Bedane antarane tungku jeblugan lan tungku rutin ing Minecraft, kepiye nggawe tungku leleh ing Minecraft |

Tungku leleh

Ngendi golek

Bedane antarane tungku jeblugan lan tungku rutin ing Minecraft

Minecraft duwe ton blok sing mbentuk intine dhasar game kasebut. Saben blok nindakake fungsi sing beda utawa ana ing sangisoring kategori liyane.

Akeh blok sing aneh utawa duwe warna sing sregep lan ton macem-macem varian digunakake kanggo hiasan lan sajrone bangunan, dene liyane duwe panggunaan tartamtu.

Tuladha blok karo panggunaan khusus (uga dikenal minangka utami) kalebu tabel, anvil, ngrokok, grindstones, tabel enchanting, sing bakal dadi topik artikel iki.

Minecraft: Furnace vs Blok tungku

Tungku penting sing duwe peran sing misuwur ing proses pamuter ing mode Survival. Bebarengan karo Meja Kerajinan, Blok Utilitas tungku minangka blok sing paling akeh digunakake ing game kasebut.

Ana telung blok sing main peran “tungku” ing Minecraft. The Smoker minangka blok sing digunakake kanggo tujuan siji masak kanthi luwih cepet.

Loro blok liyane yaiku tungku jeblugan lan tungku biasa. Bedane antarane rong blok kasebut kapacak ing ngisor iki.

1) tungku biasa bisa mbungkus panganan loro lan orane

Tungku rutin dadi tujuan kolektif, amarga tukang game bisa nggunakake game kanggo mambu barang sing bisa dimasak utawa mambu ing game kasebut. Bisa masak kabeh jinis panganan, kaya Salmon mentah, Ayam Raw, Mutton, lsp. Sampeyan uga bisa mambu ores kaya wesi mentah, blok batu batu batu batu batu batu, emas mentah, lan liya-liyane.

Ing tangan liyane, jeblug jengking mung bisa ambune biji lan logam, logika ing mburi iki yen digunakake kanggo panganan mambu, bakal diobong.

2) jeblugan jebule ambegan kanthi luwih cepet

Jeblugan tungku luwih efektif nalika ngambek. Dheweke bisa ngambakake kaping pindho saka kecepatan tungku biasa, sing bisa migunani banget nalika nyipta gear seger kaya pvp utawa dioyak dening entitas musuhan.

3) jeblugan jeron jeblugan sithik xp

Salah sawijining kasunyatan manawa akeh pangguna sing ora ngerti yaiku sanajan tungku jeblugan kaping pindho kanthi cepet kaya tungku biasa, uga ana tungku kaping pindho.

Kekurangan liyane tungku jeblugan ing Minecraft yaiku menehi pemain luwih akeh pengalaman nalika njupuk isine. Mula, dheweke menehi saran kanggo nggunakake ember lava minangka sumber bahan bakar.

Tungku leleh

Cara Kerajinan

Ngendi golek

Bisa digawe

Menehi

Printah

Cara Nggawe Tungku Lelting ing Minecraft | Gambar 1

Tungku leleh Cara nggawe tungku leleh ing Minecraft | Gambar 1

Cara Kerajinan

Ngendi golek

Bisa digawe

Menehi

Printah

Tungku smelting yaiku papan kerja saka petani pencegahan

  • Versi Minecraft: 1.19.2/1.19.1/1.19/1.18.2/1.18.1/1.18/1.17/1.16
  • Id: blast_furnace

Tungku leleh ing minecraft

Cara Nggawe Tungku Lebur

Mangkene Cara Kerajinan Kerajinan Lebur ing Minecraft. Resep Kerajinan Nemtokake bahan sing dibutuhake lan lokasi ing Minecraft.

Kanggo Kerajinan Tungku Lebur ing Minecraft Sampeyan butuh: 5 Iki, Iki Lan Iki. Bahan-bahan kasebut kudu diselehake ing workbench kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki. Mbukak Workbench, sampeyan kudu klik-tengen ing workbench sing wis diinstal.

Cara Kerajinan ing Minecraft

Wesi Ingot (5)
Panggang
Watu sing lancar (3)

Endi golek tungku leleh

Mangkene sampeyan bisa nemokake tungku leleh ing minecraft, i.e. ing ngendi tungku leleh ing minecraft.

Cara Nggawe Pendhudhukan Kampung ing Minecraft

Pendhudhuk desa

Apa sing bisa ditindakake saka tungku leleh

Ing kene dituduhake apa sing bisa ditindakake saka tungku leleh ing Minecraft, aku.e. Resep sing nggunakake tungku lelangit ing minecraft.

Cara Kerajinan ing Minecraft

Gelung Ganti
Wreckage kuno (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Wesi Ingot
Biji wesi (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Bar emas
Ore emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Armor jaran emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Wesi wesi (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Bar emas
Nezer Emas Ore (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Helm Emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Wesi shovel (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Wesi Hoe (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Wesi Ax (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Pedhang wesi (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Boots Iron (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Legging wesi (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Wesi payudara (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Helmar wesi (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Golden Hoe (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Shovel Emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Ax Emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Pedhang emas (1)

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Boots Gold (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Legging emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
BIB Emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Batu bara
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Boots Chainmail (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Legging legging (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Chain Mail (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Coif (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Piece wesi
Wesi pickaxe (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Potongan emas
Pickaxe emas (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Diamond
Oreamant Ore (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Emerald
Orde Emerald (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Lapis lazuli
Lapis Lazuli Ore (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Nether-Quartz
Nether Quartz Ore (1)
Tungku leleh

Cara Kerajinan ing Minecraft

Redstone
Redstone Ore (1)
Tungku leleh

Apa tungku leleh

Mangkene apa sing bisa sampeyan entuk saka tungku leleh ing Minecraft, aku.e. sing menehi tungku leleh ing minecraft.

Armorer

Entuk printah tungku leleh

Mangkene prentah sing ngidini sampeyan entuk tungku leleh ing Minecraft, yaiku, kepiye carane nggawe tungku leleh ing Minecraft.

Cara nggawe blok printah kerajinan ing Minecraft

Blok Komando

Tungku leleh bisa ditimbali nggunakake printah ing mode kreatif.. Iki mbutuhake:

  1. Bukak Chat (pencet “t”)
  2. Tulis Komando / Menehi Minecraft @ Blast_Furnace
  3. Pencet “Ketik”

Sampeyan uga bisa nemtokake nomer lan kanggo tungku leleh bakal ditanggepi:

  1. / menehi @p Minecraft: Blast_furnace 10
    Entuk 10 tungku leleh
  2. / menehi minecraft minecraft: Blast_furnace
    Tungku leleh bakal diwenehake kanggo pamuter kanthi julukan minecraftmax

Prentah kasebut bisa ditulis menyang blok printah supaya ditindakake nalika sinyal redstone ditampa.

Video babagan tungku leleh

Ing kene sampeyan bisa nonton video babagan tungku leleh ing Minecraft, yaiku pilihan video babagan Minecraft, ing ngendi ana tungku leleh.

Copyright © Minecraft-Max.com, 2019-2023
Panganggone bahan situs tanpa idin tinulis saka administrasi dilarang

Ngatur idin cookie

Kanggo nyedhiyakake pengalaman sing paling apik, kita nggunakake teknologi kaya cookie kanggo nyimpen lan / utawa informasi piranti akses. Nuduhake teknologi iki bakal ngidini kita ngolah data kayata prilaku browsing utawa ID unik ing situs iki. Ora menehi konsentasi utawa narik idin, bisa uga mengaruhi fitur lan fungsi tartamtu.

Fungsional Fungsional Tansah Aktif

Panyimpen utawa akses teknis sing dibutuhake kanggo tujuan sing sah kanggo nggunakake layanan tartamtu kanthi jelas dijaluk dening pelanggan utawa pangguna, utawa kanggo tujuan komunikasi liwat jaringan komunikasi elektronik liwat jaringan komunikasi elektronik liwat jaringan komunikasi elektronik.

Preferensi Preferensi

Panyimpenan teknis utawa akses perlu kanggo tujuan sing sah kanggo nyimpen pilihan sing ora dijaluk pelanggan utawa pangguna.

Statistik statistik

Panyimpenan teknis utawa akses sing digunakake kanthi eksklusif kanggo tujuan statistik. Panyimpenan teknis utawa akses sing digunakake khusus kanggo tujuan statistik anonim. Tanpa subpoena, kepatuhan sukarela ing bagean panyedhiya layanan Internet, utawa cathetan tambahan saka pihak katelu, informasi sing disimpen utawa dijupuk kanggo tujuan iki ora bisa digunakake kanggo ngenali sampeyan.

Panyimpenan teknis dibutuhake kanggo nggawe profil pangguna kanggo ngirim pariwara, utawa kanggo nglacak pangguna ing situs web utawa ing sawetara situs web kanggo tujuan pemasaran sing padha.