Apa wong isih main sim 4?, Statistik Sims Sims lan Fakta 2023 | Levvvel

Sims 4 minangka game simulasi urip sing dikembangake dening Maxis lan diterbitake dening Seni Elektronik, dirilis ing September 2014. Cicilan kaping papat saka seri sing diakoni, SIMS 4 ngidini para pemain nggawe lan ngontrol avatar digital sing diarani “Sims,” ​​nuntun liwat macem-macem aspek gesang kayata karir, hubungan, lan hobi. Pemain bisa ngatur penampilan sim, kapribaden, lan katrampilan nalika bangunan lan menehi omah sing diimpi. Kanthi perpustakaan ekspansi sing terus-terusan, bungkus barang, lan bungkus game, Sims 4 nawakake pengalaman game sing sugih, kebak kesempatan kanggo petualangan virtual, crito, lan petualangan virtual sing ora ana wates.

Apa wong isih main sim 4?

Sanajan game iki wis umur wolung taun nganti 2022, Isih duwe basis penggemar sing gedhe banget. Nyatane, EA raked luwih saka $ 1 milyar pendapatan saka sims 4 ing 2019 lan garhang luwih saka 36 yuta pemain kanthi 2021.

Yaiku sims 4 isih populer?

Sanajan sampeyan umure, game kasebut tetep populer, kanthi dhasar pamuter kanthi jelas mbuwang kolektif 1.. Ora sakabehe, nanging mung ing 2022. Ing ndhuwur, EA ujar manawa 18.5% Karakter Sims liyane digawe ing taun iki dibandhingake karo 2021.

Carane akeh wong sing isih main sim 4?

46,811 pemain online. Sampeyan ndeleng Sims Live 4 count count ing Playercounter.

Yaiku sims 5 metu?

Nalika Rene Proyek wis resmi diumumake, rilis saka game Sims kaping lima isih durung suwe, bisa uga kaping pungkasan ing 2025.

Iku sims 5 dibatalake?

Sawise akeh gosip lan spekulasi, sims 5 iku resmi. Iki dikembangake ing ngisor proyek Codename “lan isih ora ana, nanging tim kasebut konfirmasi sawetara rincian sajrone Simmit Simmit sajrone 18 Oktober.

Napa aku isih main sims 2 (lan dudu sims 4)

Bisa sims mabuk?

Ngombe kakehan Kombucha nyebabake simu. Sims bisa tuku bar omah lan bisa sinau babagan katrampilan mixology. Sanadyan botol kasebut ora rinci khusus, bisa uga dianggep minangka alkohol. Sims bisa dazed (sing padha karo mabuk) kanthi ngombe lan kopi.

Napa Sims $ 5?

Sims ngumumake rega diskon kanggo Sims 4 awal minggu iki, njupuk menyang Twitter kanggo mbukak manawa adol musim semi wis diwiwiti “luwih awal taun iki.”Akeh sing percaya poin rega murah yaiku nanggepi wabah koronavirus, sing mesthi kita wis adhem ing omah.

?

Sims 4 bakal bebas-muter ing tanggal 18 Oktober 2022, EA wis konfirmasi. (Mesthine, kabeh ekspansi akeh bakal terus didol kanthi kapisah).

Bisa sepuh sims entuk sims hamil 4?

Nanging, wiwit remaja ora bisa ngakses interaksi bayi ‘, coba meteng, pilihan kandhutan kasebut nganti umur nganti diwasa; Nalika ing pinituwa praktik ora bisa meteng sanajan dheweke duwe kemampuan ‘dadi meteng’.

Bakal sims dadi Multiplayer?

Kaya sing dijanjekake, nanging nggodha rincian kanggo game sims sabanjure, Rene Proyek Codenamed. Sajrone urip saiki, EA negesake bebarengan bakal dadi komponen utama pengalaman – sanajan ora biaya saka pamuter tradisional tradisional sing wis nggawe seri kasebut.

?

.

Apa persen pemain sims wanita?

Game kasebut wis dadi game komputer pribadi sing paling populer ing saindenging jagad, kanthi versi ing 22 basa sing kasedhiya ing 60 negara. Nanging ora kaya video lan game komputer liyane, meh 60% wong sing main sim.

Yaiku sims 4 gratis ing salawas-lawase?

Sing bener, Sims 4 gratis kanggo sapa wae sing pengin nyoba lan entuk. Lan nalika entuk, bakal selawase mesthi wae. Sanajan mung lan eksklusif game dhasar (tanpa jinis ekspansi utawa konten sing bisa didownload), jaran gratis.

Klompok umur sims 4 sing dituju?

Ok kanggo 13 lan luwih tuwa

Lan sanajan ora nggunakake tembung kanggo woo-hoo isih tembung sing bener-bener suggestif. Dheweke ora nuduhake Sims “Woo-hooing” nanging dheweke mlebu ing ngisor tutup lan ati pop sing makili katresnan. Dadi game iki ora paling apik kanggo bocah sing luwih enom nanging bisa nyenengake bocah sing luwih tuwa.

Mbuwang nomer ing mburi game simulasi urip sing populer.

Sims minangka seri simulator sing paling misuwur ing planet. . Venture kolaborasi dheweke nyebabake peluncuran “Sims” tanggal 4 Februari 2000, miturut pimpinan Wright. Saiki nggunakake patang rilis utama, seri Sims ngidini desain desain, lan ngrawat hubungan, lan ngatur kegiatan saben dina ‘Sims’. Iku minangka salah sawijining francais game video paling dhuwur sing paling dhuwur. Ayo priksa sing paling nggumunake Statistik Sims lan fakta. Uga, yen statistik industri game video lan kanyatan sing disenengi, banjur klik link kanggo sinau sawetara apik tenan lan anyar.

Sims franchise sales lan statistik bathi

Francais Sims duwe $ 5 milyar total penghasilan ing taun 2019.

  • Iki nyelehake gulu Sims seri lan gulu nganti Halo sing uga duwe penghasilan total $ 5 milyar.
  • Seri kasebut uga luwih sukses tinimbang francais game video sing paling populer.
  • . .

Seri game video paling populer ing Mario, kanthi luwih saka 750 yuta unit sing didol. Sing ujar, ana udakara 200 Mario Diluncurake kanthi total. Sims Series luwih sukses tinimbang fantasi akhir (159 yuta unit), Creed Assassin (155 yuta unit), legenda allda (118 yuta unit), lan liya-liyane.

Sims 4 penghasilan saben taun yaiku $ 457 yuta.

  • Ekspina sims 4 diundhuh 30 yuta kaping sajrone pirang-pirang taun.
  • .
  • Sing luwih dhuwur tinimbang takin 2 kanthi $ 374 yuta lan heartstone $ 414 yuta saben taun.

EA ora nuduhake angka penjualan sing tepat kanggo sims 4. Nanging, nalika ndeleng penghasilan, kita ndeleng manawa game kasebut mung apik. Kanthi bathi meh $ 500 yuta lan dadi salah sawijining judhul paling gedhe sing kasedhiya ing Play, Kita nganggep sims 4 lan ekspansi kasebut bakal terus nyetir pendapatan sing akeh kanggo EA ing taun-taun sing bakal teka. Francais Sims wis ditampilake maneh kemampuan sing nggumunake kanggo adaptasi menyang pasar game video sing ora apik. Wektu iki, nyepelekake pasar Gaas (Game-As-A-Service) lan metu kanthi menang.

Sims minangka game PC paling laris paling laris ing kabeh wektu.

Sumber: cathetan jagad guinness)

  • 16 yuta salinan unit Sims dikirim ing saindenging jagad kanthi Februari 2005.

Sakabèhé, Game pisanan yaiku sukses kanggo EA. Iku adol kanthi becik lan dadi salah sawijining ikon budaya ing wiwitan abad kaping-21. . Pungkasane, game wis adol luwih apik tinimbang Diablo II, legenda Zelda: Topeng Majora, lan Counter-Strike (kabeh nerbitake taun sing padha). Ing tembung liyane, Sims kasebut minangka game paling gedhe ing taun 2000.

.

. . Sing ujar, kemenangan ing kancane durung diulang maneh.

Sims 3 minangka judhul PC paling laris kanggo 2009 ing Amerika Lor lan Eropa.

  • 1.4 yuta salinan Sims 3 didol ing minggu pisanan-
  • .7 yuta salinan Sims 3 didol taun iki dirilis.
  • Dening September 2011, Dodolan EA nyathet saka 10 yuta salinan.

Sims 3 njaga status kritik kanthi kritik, nanging dodolan mudhun rada mudhun. Isih, Sims 3 minangka salah sawijining game video sing paling populer ing taun. Iki perang nglawan blokbusters sing fokus ing online kayata perang modern 2 lan kiwa 4 wong mati 2 ing jagad sing alon-alon pindhah menyang ngarsane online lan dolanan video lan tetep lemah.

Ora kaya Pokemon Go, sims mobile ora dadi kenek.

Sims Mobile dirilis ing taun 2018. Ing wayahe nulis, game wis diundhuh luwih saka 50 yuta kaping ing Android. Sampeyan bisa ngakoni penghasilan $ 25 yuta sajrone nem wulan pisanan sawise diluncurake. Dina iki, game adoh saka dadi produsen dhuwit sing kuat. Hasil bathi game ing wulan September 2021 udakara udakara $ 700k.

Iki ora ateges EA ora ngejar dhuwit kanthi divisi game mobile. Sajrone taun fiskal pungkasan, penghasilan diview EA $ 781 yuta. Ora akeh dhuwit kasebut wis asale saka sims. Isih, ngerti upaya EA kanggo njaluk irisan jajan game mobile mobile, kita nganggep proyek seluler sims liyane ing rencana kasebut.

.

. Saben ekspansi nggawa konten anyar lan owah-owahan urutane critane game sing gedhe. Nganti saiki, wis ana 37 ekspansi sing dibebasake nganti saiki.

Luwih saka 36 yuta pemain unik wis main sim 4.

(Sumber: )

  • Ana luwih saka 10 yuta pemain sing aktif The Sims 4 pemain.
  • Minggu khas ing Sims 4 Kalebu luwih saka 3 yuta Woohoos, umur 370K, luwih saka 120k tiwas, 16..2 yuta roti lapis keju bakar dipangan.
  • Sing ana ing ballpark saka counter-mogok: Global nyerang ing 46 yuta pemain lan luwih populer tinimbang taktik timfight ing 33 yuta pemain saben wulan.

Dadi bagian saka Play EA sampurna kanggo game kaya Sims 4. . . Iki nambah keterlibatan jangka panjang, lan kanthi mangkono nyopir nomer langganan sing luwih dhuwur.

.

  • Resmi, entri sing paling populer ing seri kasebut minangka game facebook sing paling dawa, Sims Social, kanthi 100 yuta pemain sing didaftar.
  • Count pamuter puncak Sims luwih dhuwur tinimbang FarmVille, sing pucuk ing 83 yuta ing taun 2009.

Umume pemain sims yaiku wanita sing umur 18-24.

  • Umur rata-rata pemain sims yaiku tren global, sing nggawe mayoritas tukang game (38%) ing kategori 18-34 taun.
  • Ing sisih flip, Pemain sing seneng sim sing mbantah tren wiwit pamisah jender yaiku 59% nganti 41% ing AS sing disenengi para pemain game lanang.

.

(Sumber: Seneng Karo Sims Infographic)

  • Ing taun 2018, luwih saka 32 yuta sims digawe ing sims 4.
  • Saka 32 yuta SIM, 21 Yuta wis miwiti karir.
  • Sims sing digawe dening ulang tahun 20 Seri: 1..
  • Kanggo perbandingan perbandingan, pedunung donya saiki ana ing 7..
  • Mbalik ing dina, tukang game main SIM 3 53 Yuta jam saben wulan.
  • Ing sims 4, 68% pemain nggawe SIM ing gambar dhewe.

Wiwit taun 2000 lan judhul sims pertama, Pemain wis nggawe Sims sing cukup kanggo akun 20% saka populasi donya saiki. Ing kabeh game sims, pemain uga nggawe 6.9 yuta karakter vampir. Dheweke uga nggawe 1 yuta karakter mymaid lan 217,000 karakter asing. Nggawe bocah cilik ora banget populer: mung 173,000 wis digawe nganti saiki.

Ana 37 yuta pahargyan ing seri sim sajrone 20 taun kepungkur, cukup cedhak karo AS.

(Sumber: Seneng Karo Sims Infographic)

  • Wiwit game pertama teka, jagad sims sing katon 37 yuta pernikahane.
  • Jumlah pesta ing AS ing taun 2019 sethithik 2 yuta.
  • .

Sumber

  • “Franchise Sims mengeti ulang tahun kaping lima lan terus ngilangi rekaman”. Gamesindustry.biz, 2021, https: // www.gamesindustry.Biz / Artikel / Sims-Sims-franchise-mengeti-sawijining-Kelima-ulang-ulang-lan-terus-kanggo-cathetan-cathetan-A
  • “Sims 3 didol 3.7 yuta “. .gamereactor.EU / The-Sims-3-Sold-37-yuta /
  • “Sims urip paling lengkap ing Sims ing 3 generasi ekspansi”. IGN, 2021, https: // www.Ign.COM / Artikel / 2011/04/06 / The-Sims-Live-Life-to-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-full-in-at-to-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-full-in-at-to-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-the-full-in-ever
  • “Sims 3”. Metacritic, 2021, https: // www.Metacritic.
  • “Sims 4 pamirsa tuwuh 35% taun”. Venturebeat, 2019, https: // venturebeat.com / 2019/05/07 / The-Sims-4-pamirsa-graw-35-ing-taun-taun
  • “Sims 4 wis dadi sukses milyar dolar kanggo EA”. .Biz, 2021, https: // www.pcgamesinsider.biz / berita / 68479 / Sims-4-wis-dadi-a-milyar-dollar-sukses-kanggo-ea
  • Minotti, Mike. “Superdata: Hearthstone mrentah kanthi ramalan $ 1.5 Market Market Market Market “. Venturebeat, 2018, https: // venturebeat.com / 2018/08/02 / Superdata-Hearthstone-replest-over-forecasted-1-5-milyar-digital-card-kertu-kertu-kertu-kertu-kertu
  • “Top 50 game franchises game paling dhuwur”, https: // www.JudhulMax.
  • “EA katon $ 25 yuta ing hasil seluler SIMS nganti saiki”. Menara sensor, 2018, https: // Sensor.COM / Blog / The-Sims-Mobile-Revenue-25-Yuta
  • . Menara sensor, 2021, https: // app.SensorTower.Com / iOS / US / Elektronik-Arts / app / The-Sims-Mobile / 1144258115 / Ringkesan
  • “Hasil seluler 2021 EA yaiku $ 781 yuta”. POKETGAMER..POKETGAMER.BIZ / Warta / 76537 / EA-2021-Mobile-Revenue-781-000-000-Dolar
  • “Sims 4 cathetan puncak dhuwur 10 yuta pangguna aktif saben wulan”. Game pangembang, 2020, https: // www.Gamedeveloper.
  • “Valve bocor game game uap; Kita duwe nomer “. Ans Technica, 2018, https: // arstechnica.
  • “Taktik Tetenger cocog karo 33 yuta pemain saben wulan, nggawe game roiot seneng”. Venturebeat, 2019, https: // venturebeat.com / 2019/09/25 / TeamFight-taktik-hit-3-3-yuta-pemain-nggawe-player-game-seneng
  • “Ea Sims Social wis nyolong jutaan pemain saka Zynga”. Venturebeat, 2011, https: // venturebeat.Com / 2011/10/12/12 / EAS-SIMS-Social-haid-dicolong-saka-player-saka-zynga
  • .S. Umur Gamer Video 2021 “. Statista, 2021, https: // www.Statista.COM / STATISTIK / 189582 / Umur-AS-AS-Video-Pemain / Pemain /
  • . Bustle, 2015, https: // www.bustle.
  • “Sims francais saham staggering statistik urutane critanePlay ing ulang tahun kaping 20. DuambutSotkers, 2021, https: // www.DuambutSotkers.com /-Sims-20-ulang-ulang-Item-Item-and-statistik
  • “U.S.. Statista, 2021, https: // www..COM / STATISTIK / 183635 / Nomer-saka-ing-ing-The-US
  • “Sims francais saham staggering statistik urutane critanePlay ing ulang tahun kaping 20. DuambutSotkers, 2021, https: // www..
  • “Faststats”. CDC.GOV, 2021, https: // www.CDC.GOV / NCHS / Fastats / Perkawinan-Divorce.HTM
  • “Sepira kerepe pasangan duwe jinis?”. Hims, 2021, https: // www.Dhewe.
  • “Apa mengaruhi tarif cerai ing U.S.?”. Wilkinson & Finkbeiner, LLP, 2021, https: // www.WF-Pengacara.COM / Pegatan-Statistik
  • “Gamespy: bakal wright ngomong simlish”. GAMESPY, 2021, http: // pc..COM / PC / The-Sims-2 / 591767P2.HTML
  • “China larangan sims”. Daftar, 2021, https: // www.Wergawan.COM / 2005/01/26 / China_Game_ban
  • . , .co.UK / 2018/06/25 / sims-dilayani-china-tengah-wétan-hubungan-7659405

Sims 4 pamuter count 2023

Sims 4 minangka game simulasi urip sing dikembangake dening Maxis lan diterbitake dening Seni Elektronik, dirilis ing September 2014. Cicilan kaping papat saka seri sing diakoni, SIMS 4 ngidini para pemain nggawe lan ngontrol avatar digital sing diarani “Sims,” ​​nuntun liwat macem-macem aspek gesang kayata karir, hubungan, lan hobi. Pemain bisa ngatur penampilan sim, kapribaden, lan katrampilan nalika bangunan lan menehi omah sing diimpi. Kanthi perpustakaan ekspansi sing terus-terusan, bungkus barang, lan bungkus game, Sims 4 nawakake pengalaman game sing sugih, kebak kesempatan kanggo petualangan virtual, crito, lan petualangan virtual sing ora ana wates.

PC, PS5 / PS4, Xbox One

Bagan Kukus Sims 4 – Sims 4 Cacah-bersih Player

Ing tanggal 23 September 2023, pamuter puncak saka sims 4 ing kukus ana 36,570 . Dibandhingake karo dina sadurunge, duwe 23 23.Mundhak 18% . . Puncak ing 24 jam kepungkur yaiku 38,216 .

36,570 tanggal 23 September 2023
Dibandhingake karo dina sadurunge

. Ora ana hubungane karo katup kanthi cara apa wae. .

Alat pamuter pamuter nggunakake tren Google minangka sumber data. Tren Google minangka alat sing nganalisa pitakon telusuran ing Google lan mbandhingake volume telusuran liwat wektu, menehi popularitas relatif saka istilah telusuran. . Minangka sims 4, tanggal 23 September, 2023, count pamuter yaiku 42,367 . Dibandhingake karo dina sadurunge, duwe a -3.3% penurunan . .