BANNERLOV: Para kanca – sing bisa ditemokake, sing paling apik |, Gunung & Blade 2: Pandhuan Bannerlord – Apa kanca, kepiye carane

Gunung & Blade 2: Pandhuan Lanslard – Apa sing dadi kanca, kepiye carane entuk

Wiwit iki minangka game akses awal, perkara-perkara tundhuk. Sistem kanca isih akeh kerja ing proses. Siji-sijine kanca sing kasedhiya saiki wis digawe kanthi acak. Ing wektu bakal ana kanca sing padha karo latar mburi, pencarian, lsp. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo njaga pandhuan nganti saiki, nanging ora bisa janji bakal dianyari kanthi bener.

BANNERLORD: Pandhuan – sing golek, endi sing paling apik ing Gunung lan Blade 2, tips

Kanca ing BannerLord mbantu sajrone pertempuran lan nguatake pesta kasebut kanthi katrampilan. Ing kaca pandhuan iki, kita saranake apa sing paling apik.

Nganyari pungkasan: 03 November 2022

Kanca ing Gunung lan Blade 2 Bannerlord minangka bagean integral saka urutane critane. Thanks kanggo wong-wong mau bisa tuwuh klan kanthi luwih cepet – iki bakal nambah ukuran maksimal pesta lan posisi ing Kratoning Calradia. . Ing kaca Pandhuan sampeyan bakal sinau informasi sing paling penting babagan para kanca – apa sing bisa ditemokake, ing endi bisa nemokake peralatan. Sampeyan uga bakal ngerti apa sing ana kanca Bannerlord paling apik.

  • Apa sing dadi kanca?
  • Ngendi golek kanca?
  • Kanca sing paling apik
  • Cara Ngganti Gear Pengunjung?

Apa sing dadi kanca?

Kanca-kanca banget migunani. - BanNerlord: Pengawasan - endi sing paling apik - dhasar - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

Kanca-kanca banget migunani.

Kanca ing Gunung lan Blade 2 Bannerlord duwe sawetara fungsi. Kaya karakter sampeyan, dheweke duwe katrampilan sing bisa mbuktekake migunani banget kanggo (lan mati) paprangan. Kanca sing duwe katrampilan pertempuran sing berkembang banget bakal mbantu mateni mungsuh, lan kanca saya maju Skills bakal nambani prajurite sampeyan.

Para kanca uga bisa nulungi pitakon Kanthi nindakake sampeyan kanggo sampeyan. Umume pencarian menehi pilihan – sampeyan bisa ngrampungake misi dhewe utawa ngirim kanca karo sawetara prajurit.

Anggota Kulawarga uga bisa dadi kanca (kasedhiya wong diwasa). Bukak jendhela klan lan supaya wong sing pengin dadi kanca kanggo melu partai sampeyan.

Ngendi golek kanca?

Kanca potensial ditemokake ing kutha-kutha, ing njero taverns. - BanNerlord: Pengawasan - endi sing paling apik - dhasar - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

Kanca potensial ditemokake ing kutha, ing njero taverns.

Aturan kasebut gampang – kanca kanca sing tetep ing taverns. Sampeyan mung kudu ngunjungi kutha lan mriksa tavern – yen kanca sing bisa ditemokake, sampeyan bakal bisa ndeleng lambang kasebut, kaya ing gambar ing ndhuwur. Sawise ngomong karo kanca, sampeyan bakal ngerti rega gabung karo pesta kasebut – yen sampeyan setuju, wong kasebut bakal melu sampeyan.

The Gunung lan Blade 2 Bannerlord Ensiklopedia bisa mbantu sampeyan nemokake kanca potensial. Kanggo ndeleng, penet N kunci sajrone dolanan. Saiki pilih Pahlawan tab. Yen sampeyan ngeklik kanca sing diwenehake, sampeyan bakal bisa ndeleng lokasi sing terakhir.

Kanca sing paling apik

Para kanca spesialis ing macem-macem katrampilan. - BanNerlord: Pengawasan - endi sing paling apik - dhasar - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

Para kanca spesialis ing macem-macem katrampilan.

Iku ora jelas kanca Gunung lan Blade 2 Bannerlord paling apik. Saben wong fokus ing macem-macem katrampilan lan bisa digunakake kanthi peran beda – Pilih kanca sing cocog karo kabutuhan. Yen sampeyan butuh dokter – milih kanca kanthi dhuwur Obat Skill. Sampeyan butuh kanca sing ngerti apa sing kudu dilakoni ing paprangan – pilih karakter kanthi katrampilan tempur.

Nicknames pancen mbiyantu milih kanca. Contone – Yen karakter duwe julukan “The Dokter bedah”, tegese dheweke duwe spesialis kanggo marasake awakmu. Karakter sing dijenengi “celengan” bakal ditindakake nalika tahap.

Cara Ngganti Gear Pengunjung?

Sampeyan bisa ngganti peralatan kanca apa wae - sampeyan kudu nindakake yaiku ngalih menyang wong kasebut. - BanNerlord: Pengawasan - endi sing paling apik - dhasar - Gunung lan Blade 2 Pandhuan Bannerlord

Sampeyan bisa ngganti peralatan kanca apa wae – kabeh sing kudu dilakoni yaiku ngalih menyang wong kasebut.

Sampeyan bisa menehi senjata sing luwih apik – kaya karakter sampeyan. Mung mbukak menu Peralatan banjur gunakake panah ing sisih ndhuwur layar – Kanthi cara iki sampeyan bisa ngalih ing antarane kanca lan ngganti gaman kasebut.

Sampeyan bisa milih tunjangan kanggo kanca. Aturan kasebut padha karo gaman, nanging wektu iki sampeyan kudu mbukak menu karakter.

Gunung & Blade 2: Pandhuan Lanslard – Apa sing dadi kanca, kepiye carane entuk

Gunung & Blade 2: Bannerlord Pungkasane game babagan mbangun kekuwatan sing luwih gedhe lan luwih gedhe kanggo ngatasi masalah sing luwih gedhe lan luwih gedhe. Iki mbantu sampeyan tuwuh luwih pengaruh, maju klan, lan pungkasane nggawe kerajaan. Akeh pasukan kasebut ora ana sing ora jenenge, nanging ana karakter sing luwih akeh pengaruh, jenenge game sing gelem melu sampeyan kanthi rega. Iki diarani kanca lan kita Gunung & Blade 2 Pandhuan kanca bakal mbantu sampeyan nemokake lan ngupayakake pasukan sing luwih kuat.

Minangka pangeling, iki minangka game akses awal, prekara-prekara sing kudu diganti. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo njaga pandhuan nganti saiki, nanging ora bisa janji bakal bener-bener dianyari.

Cara Nggoleki kanca ing Gunung & Blade 2

Sampeyan bakal nemoni macem-macem kanca ing kutha-kutha sing beda-beda Gunung & Blade 2: Bannerlord. Sampeyan biasane bisa nemokake dheweke ing njero omah utawa ing distrik tavern lokasi kasebut.

Kanggo dhaptar lengkap kabeh kanca sing kasedhiya nindakake ing ngisor iki |

  • Hit n kanggo mbukak ensiklopedia.
  • .
  • Gulung mudhun lan priksa pendhudhukan wanderer.

Saben karakter kasebut bisa direkrut menyang tentara sampeyan. Ing saben entri sampeyan bisa ndeleng katrampilan, sipat, lan lokasi sing terakhir. Iki kudu mbantu sampeyan nglacak sanajan terus-terusan pindhah ing saindenging jagad dadi disiapake kanggo nggoleki sawetara.

Cara nyewa kanca

Nyewa kanca, mung nyedhaki dheweke lan takon supaya sampeyan melu sampeyan. Dheweke bakal njaluk sampeyan pisanan ngrampungake utang sing pinunjul sing biasane ana puluhan ewu emas. Dadi siap mbayar emas sing apik.

Dhaptar lan Blade 2 dhaptar kanca

Kanca sing kudu dak sambung?

Iku kabeh nganti sampeyan! Sampeyan bisa entuk ide kanggo apa istilah sing didhasarake babagan judhule. Thanks kanggo imashaaautark ing reddit kanggo nuduhake rincian kasebut.

  • Pahlawan: Trifmaiden, abang, koalbiter, wanderer, breakkull, salah
  • Taktis: Bejo, BloodAxe
  • Pramuka: Frostbeard, iwak
  • Penyembuhan: Healer, Willowbark
  • Rogue: Ireng, Longknife, Dikirim, Rampok

Wiwit iki minangka game akses awal, perkara-perkara tundhuk. Sistem kanca isih akeh kerja ing proses. Siji-sijine kanca sing kasedhiya saiki wis digawe kanthi acak. Ing wektu bakal ana kanca sing padha karo latar mburi, pencarian, lsp. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo njaga pandhuan nganti saiki, nanging ora bisa janji bakal dianyari kanthi bener.

Napa nggawe kanca sing apik?

Nalika prajurit umum padha karo gamane, waja sing padha, lan loading, kanca luwih kuat. Dheweke duwe katrampilan kaya karakter sampeyan sing dadi dawa. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake kanca sing bisa mbantu kanthi nggoleki. Tinimbang lelungan menyang sawijining desa kanggo mbalekake arti sing dituku, sampeyan bisa ngirim kanca sing ora ana gandhengane karo sekutu lan jumlah dhuwit. Dheweke bakal lunga, ngrampungake nggoleki lan bali menyang sampeyan. Iki ngirit wektu, mbantu sampeyan mbukak pirang-pirang, lan tuwuh dompet sampeyan – mula tentara sampeyan – luwih cepet.

Lan iku saiki! Kita isih kerja liwat Gunung & Blade 2: Bannerlord. Kita bakal bisa nganyari pandhuan iki kanthi informasi anyar sing kita temokake nalika kita muter. Yen sampeyan duwe tips utawa trik kanggo dituduhake karo pemain kanca, tindakake komentar ing ngisor iki! Yen kita setuju, sampeyan bisa migunani kanggo sampeyan menyang pandhuan kasebut!