Apa Camp Nou ing FIFA 23?, Dhaptar Stadium 23 FIFA 23: Saben lemah ing game | Pcgamesn

Dhaptar Stadium 23 FIFA 23: Saben lapangan ing game

Contents

Senadyan Serie: Tuntutan kanggo sawetara tim sing gedhe, mung ana rong stadion penerbangan paling dhuwur ing FIFA 23. Stadion Alchianz Juventus kalebu ing game video, uga San Siro, sing dituduhake Inter Milan lan AC Milan.

Apa Camp Nou ing FIFA 23?

Kanthi inklusi saka La Liga F Kita bakal entuk stadion sing anyar kalebu saka Spanyol. Kita wis ilang camp legendaris nou wiwit FIFA 17 saiki.

Tim apa sing ora ana ing FIFA 23?

.

Stadium apa sing ditambahake kanggo FIFA 23?

. Kutha Kutha Nottingham ** uga bakal teka menyang FIFA 23 liwat nganyari konten sing diluncurake kanthi biaya tambahan.

Bakal Camp Nou tau ing FIFA?

Ing rilis taun kepungkur, iku mung siji-sijine papan sing paling dhuwur ing Spanyol sing ora kalebu ing Judhul EA. Warta sing ala kanggo para penggemar FIFA yaiku Camp Nou yen ora bisa bali menyang FIFA nganti 2024 ing Perjanjian Saiki sing ditahan karo klub karo Konami.

Apa bakal dadi Camp New Nou?

Camp Spotify Nou bakal ngalami modifikasi penting ing antarane 2023 lan 2024 minangka bagean saka Acspai Barça. Miturut perusahaan sing mrentah, limak, Culés bakal bali ing November 2024. Barcelona FC bakal ndandani Camp Spotify Spotify Nou kaya bagean proyek ESPAI BARÇA.

FIFA 23 ���� Cara nggawe Camp Camp Nou lan versi mbesuk kanggo Mode Karir ⚽️

Napa Fifa Copot Camp Nou?

Camp Nou durung muncul ing Judhul FIFA wiwit taun 2016, nalika Konami mlebu hasil telung taun kanthi klub catalan sing diwenehake dheweke ing lemah. Ing rilis taun kepungkur, iku mung siji-sijine papan sing paling dhuwur ing Spanyol sing ora kalebu ing Judhul EA.

Apa kemah Nou tau adol?

Sawise adol League Juara-Quarterfinal, Barcelona wis nate adol Camp Nou, wektu iki kanggo Liga Juara-Liga Semifinal. .

Napa Camp Nou Ora ing FIFA 23?

Santiago Bernabeu lan Wanda Metropolitano bakal dadi Favorit Fan Fan, nanging Olahraga EA ora bisa setuju kesepakatan kanggo nggawa Camp Barcelona Nou bali menyang campuran.

Apa liga sing dicopot saka FIFA 23?

News Fifa 23 News

Ekuador, Senegal, Iran, Arab Saudi, Tunisia, Costa Rica, Serbia, Swiss, Korea Selatan kabeh ora ana pemain Inggris sing duwe pemain umum.

Apa FIFA Ending ing 2023?

Nanging 2023 bisa menehi tandha pamitan saka jadwal iki. FIFA 23 uga wis dikonfirmasi dadi game terakhir ing seri kasebut, ndadékaké spekulasi babagan masa depan waralaba. Waralaba ora pungkasan, nanging bakal ngalami rebrand sing signifikan ing taun iki.

Apa stadion sing paling adhem ing FIFA 23?

  • La BombaneRa. Kapasitas: 54,000. .
  • Trafford Old. Kapasitas: 74,879.
  • Estádio nindakake sl benfica. Kapasitas: 64,642.
  • San Siro. Kapasitas: 75,923. .
  • Estadio Santiago Bernabéu. .
  • Anfield. Kapasitas: 53,394. .
  • Stadion Philips. . .
  • Stadion Emirates. Kapasitas: 60,260.

?

.

?

. Cukup jelas yen Brazil wis ilang wiwit FIFA 23 dirilis. Nalika pemain saka bangsa saiki ana ing klub resmi, tim nasional ora ana ing dhaptar tim. .

Napa FIFA 23 Pungkasan?

Dipuntedahaken pengumuman kasebut, FIFA ujar manawa menehi hasil karo olahraga EA ngidini pindhah menyang model game sing ora eksklusif lan melu penerbit, studio lan investor babagan judhul bal-balan simulasi anyar kanggo 2024.

Apa sing bakal ngganti FIFA 23?

.

Ikon sing ninggalake FIFA 23?

FIFA 23 Ikon Mbusak

Jay-Jay Okocha (Jepang) Diego Maradona (Argentina) MARC overmars (Walanda)

?

. Jenis penasaran lan sedhih karo kekurangan negara-negara Afrika sing bisa dipilih lan utamane ora duwe Mesir ing njaba utawa klub-klub, nanging ora ana sing acak kaya India utawa China sing ora ana ing jagad bal-balan..

Napa Peru ora ing FIFA 23?

Masalah prinsip yaiku hukum Peru ora kompatibel karo FIFA FIFA, lan sapa wae sing ana ing panggonan sing ana ing kahanan sing padha.. .

Apa sing kedadeyan ing Camp Nou?

Barcelona nyariosake stadium sejarah Nou minangka bagean saka £ 1.3 proyek renovasi milyar. .

Bakal Camp Nou Ramen?

FC Barcelona ngumumake dina Selasa yen stadium Nou Camp sing misuwur ing klub bakal diganti jenenge ing wiwitan musim sabanjure. Omahé Barca bakal dirujuk minangka Camp Spotify Nou wiwit wulan Juli. Change Change Change minangka asil saka raksasa Swedia dadi Mitra utama Barca lan mitra audio Audio.

Dhaptar Stadium 23 FIFA 23: Saben lapangan ing game

Mangkene kabeh stadion 105 FIFA 23, saka Liga Premier, lan Bundesliga, kanggo stadion umum lan pitche eksklusif volta.

Diterbitake: Mar 28, 2023

Kanthi 105 Stadion FIFA 23 lan lokasi sing ditawakake karo lelaran saka game bal-balan iki, aman kanggo ngomong yen sampeyan ora bakal tanpa papan anyar kanggo njelajah nalika sampeyan ngluhurake tim sampeyan. EA wis nambah limang stadion anyar kanggo FIFA 23 Sadurunge kelangan lisensi Badan Governing taun ngarep, ninggalake sawetara linat ing perjuangan sing langgeng.

Apa sampeyan macet menyang FIFA 23 Mode Karir, klub Pro, tim pokok, utawa volta, ana akeh latar sing kudu dipilih. Bang ing tujuan ing traffford lawas lawas karo salah sawijining lambang FIFA 23 utawa nggunakake sawetara pahlawan FUT kanggo nyetel cathetan ing Wembley, ing ngisor iki stadion FIFA 23 ing taun iki

Stadion FIFA 23: Pitch ing wayah wengi saka siji pojok

Musim iki, Stadion Philips Stadion PSV Eindhoven, SC Freiburg’s Europa-Park Stadion, El Sadar Osasuna, lan Banc ing California FC saka California Stadion wis ditambahake FIFA 23 FIFA 23. .

. . Absente sing misuwur uga kalebu Rangers ‘Ibrox lan pesaing kutha ing Taman Celtic, sanajan ana perjanjian Skor Skrki, sanajan ana perjanjian lisensi Skotlandia karo EA.

Azteca estadio Azteca ora liya sawise Efootball nyepetake lisensi Liga BDVa MX, sing padha uga kedadeyan ing Stadion Panasonic Suita ing Jepang. Spartak Estkritie Arena Moskit wis dibusak amarga serangan ing Rusia.

.

Liga Premier

  • Anfield (Liverpool)
  • Craven Cottage (Fulham)
  • Elland Road (Leeds United)
  • Stadion Emirates (Arsenal)
  • Taman Goodison (Everton)
  • Stadion Komunitas GTech (Brentford)
  • King Power Stadion (Kutha Leicester)
  • Stadion London (West Ham United)
  • Stadion MOINEUx (Wolverhampton WOLERHAMPTON)
  • Trafford Old (Manchester United)
  • Taman Selhurst (Crystal Palace)
  • . Taman James (Newcastle United)
  • . Stadion Mary’s (Southampton)
  • Stadion AMEX (Brighton & Hove Albion)
  • Kutha kutha (Fortingham Forest) (Update gratis kirim)
  • Stadion Tottenham Hotspur (Tottenham Hotspur)
  • Taman Villa (Aston Villa)
  • Stadion Vitalitas (Bournemouth)

Liga Sepak Bola Inggris

  • Bramall Lane (Sheffield United)
  • Stadion Cardiff City (Kutha Cardiff)
  • Jalan Loftus (Queens Park Rangers)
  • Stadion MKM (Kutha Hull)
  • Stadion Riversiges (Middlesbrough)
  • Stadion Cahya (Sunderland)
  • Stoke City FC Stadion (Stoke City)
  • Swansea.Stadion Com (Kutha Swansea)
  • Hawthorns (Bromwich Kulon)
  • Vicage Road (Watford)

Kabeh Stadion Fifa 23: Stadion iduna sinyal, omah saka Dortmund

Bundesliga

  • Borussia-Park (Borussia Monchengbach)
  • Deutsche Bank Park (Eintracht Frankfurt)
  • Mercedes-Benz Arena (VFB Stuttgart)
  • Olympiastadion (Hertha BSc)
  • Prezero Arena (1899 Hoffenheim)
  • Arena Red Bull (RB Leipzig)
  • Taman Iduna Signal (Borussia Dortmund)
  • Stadion lan der alten försteri (Union Berlin)
  • Veltins-arena (Schalke 04)
  • Volkswagen Arena (VFL Wolfsburg)
  • Wahninvest Weserstadion (Werder Bremen)
  • WWK Arena (FC Augsburg)

Bundesliga 2

  • Düsseldorf-arena (Fortuna Dusseldorf)
  • Heinz von Heiden-arena (Hannover 96)
  • Ngarep Deluxe Arena (SC Paderborn)
  • Max-Morlock-Stadion (FC Nurnberg)
  • Schücoarena (Arminia Bielefeld)
  • VolkSparkstadion (Hamburger SV)

Laliga santander

  • Cívitas metropolitano (atletico madrid)
  • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe)
  • Estadio Abanca-Balaídos (celta vigo)
  • Estadio Benito Villamarín (nyata betis)
  • Estadio de Montilivi (Girona)
  • Estadio de Vallecas (Rayay Vallecano)
  • Estadio El Sadar (Osasuna)
  • Estadio Mstalla (Valencia)
  • Estadio San Mamés (Athletic Bilbao)
  • Estadio Santiago Bernabéu (Real Madrid)
  • Ramón Sánchez-pizjuán (Sevilla)
  • Rcde stadion (espanyol)
  • Reale Arena (Sociedad Nyata)
  • Dolan maring Mallorca Estadi (RCD Mallorca)

Laliga SmartBank

  • El Alcoraz (Huesca)
  • Estadio Ciutat de Variència (Levante)
  • Estadio de Gran Canaria (Las Palmas)
  • Estadio de Mendizorroza (Deportivo Alaves)
  • Estadio La Rosaleda (Malaga)
  • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada)
  • Municipal de Ipucua (Eibar)

Liga Super Wanita Barclays

  • Stadion Akademi (Manchester City W)

Ligue 1 uber mangan

  • Stadion Groupama (Olympique Lyon)
  • Vélodrome Orange (Olimpiade Olyille)

Serie A Tim

  • Stadion Allianz (Juventus)

  • Estádio Do Dragão (FC Porto)
  • Estádio nindakake sl Benfica (Benfica)

Super lig

  • Atatürk Olimpiyat Stadı (Karagumruk)

Donya liyane

Eredivisie

  • Johan Cruijff Arena (ajax)
  • Stadion Philips (PSV Eindhoven)

  • Panggang California Stadion (LaFC)
  • BC Place (Whitecaps Vancouver)
  • Taman Olahraga Kesehatan Migrity (LA GALAXY)
  • Stadion Mercedes-Benz (Atlanta United)
  • Providence Park (Portland Kayu)
  • Arena Bull Abang (Bantheng Red York)

Liga MBS Pro

  • King King Abdullah Olahraga (al-ahli / ittiihad FC)
  • Stadion Fahd King (Al-Hilal / al-Nasr / al-Shabab)

Internasional

  • Stadion Wembley (Inggris)

Liga profesional de fútbol

  • Estadio LDA Ricardo E.
  • La Bombongera (Boca Juniors)

Generic

  • Stadion Al Jayeed
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d’oro
  • Jalur pengadilan
  • Jalur makutha
  • Arena EastPoint
  • El Sandioso
  • El Libertador
  • Artes Estadio de Las
  • Estadio El Medio
  • .Lopes
  • Taman Euro
  • Stadion FIFAE
  • Stadion Taman Hutan Taman
  • Ivy Lane
  • Stadion Longville
  • O dromo
  • Taman oktigann
  • Taman Sanderson
  • Stale municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23.
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Olympik
  • Stadion Park Stadion Uni
  • Waldstadion

Volta

  • Amsterdam underpass
  • Festival Art
  • Barcelona Plaza
  • Pesta pantai
  • Berlin
  • Pesta Blok
  • Cape Town
  • Favela
  • Royalti bal-balan
  • Reruntuhan es
  • Lagos
  • London
  • Kutha Mexico
  • Milan
  • New York
  • Lurung-lurung paris
  • Panggonan parkir
  • Roma
  • São Paulo
  • Sydney
  • Tokyo
  • Pantai Venice
  • Kutha Volta
  • Gudang

Yen sampeyan pengin mlebu Superstar anyar kanggo tim mode karir, dhaptar iki peringkat 100 FIFA 23 pamuter kudu nyetel sampeyan ing dalan sing bener kanggo menang sawetara perak. .

Nick Merman Mickman minangka game Freelance game lan panulis bal-balan sing seneng laporan, Eurogamer, lan Manchester United, nutupi game kayata tugas.

. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Stadion FIFA 23: Kabeh latar sing katon ing game anyar

Camp Nou, Barcelona

FIFA 23, Pangiriman paling anyar game bal-balan video Sepak Bola Sepak Bola Sepak Bola Sepak, wis diluncurake kanthi resmi, lan Edisi Anyar kalebu sawetara stadium anyar.

Game kasebut wis njaga stadion klasik, kayata San Siro, Wembley lan Lawas Trafford, nalika nambahake sawetara stadion anyar kanggo campuran.

Saka Kontrak ing 2022: Agen gratis sing paling apik sing kasedhiya ing Bosman

Saka Kontrak ing 2022: Agen gratis sing paling apik sing kasedhiya ing Bosman

Warta Transfer Bal-balan Live: Bruno Seals Contract Newcastle

Warta Transfer Bal-balan Live: Bruno Seals Contract Newcastle

Liga Premier 2022/23 Panusunan musim panas: Kabeh tawaran sing wis rampung

Liga Premier 2022/23 Panusunan musim panas: Kabeh tawaran sing wis rampung

Kaya biasane, ana sawetara stadion umum ing game, lan iki digunakake minangka latar omah kanggo tim sing ora duwe stadion resmi ing FIFA 23.

Ana uga stadium volta, sing ana fitur ing mode game Volta FIFA 23’s, sing dadi throwback menyang game Street FIFA lawas.

Stadion Liga Premier ing FIFA 23

Kabeh 20 tim ing 2022/23 Liga Premier duwe stadion ing FIFA 23. Thanks kanggo Nottingham promosi Hutan menyang Inggris Penerbangan Inggris, Fitur Kota ing game paling anyar, uga Stadion Vitalitas Bournemouth.

Stadion Tim
Anfield Liverpool
Coklat Craven
Elland Road
Stadion Emirates Arsenal
Stadion Etihad Manchester City
Taman Goodison Everton
Stadion Komunitas GTech
Leicester City
Stadion London West Ham United
Stadion Molineux Wolverhampton Wanderers
Trafford Old Manchester United
Kraton kristal
St James ‘Park
Stadion St Mary Southampton
Bridge Stamford Chelsea
Stadion AMEX Brighton & Hove Albion
Lemah kutha Hutan Nottingham
Stadion Tottenham Hotspur
Taman Villa Aston Villa
Stadion Vitalitas

Stadion Liga Bal-balan Inggris ing FIFA 23

Ana 14 stadion liga bal-balan Inggris ing FIFA 23, kanthi saben tim kalebu ing dhaptar iki sadurunge wis ana ing Liga Premier.

Stadion Cardiff City, Jalan Loftus, Road Turf lan Vicage minangka antaran stadion Kejuaraan sing kalebu ing FIFA 23.

Stadion Tim
BraMall Lane Sheffield United
Cardiff City
Dalan carrow Kutha Norwich
Fratton Park Portsmouth
Stadion kirklees Huddersfield Town
Jalan Loftus Queens Park Rangers
Stadion mkm Kutha Hull
Stadion Riversiges Middlesbrough
Stadion Cahya Sunderland
Stotion Stoke City FC Stoke City
Swansea.Stadion Com Kutha Swansea
Hawthorns Brom West
Garang moor
Vicage Road

Stadion Bundesliga ing FIFA 23

Saka 18 tim ing 2022/23 musim Bundesliga, 16 duwe stadium ing FIFA 23. Vfl Bochum lan Augsburg minangka rong sisih sing ndeleng stadion sing ora ana ing FIFA 23, nalika Fitur Stadion Europa-Park ing FIFA sapisanan.

Stadion Tim
Bayarena
Borussia-Park Borussia Monchengbach
Taman Deutsche Bank Eintracht Frankfurt
Freiburg
Mercedes-Benz Arena
Mewa arena
Olympiastadion Hertha Berlin
1899 hoffenheim
Arena Red Bull (Leipzig) RB Leipzig
Rheinerenergiestadion 1. FC Koln
Taman Iduna Signal Borussia Dortmund
Stadion lan der Alten försterei 1. FC Union Berlin
FC Schalke 04
Volkswagen Arena Vfl Wolfsburg
wohninvest weserstadion Werder Bremen
Wwk arena

Ana enem stadion Bundesliga 2 ing FIFA 23, kanthi kabeh tim kasebut bubar main ing Bundesliga. Hannover 96 Hannover 96 Heinz von Heiden-Arena lan volksparkststadion SV HANDESLGER minangka salah sawijining stadion Bundesliga 2 ing FIFA 23.

Stadion Tim
Düsseldorf-arena Fortuna Dusseldorf
Heinz von Heiden-arena Hannover 96
SC Paderborn
Max-Morlock-Stadion 1. FC Nurnberg
Schücoarena DSC Arminia Bielefeld
Hamburger sv

Stadion La Liga Santander ing FIFA 23

Ana 17 tim La Liga sing duwe stadion sing ditampilake ing FIFA 23, Camp Ikon Nou lan Santiago Bernabeu. Elche mung siji-sijine klub ing La Liga tanpa stadion ing FIFA 23.

Stadion Tim
Cívitas metropolitano cívitas Atletico Madrid
Coliseum Alfonso Pérez Getafe cf
Estadio Abanca-Balaídos Celta vigo
Estadio Benito Villamarín Betis nyata
Estadio de La Cerámica Villarreal Cf
Estadio de Montilivi Girona FC
Estadio de Vallecas Raya Vallecano
Estadio El SADAR Ca osasuna
Estadio José Zorrilla Real Valladolid cf
Estadio Mostallyla Valencia cf
Estadio San Mamés Klub Athletic
Estadio Santiago Bernabéu Real Madrid
Nuevo Mirandilla
Ramón Sánchez-pizjuán Sevilla
Rcde stadion Rcd espanyol
Sociedad Nyata
Dolan maring Mallorca estadi Rcd Mallorca

Santiago Bernabeu

Dene La Liga Club Elche ora duwe stadion ing FIFA 23, ana wolung sisih Spanyol Divisi Kapindho kanthi stadion game video edotensial EA Sports ‘. Iki: SD Huesca, Levante UD, UD Las Palmas, Deportivo Alavés, Malaga CF, Granada cf, CD Leganés, lan SD Eibar.

Tim
El alcoraz
Levante UD
Estadio de Gran Canaria UD Las Palmas
Estadio de Mendizorroza Deportivo Alaves
Estadio La Rosaleda Malaga cf
Estadio Nuevo Los Cármenes Granada cf
Municipal de Butarque
Sd Eibar

Stadion Super League Barclays ing FIFA 23

. Stadion Akademi Wanita Manchester City minangka stadion WSL siji lan mung WSL ing FIFA 23.

Tim
Stadion Akademi Wanita Manchester City

Stuff 1 Uber mangan stadion ing FIFA 23

Ana mung telung stadion ligue 1 ing FIFA 23, yaiku Stadion Groupama Olympa Lyonnais ‘, Vélendrom Oranye de Marseille, lan para paris Saint-Germain.

Stadion Tim
Stadion Groupama Olimpiade Olyonnais
Vélodrome Oranye Olymik de Marseille
Paris Saint-Germain

Stadion Tim Serie A ing FIFA 23

Senadyan Serie: Tuntutan kanggo sawetara tim sing gedhe, mung ana rong stadion penerbangan paling dhuwur ing FIFA 23. Stadion Alchianz Juventus kalebu ing game video, uga San Siro, sing dituduhake Inter Milan lan AC Milan.

Minangka Roma lan Napoli minangka salah sawijining tim Serie sing ora duwe stadion ing FIFA 23.

Stadion Tim
Stadion Allianz
San Siro Inter Milan / AC Milan

Loro tim paling gedhe ing Portugal, FC Porto lan SL Benfica, mung loro tim ing Liga Portugal karo stadion ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA ing FIFA. Estadio do Drogao lan Estádio nindakake slaran Benfica loro-lorone kalebu ing FIFA 23.

Stadion
Estádio Do Dragão FC Porto
Estádio nindakake sl benfica Sl Benfica

Stadion Super Lig ing FIFA 23

Ana mung siji stadion lig super ing FIFA 23 – Fatih Karambumruk S.K’s Ataturk Olimpiyat Stadi.

Stadion
Atatürk OlimaPiyat Stadı Fatih karagiümrük s.K.

Liyane saka Stadion Donya ing FIFA 23

.

Stadion Tim
Arena donbass

Stadion Eredivisie ing FIFA 23

Yotan Chuff Arena lan Stadion Philips minangka siji stadion erusivisie ing FIFA 23.

Stadion
Afc ajax
Stadion Philips PSV Eindhoven

Stadion mls ing FIFA 23

Stadion MLS diwakili kanthi diwakili ing FIFA 23, kanthi pitu stadium saka Divisi ditampilake ing game video EA olahraga.

Bancing California, Stadion Mercedes-Benz, lan Taman Olahraga Kesehatan Mercedes ana ing antarane stadion mLS ing FIFA 23.

Stadion Tim
Panggang Stadion California Los Angeles FC
Panggonan BC Whitecaps Vancouver
Taman Olahraga Kesehatan Migrity La galaksi
Lapisan Lumen Seattle Sounders
Stadion Mercedes-Benz Atlanta United
Providence Park Tungku portland
Arena Red Bull (New Jersey) Bulls Abang New York

Stadion League MBS ing FIFA 23

Kutha olahraga raja Abdullah olahraga lan Stadion Fahd King minangka stadion Liga Liga MBS loro ing FIFA 23.

Stadion Tim
King King Abdullah Olahraga Al ahli / al-ittiihad
Stadion King Fahd Al Hilal / Al-Shabab

Stadion Internasional ing FIFA 23

Stadion Wembley england yaiku siji-sijine stadion internasional ing FIFA 23.

Stadion Tim
Stadion Wembley Tim Nasional Inggris

Estadio LDA Ricardo E. .

Stadion
Estadio LDA Ricardo E. Klub atlético indepdiente
Estadio Presidente Perón Klub Racing
La BombaneRa Boca Juniors

Stadion Generik ing FIFA 23

.

. Gunggunge ana 32 stadion generik ing FIFA 23.

Stadion
Aloha Park
Arena d’oro
Jalur pengadilan
Jalur makutha
El Sandioso
El Libertador
Artes Estadio de Las
Estadio El Medio
Estadio Presidente G.Lopes
Taman Euro
Stadion FIFAE
Stadion Taman Hutan Taman
Stadion Far (mung ing FUTA)
Ivy Lane
Stadion Longville
Molton Road
O dromo
Taman Sanderson
Stale municipal
Stadion 23. Majala
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Taman Town
Stadion Park Stadion Uni
Waldstadion

Stadion Bal-balan Volta ing FIFA 23

Ing mode Game Volta, ana 29 stadion ing FIFA 23, kalebu Amsterdam underpass, Berlin, Mars Base, lan Pantai Venice.

Stadion
Amsterdam Underpass
Pesta pantai
Berlin
Pesta Blok
Buenos Aires
Cape Town
Dubai
Royalti bal-balan
Reruntuhan es
Lagos
London
Basis Mars
Kutha Mexico
Miami
Milan
New York
Paris
Lurung-lurung paris
Panggonan parkir
Roma
São Paulo
Sydney
Tokyo
Pantai Venice
Kutha Volta
Gudang

Crita Transfer Sepak Top Top

Marcelino

  • 20 September
  • 84K + tampilan
Manajer bal-balan sing wis dikendhaleni ing musim iki?

  • 21 September
  • 34K + tampilan
Buta Saudi kanggo mungkasi kontrak kontrak ing musim panas 30m

Thomas Tuchel, Bayern Munich, 2023/24

  • 22 September
  • Tampilan 24K +
Bayern Gabung karo Kutha Madrid & Manungsa Kutha ing Balapan Star Chelsea

Jude Bellingham, Kai HuruTz, Kylian Mbappe

  • 20 September
  • 18k + tampilan
Apa transfer sing paling larang ing kabeh wektu? 50 Fees paling dhuwur ing sejarah

The Glazers, Joal Glazer, Avram Gelazer, Man Utd

  • 18 September
Manchester United Takeover: Nganyari minangka Getaran Mripat £ 6bn Sale

Aja kantun transfer gedhe sabanjure!

Entuk wawasan transfer lan analisa kanthi langsung ing kothak layang sampeyan.

Crita Transfer Sepak Top Top

Marcelino

  • 20 September
  • 84K + tampilan
Manajer bal-balan sing wis dikendhaleni ing musim iki?

Mohammed Bin Salman, Arab Saudi

  • 21 September
  • 34K + tampilan
Buta Saudi kanggo mungkasi kontrak kontrak ing musim panas 30m

Thomas Tuchel, Bayern Munich, 2023/24

  • 22 September

Jude Bellingham, Kai HuruTz, Kylian Mbappe

  • 20 September
  • 18k + tampilan
Apa transfer sing paling larang ing kabeh wektu? 50 Fees paling dhuwur ing sejarah

  • 18 September
  • 15k + tampilan
Manchester United Takeover: Nganyari minangka Getaran Mripat £ 6bn Sale

Warta transfer bal-balan paling anyar

Rashford melu kacilakan mobil sawise game Man Utd karo Burnley
Sepatu Emas Eropa 2023/24: Haalland Chasing Bundesliga Star
Scorers Man Utd 2023/24: Bruno Fernandes Volley entuk menang sing penting
Pitakon jendela Januari Januari Newcastle Snub Chelsea kanggo Bruno Guimaraes

Paling maca warta transfer bal-balan

  • 2 September
  • 340k + tampilan
Liga Premier 2023/24 Transfer Panas: Kabeh Deals sing wis ditindakake
  • 2 Agustus
  • 94K + Ndeleng
Kylian Mbappe Ngandika Ya Kanggo Chelsea Transfer
  • 11 Agustus
  • 74K + tampilan
Man Utd nambahake rong pemain tengah saliyane transfer € 24m
  • 11 Agustus
  • 66k + tampilan
Man Utd kanggo ngrampungake transfer bintang 24m kaya sing metu saka Fred Nears
  • 8 Agustus
  • 60k + tampilan
Liga Premier Fantasi 2023-24 Jeneng tim: Jeneng bal-balan fantasi paling apik kanggo FPL 2023-24

Pemain

  • Erling Haland
  • Gabriel Jesus
  • Bukayo Saka
  • Marcus Rashford
  • Mohamed Salah
  • Rodri
  • Kevin De Bruyne
  • Trent Alexander-Arnold
  • Virgil van Dijk
  • Kylian Mbappé
  • Neymar
  • Cristiano Ronaldo
  • R. Lewandowski
  • Vinicius junior
  • Harry Kane
  • Lionel messi

Tim

Dhaptar Top Paling populer

  • Transfer bal-balan paling anyar
  • Gosip Transfer Paling Anyar
  • Pemain bal-balan sing paling larang main ing Liga Premier Inggris
  • Pemain bal-balan paling apik main ing Liga Premier Inggris
  • Stars Future sing main ing Liga Premier Inggris
  • Liga Premier (UK) – Gosip Transfer
  • Tim bal-balan sing paling larang
  • Lintang sing paling apik

Babagan FOadyartransfers.com

Tujuan kita sederhana – dadi sumber macem-macem multi-basa ing jagad bal-balan, ngladeni penggemar bal-balan sing dikarepake kanggo kabeh subjek sing paling populer ing bal-balan: Transfer bal-balan.

Sepak Bola (FT) minangka proyek sing dirancang kanggo ngrampungake kapentingan gedhe ing pasar transfer lan menehi regane bal-balan sing realistis, algoritma sing didorong. Kita nindakake iki bebarengan karo mitra mitra.

FORIING PUTRA PAKAI PAKAI ING PAKAI PANJENAN PEMBANGUNAN WHERS TEAM, PLAYER lan Wakil mung ngira-ngira apa sing cocog. Bebarengan karo SCISPORTS, FT Tujuane Gunakake Data Bal-balan Lanjut, Tingkat Skill Lanjut uga dawa Kontrak uga dawa kontrak lan rincian liyane kanggo nggawe pitungan internal unik kita. Saka ing kono, kita entuk regane dhewe kanggo saben pemain ing kompetisi bal-balan utama ing saindenging jagad.