Apa peta zombie ing ops ireng 4?, Telpon saka tugas: Peta Ireng Ops 4 Zomba – GameMheadquarquerters

Peta Ireng Ops 4 Zomba

8 sing paling gampang: piala kuna

Apa peta zombie ing ops ireng 4?

Nalika diluncurake, game kasebut duwe telung peta ing disk ing ngisor: “Voyage of Docs”, sing ditindakake ing Titanic RMS; “IX”, sing ditindakake ing arena gladiatoria ing Mesir Romawi; lan “getih of the teati”, remake alus saka peta ops ireng ops “, sing sepisan maneh ing Alcatraz luwih akeh penutenari federal.

Pira peta zombi ing ops ireng 4?

Entri kaping papat ing seri Black Ops dilengkapi telung peta tengen bat lan papat protagonis anyar. Klik utawa tutul saben tautan ing ngisor iki kanggo entuk katrangan lengkap lan walkthrough saben peta zombie.

Apa Ireng Ireng 4 duwe Toten Kino der?

Pamilik Ops Black * Entuk akses cepet menyang ‘Tag Der Toten’, Culmination saka Final Ops 4 Zombi ing Partai Pemain ing Crita Finale Aether Treyearch.

Apa Ops 4 peta zombi?

Telpon saka tugas: Zombi Perang Dingin Ireng Ireng Ireng Ireng Ireng sing Dikethakake, Peta DLC Bakal Gratis. Aktifake Aktifake Ngungkapake Telpon Kawajiban: Mod Penyakit Ireng Ireng Ireng Ireng Ireng Ireng lan negesake manawa DLC post-beuka bakal gratis.

Apa sing paling apik Zombi Peta 4 peta?

Setel ing kutha fiksi Delphi, sing nuduhake bertahkan lan referensi mitologi Yunani, piala kuna minangka peta zombi paling apik kanggo njupuk tugas: ops ireng 4 lan yaiku. Iki minangka salah sawijining peta sing paling nggumunake visual, nanging pemain ora diwenehake wektu kanggo njupuk kabeh.

Kabeh peta zombi bo4 bo4 sing paling apik kanggo paling apik! – Telpon saka tugas ireng ops 4 nir

Apa bo4 regane kanggo nir?

Gaya Rasa karo kanca-kanca, nir ndadekake Bo4 regane ing lonesome kanggo sing golek salah sawijining pengalaman co-op sing kasedhiya. Iki kudu cukup kanggo njaluk pemain sing nandur modal ing Bo4. Ya, iku apik. Iki minangka wektu sadurunge para pangembang gigir mbuwang bobote menyang genre Pertempuran Royale.

Apa peta zombi sing paling disengiti?

Ndhuwur limang telpon paling ala saka peta zombi tugas

  • 1 nomer lima “lima”
  • 2 nomer papat telpon mati.
  • 3 nomer telu kakubur.
  • 4 nomer loro tranzit.
  • 5 nomer nuketown nuketown nuketown.
  • 6 sebutno sing ora bisa disengaja. 6.1 Zetubou No Shima.
  • 7 kesimpulan.

Dikubur ing ops ireng 4?

Mbalekake tugas saka tugas: ops ireng 4 ing mode Blackout minangka bagean saka kutha hantu.

Apa Kino der Totten map gratis?

Peta kasebut ditindakake ing klompok Kino Kino 935. Iki minangka instalasi gratis kanggo Telpon saka tugas: ops ireng lan ditampilake ing pak peta peta zombi kanggo tugas peta peta kanggo tugas: ops ireng iii, bebarengan karo peta klasik.

Kepiye sampeyan mbukak kunci kabeh peta ing Black Ops 4 Zombi?

Berinteraksi karo komputer kanggo nggawe keyboard katon ing sisih tengen ndhuwur layar. Tipe 3ARC Mbukak kunci banjur pencet Ketik kanggo mbukak kunci Mode Zombie.

Apa mode zombie ing ops ireng 4?

Ana telung peta inti sing kalebu karo mode Zombi Ops 4: Voyage saka kentekan, getih wong mati, lan IX. Nalika IX ora pati gedhe banget, lelungan ora kentekan lan getih wong mati pancen gedhe banget, kanthi luwih saka papat wilayah sing beda ing saben peta.

Apa tegese Toten Der?

Ing basa Jerman, Mauer tegese “tembok” lan toten tegese “mateni” utawa “pati.”Ing tangan liyane, der ing basa Jerman iku kaya” The “ing Inggris.

Peta sing paling ireng ops 4?

8 sing paling gampang: piala kuna

Kuno kuna minangka salah sawijining peta sing paling ditampa saka Black 4, lan kanthi alesan sing apik. Iku peta prasaja sing luar biasa kanggo muter. Lan hey, viking utawa apa wae.

DLC apa DLC saka wong mati?

Kanggo panggunaan liyane, deleng ALCATRAZ. Getih saka wong mati yaiku peta zombie katelu sing ditampilake ing Telpon Tugas: Black ops 4, lan peta rong puluh pitu sakabèhé. Iki minangka versi reimagined, uga terus-terusan saka mox map favorit saka wong mati saka tugas: Ops Black II.

Sampeyan bisa main peta zombie lawas ing ops ireng 4?

Apa Black Ops 4 duwe peta zombie lawas? Yen sampeyan tuku versi standar game kasebut, sampeyan bakal duwe telung peta zombi sing siap diputer saka telpon tugas: Ops Black ops 4 tanggal rilis: IX, alangan saka wong mati.

COD sing duwe kabeh peta zombie?

Peta lengkap saka saga asli kanthi remaja lan HD Playable, ing Telpon saka tugas: ops ireng iii.

Apa Tag Der Totten Map Pungkasan?

Tag Toten (Jerman: Day of the Mati) Apa peta DLC kaping 4 ing Telpon Kewajiban: Ops Ireng 4.

Apa Nuketown Map Map?

Console Codename (PC)

Nuketown 2025 minangka peta sing bisa dideteksi kanggo Telpon saka Duty: Black Ops II. Kasedhiya gratis ing November 13th kanggo sapa wae sing wis mrentahake game kasebut, tuku salinan peluncuran, utawa tuku edisi sing paling angel utawa “paket perawatan” edition khusus “edisi khusus kanggo game.

Sapa nol ing ops ireng 4?

Leni Vogel, uga dikenal minangka nol, minangka karakter lan spesialis sing bisa dimainake kanthi tugas: Ops Black 4 sing dikenalake ing tanggal 11 Desember, 2018. Post-Operasi Abotol Zero, Zero kanthi otomatis dikunci kanthi otomatis kanggo kabeh pemain.

Apa Titanic in Call of of of of of Duty: Black Ops 4?

Voyage of Doci minangka peta zambie pisanan sing ditampilake tugas: Ops ireng 4, lan peta rong puluh lima sakabèhé. Kronologis, iku peta nomer loro ing crita chaos. Peta kasebut disetel ing RMS Titanic, sawise nyoba nyolong artefak kuno sing dikenal minangka Artifak Sentinel salah.

Yaiku reaper ing ops ireng 4?

Robot Perang Eksperimen-115 (EWR-115), Uga dikenal minangka Reaper, minangka karakter lan spesialis kanggo nelpon tugas: ops ireng iii lan nelpon tugas: pahlawan lan telpon tugas: mobile. Reaper minangka robot pertempuran sing dirancang lan diprodhuksi dening coalscence Corporation.

Cod sing duwe zombie paling gedhe?

10 Telpon Game Tugas kanthi mode Zombi sing paling apik

  • 8 Perang Donya 2.
  • 7 perang tanpa wates.
  • 6 perang maju.
  • 5 ops ireng 2.
  • 4 Donya ing Perang.
  • 3 ops ireng.
  • 2 perang kadhemen ops ireng.
  • 1 ops ireng 3.

Sapa sing nggawe niru?

Zombi sengit badut. Dheweke uga sengit karo hippies, ora kanggo nyebutake zip-larangan, penguins, penguin, nudists, pesta, nuduhake, lan kucing.

Xbox

Xbox

Kulawarga Xbox saka Microsoft sing nampilake Xbox Series X / s.

PlayStation

PlayStation

Kulawarga Playstation saka konsol saka Sony sing nampilake PS5.

Nintendo

Nintendo

Kulawarga Nintendo kulawarga saka perusahaan sing nampilake saklar.

PC

Koleksi PC ora nate upgrade pungkasan lan pilihan visual pungkasan.

Mobile

Mobile

Pilihan Ponsel sing nampilake piranti iOS lan Android sing terus berkembang.

Film

Film 2022

Artikel

Ulasan

Warta

Hub Film

Netflix

Hub netflix

Ulasan

Artikel

Seri

Film

  • Layanan Liyane
  • Seri (TV / Streamed)
  • Disney + Hub
  • Hub MAX HBO
  • Apple TV + hub
  • Blu ray

Nggoleki apa wae ing ndhuwur

Telpon saka tugas: Peta Ireng Ops 4 Zomba

Telpon saka tugas: Black ops 4 gambar peta zombo

Telpon saka tugas: Peta ireng ops 4 map zombie wis diumumake nampilake macem-macem tingkat koperasi kanggo muter. Ing Bukak Ana telung peta sing kasedhiya kanggo game dhasar lan peta musim siji sing dadi remake. Tingkat Tiga Loro Loro Anyar sing nampilake tasta seger sing regu asli ngasilake tingkat pangembung. Saben peta zombi nampilake misi adhedhasar crita kanggo nggarap lan akeh rahasia. Dhaptar jeneng lengkap bisa dideleng kanthi rinci ing ngisor iki.
Telpon saka tugas: Ops Black 4 Daftar Peta Zombi
Getih saka wong mati
-Ragas saka “Mob of the Mead” sing wis nggedhekake wilayah alcatraz. Peperangan nglawan nir ing papan sing dikhutkakake minangka richtofen, Dempsey, Takeo lan Nikolai ngadhepi nasibe utama.

IX
-Kru kasebut nemokake cincin gladiator perang nganti mati. Ana rahasia sing didhelikake ing ngisor iki lan menara kanggo mbukak kunci makhluk mistis kanggo nglawan hadiah. Pertempuran nglawan Imam Agung!

Voyage of of Docs
-Para punggawa kasebut papane RMS Titanic kanggo narik titah, campuran nir lan es ing dalan. Iki minangka peta sing sempit karo kabebasan ing tingkat kasebut.

Bonus
Klasifikasi
-Remak “Lima” sing ngasilake level adhedhasar Pentagon asli kanthi koridor sing kenceng lan ruang sing ketat. Nelpon pimpinan gedhe kanggo njupuk makhluk sing apik banget iki.

Yaiku peta, sampeyan bisa ngerteni rincian tambahan babagan game ing HUB Jenderal ing ngisor iki utawa maca yaiku pikirane ing pratinjau E3 2018.