Baru Gun – Info Valorant, kanca-kanca senjata sing paling valartar – Iki bisa lara supaya bisa duwe kanca sing ditunggangi

Gun Buddy

Contents

Mlebu nalika 28 Oktober 2020 kanggo entuk kanca bun Dallah lan ngrameke omah. Sambutan, wétan Timur Tengah lan Afrika Lor-More (liyane ping) menyang tahta sumringah wis teka saka Timur Tengah lan Afrika Lor.

Kanca bedhil

Gunbuddies minangka barang kosmetik sing kasedhiya kanggo para pemain sing paling valorant. Padha padha karo pesona, nanging sing dimaksud lan ditampilake ing bedhil ing game. Senjata bisa nampilake siji bedhil ing wektu bedhil ing wektu tartamtu lan bisa dipikolehi liwat ngrampungake kontrak agen, perang ngliwati, lan tuku langsung saka koleksi. Telusuri dhaptar bedhil ing ngisor iki.

Kanca warisan kuno

Misteri kuno ngumumake kanca

Ascent Rising Buddy

Battle Crab Buddy

Bear Taktik Buddy

Bles Pin Pinam Pintu

Blastx Buddy

Boba Buddy

Bot Buddy

Bullet Buddy

Kejiret kancane

Buddy Buddy

Cheesed Buddy

Chilly McFreeze Buddy

Beta Coin Beta Coin

Crate konco

Cup O ‘Crown Buddy

Dan The Penguin Buddy

Bebaya Bebaya Buddy

Buddy Precision Agawe

Dimensi Fragmen Buddy

Detechech Buddy

Tags Tags Buddy

Donut Buddy

Ego buddy

Elderflame Buddy

Duwit receh EP 1 // 2

Ep 1 // 3 Buddy Coin

FR 1 2020 Coin Buddy

Duwit receh Ep 2 // 1 Coin Buddy

Ep 2 // 2 Buditan Coin

Ep 2 // 3 Coin Buddy

Ep 3 // 1 Coin Buddy

EP1: Bronze Buddy

EP1: Diamond Buddy

EP1: Buddy Gold

Ep1: Buddy Abadi

EP1: Wesi Buddy

EP1: Platinum Buddy

EP1: Radiant Buddy

EP1: Perak Buddy

Ep2: Bronze Buddy

Ep2: Diamond Buddy

Ep2: Buddy Emas

Ep2: Buddy Abadi

Ep2: Wesi Buddy

Ep2: Platinum Buddy

Ep2: Radiant Buddy

Ep2: Perak Buddy

Budduh

Froggie Hat Buddy

G.U.N buddy

Gelato Cutie Buddy

Entuk Gunbuddy

Menehi Mbalik

Gl duwe kanca kucing

Gunitpop Glitpop

Gunbuddy Glitchpop II

Bocah lanang sing apik, bruno gunbuddy

Grim bungah gunbuddy

Hammer Time Gunbuddy

Hawko Gunbuddy

Panas bling gunbuddy

Icy crryey gunbuddy

Abadi Gunbuddy Mawar

Ing bind gunbuddy

Ion Buddy

Pulo Ngimpi Buddy

Jack O ‘Lantern Buddy

K / TAC Buddy

Terus Buddy Aman

Kerajaan Logo Buddy

Pungkasan wengi kalori kanca

Bejo Dice Buddy

Buddy Kelinci Lucky

Lunar Firework Buddy

Magepunk Buddy

Mango Tango Buddy

Buddy Chip Memori

Mic nyelehake kancane

Ora.1 Fan Buddy

Wong tuwa lawas

Siji arah Buddy

Oni Buddy

Asal Buddy

Buddy Owl Charm

Pizza Buddy

Poket Knife Buddy

Polyfox Buddy

Kentang Aji Buddy

Perdana 2 Buddy

Prime konco

Radianite CRate Buddy

Dagang Kristal Radianite

Radianite Orb Buddy

Reaver Buddy

Buddy Abang Abang

Karet Ducky Buddy

Ruin watcher buddy

Kancing Rium

Aman Haven Buddy

Salmon Nigiri Buddy

Salt Shaker Buddy

Tong sampah scuttle

Sentinels saka Cahya

Singularity Buddy

Songsteel

Buddy Jiwa Capsul

Sovereign Buddy

Spike Rush Buddy

Spline Buddy

Keputusan Pamisah Buddy

Taktik Taktik Bajing

Stardust Buddy

Njupuk ing Tundra Buddy

Tales Buddy

Kunci kanggo Misteri Misteri Kuno

The Spike Buddy

Roda Baja Baja

Toaster Buddy

Buddy Coin Valororant

Valorant Go! Vol. 1 Cypher Buddy

Valorant Go! Vol. 1 Jett Buddy

Valorant Go! Vol. 1 Killjoy Buddy

Valorant Go! Vol. 1 Reyna Buddy

Valorant Go! Vol. 1 sage buddy

Vial Buddy

Budduh Putih Putih

Xpert Coms Buddy

Kiriman Paling Anyar

Mupangat saka game pendhidhikan kaya Valorant: Nggoleki sing cocog kanggo sukses akademik

Mbandhingake Valorant lan Counter-Strike: Global nyerang

5 Alasan Kanggo Wong Main Game Video Kaya Valorant

Kulit Valoror paling apik ing kabeh wektu – ditingkat

Gangguan Melee – Valorant China Senjata Melee | Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Fansite sing paling valorti darmabakti kanggo nyedhiyakake piwalat, pandhuan sing jero, lan informasi umum babagan topik populer saka agen, peta, senjata, kulit, lan liya-liyane!

Valondinfo.GG digawe ing game rior ‘”kabijakan jabber jibber” nggunakake aset sing diduweni dening game riot. Game Riot ora nyetujoni utawa sponsor proyek iki.

Gun Buddy

Buddia Valoror · Ing bind

Buddy Valoror · Blastx

Buddia Valoror · Tukang Pulo

Buddy Valoror · Bullet

Buddy Valoror · Coin Beta Ditutup

Buddy Valoror · Jupuk Blast

Duwit receh Valororon · · Duwit receh

Duwit receh Valororon · Ép 1 // // 2

Valoror Buddy · et 1 // 3 // 3 Coin

Duwit receh Valororon · · Duwit receh

Buddy Valoror · McLly McFreeze

Valoror Buddy · Kret

Buddia Valoror · Radianite Crate

Valoror buddy · Tandha abang

Valoror buddy · Piala o

Buddy Valoror · Glitchpop

Valoror Buddy · Glitchpop, Ep 2

Buddy Valoror · Bebaya kadal

Valoror Buddy · DISCOTHE

Valoror Buddy · Epilog: DetTech

Buddy Valoror · Donut

Valoror buddy · Elderflame

Buddy Valoror · Singularitas

Buddia Valoror · Firework Lunar

Valoror Buddy · AUTCENT RISING

Valoror Buddy · Topi Froggie

Buddia Valoror · Gelato Cutie

Buddia Valoror · Tales Dhuwur

Buddia Valoror · RUIN Watcher

Buddy Valoror · Hawko

Buddy Valoror · Topi Putih

Buddia Valoror · Safe

Buddia Valoror · Pesona Owl

Buddia Valoror · Perdana

Buddy Valoror · Jack o

Valoror Buddy · Bot

Valoror Buddy · Treter Netter

Buddy Valoror · GL duwe Kucing

Buddy Valoror · SPLINE

Buddy Valoror · Dallah

Buddia Valoror · Tliti

Valoror buddy · ion

Valoror buddy · Valorant Coin

Buddy Valoror · ONI

Vial Valoror Buddy · Vial Vial

Valoror Buddy · Hot Bling

Buddy Valoror · Pizza

Valoror Buddy · polifox

Buddia Valoror · Entuk Tundra

Buddia Valoror · Pay RESPECT

Buddy Valoror · Gun Lovebyte

Buddia Valoror · Kristal Radian

Valoror Buddy · EP1: Bronze

Valoror Buddy · EP1: Diamond

Valoror Buddy · EP1: Emas

Valoror Buddy · EP1: Immortal

Valoror Buddy · EP1: Wesi

Valoror Buddy · EP1: Platinum

Valoror Buddy · EP1: Radiant

Valoror Buddy · EP1: Perak

Buddy Valoror · Uranium Uranium Neuroollaster

Buddia Valoror · Mawar Mawar

Valoror Buddy · uyah shaker

Valoror Buddy · Epilog: uyah shaker

Warisan Valoror · Pusaka kuno

· Valoror Buddy · Tags asu

Buddy Valoror · Snowbro

Valoror buddy · Reaver

Buddy Valoror · Sovereign

Valoror buddy · Spike

Buddia Valoror · Pisah Keputusan

Bagean Valoror · Peperangan Pertempuran

Buddia Valoror · Pecahan Dimensi

Valoror Buddy · Cheesed

Pilihan Valoror Buddy · Taktik

Valoror buddy · Taktik bajing

Buddy Valoror · Tujuan Kentang

Buddia Valoror · Radianite Orb

Valoror Buddy · Toaster

Valoror buddy · Sampah scuttle

Buddia Valoror · · BISA

Buddy Valoror · ego

Buddia Valoror · Roda Wheel

Valoror Buddy City · Kapsul Jiwa

Buddy Valoror · Grim bungah

Buddia Valoror · Knife Pemberit

Valoror Buddy · Zoomer pop

Rincian ..

Info
    Sampeyan mikir yen mbebayani arep lunga? Mesthi wae! Sampeyan arep langkah menyang sikil tanpa gelut geni sing ora ana. Apik, ora? Nanging ora bisa nandhang lara kanggo numpak kanca.

Aku ora ngomong babagan kancane. Aku ngomong babagan kanca bedhil. Pesona cilik iki tambah sentuhan flair menyang arsenal sampeyan. Sampeyan bakal mbukak kunci bedhil sing unik ing bab kapindho kontrak agen. Dadi kene. Njupuk iki, lan njupuk mungsuh kanthi gaya. WhatacoolWitch

Ringkesan Buddy

88

43:45

16

16

11

Buddia Valoror Charatroror · Ing bind

Ing ikatan

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sampeyan sawise ngrampungake bab 1 Tier 2 of ignition: tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C1T2

Buddia sing paling valoror karo BLASX

Blastx

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Uga, yen sampeyan tuku Blastx mbungkel kanggo 8,700 poin sing paling jelas, banjur GunBuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Blastx Biaya: 475

Buddia Valoror Chaktior · Tukang Palsu

Wektu Hammer

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 kontrak pelanggaran. Kontrak Bursa kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak pelanggaran · C2T6

Buddia sing Valororant · Bullet

Bullet

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 8 Tier 37 Peperangan 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C8T37

Buddon sing paling valoror · · Duwit receh Tutup

Coin Beta Ditutup

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi muter Valorant nalika ana ing panggung beta tertutup. Barang kasebut ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake tingkat 5 taun tertutup ing tanggal 7 April 2020 lan 28 Mei 2020.

Entuk liwat: Tutup Beta Ganti · T5

Buddia sing Valororarta · Jupuk Blast

Blast Pin

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 Kontrak Raze. Kontrak Raze kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Raze · C2T6

Gaman Valoror Chow · EP 1 // 1 Coin

Duwit receh ep 1 // 1

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 2 Tier 10 saka kontak: tumindak 1 paprangan. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C2T10

Buddia Valororant Buddy · EP 1 // 2 Coin

Duwit receh ep 1 // 2 // 2

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 2 Tier 10 saka kontak: Undhang-undhang 2. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C2T10

Buddia Valoror Charatroror · EP 1 // 3 Coin

Ep 1 // 3 Coin

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 2 Tier 10 saka kontak: tumindak 3 paprangan. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C2T10

Duwit receh Valorororon · EP 2/2 // 1 dhuwit recehan

Duwit receh ep 2 // 1 duwit receh

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 2 Tier 10 saka Pembentukan: Undhang-undhang 1 Tataran. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C2T10

Bagean gaman Valororor · Valoror McFreeze

Chilly McFreeze

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 9 Tier 45 saka kontak: Undhang-undhang 3 paprangan. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C9T45

Buddia Valoror Charati · CERE

Peti

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake bab 2 undakan 7 saka kontak: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C2T7

Bandar Senjata Valororor · Valoror

Radianite Crate

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 9 Tier 44 Kontribusi: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C9T44

Bahan gegaman Valororant · Abang

Tandha Abang

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 7 undakan 33 kontak: Undhang-undhang 2. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Koleksi: Koleksi Alert Abang Entuk liwat: IGNISION: Tumindak 2 · C7T33

Gaman Budaya Valororor · Cup O 'Mahkota

Cup O ‘Mahkota

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 9 Tier 44 saka kontak: Tumindak 2 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C9T44

Gaman Bahan Valoror · Glitchpop

Glitchpop

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle glitchpop kanggo 8,700 poin sing paling jelas, banjur gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Glitchpop Biaya: 475

Gaman Valoror Characor · Glitchpop, Ep 2

Glitchpop, Ep 2

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku glitchpop, ep 2 bundle kanggo 8,700 poin sing paling jelas, banjur gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Glitchpop Biaya: 475

Buddia sing Valororant · Mbebayani

Bebaya bebaya

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 7 saka kontak: Undhang-undhang 2. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C2T7

Bagean sing Valororant · Diwenehi

DISTECHET

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 10 Tier 47 Kondhang: Tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C10T47

Buddia Valororpan · Epilog: DISCOTHE

Epilog: Detechote

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 11 Tier 51 of Ignition: Tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: IGNISION: Tumindak 3 · E1

Buddia Valoror Chakarta · Donut

Donut

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 5 Tier 23 of Igignition: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C5T23

Buddon Valorortior Buddia · EldeRflame

Elderflame

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle elderflame kanggo 9,900 poin sing paling jelas, banjur Gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Elderflame Biaya: 475

Buddon Valoror Chaktior · Singularitas

Singularitas

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle singularitas kanggo 8,700 poin sing paling jelas, banjur Gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Singularitas Biaya: 475

Buddon Budaya Valororant · Firework Lunar

Firework Lunar

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 6 Tier 30 formasi: Undhang-undhang 1 paprangan. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C6T30

Gaman Valoror Chaktior · Uscent Rising

Ascent Rising

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 10 Tier 47 Kontribusi. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C10T47

Gaman Budaya Valororant · Hat Froggie

Kupluk froggie

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 5 Tier 23 of Ignition: Tumindak 2 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C5T23

Buddia Valoror Choten · Gelato Cutie

Gelato Cutie

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 7 undakan 33 kontak: Undhang-undhang 3 Peperangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C7T33

Buddon Bagean Valororor · Tales Dhuwur

Tales Dhuwur

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake bab 1 tingkat 2 pembentukan: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C1T2

Buddia Valoror Characant · Ruin Watcher

Ruin Watcher

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 9 Tier 44 saka Ignition: Tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Koleksi: Koleksi Ruin Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C9T44

Buddia Valoror Chakarta · Hawko

Hawko

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Ditambahake kanthi otomatis ing persediaan sawise ngrampungake bab 2 undakan 6 saka Skye Contract. Kontrak Skye kasedhiya wiwit tanggal 27 Oktober 2020.

Entuk liwat: Sky Contract · C2T6

Bagean gaman Valororant · Topi putih

Kupluk putih

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 kontrak Cypher. Kontrak Cypher kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Cypher · C2T6

Buddia Valoror Chaknor · Safe HAVEN

Aman Haven

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 8 Tier 37 saka Kontrak 2. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C8T37

Buddon Buddon Valororant · Pesona Owl

Pesona Owl

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Ditambahake kanthi otomatis ing persediaan sawise ngrampungake Bab 2 kontrak 6 saka Sova. Kontrak SOVA kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Sova · C2T6

Bagean gaman Valororant · Perdana

Perdana

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Uga, yen sampeyan tuku bundle Perdana kanggo 7,100 nilai sing ora jelas, banjur GunBuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Perdana Biaya: 475

Valoror Weapon Buddy · Jack O 'Lantern

Jack o ‘lantern

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 7 of Ignition: Tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C2T7

Botol gegaman Valororant · Bot

Bot

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 kontrak Killjoy. Kontrak Killjoy kasedhiya wiwit 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Kontrak Killjoy · C2T6

Buddia sing Valororant · Valororant · Tetter

Treter netter

Loot gratis kasedhiya kanggo sapa wae sing duwe anggota utama Keanggotaan Amazon. Menyang halaman Perdana Valororant loot halaman kanggo ngrampungake rampokan lan ngubungake akun Valorant lan Amazon kanggo mbukak kunci dolanan eksklusif. Entuk tetes loot eksklusif saben wulan!

Entuk liwat: Perdana Game

Logo kerajaan

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 9 Tier 45 saka Pembentukan: Undhang-undhang 1 Peperangan. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C9T45

Buddia Valoror Chaktior · SK duwe Kucing

Gl duwe kucing

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake bab 1 Tier 2 of Igignition: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C1T2

Buddia sing paling valoror MANCAPI · SPLINE

SPLINE

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle spline kanggo 7,100 poin sing ora jelas, banjur bedhil dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: SPLINE Biaya: 475

Buddia Valoror Chaktior · Dallah

Dallah

Mlebu nalika 28 Oktober 2020 kanggo entuk kanca bun Dallah lan ngrameke omah. Sambutan, wétan Timur Tengah lan Afrika Lor-More (liyane ping) menyang tahta sumringah wis teka saka Timur Tengah lan Afrika Lor.

Buddia sing paling valartior masa tliti

Presisi Agawe

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 10 Tier 47 Pembentukan: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C10T47

Buddia Valoror Tenaga · Ion

Ion

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle ion kanggo 7,100 nilai sing ora jelas, banjur Gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Ion Biaya: 475

Tumpukan Bagean Valaror · Valorant Coin

Coin Valorant

Buddy bedhil iki bisa dipikolehi kanthi muter muter kanggo mbukak kunci Misi Valorant AGENS GRATIS. Gunbuddy ditambahake ing koleksi sawise ngrampungake bab 2 undakan 6 misi. Misi iki kasedhiya wiwit dina peluncuran game resmi.

Entuk liwat: Play kanggo mbukak kunci agen gratis · C2T6

Bagean gaman Valororant · ONI

Oni

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Uga, yen sampeyan tuku bundle bali kanggo 7,100 poin sing ora jelas, banjur bedhil dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Oni Biaya: 475

Gaman Valoror Weap · Vial Vial

Vial Venom

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 Kontrak Viper. Kontrak Viper kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Viper · C2T6

Buddia Valoror Chaktior · Bling Panas

Bling Panas

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 kontrak Phoenix. Kontrak Phoenix kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Phoenix · C2T6

Buddane Bagean Valororor · Pizza

Pizza

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake bab 7 undakan 33 kontak: TATAPAN 1 Peperangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C7T33

Gaman Buddon Valororant · polifox

Polyfox

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 3 Tier 14 Pelancong: Undhang-undhang 2. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Koleksi: Koleksi polyfox Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C3t14

Buddon sing paling valoror Buddia · Nggawe tundra

Njupuk ing tundra

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake bab 8 undakan 37 formasi: TATAPAN 1 TATAPAN. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C8T37

Budaya gegaman Valororor · Pay babagan

Pay Bahaya

Loot gratis kasedhiya kanggo sapa wae sing duwe anggota utama Keanggotaan Amazon. Menyang halaman Perdana Valororant loot halaman kanggo ngrampungake rampokan lan ngubungake akun Valorant lan Amazon kanggo mbukak kunci dolanan eksklusif. Entuk tetes loot eksklusif saben wulan!

Entuk liwat: Perdana Game

Buddia Valoror Charatroror · Gun Lovebyte

Gun lovyte

Mlebu nalika Dina Valentine 2021 kanggo entuk kanca gun Lovyte.

Buddia Valoror Chaktar · Kristal Radian

Crystal Radianite

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 6 Tier 30 saka Ignition: Tumindak 1 battle. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C6T30

Buddia Valororant · EP1: Bronze

EP1: Bronze

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Gaman Buddon Valororant · EP1: Diamond

EP1: Diamond

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Gaman Buddon Valororant · EP1: Emas

EP1: Emas

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Buddia Valorortior Buddy · EP1: Immortal

EP1: Abadi

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Buddia Valorant · EP1: Wesi

Ep1: Wesi

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Buddia Valoror Chakarta · EP1: Platinum

EP1: Platinum

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Bagisi Bagean Valororant · EP1: Radiant

EP1: Radiant

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Buddia Valorant · EP1: Perak

EP1: Perak

Buddy bedhil wis digawe mung sawise episode 1 Undhang 3 rampung. Pangkat kanca bedhil menehi cara kanggo nampilake katrampilan sing paling bukti kanggo tumindak masing-masing (tindak tangan ndhuwur kanggo episode kasebut). Saiki pemain uga bisa nuduhake pangkat ing game gamane.

Buddia Valorortior Buddy · Gravitasi Uranium NeurOblaster

Gravitasi uranium neuroblaster

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle neuroblaster gravitasi kanggo 7,100 poin sing paling jelas, banjur Gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Gravitasi uranium neuroblaster Biaya: 475

Buddon Buddia Valororant · Mengkono Mawar

Mawar Abadi

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 6 Tier 30 saka Ignition: Undhang-undhang 3. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C6T30

Buddia Valorortar · uyah shaker

Shaker uyah

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 3 Tier 14 formasi: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C3t14

Gaman Buddon Valororant · Epilog: Garam Shaker

Epilog: Garam Shaker

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 11 Tier 51 Pembentukan: tumindak 1 battle. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C11t51

Warisan sing Valororant · Pusaka kuno

Pusaka kuno

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 7 undakan 33 formasi: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C7T33

Buddia Valororant Buddy · DOG TAGS

Tag asu

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake kanthi otomatis kanggo inventaris sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 Contract Brimstone. Kontrak Brimstone kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Brimstone · C2T6

Bagean gaman Valororant · Snowbro

Snowbro

Nganti tanggal 29 Desember, 2020 main pertandhingan gelombang salju lan sampeyan uga bakal nab kanca bedhil, dikirim ing tanggal mengko. Siap duwe perang salju karo kanca-kanca (lan kemungkinan sampeyan)? Mode winates urip tanggal 15 Desember 2020 lan bakal suwene rong minggu.

Buddia Valoror Charatroror · Reaver

Reaver

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Uga, yen sampeyan tuku bundle reaver kanggo 7,100 nilai sing ora jelas, banjur bedhil dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Reaver Biaya: 475

Buddon sing paling valartior · Sovereign

Sovereign

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku bundle sing rata-rata kanggo 7,100 nilai sing ora jelas, banjur Gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Sovereign Biaya: 475

Bagean gaman Valororor · Valatif

Spike

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 9 Tier 45 saka kontak: Undhang-undhang 2. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C9T45

Buddon Bagean Valororor · Pisah Kaputusan

Kaputusan pamisah

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 1 Tier 2 of Ignition: TINDAKAN 2 Peperangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C1T2

Bagean Gaman Valororor · Peperangan Pertempuran

Pertempuran Crab

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 5 Tier 23 formasi: Tindakake 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Tatas Premium: Undhang 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2021.

Entuk liwat: Formasi: Tumindak 1 · C5T23

Buddak Valoror Chaktior · Pecahan Dimensi

Fragment Dimensi

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Ditambahake kanthi otomatis ing persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 saka Yorous Construct. Kontrak Yoru kasedhiya wiwit tanggal 12 Januari, 2021.

Entuk liwat: Yorasi Kontrak · C2T6

Buddia Valoror Mangan · Cheesed

Cheesed

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 3 Tier 14 Pelancong: Tumindak 1 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 1 biaya 1,000 poin sing valorant. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C3t14

Buddia Valororant Buddy · Bear Taktik

Bear Taktik

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 6 Tier 30 saka kontak: Undhang-undhang 2. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C6T30

Taktik Baju Valororortar · Taktik Bajing

Taktik Bajing

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 3 Tier 14 kontak: Undhang-undhang 3. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C3t14

Gaman sing Valororant Buddy · Tujuan Kentang

Tujuan kentang

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 5 Tier 23 of Igignition: Tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C5T23

Buddia Valoror Chakter · Radianite Orb

Radianite Orb

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 Kontrak Sage. Kontrak Sage kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Sage · C2T6

Buddia Valororant · Toaster

Toaster

Sampeyan bisa njaluk konco bedhil iki kanthi gratis kanthi ngrampungake Bab 9 Tier 45 saka Kontrict: Undhang-undhang 1 paprangan. Sampeyan ora perlu tuku pass premium kanggo njaluk item iki. Peperangan kasebut diwiwiti tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 1 · C9T45

Bagean gaman Valororant · Sampah scuttle

Sampah Scuttle

Gunbuddy iki dianugerahi kanggo persediaan sawise ngrampungake Bab 8 Tier 3 of Ignition: Tumindak 3 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Undhang-undhang 3 biaya 1,000 poin valorant. Peperangan diwiwiti tanggal 13 Oktober 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 3 · C8T37

Buddia Valoror Chaktior · ajakal

Bunder empuk

Karyawan Game Riot menehi barang ing twitch lan Twitter. Biasane sampeyan kudu ninggalake komentar, tweat utawa takon dheweke PM kanggo njaluk hadiah, nyedhiyakake wilayah lan pangguna / Summoner / Champion Jeneng. Bebarengan karo barang ing game, dheweke menehi nilai sing ora jelas.

Buddia Valoror Chow · ego

Ego

Gunbuddy iki bisa dituku ing toko game kanggo 475 poin sing valorant. Kajaba iku, yen sampeyan tuku ego bundle kanggo 7,100 poin sing ora jelas, banjur Gunbuddy dianugerahi sampeyan gratis.

Koleksi: Ego Biaya: 475

Buddon sing paling valorant · Ing rodha waja

Roda baja

Gunbuddy iki dianugerahi persediaan sawise ngrampungake Bab 10 Tier 47 Pertukaran: tumindak 2 paprangan. Nanging cathetan, manawa premi premium premium sing bener kudu dituku kanggo ngakses item iki. Kontrasi Premium: Tumindak 2 biaya 1,000 poin sing valorant. Paprangan kasebut diwiwiti tanggal 5 Agustus 2020.

Entuk liwat: Ignition: Tumindak 2 · C10T47

Buddia sing Valororant · Kapsul Jiwa

Kapsul Jiwa

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 saka Reyna Kontrak. Kontrak Reyna kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Reyna · C2T6

Buddon sing paling valorant · Grim bungah

Grim bungah

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Iki ditambahake menyang persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 Kontrak Omen. Kontrak OMen kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak OMen · C2T6

Bagean gaman Valororant · Knife Pocket

Piso kanthong

Buddy bedhil iki bisa ditemokake kanthi ngrampungake kontrak agen sing dipilih. Ditambahake kanthi otomatis ing persediaan sawise ngrampungake Bab 2 Tier 6 kontrak Jett. Kontrak Jett kasedhiya wiwit tanggal 2 Juni 2020.

Entuk liwat: Kontrak Jett · C2T6

Buddia Valoror Chakter · Zoomer pop

Zoomer pop

Loot gratis kasedhiya kanggo sapa wae sing duwe anggota utama Keanggotaan Amazon. Menyang halaman Perdana Valororant loot halaman kanggo ngrampungake rampokan lan ngubungake akun Valorant lan Amazon kanggo mbukak kunci dolanan eksklusif. Entuk tetes loot eksklusif saben wulan!

Entuk liwat: Perdana Game

Gunggung Jumlah: 27 Entuk + 48 Langka + 1 Langka

Kanca bedhil

Pesona cilik iki tambah sentuhan flair menyang arsenal sampeyan.