Bakal ana sing dadi minecraft 2? Kèndêl ingsun | PcGamesn, kenapa ora bakal dadi Minecraft 2, miturut Microsoft lan Mojang

Napa ora bakal dadi minecraft 2, miturut wong sing ngurusi Minecraft

Yen Mojang bakal ngeculake Minecraft 2, bakal bisa diakses ing platform sing beda, kaya Minecraft 1. Nanging, para pemain bisa ngarep-arep bakal ana fitur Minecraft 2 ing PS5 sing ora kasedhiya kanggo versi PS liyane. Ing ndhuwur iki, Minecraft 2 samesthine kasedhiya kanggo generasi PlayStation.

Bakal ana sing dadi minecraft 2?

Tanggal Rilis Minecraft 2 bakal ngirim komunitas game kothak wedhi menyang meltdown, kaya sing ditindakake nalika digoda sawetara taun kepungkur.

Minecraft 2 News

Diterbitake: 10 Mei 2023

Bakal ana sing dadi minecraft 2? Diwenehi sukses game asli, woro-woro tanggal release Minecraft 2 bakal ngirim komunitas menyang meltdown – lan kanthi alesan sing apik.

Minecraft minangka salah sawijining game PC paling apik ing kabeh wektu kanthi luwih saka 100 yuta pemain pengabdian sing dimainake saben dina. Dadi, ora persis saka pitakonan sing bisa ditindakake Minecraft 2. Kita wis ngerti manawa Mojang Studios ora isin adoh saka judhul anyar, nambahi guenda Minecraft, legenda Minecraft, lan bumi Minecraft sing ora ana ing daptar tugas. Nanging penggemar darmabakti uga ngerti pangembang seneng prank sing april Fool, yaiku spekulasi tanggal rilis minecraft 2 asale.

Kaya gambar sing ora duwe wates lan layar retro Minecraftsaver (crita sing bener, aku isih duwe terakhir ing PC), Minecraft 2.0 minangka salah sawijining salah sawijining mojang studio ‘pranks Fool April. Mbalik ing taun 2013, woro-woro digawe dening pangembang Minecraft sing ditindakake game anyar, sing digawe “nggawa game simulasi Blocky menyang level sabanjure”. Diwenehi gedhe malah diiringi pirang-pirang treler lan video sing ngumumake saka YouSubers Profilik, kalebu Hermits Docm77 lan Keralis. Nalika dudu game anyar, Minecraft 2.0 Ditampilake minangka nganyari utama kanggo dolanan, kalebu guyon kayata pink Wither lan kemampuan kanggo kakehan wedhus, nggawe varian chocky sing cute nanging ora sehat.

Cukup prank Fool April kaping pindho dening perusahaan, sampeyan bisa diapura amarga wis precaya ing wektu kasebut. Mula, para penggemar wis ngarep-arep nyana pengumuman guyon Minecraft tanggal 1 April saben taun, kanthi asring bisa diputer maneh. Sampeyan isih bisa main gambar tanpa wates sing luar biasa saka Dina Fool’s April 2020 ing edition Jawa, lan mlumpat nganggo portal menyang dimensi anyar sing edan.

Miniatur YouTube

Minecraft 2 dhaptar dhaptar

Sanajan Minecraft 2.0 dadi guyon kejem, ora ana sing ujar yen ora bakal njaluk urutan marang Minecraft asli. Dadi, yen ana sing nate dadi Minecraft 2, apa sing bakal kita tambahake? Iki telpon angel, amarga akeh konten anyar ditambahake kanggo nganyari Minecraft karo nganyari taunan, nanging isih ana sawetara cara kanggo ndeleng Minecraft sing dianyari kanggo game kapindho.

Shaders Minecraft paling apik: Shader BSL nuduhake tlaga sing cedhak gunung ing srengenge. Sawetara nglangi ing banyu

Grafis Pretyier

Minecraft 2, yen tau kedadeyan, kudu katon luwih apik tinimbang sing asli. Minecraft 2 bakal, njaga pesona saka versi saiki, nanging kanthi visual spruked-up kanggo nggawe karya sing landhep katon luwih apik. Iki ora bakal ana brainer, amarga shaders Minecraft sing ora kaetung, kayata shaders BSL favorit, digawe dening masyarakat sing saiki bisa didownload lan main ing game asli saiki.

Minecraft Mod Jade: Dada Ender lan Jade UI nuduhake isine

UI sing dianyari

Minecraft minangka game sing gampang, mula kita tresna, lan UI mung uga. Nanging, nanging ora ateges kita ora bisa ndeleng luwih akeh barang lan pilihan ing menu yen game anyar wis tau diumumake. Sawetara ide sing wis katon ing Mods Minecraft sing apik kalebu kemampuan kanggo ndeleng apa ing dada kanthi mung nglewati mouse sampeyan, katon ing Jade Mod, utawa ana sing padha kanggo potion lan bahan.

Minecraft 2 Tanggal lan dhaptar Dhaptar: Kita

Kreativitas liyane

Sampeyan mikir, utamane kanthi jumlah blok anyar sing ditambahake ing persediaan kreatif, kita seneng karo kreatifitas sing ditawakake dening vanilla minecraft. Nanging, apa sampeyan pancene mikir babagan iki, kesederhanaan game ndadékaké sawetara ngilangi glaring. Manawa, sampeyan bisa nggawe jinis lengen nggunakake slab lan tandha-tandha kayu, nanging apa yen kursi mung minangka barang minecraft? Untunge, ana paket sumber sing kaya ngono, kaya dekorasi. Kita seneng karo Minecraft kanggo kesederhanaan banget, yen inventaris item kasebut bakal dadi resmi, dheweke luwih cocog karo game sing kapisah, menehi pilihan ing antarane pilihan game.

Minecraft 2 Tanggal lan Dhaptar Dhaptar: Sawijining Iron Catwalk Dirancang ing pahat lan mods sing cocog, sing nawakake kesempatan rinci tinimbang Vanilla Minecraft

Blok sing luwih cilik

Pungkasan, apa blok sing luwih cilik? Iki padha karo ndhuwur, nambah level anyar kanggo kemungkinan sing kasedhiya kanggo sampeyan. Blok minecraft standar saiki 16 piksel dening 16 piksel, nanging apa yen sampeyan uga bisa duwe 1 × 1, utawa 5 × 5, lan bisa mbangun barang-barang sampeyan dhewe lan bisa mbangun barang sing rinci? Uga, kejutan, kejutan, mesthi ana mods kanggo uga. Salah sawijining favorit kita yaiku pahat lan bit, sing bisa didownload lan muter, kaya umume mods sing kasebut, liwat Minecraft Forge.

Kanthi guo minecraft, legenda Minecraft lan Minecraft 1.20 tanggal release ing kene utawa ing cakrawala, akeh sing bakal dituju. Lan ora kaya ora ana beban kanggo ngrasa game asli, kanthi bioms minecraft anyar, lan MOB Minecraft nambahake kanthi rutin, lan akeh Minecraft Gedhe banget kanggo menehi inspirasi kanggo nggawe kreatifitas ing jagad tanpa wates ing kothak.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Napa ora bakal dadi ‘Minecraft 2,’ miturut wong sing ngurusi ‘Minecraft’

Ikon email A envelope. Nuduhake kemampuan kanggo ngirim email.

Nuduhake lambang panah sing sudhut mlengkung.
TWITTER ICON A BIRD STRYIDIZED BIRD DENGAN MOUTE BABLE, TWEETING.

Twitter lambang LinkedIn tembung “ing”.

Lambang filboard linkin layang stylized f.

Ikon facebook flipboard huruf f.

Ikon Email Email Facebook Envelope. Nuduhake kemampuan kanggo ngirim email.

Lambang Link Email gambar link chain. Iku symobilizing url link situs web.

Minecraft

  • Kanthi luwih saka 150 yuta salinan, lan luwih saka 90 yuta pemain aktif saben wulan, “Minecraft” terus didominasi.
  • Microsoft mbayar $ 2.5 Milyar kanggo “Minecraft” bali ing taun 2014, lan game wis thukul banget wiwit saiki.
  • Microsoft nggolek nggedhekake alam semesta “Minecraft” karo game anyar – lan malah ngumumake siji – nanging ora kepengin nggawe urutan “Minecraft,” Helen Chiang.

Entuk ing njero crita ing dina iki ing bisnis, saka Wall Street menyang Lembah Silicon – dikirim saben dina.

Loading soko yaiku loading.
Matur nuwun kanggo ndhaptar!
Ngakses topik favorit ing feed pribadi nalika sampeyan lagi lunga. Download App

Saklawasé 100 yuta wong sing diputer “Minecraft” saben wulan, lan luwih saka 150 yuta salinan game wis didol. Iku game paling dhuwur paling dhuwur sing paling dhuwur ing kabeh wektu, ing ngisor iki “tetris.”

Kanthi sukses kabeh, iku adil kanggo nganggep manawa Microsoft bisa uga kasengsem ing urutan-urutan – The lifeblood industri hiburan. Sawise kabeh, Microsoft Paid $ 2.5 Milyar kanggo “Minecraft.”Iki nyata ngarepake game anyar saka properti sing regane akeh kanggo tuku.

Ora kaya ngono, ujare Microsoft.

“Aku pancene ora mikir manawa ‘Minecraft,’ Diwenehi komunitas,” Helen Chiang, Kepala “Minecraft” ing Microsoft, ngandhani bisnis in wawancara ing wawancara telpon. “Iki soko sing mesthi fraktur komunitas.”

Chiang lagi ngomong karo pendekatan komunitas “Minecraft” wis mesthi dijupuk, wiwit dina pisanan minangka karya-langkah-langkah-proses. Akeh pemain saben wulan 91 yuta sing diputer bebarengan, njelajah tambang lan kerajinan ing kelompok.

Bagéan saka alesan kenapa game Minecraft “anyar saka Microsoft dudu “Minecraft 2.”

Nanging, game kasebut diarani “Minecraft: Dungeon,” lan Game Game Dungeon – ing sadawane garis “Diablo” – dipasang ing jagad “Minecraft”. Iki dicethakake ing akhir minggu sajrone acara penggemar Livestreamed, sing dikenal minangka “Earth Minecon bumi.”Game sing digawe saka klompok ing Mojang, studio game Swedia sing digawe kanggo ngembangake” Minecraft.”

Siji-sijine ndelok “Dungeon” nawakake pitunjuk sing bakal diarepake:

Padahal game Katon béda kaya “Minecraft,” ora ngemot unsur tandha: Aja ngarep-arep karo tambang lan / utawa kerajinan banget.

“Aku bakal ujar manawa versi ‘Minecraft’ ing pangerten sing pengin kita fokus kanggo nggawe bagan Crawler Dungeon sing apik,” Mojang kreatif timbal Jens Bergentsen ing wawancara telpon. “Bangunan ing game kasebut yaiku sing wis kita rembug babagan akeh, nanging kita prihatin manawa bakal ngganggu apa sing diomongake karo game kasebut. Dadi ing ‘Minecraft: Dungeons,’ pancen game petualangan kanthi crita sing dipasang.”

Sing bener: Game Minecraft ” Tanpa Bangunan. Kegirangan!

Iki minangka jinis “Minecraft” game, kaya “Dungeons,” sing kasengsem kanggo nggawe.

“Cara sing kita mutusake kanggo nggedhekake – lan aku mikir ‘Dungeon’ minangka conto pisanan yaiku – yaiku cara sing nyoba njaga komunitas bebarengan,” ujare Chiang. “Pramila kita nganyari kita gratis. Kita ora pengin takon [pemain] kanggo pindhah saka ‘Minecraft 1’ menyang ‘Minecraft 2.’Kita pengin dheweke mung seneng’ Minecraft.’Lan ana cara liya sing bisa digunakake yaiku luwih migunani lan asli kanggo apa sing dikarepake, tinimbang ngeculake lelaran liyane kanthi cara sing umume francais liyane.”

Ngluwihi alasan komunitas, ana alesan liyane, bisa uga luwih jelas manawa sekuel kanggo “Minecraft” ora nggawe akeh pangerten: Apa game kasebut? Apa kudu ana?

“Aku ora mikir tenan amarga ‘Minecraft 2’,” Bergentsen ngandhani. “Sampeyan bakal bisa nggawe game ‘Minecraft 2’ ing ‘Minecraft.'”

Kasunyatan kasebut, bebarengan karo penjualan sing kuat saka game asli, nggawe bantahan sing kuwat.

Tanggal Rilis Minecraft 2, Requirements Sistem, Gosip [2023]

Sale Amazon

Kanggo sing ngarep-arep Tanggal rilis Minecraft 2, Game kasebut ora bakal ngeculake kapan wae. Nanging ana akeh sing ngerti yen sampeyan bisa uga ora ngerti. Minecraft luwih saka game kanggo umume wong sing ana ing njaba, minangka papan sing bisa nyebut awake dhewe lan ndeleng jagad iki ing level liyane liwat blok.

Minecraft 2 gambar

Minecraft bisa uga mboseni lan aneh karo kabeh blok kanggo sawetara wong, nanging kanggo pemain sing ndeleng game kasebut ing tingkat sing luwih jero, dheweke ngerti ana blok ing game kasebut.

  • 1 Babagan Minecraft
  • 2 tanggal rilis minecraft 2
    • 2.1 Minecraft 2 kanggo PS5
    • 2.2 Minecraft 2 kanggo Xbox

    Babagan Minecraft

    Game video kothak iki digawe dening Markus “Notch” Person lan dikembangake dening Mojang. Game kasebut dibebasake dhisik ing PCS ing taun 2009 lan kasedhiya kanggo platform liyane ing taun 2011 Nopember. Iku game video paling laris kanthi sekitar 126 yuta pangguna aktif saben wulan nganti tanggal iki.

    Game kasebut ngenalake pemain kanggo njelajah jagad 3D sing ora ana infinite sing ngidini saben bisa nemokake lan nggawe barang, lan barang saka bahan mentah sing kudu ditemokake.

    Minecraft 2 online

    Game kasebut duwe macem-macem mobs: Survival, kreatifitas, lan petualangan saben mobs kasebut nduweni keunikan lan menehi pengalaman beda kanggo pemain. Mode Survival ngidini para pemain entuk sumber daya sing dibutuhake kanggo urip iki kalebu bangunan papan perlindungan, barang-barang kerajinan kanggo nglawan monsters, lan golek panganan kanggo njaga kesehatan.

    Dene Mode Creative ngidini pamuter mbukak imajinasi kanthi nggunakake sumber daya tanpa watesan. Pungkasan, mode petualangan ngidini pemain kanggo njelajah peta sing digawe pamuter kanthi tumindak sing winates kayata ora bisa langsung ngrusak blok sing ana ing peta. Kanthi pengalaman sing apik banget, para pemain saiki wis ngerti Tanggal rilis Minecraft 2 enggal.

    Tanggal rilis Minecraft 2

    Sanajan pungkasan April 1 2013, Perusahaan Pengembang Mojang ngeculake pengumuman prank babagan Tanggal rilis Minecraft 2 kanggo masarakat, penggemar game ngarep-arep yen bakal kelakon. Sajrone pirang-pirang taun game sing ditampa mung katresnan supaya Minecraft 2 minangka perawatan manis kanggo Mojang lan pemain.

    Pemain ora tau krungu maneh Tanggal rilis Minecraft 2 Sawise woro-woro prank lan ora ana tembung resmi saka perusahaan babagan urutan game lan Tanggal rilis Minecraft 2. Nanging, kita mung bisa ngarep-arep manawa woro-woro prank bisa dadi tulus ing dina liya. Nanging saiki, ora ana tanggal resmi tanggal rilis ing game mbesuk iki.

    Tanggal rilis Minecraft 2

    Minecraft 2 kanggo PS5

    Yen Mojang bakal ngeculake Minecraft 2, bakal bisa diakses ing platform sing beda, kaya Minecraft 1. Nanging, para pemain bisa ngarep-arep bakal ana fitur Minecraft 2 ing PS5 sing ora kasedhiya kanggo versi PS liyane. Ing ndhuwur iki, Minecraft 2 samesthine kasedhiya kanggo generasi PlayStation.

    Minecraft 2 kanggo Xbox

    Akeh pemain sing lagi main Minecraft ing XBOX saengga tanpa ragu yen Minecraft 2 uga kasedhiya ing platform iki. Apa sing unik babagan muter Minecraft ing Xbox Apa duwe fitur pamisah ing endi 2 pemain bisa main bebarengan. Iku pengalaman urutane critane game sing cocog kanggo para pemain duo sing njelajah terrain bebarengan. Uga, nalika game bakal kasedhiya ing Xbox, sampeyan bisa nyoba game iki karo pengontrol nirkabel Xbox One.

    Minecraft 2 tanggal online tanggal online

    Syarat Sistem Minecraft 2

    Minecraft samesthine duwe lingkungan game sing luwih nyata lan visual sing paling apik dibandhingake karo game prequel lan kanthi, luwih dhuwur Syarat Sistem Minecraft 2 dibutuhake. Keperluan minimalisasi kanggo sistem operasi diwenehake ing ngisor iki.

    • Windows 10 utawa Windows 11
    • Intel Pentium 4 1.6GHZ / AMD ATHLON XP 1600+
    • AMD Radeon HD 3200 utawa Nvidia Geforce 4 MX 440
    • 500 MB RAM,
    • Panyimpen 1 Ruang Hard Drive GB.

    Gosip Minecraft 2

    Game kasebut ora ana gandhengane kemungkinan sing bisa dadi salah sawijine alesan kenapa pemain ing saindenging jagad seneng karo game sing dikarepake Minecraft 2 sing bakal kelakon. Ana akeh pangarepan sing disesuaikan yen Minecraft 2 bakal dibebasake kayata pemain kreatifitas level-munggah ing game Sequel sing diwenehake kanthi alat lan barang sing bisa dingerteni ing game kasebut.

    A pesawat saka monsters anyar samesthine nambah kesulitan kanggo game kasebut lan bisa uga ngurmati anyar kanggo golek lan njelajah. Kajaba iku, para penggemar ngarep-arep yen game sequel bakal duwe UI sing luwih apik kanggo ndhukung mod lan pengalaman anyar ing game kasebut.

    Minecraft 2 Gambar

    Trailer Minecraft 2

    Mojang ora konfirmasi apa wae sing isih gegayutan Tanggal rilis Minecraft 2 Nanging pemain ngarep-arep yen dheweke ngerti babagan tuntu pemain Minecraft ing jagad. Ana ton treler sing digawe penggemar babagan minecraft 2 liwat platform sing beda, nanging pemain wis ngenteni ndeleng a Tanggal rilis Minecraft 2 Kanthi trailer resmi game kapan wae.

    Iki kabeh kanggo Minecraft 2, yen sampeyan pengin ngerti babagan Tanggal rilis Minecraft 2 utawa apa wae warta utawa warta babagan game mbesuk iki banjur lengganan newsletter sing diwenehake ing ngisor iki.

    Carane migunani iki kirim iki?

    Klik ing lintang kanggo menehi rating!

    Rating rata-rata 4.1/5. Cacah swara: 51

    Ora ana swara nganti saiki! Dadi sing pertama kanggo menehi rating kiriman iki.