Apa prestise paling dhuwur ing Warzone 2 lan MW2 Season 2?, Sistem Prestige Modern Modern lan rangking nerangake | Pcgamesn

Sistem Prestige Modern Modern lan rangking sing diterangno

The Presfare Modern 2 Prestige Sistem padha karo panggilan game sadurunge, lan minangka cara kanggo pamuter nuduhake katrampilan lan pengalaman. . Iki minangka pateksi tugas kanggo pirang-pirang taun, kanthi pendhapa tanpa wates milih pendekatan sing luwih permanen, sekolah ing sistem peringkat.

Apa prestasine paling dhuwur ing Warzone 2 lan MW2 Season 2?

Diwenehake dening diaktifake Telpon saka tugas: gambar promosi Warzone 2 musim 2 musim.

Musim telpon anyar saka tugas anyar: Warzone 2 lan Warfare Modern 2 wis teka, lan plethora konten seger kasedhiya kanggo para pemain kanggo mbukak kunci lan pengalaman. Saka pirang-pirang owah-owahan inti menyang gamelan Warzone 2 menyang peta lan gaman sing kasedhiya ing MW2 Multiplayer, Pemain bakal sibuk paling ora sawetara wektu ing musim 2. . Kanggo sawetara pemain, mula wiwit tingkat 250 wiwit tekan tingkat Prestige ing musim 1. Liyane bakal diwiwiti ing tingkat apa wae sing wis rampung ing mangsa 1 ing. Musim 2 wis nambah level Prestige max ing MW2 lan Warzone 2 musim 2, lan pemain kepengin banget babagan level sing bisa tekan musim iki.

Sistem Prestige ing MW2 lan Warzone 2 Bisa banget kanggo kepiye carane nindakake jaman kepungkur. Pemain duwe tingkat maksimal sing bisa tekan saben musim, lan ana papat prestiges beda saben 50 tingkat. Minangka pemain entuk prestise anyar, mbukak kunci lambang tambahan kanggo akun kasebut. Ing tingkat maksimal kanggo saben musim, Pemain mbukak blueprint senjata. Yen sampeyan nyoba njaluk pinnacle ing musim 2, waca ing ngisor iki kanggo tutup tingkat maksimal sing tepat.

Prestige paling dhuwur ing Warzone 2 lan MW2 Season 2

Ana 200 tingkat anyar kanggo entuk ing musim 2, tegese para pemain bisa nganti tingkat 450. Prestiges ana ing tingkat ngisor iki ing dalan:

Tingkat MAX Prestige ing MW2 lan Warzone 2 musim 2

  • Prestige 6: Dikunci ing Tingkat 300
  • Prestige 7: Dikunci ing Tingkat 350
  • Prestige 8: Ora dikunci ing level 400
  • Prestige 9: Dikunci ing Tingkat 450

. Preduli, iki minangka pemain sing bakal ditindakake ing musim 2. Sawise tekan level 450, pemain ora bakal bisa level munggah utawa entuk tingkat prestig anyar nganti musim 3, sing bisa diwiwiti ing April.

Sistem Prestige Modern Modern lan rangking sing diterangno

Presfare Modern 2 Prestige Sistem padha karo panggilan game sadurunge, lan minangka cara kanggo pamuter nuduhake katrampilan lan pengalaman. Kajaba iku, dadi platform mbukak kunci kanggo macem-macem kosmetik. Iki minangka pateksi tugas kanggo pirang-pirang taun, kanthi pendhapa tanpa wates milih pendekatan sing luwih permanen, sekolah ing sistem peringkat.

.

Sampeyan bisa prestise ing perang modern 2

Saiki Perang Modern Modern 2 Season Salah Iki Ana ing kene, sistem Prestige wis digulung. . .

Nalika musim 1 mungkasi, sampeyan bisa terus rangking saka pangkat prestise sing wis rampung, ngidini pemain sing tiba ing mangsa kasebut.

Ana telung cara utama ing peringkat perang modern 2, lan njupuk kauntungan saka kabeh telu ing Tandem bakal menehi cara paling cepet kanggo level munggah.

Mangkene carane entuk rangking ing perang modern 2:

  • Pertandingan Multiplayer: .
  • Tantangan saben dina: Sampeyan bisa ngrampungake telung tantangan saben dina ing mode MULTIPLAYER utawa MODE OPS. .
  • Tantangan tambahan: Tantangan tonggot tonggot karir bakal kasedhiya kanggo Ganjaran XP lan kosmetik. Iki bisa dadi kaya sing menang ing mode game tartamtu.

Mangsa 1 rangking prestasine

Mangkene prestasine kanggo perang modern 2 musim 1:

  • Prestise 1: Ora dikunci ing pangkat 56.
  • Prestise 2: Ora dikunci ing rangking 100.
  • Prestige 3: Ora dikunci ing rangking 150.
  • Prestige 4: Ora dikunci ing rangking 200.
  • Prestige 5: Ora dikunci ing rangking 250, lan yaiku level tutup nganti pungkasan musim 1.

Yen sampeyan lagi ngrancang dominasi bebarengan lan perjalanan menyang Prestige 5, apike kanggo sikat kabeh perang modern 2 Perks lan Killstreaks. Uga, maca risak iki kabeh perang modern 2 peta ora bakal cilaka.

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. Kabecikan butters menehi tol sing abot, siji sing gelem mbayar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Iki kabeh tingkat lan lambang rangking prestasi anyar ing MW2 Season 3

Kanthi musim anyar, tingkat prestise anyar ing Telpon saka tugas: perang perang modern 2. Pengawasan pendekatan wis dijupuk menyang sistem prestise ing taun iki ngidini para pemain tekan rangking maksimal. Sadawane dalan, pemain bakal entuk lambang prestise anyar, tantangan, lan hadiah nalika munggah menyang pangkat maksimal. Banjur, yen musim anyar diwiwiti, rangking maksimal tambah, lan pemain miwiti proses maneh, nanging pangkat dheweke ora ngreset.

Musim telu saka Mw2 wis dicethakake sadurunge dina iki, minangka Aktifake ngirim postingan blog anyar lan roadmap. Klebu ing postingan blog yaiku bagean babagan kabeh tingkat Prestige lan lambang sing bisa ditindakake pemain ing musim telu. Kanggo ndeleng apa pangkat maksimal lan apa lambang, terus maca pandhuan ing ngisor iki.

Mw2 Season telung tingkat Prestige lan lambang

Tingkat MAX Prestige ing Mw2 Musim telu yaiku 650, sing nambah 200 tingkat saka musim loro. Iki tegese pemain bisa tekan prestise 13 ing musim telu.

Yen pemain munggah kabeh nganti tingkat 650, dheweke bakal mbukak kunci lambang tambahan lan tantangan anyar tantangan. Pemain sing ngrampungake kabeh tantangan prestise bakal diganjar karo kertu panggilan. Kita ora ngerti apa sing wis ana lan hadiah sing bakal ditindakake, nanging kita ngerti kabeh level lan ikon Pemain bisa mbukak kunci ing musim telu.

  • Prestise 10: Ora dikunci ing level 500 (lambang manuk)
  • : Dikunci ing Tingkat 550 (Ikon Snake)
  • : Ora dikunci ing level 600 (lambang BOMBS)
  • Prestige 13: Ora dikunci ing level 650 (lambang Mata kabeh)

Sawise pemain tekan level 650 lan mbukak lambang Prestige pungkasan, dheweke kudu ngenteni nganti musim papat kanggo miwiti entuk level luwih akeh.

Joey Carr minangka panulis full-time kanggo situs web lan situs web game. Dheweke duwe pengalaman 6+ taun kanggo nutupi eSports lan acara olahraga tradisional, kalebu Dreamhack Atlanta, Telpon Kejuaraan Dreamhack 2017, lan Super Bowl 53.