Apa sing kudu dilakoni karo madu ing Minecraft – Coba pandhuan sing paling angel, kepiye cara golek Minecraft madu lan apa sing kudu ditindakake | Gamerradar

Kepiye cara golek MintingComb lan apa sing kudu ditindakake

Yen sampeyan pengin petani madu, sampeyan kudu nggawe pecakar. Iki bisa ditindakake kanthi telung madu lan enem papan kayu sing beda karo jinis apa wae! Priksa manawa sampeyan manggon ing ngendi wae, sampeyan duwe kembang saengga tawon bisa njupuk serbuk sari lan nggawa maneh menyang tawon kanggo nggawe madu lan madu.

Apa sing kudu dilakoni karo madu ing Minecraft

Minecraft Apa sing kudu dilakoni karo madu

Minecraft menehi jagad kabeh kanggo njelajah lan nggawe, lan kanthi macem-macem prekara sing bisa ditindakake ing game kasebut. Nalika sawetara prekara kasebut bisa gampang dingerteni, wong liya luwih rinci lan nuansa. Aja krasa ala yen sampeyan ora bisa ngerteni! Proses belajar minangka bagean saka nyenengake aspek kreatif Minecraft, supaya kita bisa nuduhake apa sing bisa sampeyan lakoni karo madu ing pandhuane.

Pandhuan sapi

Honeycomb bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem barang ing Minecraft, kalebu blok, lilin, sarang madu, madu, macem-macem blok tembaga wax, tangga, tangga!

Yen sampeyan pengin petani madu, sampeyan kudu nemokake sarang tawon alam b├ębas. Nggawa sawetara shears, lan gunakake ing sarang kanggo ngekstrak madu. Yen sampeyan pengin supaya ora nyerang tawon, priksa manawa sampeyan nyelehake campfire ing ngisor susuh sadurunge sampeyan njupuk sisir!

Conto sarang tawon ing minecraft

Saiki sampeyan duwe sarang madu, wektu kanggo nyambut gawe. Mangkene carane sampeyan bisa kerajinan lan gunakake materi ing macem-macem resep-resep.

Resep tawon

Yen sampeyan pengin petani madu, sampeyan kudu nggawe pecakar. Iki bisa ditindakake kanthi telung madu lan enem papan kayu sing beda karo jinis apa wae! Priksa manawa sampeyan manggon ing ngendi wae, sampeyan duwe kembang saengga tawon bisa njupuk serbuk sari lan nggawa maneh menyang tawon kanggo nggawe madu lan madu.

Resep Teehive ing Minecraft

Resep Blok Honeycomb

Yen sampeyan pengin urip ing omah utawa proyek nyiptakake sabanjure, sampeyan bisa nggawe blok madu sing bakal nambah warna kanggo desain apa wae! Sampeyan butuh papat madu tumpukan ing alun kanggo nggawe blok. Iki biasane kanggo hiasan, nanging uga bisa diselehake ing blok cathetan kanggo nggawe swara seruling!

Resep Blok Madu ing Minecraft

Resep Lilin

Sampeyan bisa ngirit wengi kanthi sawetara lilin sing dipasang kanthi apik. Nalika dheweke ora mbuwang cahya sing akeh, minangka obor, dheweke duwe tampilan desain sing apik lan bisa nggawe kedadeyan luwih akeh. ! Kanggo nggawe lilin, sampeyan mung mbutuhake madu lan senar.

Resep Lilin ing Minecraft

Resep Tembaga Wax

Yen sampeyan pengin njaga blok tembaga, tangga, utawa slabs ing negara oksidasi tartamtu, sampeyan kudu lilin! .

Resep Tembaga Wax ing Minecraft

Sing kabeh ana sing bisa dingerteni babagan apa sing bisa ditindakake karo madu ing Minecraft! Kita entuk luwih jangkoan game ing bagean Minecraft kita, dadi manawa kanggo mriksa.

Related: Minecraft

Shaun Savage

Shaun Savage minangka pendiri lan editor kanggo nyoba pandhuan hard. Dheweke wis nutupi lan nulis babagan game video luwih saka 9 taun. Dheweke minangka lulusan 2013 ing Akademi Universitas seni sing duwe.A. Ing desain web lan media anyar. Ing wektu mati, dheweke seneng main game video, nonton film sing ala, lan mbuwang wektu karo kulawargane.

Kepiye cara golek MintingComb lan apa sing kudu ditindakake

Minecraft Honeycomb

Minecraft Honeycomb minangka sumber sithik sing bisa ditampa saka tawon. Ora jelas, iki tegese tawon melu, dadi sampeyan kudu ati-ati nalika entuk madu yen sampeyan ora pengin stung lan diracun! Kaya kabeh barang ing Minecraft, ana cara khusus kanggo nambani perawatan manis iki, lan yen sampeyan ngerti cara sing paling optimal, sampeyan bakal bisa nggawe barang sing migunani, kayata lilin, utawa nyegah obyek tembaga saka oksidisasi. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara golek Minecraft madu lan apa bisa digunakake kanggo.

Cara njaluk Minecraft Honeycomb

Sampeyan bisa entuk Minecraft Honeycomb saka salah siji susuh tawon utawa bee. Iki bakal nyelehake telung madu, nanging uga bakal nggawe tawon ing njero sampeyan – supaya ora ana ing ngisor susuh tawon utawa tawon, amarga kumelun bakal tawon sampeyan.

Kanthi sithik, ana cara liya kanggo panen madu madu tanpa ngalami bebendune tawon. Yen sampeyan nyiyapake dispenser lan gunakake kanggo miwiti sepasang shears ing sarang tawon, mula madu bakal katon minangka barang sing diturunake, nanging tawon ora dadi musuhan.

Resep Kerajinan Minecraft Honeycom

Ana sawetara resep kerajinan madu madu, sing bisa ngasilake, kanthi salah sawijining tawon, kaya sing ditampilake ing ndhuwur – amarga iki kalebu sandwich telung madu ing antarane enem papan, sampeyan kudu entuk sawetara madu sing wis ana sarang tawon utawa ora ditemokake. Sampeyan uga bisa nggabungake patang madu kanggo nggawe blok madu, yaiku barang hiasan.

Resep Kerajinan Minecraft Minecraft yaiku kanggo nggabungake madu ing ndhuwur kanggo ngasilake lilin, sing banjur bisa surem nganggo flint lan baja lan digunakake minangka sumber cahya. Pungkasan, sampeyan bisa nggabungake siji madu nganggo siji kabel tembaga (blok, papak, utawa undhak-undhakan) kanggo nggawe versi tembaga asli, sing katon padha nanging nyegah tembaga luwih akeh.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.