Aksesoris dek uap paling apik ing 2023 – Polygon, aksesoris dek uap sing paling apik 2023 | Shotgun Kertas Rock

Aksesoris Deck Steam Paling Apik 2023

Contents

Sampeyan entuk apa sing sampeyan gaji, pikiran, lan modcase ora kaya dikunci: Tutup ngarep wis rada ro loerer tinimbang pencarian sing ana ing ngisor pemicu Tombol kapapar. Isih, kerjane cukup minangka pilihan sing entheng. Pengalaman (sing ora disenengi) ing tas sing ana ing kantong kanthi botot kuping sing kosong lan botol diet panganan sing kosong ora ana sing ngrusak pemicu, lan tutup cilik tetep ora ana. Gampang pass.

Aksesoris Deck Steam Paling Apik

Ilustrasi nuduhake HUB-C 341 341, 537 portebel baterei, ditambah karo pengontrol nirkabel 8bitdo

Yen sampeyan tuku barang saka link polygon, media VOX bisa entuk komisi. Ndeleng pernyataan etika kita.

Nuduhake crita iki

  • Nuduhake Iki ing Facebook
  • Nuduhake Iki ing Twitter

Nuduhake Kabeh Pilihan Nuduhake kanggo: Aksesoris Deck Steam Paling Apik

Edoro Cameron (dheweke) yaiku Editor Dagang Polikan Polgon. Dheweke wiwit nulis babagan teknologi lan dolanan ing taun 2013, lan pindhah saka Verge ing 2023.

Crita iki minangka bagean saka klompok crita sing diarani Apa sing arep dituku

Wektu sampeyan – lan dhuwit – larang regane. Apa poligon sing kudu dituku wis paling apik ing hardware, hiburan, Tabletop, merch, lan dolanan, lan kepiye cara entuk blanja sing paling apik lan luwih seneng.

Dek Kukus Valve minangka PC genggem sing kuat sing bisa mbukak akeh game saka katalog game uap, nanging sampeyan bisa uga wis ngerti. Mungkin sampeyan ora ngerti manawa sajrone sawetara wulan dibebasake ing awal taun 2022, pemandangan aksesoris ing sekitar Dek Uap wis kebak pilihan sing apik, lan mung entuk luwih apik.

Pancen bener, sampeyan ora butuh akeh tambahan kanggo duwe pengalaman sing apik karo dek; Nerangake karo kasus zip-up sing padhet lan adaptor daya cepet. Paling minimal, kertu MicroSD kapasitas dhuwur kanggo nggedhekake panyimpenan internal yaiku kabeh sing disaranake kanthi universal kanggo umume wong.

Dek Steam sing Dikenal kasedhiya 20% kurang saka anyar

Nanging yen sampeyan kepengin weruh apa maneh, aku uga kalebu aksesoris biji kukus favoritku, uga staf liyane poligon sing ditresnani. Iki kirim bisa dianyari amarga kasedhiya, utawa yen aksesoris anyar nggebug pasar.

Starter Aksesori Uap Dek

Kaya All All Tech, Deck Steam menyang pirang-pirang komponen sing ringkih. Nanging sing paling rawan karo karusakan sing ora sengaja yaiku tampilan kaca sing ditutup 7 inci. Aku Highly menehi saran supaya saben pemilik dek tuku set saka Proteksi layar layar tempered (Aku ora duwe apa-apa, nanging pengalaman sing apik saka amfilmi, sanajan ana akeh pemain ing papan iki). Sampeyan bisa uga ora nyimpen dek saka karusakan bencana, nanging tugas kasebut yaiku kanggo nyerep scrape lan jabs tinimbang kaca sing ditutupi tampilan sampeyan (pengganti layar ora persis murah). Nalika tutup pungkasane bakal entuk goresan, utawa retak, mung mbusak lan aplikasi sing anyar.

Protector layar layar amfilm tempered kanggo uap dek (3 pak)

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Dek uap dilengkapi nganti 512 GB panyimpenan SSD yen sampeyan tuku model $ 649. Sanajan, amarga dadi model dhuwur valve, iku dudu panyimpenan akeh, amarga game PC rutin mlebu 30-60 GB nginstal. Kanggo sing tuku $ 399.99 Model, sanajan ana papan sing kurang ing papan kanggo nggarap: mung 64 GB. Model sing sampeyan duwe, Tuku kertu microSD kanggo ruang game ekstra ora penting. Kita duwe pandhuan kanggo kertu microSD paling apik kanggo dek uap sing luwih spesifik babagan kecepatan, nanging yen sampeyan pengin dituduhake kanthi apik ing dek.

Sandisk Ultra Microssd Card

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Kertu MicroSD Samsung Evo Pilih MicroSD

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Akeh wong sing ngrasakake jempol jempol ing kukus. Nanging yen sampeyan ora seneng kepiye carane bisa lunyu, cukup pop sawetara genggeman terjangkau saka Skull & Co ing ndhuwur tongkat dek sampeyan. Kanggo $ 10.99, sampeyan bakal entuk telung set bantalan jempol kanthi warna sing dipilih sing luwih dhuwur saka tongkat sampeyan, ora kanggo nambah genggeman. Nanging, kudu nyegah fitur jempol kapasitif Dek saka digunakake kaya sing dikarepake.

Skull & Co. Telung bungkus genggeman jempol

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Yen sampeyan pengin ndownload kecepatan sing luwih cepet lan pengalaman game online sing luwih lancar tinimbang Wi-Fi bisa nyedhiyani, rute kabel Ethernet ekstra saka modem sampeyan, banjur sambungake karo siji-sijine USB menyang Adaptors Ethernet. Kajaba sampeyan duwe siji-sijine, sampeyan uga mbutuhake USB-a menyang USB-C adaptor kanggo dipasang menyang dek. Cathetan: Yen sampeyan duwe dermaga utawa hub-C USB kanggo dek kanggo nyambung menyang TV utawa monitor, bisa uga wis duwe port Ethernet.

USB menyang Ethernet Adapter

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Dek uap luwih abot tinimbang ngalih nintendo, dadi ora ana sing nyalahake sampeyan yen sampeyan pengin Ujare munggah ing ngadeg Nalika sampeyan muter, tetep ndeleng nalika nggunakake pengontrol nirkabel. Matur suwun, ana pirang-pirang jumlah sing ana ing toko kaya Amazon, mula kurang $ 6.99. Sampeyan mung bisa ngetutake rasa lan anggaran sampeyan ing kene, lan sampeyan kudu mungkasi kanthi jaga sing pas.

HallTree luwes kanggo uap

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Yen sampeyan gelem mbukak dek uap sampeyan kanggo nambah panyimpenan sing luwih cepet (kanthi resiko dhewe), Corsair MP600 Mini 1 TB M.2 SSD minangka cara sing cukup murah kanggo entuk panyimpenan cepet. Biaya regane $ 100, lan sampeyan bakal mbutuhake sawetara piranti, kaya Kit Alat Khusus Ivixit iki kanggo $ 30, kanggo mbukak dek uap sampeyan.

Corsair mp600 Mini 1 tb ssd

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Pungkasan, yen sampeyan bisa mlebu menyang mode desktop uap Deck kanggo nindakake emulasi, utawa nggunakake dek minangka komputer mini, sampeyan bisa uga pengin nyekel keyboard nirkabel kompak kanggo ngetik printah. Tanpa kasebut, iku nyeri nyata kanggo ndemek jinis banjur navigasi ing layar Deck (utamane yen sampeyan duwe driji gedhe). Dadi, apa sampeyan milih lan tuku iki Kabeh, keyboard lipatan sing duwe trackpad dibangun ing.

Keyboard Bluetooth FLipable kanthi Dibangun ing Trackpad

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Yen pancen larang regane, para pemilih nggawe keyboard nirkabel sing luwih murah (lan bisa diisi ulang) sing adol $ 17.99 ing Amazon. Kita durung nyoba iki, nanging misale jek banget kanggo dhasar, ditambah tipis banget.

Alternatif dermaga kukus paling apik lan dermaga

Yen sampeyan pengin ndeleng game dek uap sampeyan utawa konten liyane ing TV utawa monitor, sampeyan pengin dermaga. Iki minangka kategori liya sing beda karo pilihan, kanthi rega lan fitur. Ora mung bisa push video sampeyan menyang layar gedhe, uga sampeyan nyambung periferal liwat port USB, kaya hard drive, mouse, keyboard, lan liya-liyane. Cukup, bisa nggawe dek uap sampeyan rumangsa seneng karo konsol omah, utawa komputer – apa wae sing sampeyan lakoni.

Nalika katup pertama ora nampilake dock sing cocog karo dek, versi minangka salah sawijining pilihan sing sugih port. Its Dek dock Nduwe HDMI 2.0, Displayport 1.4, port USB-C kanggo nampa kekuwatan saka adaptor tembok (kalebu 45 WH WHER sing padha karo Kapal Uap Dek), port Ethernet Gigabit, lan telung USB-A.1 port. Gawan saka Tampilan Displayport nyetel loro saka paling akeh hub usb, bebarengan karo desain sing elegan. Nanging nerangake kanthi rega sing signifikan, regane $ 89.

Dek uap lungguh ing stasiun docking deck vocke, nampilake antarmuka uap OS

Katup dek kukus

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Kanggo soko sing luwih terjangkau, kita uga seneng Anker 341 USB-C Hub-C, sing duwe port pitu ing total: HDMI, USB-C Kanggo kekuwatan, port USB-C tambahan kanggo data, loro USB-A.0 port, lan maca kertu SD / MicroSD. CATETAN: Ora ana port Ethernet kanggo menehi sambungan kabel, dadi sampeyan bisa uga pengin nyekel USB terjangkau kanggo adaptor eternet kanggo adaptor Ethernet kanggo dipasang menyang dermaga iki. Kajaba iku, ora ana cara ngadeg dek, sanajan ora keganggu sampeyan.

Anker 341 71 7-in-1 USB Hub-C

Prices dijupuk nalika nerbitake.

JSaux nggawe pilihan sing padha karo dek resmi dek vock, mesthine kanthi jeneng sing kurang apik. Iku diarani HB0702, lan regane $ 49.99. Kaya dek dek, duwe USB-C kanggo daya, Tampilan 1.2, HDMI 2.0, telung USB-A 3.2 port, lan dhukungan Gigabit Ethernet. Entuk iki yen sampeyan ora peduli apa sampeyan duwe dek resmi, nanging pengin fitur sing padha.

Stasiun Deck Deck JSaux Steam (HB0702)

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Tembok / Monitor Dek Best / Monitor

Ora ana kompetisi ing kategori iki, nanging ora apa-apa, amarga pilihan sing paling penting katon apik banget. A perusahaan sing diarani Deckmate nawakake gunung Vera lan tembok tembok ing ekosistem aksesoris. Kita saranake entuk Deckmate $ 53 “Sistem” kabeh Sistem “ Yen sampeyan mlumpat kanggo pisanan. Kalebu luwih saka sing sampeyan butuhake, kaya kickstand, gunung aksesoris, lan liya-liyane. Nanging kanthi cemlorot, kalebu ngawut-awut sing ora mlebu ing tembok A-la-carte utawa ngawasi sandhangan sing dipasang.

Bali menyang Deckmate, The Gunung Tembok minangka panjelasan dhewe; Gunung kasebut sing bisa diamanake ing tembok kanthi rong ngawut-awut, utawa mung dening 3m VHB adesif sing kuwat. Banjur genggeman Deckmate ngidini sworo seru menyang tembok. Minangka kanggo Ngawasi Gunung, Sampeyan entuk Gunung sing bisa disusupi menyang stand sing ora sopan. Banjur sampeyan mung nyuwil dek kasebut menyang.

Deckmate “Sistem” kabeh ”

Prices dijupuk nalika nerbitake.

  • $ 55 ing Amazon
  • $ 53 ing Etsy
  • $ 49 ing Deckmate

Yen sampeyan pengin Gunung sing paling aman, fleksibel kanggo dek uap, aku saranake lengen monitor sing bisa nempel ing mejo (iki ana ing papan Vesa Deckmate yaiku play). Iki dirating kanggo nahan monitor sing akeh luwih abot tinimbang dek uap, saengga umume model ora duwe masalah sing nahan konsol kasebut. Entuk yen sampeyan pengin ngadeg serbaguna, kanthi kemampuan kanggo mindhah dek utawa mudhun, genti ing sisih, push, utawa narik sampeyan. Mangkene siji pilihan murah sing kudu cocog karo tagihan kasebut.

Gunung ARM Huanuo

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Pengontrol dek uap paling apik

Yen sampeyan ora pengin nggunakake kontrol sing dibangun uFE DECT, utawa yen sampeyan pengin pengontrol supaya bisa digunakake nalika dicekel utawa ngadeg, sampeyan duwe macem-macem pilihan. Dek ndhukung pirang-pirang pengontrol, apa sampeyan nyambungake siji liwat Bluetooth utawa liwat USB. Steam OS asli ndhukung XBOX Controller Mbalik ing Xbox 360. Pengontrol sing luwih anyar, kaya Duulshock 4 PS4, The Dualsense ps5, malah malah Controller PRO Ngatur Nintendo kabeh didhukung kanthi resmi ing antarmuka uap, dadi bisa uga sampeyan bisa duwe kontrol sing kompatibel utawa luwih kompatibel.

Sawetara pengontrol pihak katelu uga bakal bisa digunakake, kalebu 8bitdo pokok nirkabel karo Gulikit Kingkong Pro 2.

Controller BluetoOt Pokok 8bitdo

Prices dijupuk nalika nerbitake.

Kompatibel karo PC, Kukus Dek, Ngalih

Aksesoris Deck Steam Paling Apik 2023

Koleksi aksesoris dek uap sing paling apik, dilebokake ing meja kanthi dek kukus

Aku tegese kanggo ngubengi aksesoris dek uap sing paling apik saiki – ambus saka gadget etsy minangka salah sawijining perkara, nanging saiki wis entek, wektu kanggo masang serius ngadhepi lan nimbang aksesoris sing sejati minangka tuku paling apik.

Pandhuan iki tetep kapisah saka dhaptar kertu Uap microSD paling apik, utamane amarga kertu microSD sing apik kurang saka aksesoris lan luwih penting saka inti penting (utamane yen sampeyan wis dadi model Dek Kukus 64GB). Isih, pandhuan iki bakal nyakup tambahan, saka kasus alternatif kanggo stability tarik lan stasiun docking USB-C.

Sawetara kasus dek uap sing paling apik

Kasus Dek Kukus Paling Apik

Kasus hard stock sing dilengkapi karo saben dek uap sing apik – akeh banget, lan sampeyan ora bisa entuk nyang-nyangan sing luwih apik tinimbang gratis. Nanging uga ora nindakake apa-apa Kejabi nglindhungi dek, lan akeh bulkier tinimbang genggem pinggir, sing ora lenggah kanthi apik. Nganyarke lan kasus dek uap sampeyan bisa luwih tipis, luwih entheng, lan nawarake fungsi sing luwih gedhe, nalika isih tumindak dadi tameng lan scrape.

Kit Proyek Killswitch DBrand

A dek uap ing proyek DBRand KillsWitch Steam Case

Proyek Spek kit Killswlch Spek:

Mangkene kasus dek uap sing akeh kanggo macem-macem. The DBRand Project Killswitch Bungkus ing pinggir genggem kaya bensin kaget, nglindhungi ekstremitas nalika nambah genggeman ekstra kanggo nyegah nganti tekan dhisik. Pinggir uga kalebu corak-ing corak-ing-ing-tlapukan kanthi nggunakake magnetik sing bisa ditemokake manawa bisa alon-alon mudhun penggemar pendinginan ing tartamtu, luwih tuwa. Whoopsiedoodle. Sanadyan saiki, lan mekanisme giliran apik lan tegas.

Milih kits lelungan Killswitch Project uga entuk sawetara grumbulan tongkat DBRand (uga apik banget, deleng ing ngisor iki) lan tutup plastik sing bisa nglindhungi sisih ngarep Uap Deck. Gunggunge paket kurang gedhe tinimbang kasus katup, lan isih mbela dek saka karusakan. Sawise pirang-pirang jam ambegan ing satchel, hardware Killswitch ora bisa ngeruk, supaya bisa uga ana kargo sing larang regane.

(Sampeyan bisa milih kit penting banjur pilih tutupan travel minangka tambahan, sanajan total tindikan iki limang sen kurang saka kit lelungan. Sampeyan bisa uga bisa uga kanggo sing terakhir lan entuk sawetara grumbulan sing meh-bebas.)

Modha jasaux

A dek uap ing njero modcase dek steam jasaux

Spek Modcase JSaux:

The Modha jasaux Ngrayani uap dek kaya kit lelungan Killswitch, gabungke perlindungan kompak, ditambahake genggeman, lan sistem lampiran modular – kabeh dhuwit sing akeh tinimbang versi dbrand.

Sampeyan entuk apa sing sampeyan gaji, pikiran, lan modcase ora kaya dikunci: Tutup ngarep wis rada ro loerer tinimbang pencarian sing ana ing ngisor pemicu Tombol kapapar. Isih, kerjane cukup minangka pilihan sing entheng. Pengalaman (sing ora disenengi) ing tas sing ana ing kantong kanthi botot kuping sing kosong lan botol diet panganan sing kosong ora ana sing ngrusak pemicu, lan tutup cilik tetep ora ana. Gampang pass.

Sistem rel modcase kanggo lampiran mburi uga fleksibel sing apik banget. Tali lan tali (kanggo nyekeli, ujar, bank tenaga) kalebu ing kothak, nanging yen sampeyan nganggep sawetara ekstra JSaux sampeyan bisa geser ing penggemar pendinginan sekunder utawa malah masang bank kanthi langsung. Panggunaan ruang panel winates Uap Deck.

Sawetara stasiun dek dek kafe sing paling apik

Kayu Dek Kukus Paling Apik lan Hub USB

Dene Pick-Up-And-Play-It in Itude minangka banding Uap Dek, sampeyan bisa uga ora entuk paling akeh nganti sampeyan mlebu menyang mode desktop. Iki sejatine wiwit entuk kaya PC, saéngga instalasi ewonan aplikasi non-uap (kalebu layanan game kaya perang.net lan peluncur game epik) lan uga animasi boot khusus, yen sampeyan kepenak banget.

Tangkep kasebut yaiku navigasi UI desktop karo keyboard trackpads lan layar ora bisa dirasakake kanthi alami kanthi nggunakake peripheral nyata. Dadi, kenapa sampeyan ora? Dek kukus sing apik, utawa malah US Usb-C Hub-C, bakal nggawe mouse favorit lan / utawa keyboard doddle. Lan sing paling ora ana sing nggunakake: port Ethernet bisa njaluk download game sing luwih cepet, lan dock pancen penting kanggo nyambungake uap sampeyan menyang monitor game utawa TV.

Katup stasiun docking steam

Stasiun dong dong dongkala Valve resmi

Katek Spesialisasi Steam Deck:

  • Sambungan: 3X USB 3.1, USB 1. USB Tipe-C, 1X Displayport 1.4, 1x HDMI 2.0, 1x Ethernet
  • Regane:£ 79 / $ 89

Saiki salah karo pejabat Katup stasiun docking steam, Kajaba regane sing luwih dhuwur dibandhingake alternatif pihak katelu. Sanajan ngono, bisa uga paling apik ing desain sing paling apik ing ngendi desain. Kejabi nawakake cadangan produk USB sing sehat (telung ukuran lengkap, siji USB-C kanthi pangiriman tenaga), nduweni kualitas langka kalebu output video tampilan uga HDMI.

Dasar stasiun dock uga akeh banget tinimbang barang-barang elek utawa detail syntech ing ngisor iki, sing mbantu njaga stabilitas sanajan dimensi sing cendhak lan sempit. Kaya sing diukur kanthi sampurna sing diukur nganggo alur doki sing cocog karo dek uap. Dakkira, iki duwe keturunan kasus panyebaran, kaya proyek kasebut, nggawe genggem mung gedhe kanggo pas, nanging amarga ora ana cacah ora bisa ditrapake.

Stasiun Docken UGREEP kanggo dek uap

Stasiun Dock Deck Benteng Kukus

Stasiun Docken Dock for Steam Dek:

  • Sambungan: 2x USB 3.0, USB Type 2X-C, 1X HDMI 2.0, 1x Ethernet
  • Regane:£ 32 / $ 45

The Stasiun Docken UGREEP kanggo dek uap Apa liyane liyane sing durung diweruhi praktis Uap Dek Praktis Tinggi. Luwih murah karo port USB-C luwih – saben dek dock paling ora, amarga pangiriman tenaga, sampeyan bisa nggunakake handheld. Iki koyone entuk biaya kaping 3 USB lengkap.0 port, nanging loro isih cukup kanggo mouse lan keyboard.

Uga larang regane kanthi agresif kanggo dermaga dermaga kanthi lengkap, lan nolak skimping ing proses kasebut. Iki minangka dermaga kabeh-logam, lan sanajan ora stabil minangka valtech utawa syntech nalika ora sengaja nuding, bisa uga kalebu padding karet sing cukup ing alur tanpa bahaya saka logam tanpa bahaya. Dock sing dipikirake kanthi apik kanggo dhuwit kasebut.

Stasiun Docking Syntech

Stasiun Docking Syntech kanggo dek uap

Spek Stasiun Docking Syntech:

  • Sambungan: 3X USB 3.0, 1x USB Tipe-C, 1X HDMI 2.0, 1x Ethernet
  • Regane:£ 37 / $ 40

Uga saka macem-macem ‘n’ cerupan, ing Stasiun Docking Syntech Pilih kanggo bentuk sing luwih gedhe, dibunderaké sing nyebarake port kasebut ing pola radial. Ora ana sing spesifik babagan pilihan masukan lan output ing kene, sanajan duwe telung port USB ukuran bisa migunani, utamane yen sampeyan duwe keyboard game RGB sing luwe sing bakal mangan loro.

Tapak sikil sing luwih gedhe uga dadi pitulung stabilitas. Sanajan Syntech luwih gampang diluncurake ing deso lancar sing apik lan kasunyatan sing paling tahan supaya sampeyan ora ngalahke kukul uap sampeyan kanthi ora sengaja. Aku cukup seneng port kasebut ing desain iki uga – ora ana fiddless cram nalika miwiti lengkap.

Euasoo 8-in-1 USB C Hub C

UTAWA UU 8-IN-1 USB C HUB

Euasoo 8-In-1 USB C HUB spek:

  • Sambungan: 1x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x USB Tipe-C, 1X HDMI 2.0, 1x eternet, kertu SD 1x, 1x TF / MicroSD Card
  • Regane:£ 38 / $ 51

Cetha iki dudu dok, lan ora bakal nahan dek uap sampeyan minangka layar bebarengan lokal utawa piranti puter maneh video gratis. Sing ora nyenengake. Nanging, ing Euasoo 8-in-1 USB C Hub C ora ana gandhengane karo kabeh sambungan sing bisa sampeyan pengin saka stasiun docking bungkus uap ndhuwur. Luwih saka cukup kanggo ngowahi menyang pc makeshift, lengkap karo HDMI 2.0 kanggo monitor dhuwur, akeh USB-port, lan port USB-C kanthi pangiriman daya. Malah duwe sd lan microSD kertu.

Secara pribadi, aku bakal nempel karo dermaga kanthi nggunakake mode desktop uap Deck ing kukus, utamane amarga bisa menehi tampilan. Nanging yen sampeyan bakal duwe mripat ing eksternal Monitor, kanthi becik nggunakake USB-C Hub-C sing dilengkapi kaya ngono, utamane amarga luwih kompak. Kualitas sing nggawe luwih cocog kanggo lelungan, uga.

Péso sing ditarik dadi protektor layar Dek Steam, ora ana pengaruh

Protector layar Uap Best

Malah kita sing wis rampung butaRahalan ing desain industri bisa ndeleng manawa dek uap duwe papan sing ringkih 7in diagonal ing tengah. Warta sing apik yaiku kajaba sampeyan ora duwe kanthong gargantuan sing ora apik, dek sampeyan ora bakal bisa ngadhepi resiko scratch layar layar sing padha, ujar, telpon sampeyan. Isih, kaca iku alus, lan protektor layar Uap Dek murah, saengga ana barang dumber sing adoh kanggo nambah aksesoris arsenal.

Sanadyan Peringatan, sanajan: Proteksi layar cocog karo model dek 64GB lan 256GB, nanging model 512GB duwe tampilan anti-glare sing apik, lan amarga kabeh proteksi ing ngisor iki, sampeyan bakal kelangan sing ora reflektif Kualitas yen sampeyan tampok siji ing varian ndhuwur dek. Aku wis nyoba siji pelindung layar Mattte saka jSaux, nanging nambah efek sing ala, meh berminyak ing layar sing wis ana, rada kaya layar laptop matte. Kaya ngono, angel menehi saran. Sampeyan bisa uga rumangsa proteksi sing ditambahake kudu entuk manfaat kanggo model 512GB, nanging kudu dipikirake kanthi cara. Dheweke gampang pipis yen sampeyan njaluk sedhih panuku, paling ora.

Protector layar kaca tempered

Pelindung layar kaca templat dicenthang ing ndhuwur dek uap

Spek Protektor layar kaca tempered:

The Protector layar kaca tempered iku kanthi paling apik sing paling apik, paling ora sing dakdeleng. Utamane yen sampeyan bakal rumangsa gela banget babagan lining its. Aplikasi isih mbutuhake tangan sing mantep, nanging tab kasebut migunani kanggo nglacak pelindung kanthi bener. Aku nyoba pisanan sing sampurna – ora ana gelembung utawa driji sikil ing sudhut – manawa aku ora bisa ngrampungake metode pigura JSaux.

Sawise ditrapake, pelindung DBRand dileksanakake kanthi gampang, kanthi transparansi lengkap, ora ana interparan sing ora bisa ngganggu fungsi layar demek u Stam Deck, lan resistensi sing apik banget. Kanthi sengaja ngusap kunci omahku ora nindakake apa-apa, saengga bisa mbayangake pengaruh cepet banget kanggo ngrusak kabeh.

Kaya sing paling sepira DBRand, sing larang ing jejere kompetisi, nanging aku nganggep babagan investasi. Sampeyan luwih akeh tinimbang siji pelindung layar, nanging paket uga ngemot wipes alkohol sing aman, kain mikrofibre, alat nyebar kanggo njupuk gelombang leftover, alat nyebarake wesi lan yaiku – pelindung ganti. Yen ngono, nggunakake tembung DBRand, sampeyan “jancok ing nyoba pisanan”.

Protector layar kaca jasa jempol (kajelasan HD)

Protector layar layar Jasaux Dipasang ing Dek uap

Protector layar layar layar JSaux Tempered (Clarity) spek:

Luwih terjangkau tinimbang DBRand lan mung awet, ing Protector layar kaca jasa cetha kaya angel. Protector layar njupuk Shanking saka piso pawon kelas tengah sing nyeri ing gambar kasebut ing kana? Yaiku model JSUx, lan ujar Knife ora ninggalake dot paling apik saka tandha sing katon. Dheweke kudu nggawe papan sing ngethok barang iki.

Bantuan instalasi sampeyan karo kit iki, sing kalebu bahan ganti lan bahan reresik uga, yaiku pandhuane plastik plastik sing snaps to steam ukuran tikel ing tengah. Iki ndadekake mokal kanggo ngrampungake posisi, sing apik, sanajan aku entuk sawetara gelembung udara sing mbutuhake serang sawise mbuwang kaca tempar. Cara aplikasi DBRand luwih freehand, nanging misale jek ngasilake asil sing resik. Sanajan ngono, gelembung kasebut ora permanen, saengga JSaux isih ana imbangan sing dihormati antarane kinerja perlindungan lan gampang instalasi.

Mung priksa manawa sampeyan milih iki, tuku versi Clariity HD lan dudu versi anti-glare. Wiwitane aku seneng minangka kacang polong kanggo nyoba protektor layar refleksi, nanging kurang apik sing wis transkhet lan resik tinimbang sing nggilap, clarity HD. Isin.

Pelindung layar Banzacap kanggo dek uap

Protector layar Banzacap kanggo dek uap ditrapake kanggo dek uap

Pelindung layar Banzacap kanggo spek Kukus Dek:

The Pelindung layar Banzacap kanggo dek uap Njupuk pendekatan DIY DIY-ish sing paling bisa diinstal ing dhaptar iki, kanthi nggunakake set stiker sing ditrapake pangguna “kanggo nyuda pelindung menyang papan. Stiker mesthi engsel kanthi cara sing padha karo konversi gangguan yaiku tliti sepatu, sanajan ing keadilan, iku mung kanggo uap sing akurat, mung sawetara gelembung cilik kanggo rempah-rempah.

Pelindung Banzacap uga dadi alternatif sing luwih larang babagan perlindungan, mbuktekake kekebalan kanggo ngrebut sing cetha, lan sanajan inspeksi sing cetha banget, nanging cukup transparan, nanging isih transparan yen sampeyan ora bisa ndeleng nalika lagi mlaku. Ora ana masalah karo sensitivitas layar demek, salah siji. Pilihan sing apik yen sampeyan pengin nyilikake belanja.

Sawetara panutup jempol paling apik kanggo dek uap, lungguh ing ndhuwur siji

Tutup jempol jempol sing paling apik

Bentuk, ukuran, lan rasa tumbuh minangka pilihan sing luwih dhuwur, kaya kapadhetan bantal utawa sepira gedhung sing biasane bisa uga mikirake restoran kasebut mung nuduhake. Aku ora bisa ngatasi saben rasa, nanging aku bisa nuduhake tutup tarik jumbuh sing paling apik sing wis digunakake kanggo nutupi desain lan bentuk.

Dbrand Kukus Steam Dek Genggeman

Dank Stand Steam Dek Deck Steam. Siji ditrapake kanggo dek uap

DBRD Steam Dek Kelet Grip Spek:

Ketara maksimal yaiku jeneng game kanggo Dbrand Kukus Steam Dek Genggeman. Saben milimeter persegi saka ndhuwur ndhuwur, tutup jempol cilik kasebut ditutupi ing titik lan rabung, desain sing ngladeni tujuane ningkatake genggaman saben jempol yen wis rampung.

Ana wilayah sing rada konvektur ing tengah, sing aku ora kepengin banget, nanging tekstur sing ditandur lan diangkat sudhut kanthi becik kanggo nyegah jempol sing sithik. Lan sanajan aku wis maca sawetara komentar babagan campuror kapastriten iki, dudu pengalamanku kanggo kabeh: Dek uap isih bisa ndeteksi jempol ing tongkat sing bener, sanajan mung sebagian ndemek pojok sing diuripake.

Sakabèhé, iki nggawe tambahan sing apik banget kanggo dek uap, lan gampang diinstal uga. Kanthi cara, sing paling gampang, yen aku wis nyoba – sampeyan secara harfiah mung njagong genggeman tongkat ing ndhuwur, penet, lan pops kanthi aman. Apik.

JSaux steam steam caps genggaman

Jastuax steam jempol genggeman tutup. Siji ditrapake kanggo dek uap

Jasax steam dek dek caps caps spek:

Beda karo genggeman DBRand, bungkus JSaux steam steam caps genggaman Sekitar saben gambar jumbuh yaiku ngalamun cilik. Aku rampung kudu nggunakake bagean pointy saka tutup ball kanggo pancing klambi ngubengi kayu ‘ing sisih ngisor, supaya bisa langsung mundur.

Sawise padha, Nanging, padha kerja kanthi apik. Rampung lan wujud sing bisa diluncurake lan dheweke rumangsa dadi ekspansi sing luwih alami saka jempol bungkus kukus dek, mung luwih apik kanggo tangan gedhe lan akeh banget grumbulan. Iki bisa uga ora ditutupi titik lan rabung, nanging tekstur rubbery lan indents jero isih krasa nyuda slippage.

Lagi sampurna kanggo penggemar kendali Gryo Deck, uga. Aku ngakoni aku ora ngerti kepiye cara iki nanging ndemek cantik ing tutup jajahan JSaux bakal ngaktifake sensor capacitif ing tongkat, dadi sampeyan ora bisa njaga jempol ing tengah – kanggo ngaktifake gyro tujuane Fps. Nalika sampeyan bakal nggunakake jumlah jempol utawa, tenan, jempol cilik sing wuda. Kayadene tutup kasebut ngluwihi kisaran sensor.

Susah, cara sing paling murah kanggo njaluk sepasang stiker Grip JSaux – wis banget, bubar metu saka saham. Sampeyan isih bisa njupuk kanthi tuku set sing ngemot kulit kukus uap vinip lengkap kanthi lengkap, nanging ora overkill kanggo tongkat tongkat. Muga-muga bisa bali ing saham enggal.

Genggeman jempol ninjaprint3d uap

Genggeman jempol ninjaprint3d uap. Siji ditrapake kanggo dek uap

Ninjaprint3d Steam Deck Genggaran Spek:

Ya, sampeyan bisa uga wis ndeleng iki ing video Aksesoris Uap Deck Etsy Uap Deck Etsy, utamane minangka cara kanggo ngasilake produsen video kanggo hiburan. Nanging aku jujur, seneng karo Genggeman jempol ninjaprint3d uap. Minangka tekstur sing angel, meh pasir saka polyurethane sing dicithak 3D bisa uga rumangsa ora konvensional ing wiwitan, desain daurah sing mbantingake macem-macem alangan jempol sing mblokir angka sampeyan kanthi efektif. Utamane yen ana ing sisih sing luwih cilik, sanajan bisa digunakake kanggo bayi jempol.

Yen sampeyan kesasar ing sudhut, cukup genggeman ing njaba saben dering kanggo njaga sampeyan bisa ngontrol, lan aku ora bisa nglaporake gangguan apa wae karo sensor kapasitif. Yen sampeyan seneng nyetel sing luwih kompak genggeman jempol kanggo gelut uap sampeyan, pancen kudu dipikirake. Dheweke uga gampang diinstal lan murah, sanajan teknis dadi bespoke.

Aksesoris Dek Best: FAQ

Sing akeh aksesoris. Sing kudu dakwenehi dhisik?

Nganggep sampeyan wis duwe kertu microSD sing apik, yaiku kanca sing paling penting sing paling penting. Gumantung saka kepiye sampeyan nggunakake dek. Kasunyatan manawa kedadeyan kanthi cara sing angel ditindakake minangka standar ndadekake kabutuhan anyar sing anyar, sanajan sampeyan terus-terusan, apa-apa, kasus sugih sing luwih kompak bisa nggawe urip sampeyan.

Dock utawa hub bisa uga penting banget, lan ora mung yen sampeyan pengin ngowahi dek uap sampeyan menyang PC desktop makenhthift. Sampeyan kudu sawetara jinis USB-C kanggo nyambungake mouse lan keyboard, sing penting kanggo main jinis game tartamtu lan migunani kanggo Tinkering ing mode desktop uapos. Nalika proton, lapisan kompatibilitas katup, uga nggawe game lan aplikasi Windows adhedhasar ing dek uap, sawetara bisa uga ora bisa digunakake karo trackpads utawa layar keyboard. Peripheral fisik, nyambung liwat dermaga utawa hub, shimmy ngubengi kekurangan iki.

Utawa, bisa uga, sampeyan ora seneng jempol uap Deck lan pengin dheweke rumangsa luwih gedhe utawa grippier. Ora apik banget. Titik, ora rumangsa ana hierarki pentinge aksesoris uap sing ditrapake kanggo kabeh wong – sampeyan bakal duwe kawruh sing paling apik babagan sing dibutuhake.

Aku kudu njaluk alat kanggo dek uapku?

Sampeyan ora butuh alat kanggo entuk paling akeh saka kukus uap, paling ora ing pangerten yen saben pemilik PC desktop sing ngajeni kudu duwe obeng crosshead. Utamane yen sampeyan wis ngetutake pitunjuk Valve sing nyipta internals Dek kudu ditinggalake menyang perbaikan profesional.

Althoooooough. Apa sampeyan mbukak dek, sampeyan mung mbutuhake driver crosshead cilik, amarga katup ora nggunakake sekutu sing apik kanggo nyekel latar mburi. Plompat Plastik Plancong bisa uga migunani kanggo jimmying mbukak casing – aja nggunakake apa-apa metalik utawa cetha banget kanggo iki, amarga bakal ngrusak awak buah dek.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Tindakake Hardware Paling apik
  • Tindakake Hardware
  • Uap dek ngetutake
  • Aksesoris Dewa Uap Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

James sadurunge wis digantung ing ngisor RPS Treehouse minangka freelancer, sadurunge dikandhani kanggo nyelehake cones pinus lan menek nganti dadi editor hardware. Dheweke duwe pengalaman dekade kanggo nyoba / nulis babagan Tech lan Game, ana sing bisa uga sampeyan bisa nyritakake saka garis rambut.

Kita wis ngomong, lan kita mikir yen sampeyan kudu nganggo sandhangan

Ketepatan total, nanging kita adol sawetara sandhangan

Paper Werna Shotgun Merch

Bunder kertas rock diduweni dening Gamer Network Limited, perusahaan Reedpop lan Andidiary Pameran Reed Limited.

© 2023 Jaringan Gamer Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, Inggris, Ndhaptar ing perusahaan Company 03882481.

Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Ora ana bagean saka situs web iki utawa konten kasebut bisa diterbitake tanpa ijin pemilik hak cipta.