Anyar Setengah Urip RTS Citadel Detail lan luwih saka Dota 2 Datamine | PCGamesn, CITADEL | Wiki setengah urip | Fandom

Setengah Urip

Ing sawetara bab pisanan Setengah urip 2: episode siji, Pamuter diwenehi priksa pisanan saka tingkat ngisor benteng. Nalika biasane katon padha karo sisa-sisa benteng, ora ana pabrik perang utawa tanduran manufaktur ing wilayah kasebut. Sajrone titik kasebut ing game kasebut, Citadel bisa uga katon ora stabil, kanthi cemlorot oranye ing saindenging struktur beda karo biru sing digunakake nalika fungsional. Fires wis nyebar ing struktur lan akeh lebu saka sisih kiwa tingkat ndhuwur terus mudhun ing tingkat ngisor.

Setengah umur rts citadel rinci babagan dota 2 datamine: gordon freeman lan alyx Vance saka setengah urip 2

Gesang separo sing dikalahake: adix-life-up, wutah-empan, mesthine minangka fps game fps, kanthi cara lan mekanika sing bisa uga ana ing urutan sing bisa ditemokake, sing bisa dadi kanca -Ngawe 3.

Rincian babagan Half-Life Cultadel isih sawetara, dadi yen iki pisanan sinau babagan, apa sing kita ngerti saiki yaiku game FPS sing dikandhani, ing endi sampeyan duwe komandan undang sing nggumunake Swara setengah umur 2 kutha 17, lan ngontrol pasukan NPC prajurit kanggo nindakake sampeyan, sing dianggep ala, penawaran. Iki nyambung, kanthi alami, kanggo sisa narasi setengah urip, kalebu setengah urip: Alyx, lan bisa uga kaya game kasebut, nggunakake VR.

Datamine anyar Dota 2, Nanging, misale jek nawakake sawetara spesifik liyane. Ora dingerteni dening Youtuber lan Valve Aficionado Tylermer McVicker, ana telung tali kode tartamtu sing ngerti apa sing bakal diarepake ing Half-Life-Life Life. . Ana uga senar sing diarani “Hevsuit.Plugdetach “, sing bisa uga para pemain ing citadel bisa nggunakake setelan lingkungan lingkungan sing mbebayani setengah umur, lan lebokake lan nyopot macem-macem pangowahan lan upgrade kanggo nggunakake bagean fps game.

Pungkasane, salah sawijining NPC minangka jeneng “Houndeye”, sing bisa uga eling amarga makhluk jinis asing asing asline saka umur setengah asli. Miturut Datamine, Pemain bisa uga bisa masang barang menyang Houndeyes, maneh menehi pilihan lan nganyarke, bisa uga nalika ngembangake unit sampeyan kanggo bagean game. Iki uga bakal menehi saran manawa XEN alien asli wiwit taun 1998 bali kanggo Bali Bali kanggo Citadel.

Miniatur YouTube

. Greg coomer, desainer produk ing katup, bubar ngandhani Famitsu, ing wawancara sing diterjemahake dening tweaktown, manawa portal lan kiwa 4 Mati Daya saiki duwe “akeh game ing pembangunan”.

Nalika ngenteni informasi luwih lengkap babagan setengah urip, sampeyan bisa maca kabeh babagan apa wae sing kedadeyan setengah umur 3. Sampeyan uga bisa mriksa sawetara FPS sing paling apik lan Game RTS paling apik ing PC, sing bisa uga, bisa uga siji dina dadi siji dina kanggo muter setengah urip.

Ed Smith sadurunge saka Edge, Wakil, lan Polygon, Ed Gabung PCGAMESN ing 2022. Dheweke nindakake kabeh warta, utamane fallout, setengah urip, lan counter-strike 2.

Setengah Urip: Alyx

The CATTAL minangka struktur sing gedhe banget, dhuwur sing ana ing epicenter kutha 17, sing dadi pangkalan operasi utama lan markas gabungan, mula sing mrentah ing bumi. Iki minangka struktur sing paling penting lan simbol penting gabungan, amarga omah-omah kantor administrator Bumi, dr. .

Isi

  • 1 Ringkesan
    • .1 tingkat ngisor
    • 1.2 Tingkat Tengah
    • .3 Tingkat Luhur
    • 6.1 seni konsep
    • 6.2 model
    • 6.3 gambar

    Ringkesan []

    Citadel kasebut ana ing kutha 17, lan meh padha karo pencakar langit sing akeh, ewonan, sikil ing udhara. Iku beteng sing munggah ing langit ing langit lan nyebar ing njero lemah. Iki minangka struktur segitiga nalika dideleng saka ndhuwur, lan dilantik dening reaktor energi sing peteng. Portal sing gegandhengan yaiku cara utama komunikasi kanthi pasukan gabungan ing off-world. . Ing jubin ndhuwur citadel, pabrik gedhe sing gabungke gunane dibalekake lan ditambahi bisa ditemokake ing njaba, lan tutup synths kanggo metu saka tahan tahan kasebut.

    . Sing pertama yaiku apa sing paling mungkin konfigurasi dorman, sing bisa uga dijaga sajrone urip ing kutha, yen ora ana ancaman serius sing ditawakake menyang gabungan (struktur kasebut uga njupuk wujud iki Setengah urip 2: episode siji). Konfigurasi iki ditandhani dening struktur kaya rib sing kapapar ing separo sisih tengen, kanthi plating logam njaba sing mundur luwih dhuwur ing ndhuwur plating. Nanging, ora suwe sawise Gordon Freeman diangkut ing kantor Breen ing Citadel sajrone cacat dr. Teleporter Kleiner, Breen nempatake britadel ing tandha, nyebabake struktur kasebut kanggo ngganti negara sing waspada. . Barney ujar manawa iki minangka kesempatan sing langka, nyatakake “Aku ora tau weruh kaya ngono.”Plating jero mundur munggah, mbabarake total papat set” iga “, ing wiwitan Rute kanal, ing ngendi konfigurasi wis rampung. Sajrone transformasi iki minangka resoner weker, guyon sawetara detik saben-saben muni, bisa uga ana ing cucadhe dhewe. . Citadel kasebut uga bisa dideleng saka mburi cedhak gapura pertama lan Bahaya banyu, Nuduhake sepasang bakar logam sing dipisahake karo siji balok putih vertikal. Nalika Freeman nyabotake reaktor, plating kasebut mudhun menyang negara “kabeh jelas” lan nutupi iga. . .

    Ngunggahake Bar Nyebutake kabeh blok saka kutha 17 ilang menyang udhara tipis amarga gabung ngirim bitadel menyang bumi. Nanging, iki bisa uga diganti sajrone pembangunan amarga game ora nuduhake tandha acara kasebut. –Trailer kanggo Setengah Urip: Alyx Nuduhake citadel ing konstruksi, konfirmasi Iki dibangun dening gabungan sawise Perang Jam Pitung. Nanging kudu dicathet, nanging inti kasebut telepon menyang bumi minangka struktur pinunjul babagan ukuran citadel menyang lemah, bisa uga ana ing struktur kasebut.

    .

    . Chasm ora ngubengi ucul, nanging mung ngubengi mesin, iki nuduhake kabeh chasm kasebut dialami. Mesin kasebut ditaksir kanggo dibebasake minangka larangan raksasa kanggo ngusir antrions, sanajan teori kasebut ora kaya getar ora bisa nutupi kabeh kutha. .

    Wujud luwih akeh citadels sing ana ing saindenging jagad iki wis kasebut ing game dening Dr Dr. Kleiner lan uga kasebut ing ELI ing jam akhir umur setengah taun: Alyx, jumlah citadel ing bumi isih durung dingerteni, mula ora dingerteni apa kabeh padha karo kabeh sing padha.

    Tingkat ngisor []

    , Pamuter diwenehi priksa pisanan saka tingkat ngisor benteng. Nalika biasane katon padha karo sisa-sisa benteng, ora ana pabrik perang utawa tanduran manufaktur ing wilayah kasebut. . Fires wis nyebar ing struktur lan akeh lebu saka sisih kiwa tingkat ndhuwur terus mudhun ing tingkat ngisor.

    Evakuasi darurat lan kamar transportasi kanggo penasihat dumunung ing tingkat ngisor benter ngisor. Kamar kasebut beda banget karo sisa-sisa ontal, menehi cemlorot abang Everie saka atusan lampu sing padhang dipasang ing tembok beda karo biru lan oranye sing nuduhake citadel kasebut ing wektu kasebut. Kamar kasebut bisa digunakake minangka kamar transportasi, nanging bisa uga digunakake kanggo evakuasi, ngidini penasihat kanthi cepet uwal ing wektu ing ngendi citadel kasebut ana ing Peril. . Kemungkinan akeh kamar liyane sing ana ing saindenging citadel.

    Menyang ngisor citadel yaiku inti sing mung bisa diakses liwat angkat sing mudhun sawetara rolas lantai. Kamar inti dilindhungi dening lawang jeblugan gedhe sing nggawa insignia kanthi tampilan versi simbol internasional kanggo radioaktif. Ruangan kontrol gedhe sing mapan ing inti kanthi angkat akses tengah sing mudhun menyang kamar, padha karo desain menyang ruangan kontrol kanggo ndeleng reaktor gabungan sing ana ing mburi. . Mesin ing kamar kasebut mbentuk sistem pangembangan kaping telu sing njamin reaksi reaksi energi sing peteng ing inti tetep watesan sing aman. Disambungake menyang inti dhewe yaiku stasiun sepur ing endi kemungkinan kargo sepur razor dikempur. Titik iki ing cucadel kasebut ana kira-kira siji kilometer ing ngisor permukaan lan tongkang sambungan ing saindenging kutha 17 lan luwih.

    Sepur Razor

    Ing bab pungkasan Setengah urip 2, Pamuter diwenehi wawasan babagan interior citadel, sing kontras njaba sing ora ana larisane. Kelembapan teknologi gabungan ditemokake ing sentuhan, saka saka generator sing ora ana generator lan meksa, dadi masalah lan platform sing kurang ajar sing ora dingerteni. Bangunan kabeh dibangun saka bahan logam biru ireng sing padha karo kabeh struktur gabungan digawe saka. Ora ana upaya sing digawe kanggo menehi personel kanthi bentuk anget utawa estetika sing nyenengake. Kabeh iku cetha, kadhemen, lan tanpa setir, cermin yen aturan gabungan. Ora ana gandhengane karo kabeh kanggo nutupi pipa lan elektronik. Logam ora rampung lan ngoksidasi. Fitur manungsa sing saiki ana, kayata dalan-dalan, tangga lan tangga, kayane mung dadi prioritas manungsa.

    Setengah urip 2 lan tarian ing wiwitan ironis, Amarga saka ngarsane kolom konflik.

    Ana sistem sepur sing mlaku ing saindenging Citadel sing digunakake dening sepur tatu kanggo kapal lan ngirim kargo. . Stalker dikirim ing pods, lan citadel kalebu sistem transportasi sing gedhe kanggo polong kasebut. .

    . . .

    Tingkat ndhuwur []

    Setengah Kantor 2 Dr Breen

    Sadurunge tekan sisih ndhuwur, freeman ngliwati akeh wilayah sing mbukak Bunder ing endi segenan njaba citadel mbukak kanggo ngidini teteship lan bedhil kanthi cepet metu lan mlebu ing njero ruangan Citadel.

    Ing salah sawijining tingkat paling dhuwur saka Benteng saka Kantor Dokter Breen, percaya yen ana lokasi sing dikirim dheweke, sanajan tembok ora cocog karo “studio”, menehi saran ana kamar sing kapisah kanggo tujuan kasebut. Ora kaya sisa-sisa benteng, kantor Breen duwe luwih klasik, manungsa katon, sanajan gabungke arsitektur isih dadi estetika banget sing dominan, fitur ing ruangan. . Kantor uga ngemot salah sawijining monitor sing akeh, sing tumindak minangka komputer pribadi, lan sing bisa komunikasi karo kontak kayata penasihat kayata penasihat. . Yen ora, luwih akeh tamu sambutan bisa ngakses kantor liwat lift sing disambungake menyang reaktor gabungan gelap utawa lawang sing kapisah saka mlebu tawanan. Bisa dianggep manawa nyawiji breen ing Citadel uga bisa digunakake, mula ora nate nilar, amarga penasihat.

    Ndhuwur citadel sing paling dhuwur ngemot reaktor gabungan gelap – sing katon langsung menyang kantor Breen, sing digunakake kanggo nggunakake trowongan entanglement tunnneling lan ngidini dheweke trowongan. Ing pungkasan , .

    Konstruksi []

    . Iki nuduhake manawa citadel njupuk sawetara taun kanggo dibangun utawa konstruksi kasebut wiwit telat ing invasi gabungan, utawa bisa uga loro. Penjelasan liyane bisa uga gabungan kudu ngenteni mandheg saka badai portal sadurunge bisa kanthi aman kanggo dibangun Citadel.

    . Kontras kitabel dumadi saka sumber sing diklumpukake saka Bumi, sing diklumpukake karo gabungan lan diowahi dadi bahan bluish. [3]

    . . Lokasi inti ing papan putih WhitoBoard nyaranake dipindhah menyang tingkat lemah ing njero lemah.

    Klompok kabel koyone nyambung karo elevator kaya struktur, sing diarani scaffolds dening Alyx, sing bisa uga ditugasake karo konstruksi otomatis utawa transportasi massa.

    Set kabel cilik uga ngembangake sambungan menyang kutha saka struktur kaya garis-garis konvensional, menehi struktur fungsi kanthi cara sing padha kanggo subur. .

    Karusakan []

    Ing Episode siji, Sawise Serangan Gordon ing Citadel kanthi jelas katon. Kakehan reaktor gabungan wis mudhun kekuwatan lan ngrusak struktur bangunan, lan Gordon kudu nggawe inti kanggo nggawe inti kanggo ngetik kolom inevitable inev.

    Ing wektu iki kabeh pasukan gabungan lagi diungsi saka kutha 17 lan sawetara sing isih ditinggalake kanggo nyegah warga ora bisa lolos jeblugan. Akibaté, citadel meh ora dienggoni dibandhingake karo negara sing sadurunge.

    . Pedalemane Citadel saiki cemlorot oranye, ing kontras kontras karo biru kadhemen digunakake nalika fungsional, nalika jembatan mudhun lan lebu mudhun saka ndhuwur menara. . Garis kekuwatan sing nyambungake Citadel menyang kutha 17 ora ana maneh, lan jeblugan reaktor gelap wis ngunekake sisih ndhuwur benteng.

    Climax saka Episode siji wis disekseni dening Gordon lan Alyx, yen inti, yen inti, yen citadel ngalami meltdown inevitable amarga nglumpukake jumlah kolomal sing dibutuhake kanggo ngirim sisa-sisa-sisa-sisa gabungan sing bisa ngrusak kabeh Citadel bebarengan karo kutha sekitar 17. Dr. Cathetan Kleiner ing salah sawijining pesen kanggo ngrusak kutha 17 kutha uga nyebabake wadhah liyane ing planet kasebut kanggo nutup.

    Kutha 17

    Setengah Urip 2: Babagan Loro, Benteng isih ngrancang kutha sing saiki dirusak 17 sanajan ing rusak kasebut. Lemak superportitas ing ngendi bertahanane besar, nggambar kekuwatan kanggo mbukak saka sisa-sisa inti belang gelap liwat tendril energi biru. Ing pungkasan game, Citadel tetep ambruk tetep kabeh sing isih ana ing struktur sing dhuwur lan overpowering.

    Neng mburi layar [ ]

    Citadel ngliwati macem-macem tingkat desain sajrone pangembangan game, kaya sing katon ing pirang-pirang gambar seni seni lan Mappack WC. Setengah urip 2.