Armadillo | Wiki mati abang | Lokasi Fandom Lan Pandhuan Pelep Pelt Hunting Sing Sampurna – Pandhuan Red Redemption 2 Pandhuan – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Kaca iki kalebu lokasi Armadillo ing RDR2, lan kepiye entuk kulit Armadillo sing sampurna. . Sampeyan bakal paling mungkin ing gurun Austin anyar sing anyar. Sampeyan mbutuhake kulit Armadillo sing sampurna kanggo bagean saka billy Vest ing klambi Desperadado ing trapper.

Armadillo

RDR2

Armadillo minangka pemukiman ing Red Red Dead Redemption, , lan Mati Mati Online Ing wilayah Cholla Springs negara anyar saka Austin.

  • 1 Katrangan
  • 2 sejarah
    • 2.1 Latar mburi
    • .2 Acara saka Red Merah Mati 2
    • .3 Acara Red Red Dead Redemption
    • 2.4 penampilan misi
    • 4. Red Red Dead Redemption
    • 4. Multiplayer redemptioner
    • 5.1 Red Merah Mati 2
    • 5.2 Red Red Dead Redemption
    • 8.
    • .2 Red Merah Mati 2
    • 8.3 Red Red Dead Redemption
    • 8.4 Undead Nightmare
    • 9.1 Red Red Dead Redemption
    • 9.2 Red Merah Mati 2
    • 11.1 Red Red Dead Redemption
    • 11.2 Undead Nightmare

    Katrangan []

    Armadillo digambarake minangka salah sawijining boomtowns sing isih ana ing sisih kulon Amerika, beda karo pamukiman sisih lor industri modern sing ditondoi dening kutha Ireng. Armadillo minangka hangout sing umum kanggo anggota geng Walton, sing terus nggawa panganiaya lan kekacauan menyang kutha kasebut. Duels umume, dadi papan sing mbebayani.

    Ing taun 1911, Leigh Johnson minangka tumindak marshal lan panguwasa ukum armadillo, bebarengan karo lawmen lokal, lan kondhang dening warga lokal. Dheweke dibantu dening timbalan enom Yunus lan Eli. Miturut Johnson, tekane ril-ril menyang armadillo nyebabake penurunan saingan wilayah kasebut, sing terakhir ngrusak tumbluweed, nyuda kutha sing ditinggalake dadi kutha sing ditinggalake ing wektu kasebut Red Red Dead Redemption.

    Herbert Moon, Shopkeeper Toko Umum, nuduhake awake minangka warga pertama Armadillo. Ora dingerteni yen warga sing paling penting, utawa secara harfiah minangka salah sawijining pendiri Armadillo, sing mesthi bisa diwenehi umure.

    Ulasan GamePot Extlert

    28 Oktober 2010

    27 Oktober 2010

    Sejarah []

    Latar mburi []

    Sejarah Armadillo sajrone akhir abad kaping 19 lan 20 bisa dicemplungake karo wabah penyakit, kanthi akeh sing nyebabake wengker kutha. Ing taun 1897, Leigh Johnson ditetepake maral kecamatan kutha kasebut.

    Acara Red Merah Mati 2 []

    Ing taun 1898, Armadillo ngalami demam abang, sing nyebabake akeh kutha sing mlayu, kanthi sisa-sisa dadi lara banget, kanthi akeh fatalities. Ora dingerteni nalika wabah iki rampung, nanging kadang-kadang antara 1899 lan 1907. [1]

    Sawise wabah abang, wabah, kutha kasebut bakal diluncurake maneh dening wabah ara-ara samun, banjur wabah typhus bakal kelakon sawise. Nalika persis wabah kasebut ora dingerteni, nanging bakal ana ing antarane 1899 lan 1907.

    Ing taun 1907, Armadillo lan wilayah sing cedhak banget nandhang penyakit kolera lan umume para pendhudhuke salah siji mati utawa wis pindah. Salajengipun, macem-macem geni bisa dideleng ing saindenging desa, badan mumet bisa ditemokake saka wektu menyang wektu liyane lan sakepel saka del Lobo Thugs dheweke menyang kutha, sok-sok.

    Sajrone wabah Cholera, saloon ing Armadillo aktif, sanajan mung ngombe. Kajaba iku, Herbert Moon isih ana ing kutha, lan pamuter bisa ngunjungi toko umum. Ana uga kutha sing cerier, karo pamplet sing ngelingake wong-wong ing Cholera, kanthi akeh kutha sing katon bisa mati utawa graveely lara. Suhu ing Armadillo dhuwur; Perlu tekan pertengi pertengahan (Celsius) sajrone awan.

    Acara Red Red Dead Redemption []

    Ing taun 1911 Kutha kasebut pulih saka seri pagelaran lan urip ing kutha kasebut wis bali maneh. Armadillo minangka Austin Austin anyar. Senadyan bosok umum ing wilayah kasebut, nyedhiyakake layanan lan barang sing apik kanggo dina iki. Bubar, geng Walton wis nggegirisi kutha Armadillo lan wis ngalami saloon. Telung utawa papat anggota geng Walton keco numpak kutha, nyeret sipil ing mburi, lan nembak bedhil. Iki uga umum kanggo toko umum Herbert Moon kanggo dirampok, utawa kanggo pelacur acak sing diserang dening punter sing nesu (lan mateni yen ora ana sing ditindakake). Siji-sijine jinis toko sing ora duwe wilayah yaiku taatin, nanging amarga interaksi karo buntut ora umum (mung kanggo tuku scraps outfit utawa bandana), iki dudu masalah.

    Bagean cilik saka “Pangentasan ing Amerika” ditindakake ing saloon. Misi Bonnie Macfarlane “Iki armadillo, USA” pungkasan ing lokasi iki. Saben misi ing Strand johnson leigh kajaba “serangan ing Fort Mercer” diwiwiti ing lokasi iki, ing kantor kasebut. Misi “Blues Swindler lawas” mungkasi kene lan langsung mlebu menyang wiwitan “sampeyan ora bakal menehi kesaksian palsu, kajaba kanggo golek bathi”. Pambuka Irlandia uga ditindakake ing misi “Perancis, Welshman lan Irlandia”.

    Kabeh telung bagean saka wong liyo-misi “nafsu Amerika” diwiwiti ing ngarep kantor Sheriff Armadillo. Misi-Misi Stranger “California” pungkasan ing kantor telegraf armadillo. Bagean bagean sisih wong liyo “aja nganti ana wong sing masrahake” sing ditindakake ing armadillo saloon. Segmen kapisan sisih wong liyo, kamera, tumindak “uga diwiwiti lan rampung ing bioskop.

    Penampilan misi []

    Red Red Dead Redemption

    • “Pangentasan ing Amerika”
    • “Iki armadillo, USA”
    • “Kasunyatan politik ing Armadillo”
    • “Kaadilan ing basin pike”
    • “Blues swinder lawas”
    • “Nyelehake rod, ngrusak bandit”
    • “Gantung Bonnie MacFarlane”
    • “Sampeyan ora bakal menehi kesaksian palsu, kajaba kanggo bathi”
    • “Wong Prancis, welshman lan irishman”

    Acara Undead Nightmare []

    Ing Undead Nightmare DLC Pack, iki minangka salah siji 23 lokasi sing kudu diilangi undead banjur dilindhungi saka infestasi maneh.

    Ing satengahe serangan apokaliptik saka undead, Armadillo wis dikepung kanthi besar dening gerombolan undead. Kabeh wong mlaku kanggo urip lan slamet sing ana ing omah lan ing payon kaya kutha kasebut dadi kekacauan. Marshal Johnson kanthi tliti nyoba nglindhungi kutha kasebut kanthi jeneng ukum. Everett Knox, Tobias Weldon, Alden Renshaw, Adrienne Lanchence, Kittie Crenshaw lan Jessie Harargrove mung wong sing bisa ditemokake ing kutha kasebut. Herbert Moon uga saiki, nanging ora ngewangi pertahanan kutha.

    Iki uga minangka lokasi Adrienne sing bisa diluwari, sing nomer sanga lan pungkasan sing bisa diluwari ing naga mercer misi sing ilang.

    Kutha iki overrun nalika nyedhaki, lan wong sing slamet wis ngungsi ing atap toko uga saloon. Johnson Leigh Johnson manggon ing kantor, mikirake cara kanggo mbusak undead, lan nunggu bali saka rong timbalan kasebut. Dheweke ngaku manawa undead terus nyerang sawetara wektu, lan cenderung “mung ilang” sawise sawetara, mung kanggo nyerang mengko. Dheweke banjur njaluk pitulung Martarson kanggo nemokake timbalane lan ngresiki kutha kasebut.

    Tata letak []

    []

    Armadillo duwe stasiun sepur sing aktif kanthi kantor telegraf, ing ngendi pamuter bisa mbayar hadiah kasebut kanthi awis utawa huruf pardon. Ana uga pen kewan ing sadawaning sepur ing endi kewan-kewan kayata wedhus lan sapi dijaga lan dimuat menyang gerbong sepur kanggo pengiriman. Lawmen Post Wanted poster saka kriminal ing Tembok South of Stasiun. Salesman koran kutha uga adol koran ing njaba stasiun. Film Fotter Lima Dolanan ing kene, lan Marston bisa melu kompetisi.

    Ing saindenging dalan saka kantor kantor telegraph lan stasiun sepur, minangka armadillo saloon. Panyiapan sing paling populer ing kutha. Pendhudhuk Armadillo, Wisatawan singles, Ranchers, lan Koboi Brooding teka kanggo ngombe, sosialisasi, utawa golek papan kanggo ngaso. Para penjahat lokal, anggota geng, pelacur, lan mabuk uga umum. Saloon duwe kamar gedhe kanthi tabel lan kursi kanggo pengunjung, bar kanggo ngombe, pawon kanggo main musik, kamar turu, lan kamar poker, lan kamar puteran pribadi ing ngendi sampeyan bisa tuku game ing Texas HOLD’EM UNTUK $ 25. Ndhuwur minangka Hall Mezzanine lan wilayah sing lungguh ing kamar sing kasedhiya kanggo para wisatawan duwe istirahat utawa nglipur wanita penduduk. Marston bisa tuku safehouse kanthi rega $ 50 ing kene. Ana uga balkon sing bisa diakses.

    Ing saindenging dalan utama saka saloon, yaiku stasiun barang sing ngemot kantor pos lan wilayah sing ditemokake ing statecoach. . Pamuter bisa tuku kabutuhan paling dhasar saka toko – ing toko, peta, jaran, lsp. – uga bisa adol dhuwit kanggo dhuwit.

    Sabanjure lawang menyang Saloon Resides Gunsmith JEB Murphy, ing ngendi pamuter bisa tuku gaman, umpan mburu, lan ammo. Uga bisa adol ketentuan ing kene kanggo awis cepet. Kajaba iku, yaiku toko lan dokter gigi sing ora bisa diakses, lan tetanggan sing dadi dhokter Nathanial Johnston, sing mbantu Bill Williamson sawise Bill Williamson sawise Bill Williamson lan bisa adol ing saindenging crita.

    Ing dalan saka kantor dokter yaiku bank Armadillo, ing ngendi jumlah dhuwit sing gedhe dijamin ing safes ing njero. Marston bisa ngrampok bank kanggo golek dhuwit, nanging kanthi biaya mundur saka hukum lan paukuman kanggo ngurmati. Down the Street minangka baris bangunan omah rong crita. Ing sisih kutha iku kantor Sheriff lan kunjara, luwih akeh omah, lan sekolah sekolah sing digunakake minangka téater film sing digunakake ing film MartarSon kanggo $ 2.

    Ing mburi kutha, ing mburi saloon lan Gunmith, yaiku tegak. Ing kene, ternak kayata sapi sing disimpen ing pena sing gedhe. Ana liyane pena lan kandhang kanggo jaran, uga coop pitik ing njaba gabungan gedhe sing ditemokake ing tengah wilayah kasebut. Ana uga sawetara shooting cilik, ing ngendi pemain bebas motret ing target target.

    Multiplayer redemptioner []

    • Iki minangka lokasi pertandhingan gang lan bebas kanggo kabeh.
    • Iki minangka tujuan pungkasan ing Outlaws menyang Misi Co-Op “The Herd”.
    • Iki minangka salah sawijining pitu lokasi sing entuk game sing kasedhiya. .
    • .

    Fasilitas []

    Red Merah Mati 2 []

    • Toko Umum, Duwe lan Dioperasikake dening Herbert Wulan. Lemari klambi ing latar mburi.
    • Saloon
    • Stagecoach
    • Kantor Pos (mung ing Mati Mati Online.)

    Red Red Dead Redemption []

    • Bank Armadillo, sing dioperasikake dening Baxter Deaton.
    • Bioskop, ing sekolah sekolah.
    • Kantor dokter, diduweni lan dilakokno dening dr. Nathanial Johnston.
    • .
    • Gunmith, diduweni lan dilakokno dening Jeb Murphy.
    • Surat kabar diduweni lan dilakokno dening lempung willet bisa dituku ing jejere Stasiun Kereta Api.
    • Safehouse, sing ana ing lantai 2 saloon, tuku kanggo $ 50.
    • .
    • Kantor Sheriff, dioperasikake dening Marshal Leigh Johnson lan Tipe Junah lan Eli.
    • Stagecoach, nemu loading lan mbukak pasokan mburi stasiun kargo.
    • Stasiun kargo
    • Stasiun sepur, nyedhiyakake perjalanan liwat sepur, uga ngemot kantor telegraf ing ngendi Martarston bisa mbayar hadiah.
    • .
    • Kiriman sing pengin bisa ditemokake ing papan ing sisih kidul stasiun sepur.

    Lelakon [ ]

    • Formulir lima driji ing jejere stasiun sepur.
    • Poker kanthi tuku $ 25 tuku ing kamar mburi saloon.

    Cathetan []

    • Liwat bolongan ing lawang ngarep Blacksmith lan ing lantai minangka kertu rokok kanggo Halaria Halat-BRED. Wong ireng ing sisih lor kutha.
    • Ing tong ing pena ing sisih kulon kutha yaiku kertu rokok kanggo armadillo.
    • Amarga ing sisih wetan toko umum, ing mburi omah sing ngadhepi tumindak sing ditindakake, yaiku kertu rokok kanggo Landon Ricketts.
    • Ing sisih kidul-kulon Armadillo bisa ditemokake titik lady kuldi kuldi. Rada southwest saka ana reruntuhan saka farmstead gagak. Ing meja sing rusak ing jero yaiku lockbox sing ngemot dhuwit lan tas perhiasan cilik.
    • South-Southeast of Armadillo yaiku farmstead panggonan Venter. Ing meja yaiku kertu rokok kanggo guyonan. Iki mung bisa dipikolehi sawise nampa misi “ngrokok lan hobi liyane”.
    • Njupuk dalan wétan metu saka kutha, tindakake dalan sing ana cabang ing sisih kidul ing mburi dalan yaiku greja. .
    • Ing sisih lor Armadillo yaiku kamping sing ditinggalake ing ngendi wong Tiongkok sing diarani Zhou Yi (sing nganggo topi tutup tengkorak Cina) bisa ditemokake, dikubengi cacti. Kothak kunci ing mburi tarub ngemot umpan herbivore lan root Valerian.

    Trivia []

    Umum []

    • Jeneng kutha katon dadi dolanan ing lokasi nyata Amarillo, Texas.

    Red Merah Mati 2 []

    • Ing taun 1907, Armadillo nandhang wabah saka Cholera; Miturut artikel koran [2], kutha kasebut diterangake kaya kaya “kutha Ghost” lan wisatawan disuarake saka ngunjungi.
      • Wabah Cholera Armadillo bisa uga adhedhasar wabah Cholera sing kedadeyan ing saindenging West American ing abad kaping 19.

      Red Red Dead Redemption []

      • Ing mburi banister ing properti safehouse, mula maca “Apa sampeyan ora katon apik lan dandy”, yaiku kode ngapusi kanggo mbukak kunci klambi sing apik.
      • Balkon saloon minangka salah sawijining lokasi sing bisa ditindakake pemain ing jaran. Kanggo nindakake jaran iki kudu dicekel lan pamuter kudu ana ing kiriman hitching. Yen rampung kanthi bener, pamuter bakal ndharat jaran.
      • Barang sing dicolong dikubur ing Río Del Lobo“lan kepiye”Geng liwat rock kembar ing caham karo dheweke. . Dheweke uga ngomong babagan singa ing sta sta Hennigan.
      • . Uga gambar sing padha uga sing nggantungake ing ngisor garis saka Alhambra Saloon ing game video “Gun”.
      • Bagean utama Perusahaan Railwortern Southwestern sing ana ing kene. .
      • Ing koran pungkasan, ana iklan kanggo poker ing latar saloon Armadillo sing maca: “Kamar Poker Pribadi ing Armadillo Saloon ing Cholla Springs ing Cholla Springs. Game Daily, Gratis Saka Mata Garwa Lan Pitung.”
      • Kadhangkala rembulan Herbert bisa dideleng ing emper-praune medeni rakun kanthi sapu sing asring mundur, malah malah nembak karbohidrat.
      • Ana conto sing langka saka anggota geng wabon sing mabuk ing lantai ndhuwur saloon, sok-sok malah tiba ing loteng lan nabrak ing meja utawa ing tabel mbanting kabeh botol. Bisa uga malah entuk level sing dikarepake kanggo vandalisme.
      • Malah sawise demise pimpinan, Anggota Geng Walton terus mlebu ing saloon sing ditemokake ing kutha kasebut.
      • Kaya sing katon ing trailer debut kanggo Red Red Dead Redemption, stasiun sepur asline ora ana.

      Undead Nightmare []

      • Awak bisa ditemokake ing jejere stasiun sepur kanthi obeng ing sandhinge.
      • Téater film wis mbukak lengkap lan njelajah.

      Lokasi Armadillo lan Pandhuan Pelep Pamburu sing Sampurna

      Donya RDR2

      Kaca iki kalebu lokasi Armadillo ing RDR2, lan kepiye entuk kulit Armadillo sing sampurna. Armadillo minangka kewan ukuran moderat ing Red Red Redemption 2. Sampeyan bakal paling mungkin ing gurun Austin anyar sing anyar. Sampeyan mbutuhake kulit Armadillo sing sampurna kanggo bagean saka billy Vest ing klambi Desperadado ing trapper.

      “Armadillos sangang banded bisa ditemokake ing wilayah Gaptooth Ridge, Cholla Springs lan Rio Bravo. Minangka omnivores, diet utama dumadi saka serangga, vertebrata cilik lan asring, carrion. Rifle varmint dianggep minangka salah sawijining senjata paling apik kanggo mburu armadillos, amarga peluru bisa gampang nembus liwat karpet. Armadillos bisa dipangan, sanajan konsistensi daginge kenceng. Cara samusus armadillo digunakake kanggo nggawe kerajinan.”

      Lokasi Hawa Armadillo ing Merah Mati 2

      181121 RDR2 Hunting Armadillo loc.png

      Armadillos asring ditemokake ing ara-ara samun. Sampeyan bisa nemokake Armadillos ing sisih kulon lan sisih lor Armadillo ing New Austin, minangka bagean saka peta saka Redemption Merah Red Pisanan.

      Kepiye mateni Armadillo ing Mati Abang 2 kanggo kulit Armadillo sing sampurna

      Kanggo entuk kulit sing sampurna, sampeyan kudu golek armadillo sing sampurna lan gunakake senjata sing cocog kanggo mateni.

      Armadillos minangka makhluk ukuran sing duwe eksternal sing luwih angel. Siji-sijine cara kanggo entuk mateni sing sampurna kanggo nggunakake bedhil varmint. Nyoba lan orane katrangan saka jarak kanggo ngindhari, banjur njupuk headshot sing resik kanggo njaluk hadiah sampeyan.

      Yen sampeyan durung mburu luwih dhisik, priksa manawa ngunjungi tips lan strategi hunting utawa kaca sing mburu utawa cara entuk pandhuan kulit sing sampurna.

      Nalika mateni Pristine Armadillo kanthi sampurna, sampeyan bakal entuk kulit armadillo sing sampurna lan daging sing sithik.

      SUKAN GAMPANG GAMPANG GAMPANG

      Kulit Armadillo sing sampurna bisa digunakake bebarengan karo sing sampurna kanggo ngluncurake rompi ing sandhangan desperado ing trapper.