать

Valoror Raze Boom Bot – косплекционнный предмет – 3D-Печать

ДОбавитьв взбранное

Botot bot bot Вikшитая Bot / толстовка

Botot bot bot Вikшитая Bot / толстовка

ДОбавитьв взбранное

Granada Raze Valorant - Персонаж Bom Raze из видеоигры - косплей

Granada Raze Valorant – Персонаж Bom Raze из видеоигры – косплей

Raze props- gadget raze -raze bot---файл 3D-Печати -ValorTan game- stl-Файл-

Rumpe Props- Gadget Raze -raze Bot—файл 3D-Печати -VеInT game- stl-Файл-

Цена Соидкой 4,87 € 4,87 € 9,73 € 9,73 € €сходная цена 9,73 € (50% Скидка)
ДОбавитьв взбранное

Raze valorant rev.3 - 3d Печать - Маленькая Фигурка

Reva Valorant BOOBBot Raze.3 – 3D Печать – Маленькая Фигурка

Raze для косплея и геймеров., Ручная краска Снарядов, доблесая иг

ДОбавитьв взбранное

Голографическая наклейка Raze Valorant

Голографическая наклейка Raze Valorant

ДОбавитьв взбранное

Valoror Raze Boom – цифровые файлы – Предмет для колллллллллллллллллекра

ДОбавитьв взбранное

Knife Metal Tangan Gamel Glitchpop Dagger Blada Replika Replika Prop Game Dekorasi Kamar Prop Game Glowing ing Hadiah Peteng

Knife Metal Tangan Gamel Glitchpop Dagger Blada Replika Replika Prop Game Dekorasi Kamar Prop Game Glowing ing Hadiah Peteng

Реклама от Содавца Etsy Реклама Manofalloy и Магазина Manofalloy
Цена скидкой 39,60 € 39,60 € 56,58 € €сходная цена 56,58 € (30% Скидка)
ДОбавитьв взбранное

Logam Jett Kunai Ukuran Life Aloi Jett mbuwang piso ing urip nyata karo kulit sing ditangani kulit sing dibungkus kulit

Logam Jett Kunai Ukuran Life Aloi Jett mbuwang piso ing urip nyata karo kulit sing ditangani kulit sing dibungkus kulit

Реклама от Содавца Etsy Реклама Manofalloy и Магазина Manofalloy
Цена Соидкой 38,33 € 383 € 54,76 € € исходная цена 54,76 € (30% Скидка)
ДОбавитьв взбранное

Knife Rever Rever Red Knife Blunt Blade Metal Replica Gamer Cosplay Cosplay Prop Game Kamar Dekorasi Kamar Pemula Udara Karambit Trainer

Knife Rever Rever Red Knife Blunt Blade Metal Replica Gamer Cosplay Cosplay Prop Game Kamar Dekorasi Kamar Pemula Udara Karambit Trainer

Реклама от Содавца Etsy Реклама Manofalloy и Магазина Manofalloy
Цена скидкой 34,07 € 34,07 € 48,67 € сх7одная цена 48,67 € (30% Скидка)
ДОбавитьв взбранное

Logam Perdana 2.0 Karambit Trainer Blunt BLADE COSSPLAY Prop Game Replica Koleksi Tampilan Model Paling Gamer Paling Gamer

.

Реклама от Содавца Etsy Реклама Manofalloy и Магазина Manofalloy
Цена скидкой 33,39 € 33,39 € 47,70 € 47,70 € исходная цена 47,70 € (30% Скидка)
ДОбавитьв взбранное

BOOBBot Valorant XL Размер REC3 - Быстрая доставка

BOOBBot Valorant XL Размер REC3 – Быстрая доставка

ДОбавитьв взбранное

Миниатisкы для для игры

Статуэтки и безделушки

Оружие для Маскарадного костюа

Плюшевыыевеве зверушки и мягкие игрушки

Сумки ноутбуков

Рисунки и скетчи

Добавить в кобавить в Список подарков

Contone, klik-waca ае.

Pilih lapangan Новуллллекциюия ковулллекция

Pilih lapangan Новуллллекциюия ковулллекция

Это название уже ужется
Слишком динное коллекции
Klik kanggo njaluk?

Вы можете Выбрать, будут ли виии Видим дюдм дюдм или нет. Помните: Если Коаша Колллллллллллллллллллллллекекцлллекекц – Еесможеоеоеоеоеть кто угодно и васть в Рекомендаци3. Посмотреть политику Конфидимоиальности Etsy

Klik kanggo njaluk?

Коллелатью отилелатию отккрытой?

Крытые коллекции угут польтуольу, Включая других покупателейелейелейхупателей. Они могут появвяся и в рекомендацияа.

Аспользлуем тольковлялновляемые иСточнии энергии.

Все дата-центры, обеспечивающие работу etsy.com и приложий покупателейелейелейелений покупателей и а А ке Офов и Кр. Саши СООТрники, работалещие В Сलакженно, Такженно, Такженно, Такженно, иакженно, ими иля работы работы.

  • Условия использованиния
  • Конфидецециальностьстьстьстьь
  • Cookie Cookie
  • Реклама на иНтеове интересов
  • Местные Магазины
  • Регионы

Idегионы, В которы работает Etsy:

Изменить НАстройки

Setelan privasi Etsy sampeyan

Kanggo menehi pengalaman paling apik, kita nggunakake cookie lan teknologi sing padha kanggo kinerja, analytics, persegi, pariwara, lan kanggo mbantu fungsi situs. Pengin ngerti luwih akeh? Maca kabijakan cookie. Sampeyan bisa ngganti pilihan sampeyan kapan wae ing setelan privasi sampeyan.

Настроки конфидности

Etsy nggunakake cookie lan teknologi padha kanggo menehi pengalaman sing luwih apik, mbahas barang-barang kaya:

  • Fungsi Situs Dhasar
  • njamin transaksi aman, aman
  • Login akun Aman
  • Preferensi akun, browser, lan regional
  • Ngelingi setelan privasi lan keamanan
  • nganalisa lalu lintas situs lan panggunaan
  • Nggoleki, konten, lan rekomendasi
  • Para penjual ngewangi para pamirsa
  • nuduhake iklan sing relevan, target lan mati

Informasi sing rinci bisa ditemokake ing cookie Etsy & Kebijakan Teknologi sing padha lan kabijakan privasi kita.

Cookies & Teknologi sing dibutuhake

Sawetara teknologi sing digunakake perlu kanggo fungsi kritis kaya keamanan lan integritas situs, Keaslian Secure, lan data pangopènan internal, lan nggawe situs bisa digunakake kanggo browsing lan transaksi.

Kustomisasi Situs

Cookie lan teknologi sing padha digunakake kanggo nambah pengalaman, kanggo nindakake perkara kaya:

  • Elingi pilihan sing umum, umum sampeyan
  • Cara nggawe konten, telusuran, rekomendasi, lan tawaran

Tanpa teknologi kasebut, prekara-prekara kaya rekomendasi pribadi, pilihan sampeyan, utawa lokalisasi bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener. Temokake luwih akeh ing cookie & kabijakan teknologi sing padha.

Персонализированная рекламая

Для работыы паботы персонализированной рекламы (Вкламама на интеове Панные пашим по мар Klik kanggo nggunakake Cooke и фругих Средств. У этих партнеров мобжет быть Крбтвенная, Собранннация, Собранннация. Отклюениение персонализиированной Оекламы не крекраратите Видеть Мозама, но реклама повтожетуувтожетите видеклама повтожетите видеклама менее Релевантной.

Саконам Калифорнии и другифов о неприкосновенной жизни жиззни чизновенности чизтни жизни пизтсти чизтни чизни чиззни чизни чизни изни Пжизни жизни изни изни изни изни пизни изни пизни пизни пизни пизни чизни Пжизни жизни пизни пизни пизни пизни прованная реклама может считаться Одажей »или« Передачей »ваных у вас быть اбть اраво от нее отказаться. Отключениениение пениеронализиированой рекламы позволяет вамоеаловать свое прав. Подробнее читайте в нашей Политике конфиденциальности, Справочном центре и Политике в отношении файлов Cookie и схожих технических средств.