Aku, kanggo siji, sambutan sing mateni kilat-mateni, Windows-Run Overlord | , Teknologi ARS, spekulasi tanggal 2 rilis | Pcgamesn

Spekulasi tanggal 2 Rilis

Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan tanggal release Uap Deck, uga rega, spek, spek, lan desas-desus benchmark.

Aku, kanggo siji, sambutan sing mateni kilat-bunga sing anyar, Windows-Run Overlord

Kepiye asus rog sekutu lan PC genggem liyane bisa nggawe kukus sing luwih apik.

Kevin Purdy – Apr 28, 2023 5:57 UTC

Asus rog sekutu latar mburi

Komentar Reader

Aku terus tuku kanggo tuku dek uap sawise metu luwih saka setahun kepungkur. Ing wektu kasebut, akeh kewan omo, telat pengiriman panjang, lan sawetara ketidakpastian babagan kepiye prasetya, katup. Aku mlebu lan tuku udakara rong wulan kepungkur, lan aku wis seneng piranti sing luwih apik.

Nanging saiki teka asus rog sekutu, sing didhukung kanthi chip 55 sing luwih cepet 55 persen sing luwih murah mung $ 50 luwih saka dek uap paling dhuwur ing dek uap paling dhuwur ing pucuk (toko-bocor) $ 700. Uga nganggo Windows 11 (Mungkin ing mode “genggem”), supaya luwih gampang mbukak akeh game, kalebu judhul blockbuster AAA lan judhul online blockbuster kaya Fortnite. Ally ketoke rada warnane lan luwih entheng tinimbang kukus, lan layar sing luwih cetha lan tingkat sing luwih cerah lan tingkat refresh nganti 120 Hz. Bisa uga bisa luwih adhem lan luwih tenang, miturut pengalaman sing ringkes sing dikirim dening wartawan. Iku bakal katon ing awal Mei utawa ora suwe maneh.

Saklawasé saben spek kasebut nuduhake dek sing bisa ditambani ing kafe, nanging aku, pemilik dek anyar, tetep sanguine

Kaya sing sampeyan ngarepake, pers game-sing, kaya kabeh penet, kanthi dhasar kanggo konflik-nyerat ndeleng pertanian liyane mlebu arena. Piranti Asus ‘yaiku “Gunning Lurus kanggo Dek Kukus,” “warta ala kanggo uap dek,” lan “masalah gedhe kanggo dek uap.”Nduwe siji panulis” siap nyuluk dek uapku.”The Rog Ally, Giovanni Cametonio nulis ing tren digital,” Ndandani meh kabeh masalah sing dakkirim karo dek uap.”

Biasane, aku bisa uga rumangsa dibayar ing berita iki. Aku preduli kanggo tumbas komputer sing little komputer lan nesu nalika nimbang-nimbang dheweke ing Hindsight. Lan durung weruh manawa versi genggem ing PC sing katon apik bakal kasedhiya mung rong wulan sawise aku menehi? Aku ok karo.

WHO

Netepake apa sing sampeyan pengin saka gaman genggem

Nimbang saklar. Apa sing ndadekake sistem Nintendo apik kanggo aku dudu keprigelan grafis, sing wis rada jero ing taun 2017. Kanggo umume wong, game Nintendo, portabilitas sistem, lan sifat sing dipasang kanthi apik / mudhun. Saklawasé saben game bisa dihentikan lan diterusake nalika mirsani. Ngalih minangka sistemku kanggo bandara, souches, liburan, lan liyane wektu nganggur. Deck Uap saiki ngladeni maksud sing padha kanggo aku, sanajan bobot 150 persen luwih akeh, ditambah Linux lan liya-liyane tombol.

Yen aku pengin main game kanthi pengontrol utawa persiyapan-mouse-lan-mouse sing paling apik ing kasetyan sing paling dhuwur (ing anggaran), headpo sing apik utawa pamicara sing apik, lan bisa uga ngobrol ing PC game. Kadhangkala, tegese streaming PC menyang TV lan muter ing kana; Sampeyan bisa gampang ngganti pemindahan PlayStation 5 utawa Xbox S / X kanggo mode iki. Ing umur pertengahanku, aku ora kekurangan cara kanggo main game. Aku kurang kemampuan kanggo main game kanggo wektu sing ora suwe, paling ora tanpa ngrusak jadwal turu. Aku LAMPIRAN KANGGO GRATIS. Nalika aku ora bisa entuk, aku seneng entuk sawetara wektu dek uap, nanging biasane karo game sing beda.

Dek uap wis mbengkelake garis kasebut, yakin. Ana sawetara game sing bisa digunakake minangka beya kursi sing ora ana mburi lan pengalaman. Nanging ora tau tanpa gesekan. Elden Ring mlaku kanthi becik ing dek uap, nanging main game sing jero, mbutuhake pamisah kaping pindho, akeh menu, lan lapangan tampilan sing akeh, ora krasa kanthi bener ing dek. Muter penembak wong pisanan bisa nyenengake, nanging biasane aku rumangsa melu Kapabilitas 70 Persen lan ora mung amarga saka tarif pigura. Sing luwih bener kanggo game sing mbutuhake aksi pointer-pointer, kaya John Wick Hex lan Battletech. Trackads uap Deck (sing ilang saka rog sekutu) mesthi mbantu mbantu. Nanging sanajan karo dheweke, aku rumangsa main demo apa game lengkap.

Spekulasi tanggal 2 Rilis

Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan tanggal release Uap Deck, uga rega, spek, spek, lan desas-desus benchmark.

Kukus Dek 2: katup genggem nganggo logo ing layar kanthi backple biru lan ungu

Diterbitake: Jun 8, 2023

Apa tanggal release uap Deck 2? Genggem sing apik banget, linux-based meh apik amarga sampeyan ngarepake potongan hardware pisanan, sanajan pitakon saiki dadi penerus bakal teka lan apa bisa nambah.

Katup bisa uga wis ngeculake “genggem paling apik ing sekitar” Nalika kita nyipta ing review uap dek kita, nanging perusahaan wis kerja keras ing kerja sing nggawe kukus dek 2. Iki ora banget kaget amarga pirang-pirang wong sing kasengsem ing dek. Wektu bakal nyritakake, nanging kepiye upgrade sing bakal ditawakake lan apa bisa dadi pesaing sing luwih kuat.

Spekulasi tanggal 2 Rilis

Prakiraan sing paling apik ing tanggal rilis uap yaiku 2025, minangka Delves desainer katup Yang bubar ujar “nyata-jenis tenaga sing ora bisa ditindakake sajrone sawetara taun.”Ngandika, kita bisa ndeleng refresh saka dek uap asli sing nampilake urip baterei lan tampilan sing luwih apik ing interim kasebut.

Kutipan ing ndhuwur asale saka wawancara ing bedhil kertas rock.

Rilis 2 Tanggal

Umume para penggemar genggem bisa uga duwe dhaptar fitur sing sampeyan pengin ndeleng ing sistem sabanjure perusahaan, lan kita nganggep dek uap 2 kudu modular. Sing ora ngucapake katup setuju, nanging kudu negate butuh macem-macem versi gumunggung spek lan sipat sing beda.

Katup bisa njaga rincian sing luwih apik babagan sing lagi ditindakake ing kantor Washington sing ana ing kunci lan kunci sing ketat. Nanging, kita duwe sawetara ide babagan apa sing bakal diarepake saka Uap Uap 2 dibandhingake karo powerhouse portabel generasi saiki. Ayo goleki rumor Uap Dek 2.

2 uap dek 2 rega

Spekulasi rega uap Dek

Gabe newell sadurunge nerangake model dhasar $ 399 MSRP / £ 349 MSRP minangka “nglarani”, saengga bisa regane Uap 2 bisa uga rega luwih larang kanggo nggawe komponen PC terus. Nanging, katup bisa ngimbangi bathi bathi sing luwih murah – model Dek 2 tingkat tingkat tingkat kanthi ngasilake varian spek sing luwih dhuwur.

Ngomong karo majalah Edge, Newell nuduhake manawa “SKU paling populer Dek yaiku sing paling larang”. Dheweke ujar manawa perusahaan kasebut maca permintaan konsentrasi iki minangka wong sing dikandhakake para pelanggan, “Kita pengin versi sing luwih larang babagan iki, babagan kapabilitas tenaga jaran utawa apa wae.”Dadi, kita bisa ndeleng versi Steam Dek Dek 2 sing wis ana $ 649 USD / £ 569 sing ana.

Spek Tanduran Kukus Dek 2

Gosip Dek 2 Spek

Ora ana tembung resmi utawa bocor substansial sekitar uap Deck 2 spek, nanging katup wis menehi komentar babagan apa sing pengin kita tambahake kanthi nggunakake PC game genggem.

Ing wawancara anyar, katup ujar manawa pengin uap dek 2 kanggo nampilake urip baterei lan layar sing luwih apik. Urip baterei bisa luwih apik ing dek saiki kanthi nambah kapasitas baterei ing ndhuwur 40wira sing bakal mbantu ngatasi salah sawijining keluhan inti.

Kangge, tampilan OLED utawa QD-OLED bakal menehi akurasi warna sing luwih gedhe ing panel IPS LCD saiki, nalika uga ngidini katup kanggo nyuda wates ing layar.

Kukus Dek 2 Gosip Kinerja

Nganti kita nyedhaki tanggal peluncuran, ora bakal ana pathokan kinerja uap / bocor Dek 2 uap. Kayane, kita ngarep-arep paling sethithik kanggo ndeleng katup nggawe dandan kanggo urip baterei lan kinerja game dibandhingake karo dek saiki. Salah siji cara, muter videogames ing dek uap 2 kudu mbutuhake kurang ramalan, amarga kompatibilitas kompatibilitas game sing luwih akeh kudu didokumentasikake.

Yen sampeyan ora sabar ngenteni DECK 2 kanggo ngeculake lan pengin entuk luwih akeh saka konsol gen, priksa aksesoris palem sing paling apik lan tangkap omah sing paling apik supaya sampeyan bisa ngawasi genggeman.

Samuel Willetts Samuel Willetts mbuwang wektu kanggo ngembangake pembangunan paling anyar saka Amd, Intel, lan Nvidia. Gagal, sampeyan bakal nemokake dheweke tinkering karo dek uap. Dheweke sadurunge ditulis kanggo PC Gamer, T3, lan TopenReviews.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.