Bisa CAPCOM ngembangake wabah wabah pakurihan penduduk? Keengamer, wabah jahat penduduk butuh remake, penggemar ujar

Wabah jahat penduduk butuh remake, penggemar ujar

Sawetara wong percaya yen iki minangka referensi sing jelas kanggo skenario sing bisa dimainake pisanan Wabah Residen Wedi. Lan wong sing ngomong liwat radio bakal kevin ryman, r.P.D. . Ing tangan liyane, sawetara wong sing nolak bisa dirujuk Wabah Nanging kabeh kevin melu kahanan sing padha ing game asli, nanging klompok kasebut ndhelik ing njero a Bar tinimbang a Cafeteria. Nanging konsistensi iki mung nggawe aku tetep mikir babagan ulang sing bisa ditindakake. Ngganti unsur-unsur-unsur crita sing ngganti unsur-unsur sawetara sing paling umum ing Remak saiki. Yen dheweke lagi wae ngrujuk luwih tuwa Residen ala Game, kenapa bakal ngganti lokasi utawa crita kabeh? Amarga bisa uga ngrancang kanggo mbanting skenario kasebut ing mangsa ngarep Wabah Residen Wedi Remake.

Bisa CAPCOM ngembangake wabah wabah pakurihan penduduk?

Kita nyinaoni kemungkinan saka Capcom kanthi rahasia ngembangake maneh babagan cara wabah wabah Residen Spin-off. Elinga yen ora ana informasi iki dikonfirmasi dening Capcom. Iki minangka spekulasi murni sing digawe mung kanggo seneng-seneng, supaya kabeh nganggo uyah sing cocog.

Apa Capcom ngembangake wabah wabah wabah penduduk?

Kanthi sukses sing paling anyar sing paling anyar Resident Evil 4 Remake, Penggemar wis nggambarake game yaiku Capcom fokus ing rilis sabanjure. Ana kemungkinan sing meh dijamin Resident Evil 9 ana ing karya-karya kasebut uga, nimbang uga sukses komersial. Nanging kita bisa uga duwe liyane saka saga liyane sing bakal teka. Aku percoyo remek Wabah Residen Wedi dudu pikirane edan banget. Waca liyane kanggo teori lengkap babagan game online hipotetis iki.

Elinga yen kabeh sing arep diwaca ing artikel iki minangka spekulasi murni. CAPCOM durung dikonfirmasi apa wae Lan ora ana informasi sing nyata babagan sing bakal direncanakake. Tindakake kabeh teori, bocor, lan clues sing ditampilake ing kene nganggo gandum uyah.

Tabel konten

Game piala Residen endi sing ngeculake CAPCOM?

Iki bisa uga ana pitakonan sing paling umum sing takon marang awake dhewe sawise nonton kridit gulung Resident Evil 4 Remake. Yaiku Resident Evil 5 njupuk perawatan kasebut uga? Terkenal banget, nimbang Capcom wis sukses tilas sukses wiwit dibebasake Resident Evil 7, Game sing disimpen seri saka pit sing paling peteng wis entek. Nanging sadurunge kita nate nemoni a Resident Evil 5 Ragas, iku logis yen bisa ndeleng sawetara entri liyane sadurunge.

Dudu kode veronica?

Sanajan saben penggemar seri kasebut kanthi logis mikirake Kode: Veronica iku sing paling apik kanggo ngeculake cepet saka mengko, sawetara wulan bali Resident Evil 4 Remake Produser yoshiaki hirabayashi dicethakake ing wawancara karo piksel rame sing ora ana rencana saiki, paling ora saiki.

Banjur maneh, iki ora menehi kita akeh banget Kode Veronica ketoke ora bakal dibahas ing mangsa ngarep.

Claire lan Chris Redfield, Protagonis Kode Penduduk: Veronica - Wayang Wutah Resident Remake

Kayane Capcom ora duwe rencana kanggo ngremehake judhul klasik iki … Paling ora saiki.

Napa wabah penduduk jahat?

Saiki, ana akeh sebab-sebab yakin CAPCOM paling ora ngrembug ide ngembangake ide kasebut, Remaster, urip maneh, utawa mlebu anyar saka Wabah Residen Wedi Game spin-off menyang konsol gen saiki. Yen kita mungkasi njupuk utawa ora ana crita liyane. Nanging clues saka kapentingan ing spin-off tartamtu iki luwih nyata.

Komponen online

Alesan pisanan kanggo percaya CAPCOM wis mikir babagan nggawa a Wabah Residen Wedi Remoke minangka game multipliker paling anyar sing fokus ing pengalaman online mung. Ya, Rintangan ala Residen lan Resident Evil Re: Ayat Kaloro gagal kritis lan katon sithik saka CAPCom supaya entuk dhuwit gampang liwat perang liwat lan kulit sing mengilap. Nanging ana kasempatan yen ora mung alesan sing nggawe loro game online sing kurang ditampa.

Bisa CAPCOM ngembangake wabah wabah wabah penduduk. Kaloro game Multiplayer tilar donya rada cepet amarga kekurangan nganyari lan balancing

Loro game Multiplayer tilar donya rada cepet amarga kekurangan nganyari lan ngimbangi.

Ana kemungkinan sithik Capcom uga ngembangake loro Rintangan ala Residen lan Resident Evil Re: Ayat kanggo nyoba pangkalan pamuter, server, lan mesin Re sing makarya karo komponen online. Mikir bab iku. Loro-lorone game kasebut njelajah ide karakter kanthi macem-macem skill set sing nglawan gerombolan monsters saka Residen ala Semesta. Ora edan banget yen percaya Capcom mikir yen nembak sing apik kanggo nggawa rong game iki kanggo nyoba banyu kanggo proyek sing luwih gedhe karo unsur-unsur sing luwih gedhe. Sing bakal nerangake ngapa kampanye pemasaran lan pangembangan game kasebut banget. Uga, loro game kasebut kalebu karo liyane Residen ala judhul tinimbang didol kanthi kapisah utawa dirilis gratis. Meh kaya dheweke kepengin dolanan iki bisa digunakake minangka sawetara jinis “Betas”. Pindhah sing menarik, paling ora ..

Resident Evil 3 Remake “Endhog Paskah

Pancen bener Resident Evil 3 Remake ora apa sing dikarepake. Nanging game iki minangka salah sawijining judhul francais sing anyar sing ngemot endhog Paskah sing akeh sing referensi liyane Residen ala Game, utamane Wabah Residen Wedi. Nanging ana sing nggawe gaweyan sing curiga kanggo kalebu ..

Sawise bos pertama wajib nglawan Nemesis, jill menek truk geni nganti tekan sisih liya. Sawise ngeculake saka truk geni, sampeyan bisa langsung bali lan ngrungokake mobil polisi ngetokake pesen saka petugas “ora dingerteni”. Mangkene pesen sing diterjemahkan lengkap, ing ngisor iki sampeyan uga bisa nonton klip kanggo sampeyan dhewe (kridit kanggo Alma Wade ing YouTube):

“R.P.D. Dispatch, iki 1-5-3. Aku kepepet ing Taman Lor kanthi 3 sipil. Sisih kulon, cafeteria, mburi pawon. Salah sawijining wong tatu lan ora duwe immobilisasi, tulung menehi saran … “

Resident Evil 3 – Rujukan Wabah

Sawetara wong percaya yen iki minangka referensi sing jelas kanggo skenario sing bisa dimainake pisanan Wabah Residen Wedi. Lan wong sing ngomong liwat radio bakal kevin ryman, r.P.D. Petugas lan karakter sing bisa dimainake skenario sing kasebut. Ing tangan liyane, sawetara wong sing nolak bisa dirujuk Wabah Nanging kabeh kevin melu kahanan sing padha ing game asli, nanging klompok kasebut ndhelik ing njero a Bar tinimbang a Cafeteria. Nanging konsistensi iki mung nggawe aku tetep mikir babagan ulang sing bisa ditindakake. Ngganti unsur-unsur-unsur crita sing ngganti unsur-unsur sawetara sing paling umum ing Remak saiki. Yen dheweke lagi wae ngrujuk luwih tuwa Residen ala Game, kenapa bakal ngganti lokasi utawa crita kabeh? Wabah Residen Wedi Remake.

The Nvidia bocor

Iki kemungkinan paling kuat babagan kemungkinan bali saka Wabah Spin-offs-off. Bali ing 2021, Nvidia ngalami bocor gedhe sing bisa didhaptar atusan game sing mesthine bakal dibebasake ing PC ing mangsa ngarep. Ana sawetara judhul Capcom ing dhaptar iki, nanging sing ngadeg saka liyane Resident Evil 4 Remake lan Wabah Residen Wedi. Tilas ora katon kanggo ngumumake maneh, nanging pungkasane dadi kasunyatan lan kita bisa uga bisa main saiki. Iki kedadeyan karo sawetara game ing dhaptar. Lan dhaptar iki terus dikonfirmasi dadi nyata amarga pirang-pirang game sing dadi bener kanggo ngeculake PC sajrone 2022 lan 2023. Iku ora edan banget mikir Wabah Residen Wedi ana ing dhaptar kasebut kanthi alesan sing jelas.

Tilas Leaker Dusk Goolem golem ngobrol babagan dina, sampeyan bisa maca tweets ing ngisor iki yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan masalah iki.

Ana liyane kanggo teori iki, nanging iki minangka bukti sing paling penting sing bisa ditemokake kanthi online. Kabeh liyane ngrasa kaya push sing atos. Apa kita bakal bisa ndeleng a Remake? Mung wektu bakal ngomong. Kita kudu ngenteni pengumuman resmi yen ngono iki nyata. Nanging ndeleng kepiye kedadeyan sawise dibebasake Resident Evil 4 Remake… Aku ora bakal kaget.

Wabah jahat penduduk butuh remake, penggemar ujar

Wabah jahat penduduk butuh remake, penggemar ujar

Remoke Residen Jilah cukup diwenehake saiki, sanajan “penggemar” review bom Resident Evil 4, saengga para penggemar sing nuntut a Wabah Residen Wedi Remake.

Interstellarashtrayaser RedDorashtray11 dikirim Meme sing bisa dibarakake ing kaca subreddit, ujar manawa penggemar pantes njaluk versi sing dianyari Reo lan dudu Resident Evil Re: Ayat Beta padha entuk. Iki ora ujar ana apa-apa sing salah RER: v lan teater teater, nanging Reo nawakake penggemar perang sing luwih immersive menyang pati.

Sanajan duwe fitur online, uga duwe narasi kanggo ngetutake, ora kaya Re: ayat, kang intine dadi re Pejuang dalan. Kanggo akeh pemain, nduweni nilai gamelan sing winates sadurunge wiwit tuwa, amarga luhurheyeti nerangake: “Re: ayat .

Spekulasi babagan apa Reo bakal entuk remaster wis rame wiwit pungkasan taun 2022, nalika penggemar ngeweruhi manawa capcom wis nganyari situs web kanthi grafis sing katon kontemporer saka game sekolah lawas REO, Kode ala Residen: Veronica, lan Wabah File # 2.

Nanging nalika seneng game RE sing luwih cetha, mula siji penggemar sing main asli Reo Kaelokan apa pemain modern bakal bisa ngatasi game sing ora bisa dingerteni, “Wabah cantik cantik kanggo pemain alon. Idk yen bakal mlaku saiki saiki. Sanajan aku guess karo kabeh wong duwe akses menyang internet sing paling ora bisa ditemokake wong liya kanggo main “.

Ayo dadi nyata, sanadyan, Re4 Remake duwe sawetara wektu ganas nalika katon Leon Kennedy meh bato bledug banjur kanggo kabeh. Lan nalika sampeyan bisa ngliwati sawetara pemandangan kasebut – kaya muni lonceng ing desa ing wiwitan game – Pemain kudu ngiwa kanggo ammo lan herba.

Sapunika, kabeh sing dikarepake yaiku kekarepan reddor sing Wabah Residen Wedi Pungkasane kedadeyan. Ora cukup, ora cukup, nanging bakal menehi kita nalika tekan pungkasan kita Re4 Playthrough Remastered.