Ax modern – putra-putus ing wiki alas, putrane saka lokasi Ax modern | Pcgamesn

Putra saka lokasi lokasi modern alas

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Ax modern

The Ax modern .

Dibandhingake rong pubur liyane, ing Ax modern Swinging sing alon-alon durung ditemokake, sing bisa ditemokake luwih dhisik tinimbang kapak api petugas pemadam kebakaran. Iki uga gegaman pilihan saka Eric Leblanc sajrone alas.

The Ax modern luwih gampang entuk tinimbang kapak petugas pemadam kebakaran, nanging sampeyan kudu mateni suku kanggo entuk.

Lokasi ing Ax modern ana ing dada wong mati ing kemah sing ditinggalake ing sisih lor pulo.

Lokasi AX Modern Modern Modern

Sampeyan uga kaget cedhak karo bunker sing ngemot ax petugas pemadam kebakaran.

Galeri [| ]

Kemah Lor ing peta.

Trivia [| ]

  • Ax modern padha karo modhĂ©l ing petugas pemadam kebakaran
  • Ax modern yaiku senjata ambalan ing seri alas.
  • Ax modern kurang gagang kuning, ora kaya sing ana ing alas.

Putra saka lokasi lokasi modern alas

Para putrane Ax modern alas nggawe bali welcome saka alas, lan uga gampang ditemokake, saengga sampeyan bisa miwiti mbangun pangkalan ing wektu cathetan.

Diterbitake: 27 Feb, 2023

Nggolek Putra saka lokasi lokasi modern alas? Alat sing migunani bisa uga rumit lan luwih alon-alon nganggo, nanging luwih akeh karusakan tinimbang sumbang wiwitan, supaya sampeyan bisa ngethok wit lan mbangun dhasar sing sanalika sampeyan nemokake.

Para putrane lokasi Ax modern alas ngemot salah sawijining piranti sing luwih migunani ing game medeni teken pungkasan – ora mung perlu kanggo mbangun pangkalan, uga dadi gandha minangka putra saka gaman alas. Matur suwun, ora didhelikake ing guwa utawa situs dig, nanging mung ngapusi ing mbukak. Dadi, ora kaya nekani putra-putrane sing nyenengake saka alas shovel, mung kesulitan kanggo nemokake ngerti yen arep menyang putrane peta alas. Sing ngandika, iki putrane lokasi lokasi AX modern ing salah sawijining game PC paling apik ing taun iki.

Putra saka alas AX modern: Lokasi peta sing nuduhake ing ngendi moden kapak ing GPS Tracker

Putra saka lokasi lokasi modern alas

Para putrane Ax modern alas ditemokake – utawa luwih, dikubur – mayit ing salah sawijining situs sing ditinggalake. Kem sing ana ing sudhut sisih lor-kulon peta, cedhak salah sawijining panandha ungu sing nuduhake putra-putrane pengunjung pengunjung, yen sampeyan durung ketemu. Yen panandha ungu ora ana maneh ing peta, sampeyan bakal nemokake kemah menyang sisih wetan kali sing dawa, sing nyambung menyang pantai sisih lor. Ora ana ancaman tartamtu sing kudu dingerteni, liya-liyane, bisa uga aman, dadi sampeyan kudu aman kanggo nggoleki kapak modern, lan bisa nyimpen utawa ngirit wengi ing kemah nalika sampeyan entuk.

Wiwit putrane AX modern minangka salah sawijining alat sing paling gampang kanggo nemokake ing putrane alas, sampeyan bisa uga pengin nggawe salah sawijining sing pertama. Banjur, kanthi sawetara praktik lan kekuatan sing dibangun, lunga sawise para putrane TREBATE ATS, sing penting kanggo njelajah guwa jero banyu. Ana macem-macem lokasi sing beda ing kothak ing kothak wedhi, dadi yen sampeyan bisa mlaku-mlaku menyang lokasi Ax modern, priksa manawa sampeyan duwe akeh panganan lan ngerti carane njaluk banyu ing alas, lan mesthekake Terus stamina sampeyan.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Putra saka alas modern: kepiye entuk kapak modern

Pamuter sing nyekel GPS lan kapak modern ndeleng tarub ing putrane alas

Nggolek kapak modern ing putrane alas? Putra alas yaiku game kaslametanane, tegese sampeyan bakal ngethok a akeh . Nalika sampeyan miwiti karo kapak taktis, sampeyan bisa nganyarke kanthi cepet menyang kapak modern kanggo nyepetake wit luwih cepet. Nanging, pulo sing infedasi cannibal iki rada gedhe, dadi sampeyan butuh pitulung kanggo nglacak kapak modern.

Ing pandhuan iki, kita bakal ngilangi carane entuk kapak modern ing putrane alas, nuduhake sampeyan persis kanggo njaluk kasebut ing peta.

Pamuter ngadeg nyekel GPS nalika mandeng ing tarub ing putrane alas

. Mung sesambungan karo mayit kanggo njaluk kapak modern, banjur priksa persediaan kanggo nglengkapi.

Iku iku! Pancen gampang, dadi sampeyan kudu bisa entuk iki ing dina kapisan, supaya sampeyan bisa mbangun basis pisanan lan cepet.

Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

Sing mbungkus pandhuan babagan carane entuk kapak modern ing putrane alas. Mesthi wae, iki minangka salah sawijining alat, lan ana liyane sing luwih angel ditemokake. Priksa manawa mriksa pandhuan kita babagan cara nggawe rebet lan cara njaluk bedhil tali ing putrane alas, kaya sing bisa digunakake kanggo njupuk shovel kasebut. Kanthi shovel ing tangan, sampeyan bakal bisa nemokake kabeh kunci ing putrane alas, sing nggawa sampeyan menyang sawetara lemah sing misterius.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Game Endnight Tindakake
  • Putra saka alas
  • Survival & Crafting Tindakake

!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Hayden minangka panulis panulis kanggo RPS, sawise gabung karo tim ing wulan September 2021 sawise sawetara freelancing kanggo TheGamer. Dheweke dadi penggemar game slamet, utamane sing fokus ing undead. Zombi. Walkers. Shambler. Apa wae sing diarani, Hayden mesthi dadi penggemar.