Billboard Graffiti Benteng Fortnite: Ngendi Ngunjungi Sawetara iklan sing diideni | PcGamesn, Fortnite: riko papan dununge Graffiti sing ditutupi papan ing pertandhingan siji | VG247

Fortnite: Ngunjungi papan rekrut sing ditutupi papan ing pertandhingan siji

IAIN HARRAM MANTER Wakil News Editor Saiki Nulis Kanggo Gamradar. Penggemar penggemar JRPG lan Sci-Fi, Iain ing omah klamben ing XIV Final Fantasy XIV, sanajan ora ana wong liya kanggo dampak Genshin utawa GTA online.

Billaksi sing ditutupi graffiti: Ngendi ngunjungi sawetara iklan sing diresiki

Billboard-Graffit Fortnite-Graffard

Sampeyan arep ngunjungi papan reklame sing ditutupi grafit? Peta Royale Peta Royale Epik Sprawling nyebar adoh lan sudhut, dadi sampeyan bakal duwe telusuran ing tangan sampeyan yen sampeyan ora ngerti arep lunga. Ing ndhuwur iku, ana puluhan papan billboard, nanging mung telu kanggo misi benteng iki. Yen sampeyan nemokake siji karo rai sing mesem lan ‘gg’ ing ndhuwur, sampeyan ana ing luck.

Minangka Refresh Refresh Refresh wis teka lan ora ana, kita duwe set misi lan tujuan sing seger kanggo ngirim. Nalika sampeyan bakal ngerti, kabeh padha mbukak tema graffiti. Nganti saiki, kita wis nglumpukake sawetara bingkisan benteng, diwenehi sawetara stasiun gas Benteng, lan digoleki liwat wadhah.

Kanggo tantangan iki, kita bakal nggoleki rong papan reklame sing ditutupi graffiti. . Dadi, yen sampeyan wis siyap golek iklan sing diresiki, entuk peta lan nyetel wayet kanggo Lacak Lomba. Mangkene arep ngunjungi papan reklame sing ditutupi grafit graffiti.

Papan bolada belanja Fortnite – graffit

Lacak Lomba ing wilayah ara-ara samun ing kantor sektor I7. Nalika sampeyan lagi ngupayakake, target kanggo kiwa racetrack, lan sampeyan kudu nemokake papan reklame kanggo sampeyan.

Billboard-Graffit Fortnite-Graffard

Sedhih lelungan menyang loro, nanging kepungkur Springs Salty lan sampeyan bakal nemokake papan reklame liyane kanggo South-West saka iku – ing sektor E7 Yen sampeyan lagi berjuang. Pungkasane, kanggo mbunderake dhaptar iki kabeh papan dununge sing ditutupi graffiti ing Fortnite, nggawe trek cendhak kanggo Shafty shafts, Metu liwat sisih kulon lokasi sing dijenengi, lan sampeyan bakal teka ing papan reklame pungkasan.

Lan ing kono sampeyan duwe, ing ngendi arep ngunjungi papan reklame buffiti sing ditutupi grafit. Sampeyan mung butuh loro saka telu, saengga luwih cepet-cepet nubruk loro Shafty shafts. Nanging ana papan reklame ing trek balapan mung yen sampeyan butuh apa wae sebab.

Sing kudu dadi kabeh kabegjan bandar sampeyan, supaya kabeh sing kudu ditindakake yaiku muga-muga sampeyan bisa ngindhari bruts patuh – mung bakal entuk trickier nalika sampeyan prestise misi minggu iki.

IAIN HARRAM MANTER Wakil News Editor Saiki Nulis Kanggo Gamradar. Penggemar penggemar JRPG lan Sci-Fi, Iain ing omah klamben ing XIV Final Fantasy XIV, sanajan ora ana wong liya kanggo dampak Genshin utawa GTA online.

Fortnite: Ngunjungi papan rekrut sing ditutupi papan ing pertandhingan siji

Seni utawa kejahatan dalan? Salah sawijining utama minggu iki FORNITE Tantangan ngirim sampeyan Dolan maring papan bobboard sing ditutupi graffiti ing pertandhingan siji. Ana telung tandha-tandha seni seni sing bisa dilacak ing peta – saben smeared karo Semprotane GG sing bisa diklumpukake – kene golek kabeh lokasi.

Ndeleng kaya sampeyan kudu ngunjungi lokasi papan balihan sing ditutupi graffiti ing pertandhingan siji, sampeyan bisa uga butuh gerakan ekstra. Wiwit salah sawijining papan reklame ing wilayah salju, bisa uga mubengake haplet sing seneng kanggo nyekel papan mabur saka ing sisih kidul sisih kidul, utawa sampeyan bisa menyang stasiun sing ranger ing gunung kasebut kanggo njaluk siji.

Utawa, ana stash papan sing amba ing sisih lor lokasi nomer loro, dadi sampeyan bisa nggebug sing sepisanan lan sirah. Salah siji cara, kene sampeyan kudu lunga.

Fortnite – Graffiti Lokasi Dompetboards

Kita wis dhaptar saben lokasi ing tabel ing ngisor iki, nanging uga wis nandhani ing peta ing ngisor iki:

Rujukan Peta
Sisih sisih kulon shafty shafty
Wétan shift lan kidul-kulon springs E7
Pungkasan Kidul Bangunan Racetrack Desert I6

Balapan track billboard sing ditutupi graffiti

Kita bakal miwiti karo papan reklame sing paling angel sing adoh saka wong liya. Nanging, iki bisa uga tegese lokasi paling populer lan sampeyan ora bisa mbukak dadi pemain sing saingan. Ana lokasi tantangan liyane sing cedhak karo ing kene, kaya junkyard karo salah sawijining wadhah kanthi jendhela ing njero.

Kepala sisih lor ing dalan sing metu saka Paradise Palms – sisih lor stasiun gas sing sampeyan butuhake kanggo tantangan liyane – ing sisih kidul-wétan peta lan sampeyan bakal tekan area racetrack. Ing kene, yen sampeyan nggoleki nalika tekan pungkasan sisih kidul, sampeyan bakal nemokake papan reklame. Sampeyan nggoleki rai Emoji kuning kanthi “gg” kanggo mripat.

Yen sampeyan pindhah luwih adoh menyang balapan balapan, sampeyan bakal seneng golek papan sing bisa didol ing sisih kulon menyang lokasi liya.

Tenggara Salty Springs Graffiti Cover Buboard

Graffiti kapindho ditutupi bubar ditemokake ing tengah-tengah peta, ing referensi E7, cedhak kali tengah.

Maneh, sampeyan nggoleki emoji “GG”. Banjur dadi hop cendhak sing komparatif saka kene menyang lokasi pungkasan.

Graffit Shafty Graffiti Dhewe

Iki bisa uga dadi papan sing populer kanggo ngrampungake tantangan amarga luwih cedhak karo lokasi kapindho. Minangka, sampeyan bisa nemokake mesin vending sing dibutuhake kanggo tantangan liyane ing kene.

Sampeyan bakal nemokake papan reklame ing sisih kulon ing wilayah kasebut, cedhak karo truk lan ngliwati dalan saka omah. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, iki cukup cedhak karo Haplet Haylet, supaya sampeyan bisa milih papan sing cepet kanggo plancongan sing luwih cepet.

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Peperangan Royale Tindakake
  • Game epik tindakake
  • Toko game epik tindakake
  • Fortnite Tindakake
  • Gratis-kanggo-Play Tindakake
  • Pandhuan ngetutake
  • iOS Tindakake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • Tindakake Online
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • Musim 10 Tindakake
  • Penembake tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 10 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

James nandhang sangsara supaya sampeyan ora kudu, nggawe pandhuan ahli kanggo game lan ulasan sing paling angel kanggo recasan blockbuster paling gedhe.