Apa serangan ing perang modern 2? Mode anyar nerangake – Dexerto, kabeh Warfare 2 Modern Rawards & Cara njaluk dheweke: Alex, Galvanac Camo, Blueprints, More – Charlie Intel

Kabeh Warfare 2 Modern Hawards & Cara Ngalahake: Alex, Galvanac Camo, Blueprints, Liyane

Salah sawijining pengalaman paling angel kanggo perang modern 2 yaiku serangan. Saiki ana telung episode Raid ing game, kanthi paling anyar sing dikenalake ing nganyari musim semi 3. Mangkene kabeh ganjaran kanggo saben episode Raid lan carane njaluk dheweke.

Apa serangan ing perang modern 2? Mode anyar nerangake

Karakter mw2 nggawe gropyokan nganggo logo game

Aktivitas

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 tampi ‘serangan’ kanthi musim siji reloaded, mode game co-op co-op anyar ing kene kanggo nyelehake tim kasebut. Sadurunge skuad lan hop, iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan serangan MW2.

Perang Modern Modern Aktifitas 2 ora mung bisa diterusake nganti 2019 sing ditampa 2019, nanging salah siji inovasi paling gedhe ing francais ing taun-franchise ing taun.

Ngerti, kanggo akeh, warzone 2 minangka fokus utama. Nanging, MW2 mesthi teka kanggo nyegerake kanthi kampanye sing nyenengake lan komponèn multiplayer.

Artikel terus sawise ad

Modhisi anyar, peta, lan liya-liyane kabeh wis diarep-arep karo rilis taunan anyar. Ridid minangka fitur seger sing digoleki kanggo goyangake dhasar sing luwih akeh.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Perang modern 2 serangan sing diterangno
  • Cara ngakses kunci RAID MW2
  • Mw2 ganjaran raid
  • Nalika Relsiad Rilis ing Warfare Modern 2?

Perang modern 2 serangan sing diterangno

Mode serangan minangka inklusi anyar kanggo tugas tugas taun iki, kanthi aktivitas pinggul ing tingkat kerja tim sing durung sadurunge.

Rids tiba ing ngisor payung opsis, tegese kita bisa ngarep-arep sawetara misi co-op strategis.

8 Desember nggawa kita sakcepete pisanan ing mode khusus, kanthi trailer kanggo episode Raid 1: atomgrad.

Artikel terus sawise ad

Trailer katon kanggo nuduhake pengalaman sing luwih alon, luwih taktik. Urutane critane gamelan katon kontras karo kekacauan lan jeblugan octane dhuwur warzone 2.0 digawa nalika diturunake maneh ing Nopember.

Trailer Anyar Kanggo # ModernWarfare2 Episode Raid 1: atomgrad

Warfare modern 1 musim reloaded blog dicethakake atomgrad ditindakake sawise acara Kampanye MW2, rega, lan golek GAZ kanggo tim sing ilang ing urzikstan.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa

Artikel terus sawise ad

Cara ngakses kunci RAID MW2

Pemain mbutuhake kunci raid kanggo ngakses mode game RAID. Ana sawetara cara kanggo njupuk kunci.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

  • Rampungake tantangan saben dinane kanthi nggunakake Multiplayer utawa ops khusus.
  • Panggonan ing ndhuwur 20 ing 2..
  • Ing DMZ, gunakake helikopter ekstrak pungkasan kanthi paling sethithik $ 30,000 kanthi awis.

Ganjaran Raid MW2

Rampungake ACTRAD EPISOD 1 Kangelan normal Awards ing ngisor iki.

  • Gaz: Kulit Convoy (Dijamin)
  • Salah sawijining pitung barang saka rampokan gropyokan sing bisa dadi kertu pamuter, lambang, layar loading, utawa blueprint senjata sing unik

Ngrampungake gropyokan Veteran Awards ing ngisor iki.

  • Blueprint Senjata sing unik (dijamin)
  • Salah sawijining pitung barang saka kolam rempah-rempah sing ana ing kolam rempah-rempah sing dadi kertu pamuter, lambang, layar loading, utawa blueprint senjata sing unik

Nalika Relsiad Rilis ing Warfare Modern 2?

Durung jelas apa episode anyar bakal diluncurake, nanging taruhan sing aman katon karo patch utama – kaya nganyari pertengahan utawa wiwitan musim anyar. Kita mung kudu ngenteni lan ndeleng apa pendhapa tanpa wates sing ana ing toko.

Artikel terus sawise ad

.

Ing sawetoro wektu, priksa pandhuan liyane:

Kabeh Warfare 2 Modern Hawards & Cara Ngalahake: Alex, Galvanac Camo, Blueprints, Liyane

Aktivitas

Salah sawijining pengalaman paling angel kanggo perang modern 2 yaiku serangan. Saiki ana telung episode Raid ing game, kanthi paling anyar sing dikenalake ing nganyari musim semi 3. .

Terusake crita babagan modern Modern, musim semi 3 Reloaded nggawa episode 3 saka serangan atrap sing ditindakake dening tim sing ana ing njero ruangan, yaiku navigasi ing wilayah sing ora ana ing njero ruangan, lan teka-teki sing angel banget kaya loro episode.

Artikel terus sawise ad

Kanthi risiko raksasa, lan melu ing episode AtomGrad bakal menehi kasempatan kanggo entuk kasempatan kanggo entuk kulit operator, gaman senjata, lambang, lan liyane.

Artikel terus sawise ad

Mangkene kabeh ganjaran sing bisa sampeyan entuk ing episode perang atom atardgrad Modern 2 ATOMGRAD RAID uga kepiye carane njaluk dheweke.

  • Kabeh Ganjaran Modern atomrad
    • Episode 1 Ganjaran
    • Episode 2 Ganjaran
    • Episode 3 Ganjaran

    Kabeh Ganjaran Modern atomrad

    Saka kulit operator kanggo gaman blueprints, iki kabeh ganjaran sing bisa sampeyan entuk ing episode perang atardgrad Modern 2’s, lan kepiye carane entuk:

    Episode 1 Ganjaran

    • Kulit Operator Gaz ‘Convoy’ – Ngrampungake RAID AtomGrad
    • Kulit operator Gaz Grass OPS – Tuku bundle Raid lan ngrampungake RAID Atomgrad
    • Layar loading layar grafis – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Layar loading grafis Gaz – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Emblem Gaz – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Kertu Player Hutan Hutan – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Kertu pamuter gaze gaz – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Encorcer kastov 762 gaman blueprint – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Punchline Bryson 800 BluePrint – Raid Atomrad Lengkap ing Kesulitan Veteran
    • Camo racun murni – ngalahake gropyokan kanggo wektu wolu
    • 15 menit senjata xp token – Saben-saben sampeyan ngrampungake RAID

    Rampungake RAID AtomGrad Sawise sampeyan bakal menehi kulit operator ing Gaz.

    Artikel terus sawise ad

    Ora ana cara prédhiksi apa sing bakal sampeyan lakoni, mula sampeyan kudu duwe ngrampungake serangan kaping pitu kanggo entuk kabeh ganjaran sing drop acak.

    Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

    Artikel terus sawise ad

    Ngrampungake serangan kanggo pisanan uga bakal mbukak mode Veteran, lan ngrampungake versi Veretan sing bakal menehi hadiah kanggo ‘Blueprint Punchline’ kanggo bedhil. Kaya sing dituduhake dening Youtuber Geeky Pastime, dicelupake ijo lan ireng lan ireng lan duwe jeneng Garrick Gaz ‘Garrick.

    Artikel terus sawise ad

    Alex ing Warfare Modern 2

    Alex katon ing Raid Episode 3 ing Perang Modern 2.

    Ngrampungake Babagan 3 saka Raid Atomgrad ing Warfare Modern 2 Bakal Nggawe Pemain Ganjaran, kalebu Operator Alex Keller.

    • Operator Alex Keller – Episod lengkap 3 RID sapisan
    • Galvanic Senjata Camo- Babagan 3 Raid ing Veteran Kesulitan
    • Kapten Loading layar – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Getun Loading layar – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Musim Raid 3 Kertu pamuter – Drop Random saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Musim Raid 3 Lambang – Drop acak saka ngrampungake RAID Atomgrad
    • Musim Raid 3 Pesona Senjata – Drop Random Saka Ngrampungake RAID Atomgrad

    Kanggo luwih akeh babagan perang modern 2 musim 3 reloaded, priksa sawetara pandhuan liyane ing ngisor iki:

    Apa serangan ing perang modern 2?

    Kredit: Blizzard aktifitas

    Dianyari ing 20 April, 11:13 A.m. (GMT + 8): Relevansi lan tautan sing apik.

    Perang modern 2 lan warzone 2.0 digawaake Pengiriman Peta Fan-Favorit, Area anyar ing DMZ, dhaptar lagu winates, lan mode Pve anyar sing diarani serangan.

    Raid tiba ing payung opsis khusus lan bakal ngenteni tim 3 pemain nglawan mungsuh AI.

    Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan serangan ops khusus sing pertama, diarani atomgrad.

    Warfare Modern 2 RAIDS: Cara ngakses RAID Atomgrad

    Telpon saka perang perang modern 2 RIDS atomgrad

    . Nalika ing dalan saka tim sing ilang, Trio wis nggawe penemuan sing apik ing bunker bawah tanah.

    Terus saka acara kampanye lan bakal nampilake akeh intel para pemain kanggo entuk barang kosmetik tambahan, ing ndhuwur operator anyar Gaz lan kulit konvoi. Sing ngrampungake sukses uga bakal bisa ngakses dhaptar lagu sing luwih dhuwur.

    Kanggo ngakses gropyokan, sampeyan bakal mbutuhake tugas sing ditarik, sing bisa ditampa kanthi ngrampungake tugas ing ngisor iki:

    • Rampungake tantangan saben dinane kanthi nggunakake Multiplayer utawa ops khusus
    • Selehake ing ndhuwur 20 ing warzone 2.
    • Ing DMZ, gunakake helikopter ekstrak pungkasan kanthi paling sethithik $ 30,000 kanthi awis

    Sawise tugas raid entuk, sampeyan – lan apa wae regu sing sampeyan pilih kanggo nggawa – bisa ngakses gropyokan kanggo minggu lengkap.

    Tanpa wates Ward uga duwe sawetara tips kanggo sapa wae sing pengin nyoba serangan. Anget karo misi OPS khusus luwih dhisik kanggo ngerti kepiye agen agen lan kepiye karya Ops Kits Khusus.

    Sabanjure, sampeyan kudu undakan kits ops khusus, amarga kit Tier sing luwih dhuwur bakal ngidini sampeyan nggunakake keuntungan pasif lan aktif sajrone serangan, sing bakal nambah kasempatan sampeyan.