Aku ora bisa percaya Starfield, seri Space Xbox saka Bethesda, nyata, Starfield: Kabeh warta babagan RPG Ruangan Bethesda – Verge

Starfield: Kabeh warta babagan RPG Spasi Bethesda

Bethesda kudu bungah kanggo nuduhake carane dipasang Legenda apex-Esque First-Warga nembak menyang game – amarga meh nyepak presentasi, sing bakal teka ing tandha kaping telu. Udakara 25 menit, dheweke nuduhake sawetara dogfights sing katon. Nalika sampeyan lelungan ing antarane planet, sampeyan bisa nyebul kapal liyane saka orbit-utawa uga. Neraka, sampeyan bisa uga mung nyumerepi. .

Starfield: Kabeh sing kita ngerti

Dina Minggu, ing Showcase Xbox Showcase, Bethesda Game Game ngumumake presentasi sing gedhe, nampilake game video eksplorasi ruang anyar, Starfield. Suwene 45 menit, pangembang ing mburi Skyrim lan mlaku-mlaku para pamirsa liwat alam semesta, bulan, koleksi, pertempuran papan, kerajinan, lan uga crita RPG multilayered. Sampeyan mesthi takon: Iki kabeh ing siji game?! Aku krungu sampeyan – iku ora katon.

Mung sawetara minggu kepungkur, tukang game gobsmacked kanthi apik Legenda Zelda: . Ora ana langit karo Seda? Aku bakal percaya yen ana ing tangan lan mlaku lancar ing TV. Nganti saiki, ayo ngrusak kabeh unsur Starfield rencana kanggo Fitur. , Starfield mung bisa dadi game video sing paling apik tenan.

Bethesda Game Studios

“Ana apa-apa babagan ndeleng menara ing jarak lan terus,

Ayo diwiwiti kanthi crita

Kajaba saka eksplorasi gratis – luwih akeh sing ana plot overarching sing ngetutake klompok sing dikenal minangka rasi lintang. Ing njero? Welasan karakter, misi kanggo sistem sing disunting, lan pirang-pirang donya Hub. Ing presentasi kasebut, Bethesda ngumumake Atlantis anyar, pemukiman sing nggumunake sing ngemot fraksi lan klompok kanggo kanca.

Ora kabeh wong sing ramah, kanthi cara. Adhedhasar apa sing sampeyan pilih ing nggawe karakter, NPC uga bakal duwe pitakon sing beda kanggo sampeyan, sing cocog karo kekuwatan lan kelemahane sampeyan. Dadi, Starfield yaiku Donya njaba uga? Ya. Starfield Titik pengalaman kanggo ngunekke wong, utawa mung kanthi sukses ngomong babagan kahanan sampeyan. Oh, lan uga ana limang wit skill sing beda sing bakal bisa menehi kabisan khusus. (Kontrol Pikiran, sapa wae?)

Swara sewu donya

Ing game mbukak kaya lan Elden Ring, Apik banget yen saben tlaga, gunung, lan guwa ing tampilan – ora ana sing bisa ditemokake, bisa uga bisa diakses. Nglangi, menek, lan njelajah ing karsane. Starfield janji karo sing padha, nanging nyebar liwat sewu donya. Misi kita yaiku kanggo ngaturake heran lan kamulyan saka eksplorasi ruang kanggo nuwuhake romantis saka umur emas ing ruang angkasa, “ujare Istvan, direktur seni game. “Kita wis ngrujuk babagan pendekatan iki minangka ‘NASA PUNK.

Pertempuran!

Bethesda kudu bungah kanggo nuduhake carane dipasang Legenda apex-Esque First-Warga nembak menyang game – amarga meh nyepak presentasi, sing bakal teka ing tandha kaping telu. Udakara 25 menit, dheweke nuduhake sawetara dogfights sing katon. Nalika sampeyan lelungan ing antarane planet, sampeyan bisa nyebul kapal liyane saka orbit-utawa uga. . Saben planet uga duwe gravitasi unik dhewe, tegese sampeyan bisa mlumpat luwih dhuwur, utawa nampa luwih knockback.

Bethesda Game Studios

“Kapal sampeyan meh padha karo karakter liyane, utawa omah sampeyan bisa nggawe kabeh dhewe,” Artis kapal timbal kanggo Starfield, diumumake ing presentasi kasebut.

Kustomisasi kapal

“Kapal sampeyan meh padha karo karakter liyane, utawa omah sampeyan bisa nggawe kabeh dhewe,” Ryan Sears, seniman ing Starfieldtim, ngumumake ing presentasi. Sembarang kapal sing sampeyan tuku bisa nganyari kanggo kalebu Hall Mess, Wates Senjata, Cargo Holds, Quarters Living, Kamar Kontrol, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa ngowahi njaba kanggo katon kaya apa wae saka laba mekanik sing akeh kanggo gundum sing wis kebak fungsi. Punggawa NPC bisa uga diupayakake supaya bisa njaga kapal lan gabung karo pitakon sampeyan. Wong-wong sing duwe keterampilan sing unik, lan sampeyan bisa ikatan kanggo mbentuk hubungan lan bisa uga ana romansa.

. Starfield Apa saben game ing siji, lan mung sawetara wulan adoh saka ngengingi Xbox cedhak sampeyan.

Kisah sing gegandhengan

. Pakaryan kepungkur bisa ditemokake ing Spin, CBR, lan ing blog pribadi ing Roseandblog.com.

Starfield: Kabeh warta babagan RPG Spasi Bethesda

. Dheweke dikirim sawetara usulan Emoji sing ditampa menyang Konsortium Unicode.

Starfield, RPG Ruang Anyar Saka Maker Game Studios Bethesda, pungkasane ana ing kene. Starfield wis dirilis ing Xbox Series X / S lan PC minangka tanggal 6 September. (Sampeyan bisa miwiti muter sawetara dina sadurunge yen sampeyan wis netepake edisi sing bener.

StarfieldUniverse, alat nggawe karakter, lan akeh macem-macem sistem sing bakal sampeyan lakoni. Saiki pemain njelajah game luwih saka 1.000 planet, lan dhukungan mod sing tepat bakal diluncurake ing taun 2024.

Waca kanggo kabeh jangkoan kita Starfield.

Sorotan

  • Starfield minangka pengalaman ‘aneh’ ‘ing Nvidia lan Intel, ujare Foundry Digital
  • Carane sepira Starfield mbukak ing PC?
  • Iki taun game gedhe, lan sing apik
  • Starfield duwe merek palsu sing nyenengake banget.

Starfield minangka panyerapan sci-fi ski Formula Bethesdada

Sanajan ana wong sing tresna marang FALLOUT Game, aku kudu ngakoni manawa mbuwang puluhan jam kanthi wasana sing ora ana ghouls lan para penyerang bisa dadi sithik, uga, depresi. Iku dudu jenis jagad sing mbuwang pangembangan. Kuwi sing nggawe potensial Starfield Dadi macem-macem: ing kene Bethesda ngetrapake rumus kanggo RPG Open-World menyang Semesta Gantian karo Planèt Kanggo Nggoleki lan Misteri Kosmik. Sejatine ing Elder Scrolls kanthi cara dolanan; nelpon iku .

Ing pirang-pirang cara, Starfield . Pancen gedhe, lan dalane crita utama kabeh babagan penyebaran petualangan lan penemuan. Aku rumangsa nemu liwat papan sing paling adoh, bakal dadi papan sing paling adoh sing mbebayani kanggo nggoleki kanggo golek asal-usul alam semesta lan manungsa ing njero. Iki uga game sing tebet kanthi rapet karo blueprint Bethepesda wis nyepelake pengalaman sing main peran. Pencarian sampeyan bisa uga akeh grajolan kanthi ukuran, nanging apa sing sampeyan lakoni kanthi basis wektu. Iki uga sing paling pola lan padhet sing durung digawe saka Bethesda ing tingkat teknis.