Aksesoris dek uap paling apik ing 2023 | Gamer PC, iki minangka 11 aksesoris dek Uap Steam paling apik ing 2023

Aksesoris paling apik kanggo dek uap ing 2023

Contents

Dek uap yaiku mesin cilik sing abot ing 1.47Lbs, lan terus terang sampeyan ora bisa diarep-arep bisa ngliwati saben potongan potongan game sampeyan, utawa nalika sampeyan ngenteni beban.

Aksesoris dek uap paling apik ing 2023

Iki minangka Aksesoris Deck Uap Paling Apik kanggo Masihake Kanthi Gaman Genggem PC-Peripheral, Daya, lan Perlindhungan.

Bukak aksesoris dek uap sing paling apik ing latar biru

  • Ing mari
  • Docks Paling Apik
  • Periferal paling apik
  • Tutup paling apik
  • Kasus paling apik
  • Bank paling apik

Aksesoris dek uap paling apik bakal nambah pengalaman game portebel. Yen sampeyan wis mutusake kanggo tuku dek uap, aksesoris kudu dadi langkah logis sabanjure kanggo nambah masalah sethithik sing sampeyan duwe kebiasaan game sing sampeyan lakoni. Dek uap Valve bisa uga dadi juara genggeman genggem, nanging milih aksesoris paling apik kanggo Dek uap bakal menehi sampeyan ing sisih tengen.

Milih Aksesoris Kukus Dek saka Pegunungan Pegunungan Ekspotif Ora Ana Tugas Gampang, Kita entuk. Thanks kanggo tawaran sing apik kanggo nerbitake file CAD, toko online yaiku brimming kanthi aksesoris inovatif – saka sing ora jelas kanthi nyata. Njupuk wadhah bareng uap dek umpamane, sing endi wae.

Aksesoris Deck Steam

Matur suwun ana sawetara manufaktur sing mantep kanggo nggawe aksesoris dek uap sing paling apik. Saka kasus sing angel, kanggo kukul dek dek karo m.2 slot, kanggo ukuran NVME SSDS kanggo dek, ana sing menehi portebel linux portable tangan cilik.

Aku wis pirang-pirang wulan kepungkur sawetara wulan nyoba sekumpulan aksesoris, lan wis nggawa kabeh aksesoris dek uap sing paling apik ing ngisor iki, sampeyan bisa rumangsa mantep ngalahake dek ing umum, utawa ing omah. Dheweke kalebu aksesoris safety, kanggo disimpen, kanggo ngisi daya lengkap kanthi lengkap, sampeyan ora kudu gupuh nalika baterei wiwit patang pertembungan mid-boss flagging. Aku malah wis nyakup pasangan sing gedhe, lan dek uap nggawa kasus utawa loro, kanggo senggol kabeh aksesoris anyar ing.

Aksesoris dek uap paling apik kanthi cepet

Dek Dek Dek 6-Port Steam

Dock iki nambah jinis USB-C 3.0 port liwat kompetisi sing luwih larang. Nalika ora ana port Ethernet, luwih dipikirake kanthi apik, lan rega sing hebat.
Waca liyane

Kanggo

  • 95w pd
  • 3.0 port
  • Tipe USB-C

Nglawan

  • Ora Ethernet
  • Kasus ora pas

JBL Kuya Cantik Tws Game Game

Thanks kanggo pembatuhan swara sing apik, gampang kontrol sentuhan, lan konektivitas dual Iki minangka anak game sing paling apik sing dites. Liyane portabel saka headset game, dheweke minangka kuping paling apik kanggo dek uap.
Waca liyane

Kanggo

  • Rega sing apik
  • Sambungan dual
  • Pembatuhan Solid
  • Kontrol Tutul Gampang

Nglawan

  • Audio Mid-Range
  • Baterei middling

Jesaux uap dek dek nggawa kasus

Kasus sing subtle, sturdy, lan praktis nindakake, iki nambah kasus resmi lan dadi hard ing ruang panyimpenan. Iki uga rega sing bener.
Waca liyane

Kanggo

  • Panyimpen sing akeh banget
  • Stordy
  • Awet lan apik gayane

Nglawan

  • Butuh pangisi daya rata

Razer Blackwidow V3 Mini Hiperspeed

Keyboard game iki ngeculake portabilitas, konektivitas, lan kunci kursor Keysful. Bisa dadi larang nanging regane.
Waca liyane

Kanggo

  • Multi-piranti & Sambungake
  • 65% Factor Formulir
  • Ngalih Speedy

Nglawan

  • Baterei nanking lampu
  • Chunky
  • Bisa dadi larang regane

Dock Dek Kukus Paling Apik

1. Stasiun Docking Sabrent 6-Port

Dock anggaran paling apik kanggo dek uap

Review Ahli:

Spesifikasi

Konektivitas: 3X USB 3.0 jinis-a, USB Type USB-C PD3.0, 1x USB 3.0 jinis-c
Bahan: Plastik Tekstur
Fitur: Grip Karet lan Kaki, Pangiriman Daya

Alasan kanggo tuku

Mbenakake kompetisi kanggo kompetisi kurang
Tipe USB-C 3.0 port

Alasan kanggo ngindhari

Ora bisa ngene

Metu saka kothak, stasi docking 6-Portrent ora krasa kit sing murah. Nanging ing kene rawuh, trundling menyang pemandangan aksesoris dek uap ing Audaciously $ 30. Sing luwih murah sing luwih murah tinimbang pondhok-dek kafe sing wis dakuji, lan nalika kompetisi ing rega iki tipis, ora ana sing nolak keunggangan sing dek.

Nganggo USB 3.0 Kabeh jinis telu-telu-kaya lan jinis sing ditambahake c kanggo boot-sabar sing ana ing ndhuwur (£ 35) ing $ 40 / £ 35 UPE (terang) USB 2.0 sambungan. Sedhih malah bisa cocog karo sambungan Dock sing ditambahake $ 50. Lan sanajan bisa nyebabake port eternet (sing main game online kompetitif ing dek?), sampeyan entuk tambahan sing hebat saka jinis USB-C 3.0 kanggo ngisi periferal utawa panyimpenan luwih-luwih – apa sing kita bakal ngalamun wiwit dock wiwit ngeculake.

2. Jsaux m.2 stasiun docking

Dek kewahmbahan sing paling apik

Review Ahli:

Spesifikasi

Konektivitas: 1GBPS Ethernet, Tipe USB 2X-3.1, 1X HDMI 2.1
Fitur: m.2 slot, genggeman karet lan sikil, dekorasi suku

Alasan kanggo tuku

Snug, tanpa slip sing ora pati
Spek apik ing port

Alasan kanggo ngindhari

Akeh banget dhuwit karo SSD
Sudhut dek yaiku glethakaken glethong
Dek ora pas karo kasus jasa

Kajaba saka JSAUx Tribal Tribal Aneh wis dihiasi HB0604 m.2 stasiun docking karo- potensial kanggo mbedakake saka model sadurunge, sing luwih terjangkau (The JSaux Steam Deck Deck) – jesaux m.2 Kukus Dek Dek Dek minangka Marvel Absolute. Nalika jSaux ora mung perusahaan sing takpap m.2 slot dadi dek kukus, iku salah siji sing pertama. Lan teka saka pabrikan sing dipercaya $ 130 / ~ £ 90, kanthi spek sing cocog lan nambah fitur Dock resmi, dudu tuku sing ora apik. Sanajan yen sampeyan ngarepake kecepatan transfer blistering, sampeyan kudu nyeret pengarepan sing.

Iku SSD, sanajan ana pilihan sawetara paket. Salah sijine kalebu SSD 1TB kanthi jumlah $ 200 / ~ £ 166, dene wong sing tak oleh daklakoni kanthi SSD 2TB, kapasitas maksimal. SSD sing luwih gedhe bakal ngasilake sampeyan $ 270 / ~ £ 225.

Apa sing ditindakake SSD sing apik kanggo $ 140 ing ndhuwur rega dhasar dok, sampeyan takon?

Iku sejatine lexar nm610 pro nvme ssd. Ora, aku ora krungu dheweke. Iku PCie 3.0 drive, sing paling cepet iki ndhukung dok iki.

SSD dirating nganti kecepatan maca 3300MB / sutan lan nulis urutan 2600MB / s. Sing meh cepet kaya kerep $ 200 purie 3.0 roket sabrent kapasitas sing padha lan bakal dadi nyimpen ing ndhuwur dermaga … yen sejatine kedadeyan tes.

1. JBL Kuantum Tws Subduds

Earbuds paling apik kanggo dek uap

Review Ahli:

Spesifikasi

Respon Frekuensi: 20Hz – 20,000Hz
Sambungan: Bluetooth 5.2 | 2.4ghz nirkabel
Urip Baterei: 5 (ANC ing) | 16 saka kasus pangisi daya

Alasan kanggo tuku

Pembatuhan Solid

Alasan kanggo ngindhari

Dudu audio sing paling nggumunake
Utawa urip baterei paling dawa

Sawise sampeyan wis masangake tunas liwat Bluetooth, utawa masang dongle menyang dek uap, mung senggol ing bolongan kuping sampeyan. Padha kanthi cepet lan sambungake, lan sampeyan wis mlaku lan mlaku ing trice.

Jujur, manawa ana akeh tunas nirkabel sing wis dituji bubar nindakake, lan aku matur nuwun ing dina-slamet jaman biyen sing paling apik ing pasangan sing ora apik banget. Akeh wong-wong kupluk nirkabel liyane uga duwe kontrol sentuhan, nanging sawetara kaya sing bisa digunakake minangka luwih akeh.

Aku duwe papan sing alus kanggo tunas Pro sing outlier kreatif – padha muni banget lan pembajak pembuka apik banget. Nanging aku rumangsa terus-terusan kanthi kontrol, utawa ora ana kekurangan kontrol lengkap nalika aku njajal ing kuping kaping pindho supaya bisa ngilangi tiket bis.

Kuantum JBL, ing sisih liya, gampang digunakake lan duwe dhasar dhasar dhasar ing pucuk sisih tengen kanggo ngaso lan muter, lan uga ing sisih kiwa kiwa kanggo mbatalake, utawa kontrol swara. Iku langsung, gampang diakses, lan ora bakal ngupayakake proses kasebut.

2. Gamepad nirkabel Sony PlayStation 5 dualsense nirket

Controller paling apik kanggo dek uap

Review Ahli:

Spesifikasi

Baterei: ~ 10jam, 1560mah
Sambungan: Tipe USB-C, Bluetooth 5.1, 3.1mm Audio Jack
Fitur: Sensor Gerak Sixis, Pemicu Adaptif, Umpan Balik Hapttic

Alasan kanggo tuku

Bluetooth tanpa flawless lan sambungan gampang
Dibangun ing mic lan adaptif pemicu
Sentuhan bantal ora ono cara

Alasan kanggo ngindhari

Urip baterei 10hr ora paling gedhe

Salah sawijining kebebasan sing paling gedhe sing wis dialami karo Uap uap bisa nyerah, kanthi dermaga utawa tendhangan, lan gunakake Bluetooth kanggo main game. PLAYSTATION 5 Controller DUALSENSE paling akeh, amarga tampilan sing ramping, bobote, lan gampang pasangan.

Ora ana sing bebas saka kabel, utamane nalika pengendang lawas, nganggo kabel, aku nggunakake masalah sambungan utama lan aku ora bisa obah tanpa ngambah arah sing acak – biasane dadi bebaya.

3. Razer Blackwidow V3 Mini Hiperspeed

Keyboard paling apik kanggo dek uap

Review Ahli:

Spesifikasi

Ngalih: Razer Mekanikal Kuning utawa ijo
Keycaps: Tandha Keycaps ABL ABS
Memori: memori ing papan ing papan (nganti 5 profil)
Lampu: Krom Razer
Sambungan: Tipe USB-C, Wireless Hiperspeed (2.4ghz), utawa Bluetooth

Alasan kanggo tuku

Dongle ndhukung macem-macem piranti
65% Formulir Forms kalebu tombol panah

Alasan kanggo ngindhari

Pilihan mouse sing diwatesi
Baterei tank krom

Iki bakal dadi angkara kanggo kita supaya ora menehi saran kanggo keyboard kanggo dek uap. Iku mesin cilik sing beda karo mode desktop, sanajan ngetik keyboard layar luwih saka lara. Iki masuk akal kanggo nambah sawetara peripheral portebel kanggo arsenal sampeyan, lan apa sing luwih apik tinimbang keyboard sing ngidini sampeyan nyambung luwih saka siji periferal menyang dongle.

Nalika ana pilihan kanggo mbukak kabeh peripheral bluetooth kanggo dek, duwe sekarapan sing ana hubungane kaya iki bisa nyebabake sawetara gangguan. Pilihan sing paling apik banjur, utamane nalika sampeyan kerja karo port winates kayata dek jasa bertahan utawa padha, yaiku kanggo golek keyboard game sing dongle duwe dhukungan multi. Blackwidow v3 Mini Hiperspeed duwe pilihan kasebut, tegese sampeyan bisa nggunakake dongle sing padha kanggo nyambungake salah siji Razer Deathaddter V2 Pro, Naga Pro, utawa Orochi V2.

Mesthi, tegese sampeyan diwatesi tikus kanggo pasangan, nanging sampeyan bisa tengkorak mouse Bluetooth. Ana uga pilihan kanggo nyambung liwat USB-USB-C utawa Bluetooth, yen sampeyan ora bisa digunakake tanpa dermaga.

1. Kasus Perlindungan JSaux

Tutup paling apik kanggo dek uap

Review Ahli:

Spesifikasi

Bahan lan Rampung: Polyurethane Thermoplastic tekstur
Werna: Ireng nganggo piring backing tembus
Fitur: Kickstand, Ergonomik Apik

Alasan kanggo tuku

Tahan lama lan ergonomic
Tekstur kanggo mungkasi saka slipping
Dibangun ing Stand iku apik

Alasan kanggo ngindhari

Ora pas ing dermaga merek dhewe
Kickstand ora luwes

Kasus jumeneng JSaux minangka solusi sing gampang kanggo rong masalah sing sampeyan temoni nalika nggunakake Uap uap: Kasekengan kanggo nyingkirake tanpa ngeculake. Nalika iki koyone ora pati penting, bisa nggawe kabeh bedane kanggo panggunaan sing gampang digunakake, lan nggawa katentreman nalika obah. Praktis, awet lan apik banget lan jasau wis tekan tandha kasebut.

Dek uap yaiku mesin cilik sing abot ing 1.47Lbs, lan terus terang sampeyan ora bisa diarep-arep bisa ngliwati saben potongan potongan game sampeyan, utawa nalika sampeyan ngenteni beban.

Bebarengan karo kasus pelindung dadi tekstur kanggo nyegah dek saka slipping nalika tangan sampeyan kringet, ana kejem sing apik banget. Iki muncul kanthi gampang, kanthi cukup ruang kanggo njaluk jempol kasebut sanajan sampeyan ora duwe kuku.

2. Protector layar kaca jasa

Protector layar paling apik kanggo dek uap

Review Ahli:

Spesifikasi

Bahan: dikuatake kaca gelas

Alasan kanggo tuku

Alasan kanggo ngindhari

Shine Negates layar anti-glare model ndhuwur

Aku ora duwe masalah utama sing ngetrapake Protector Screen JSaux. Ing kothak sampeyan entuk kertu apik kanggo nglancarake gelembung, sticker bledug lan ngilangke, stiker panduan applicator, bebarengan karo pandhuan instalasi langkah-langkah.

Malah ngapura nalika eyelassi eyelassi sing santai ing sangisoring sudhut. Aku bisa ngilangi pojok sudhut sethithik kanggo nyingkirake intrusi tanpa potongan ing setengah. Sing ujar babagan kekiatan lan keluwesan gelas, sanajan kanthi tebal. Kekandelan kasebut pancen nyata, sanajan ora ana sing khusus kanggo dicathet-9h atose apik banget standar ing pasar.

Protektor cocog karo ukuran layar menyang milimeter, sing apik lan tegese sampeyan ora bisa ngganggu overhang. Aku ngalami “lapisan oleophobic” tegese kanggo nyuda sidik, amarga ora ana prabédan kanggo aku.

Masalah gedhe karo pelindung kaca tempered yaiku kasunyatan manawa enging piwinen negesake salah sawijining titik adol utama ing ndhuwur, 512Gb dek: Layar anti-glare sing nggawe dek katon ing srengenge sing padhang. Isih, mesthi pantes Dagang kanggo njaga layar supaya aman, utamane yen sampeyan entuk loro kanthi mung $ 13. Aku rumangsa yen sampeyan salah sawijining wong sing nasibe ndhelikake dina sawise nglebokake protektor layar.

Aksesoris paling apik kanggo dek uap ing 2023

Kita ndeleng aksesoris apa sing cocog karo dek uap sampeyan, kalebu pilihan kanggo dermaga paling apik, panyimpenan, pengontrol, lan liya-liyane.

Aksesoris paling apik kanggo dek uap ing 2023

Kita ndeleng aksesoris apa sing cocog karo dek uap sampeyan, kalebu pilihan kanggo dermaga paling apik, panyimpenan, pengontrol, lan liya-liyane.

Dek uap minangka piranti sing hebat sing bisa ditindakake kanthi luwih apik nalika dipasangake aksesoris sing tepat. Dadi kertu microSD sing apik, dermaga, utawa kantong sing nggawa – dhaptar Doodah sing kompatibel dawa. Sawise kabeh, dek uap minangka teknis PC, saengga paling peripheral PC kudu mung bisa digunakake. Banjur maneh, dudu faktor formulir khas sampeyan, saengga dhaptar ing ngisor iki kudu dienggo.

Pandhuan iki Pilihan editor aksesoris paling apik kanggo dek uap – Sing wis kita uji coba kanthi langsung utawa produk merek sing kapacak ing ngisor kanthi mandiri ing jaman kepungkur. Kita bisa milih kanggo kabeh kanthi cara liya.

Dock paling apik kanggo Dek Kukus

Kanthi stasiun dock resmi Valve saiki pungkasane dirilis, sampeyan bakal bisa milih pilihan apa sing kudu ditindhes – Nanging ora langsung. Amarga Dock Valve diluncurake kanthi bata ngisi biaya tambahan (sing nambah udakara $ 25 menyang rega sakabehe), luwih larang tinimbang sing paling apik.

Kanggo mbantu, kita wis nulis pandhuan perbandingan Kukus Deck kanggo rinci babagan dokter sing beda kanthi sawetara rekomendasi, kalebu pilihan resmi saka katup saka JSauaux aksesoris, lan liya-liyane.

Coba deleng ing kene:

Kertu microSD kanggo kabeh game uap sampeyan

Kertu microSD sing gedhe bisa uga barang-barang sing sepisanan sampeyan kudu tuku dek uap sampeyan, utamane yen sampeyan mung duwe 64 utawa 256 GB ruang ing dek.

Loro kritéria kudu dianggep nalika blanja kanggo kertu microSD: Ukuran lan kacepetan.

Ukuran minangka pilihan, nanging arep survey Uap Dek, Kode microSD kapasitas sing paling populer sing pangguna Dek Uap Dek sing milih yaiku 512GB. Iki sing digunakake ing kene uga.

Sabanjure, sampeyan pengin mriksa kertu kanggo sawetara kritéria – prekara kaya SDXC, U3, A2 lan V30 . Yen kertu sampeyan nyebutake dhukungan apa wae, sampeyan mesthi bakal entuk salah sawijining kertu sing luwih cepet ing pasar.

Kertu SD paling apik kanggo dek uap

Nalika mbandhingake kertu, aja kuwatir babagan bedane Minor maca lan nulis amarga kecepatan Readung Uap lan sabisa-kecepatan 90MB / s.

Kita nggunakake kertu iki dening Samsung, sanajan saka Sandisk uga dadi pilihan sing apik. Rega ganti akeh, nanging kertu kasebut katon hover babagan rega rega 60-75 (nalika nulis).

Pengontrol pihak katelu kanggo muter ing kursi sampeyan

Yen sampeyan nggunakake dermaga kanggo ngupayakake uap sampeyan menyang TV, sampeyan kudu metode input tambahan. Dadi apa sing dilengkapi controller paling apik karo dek uap?

Ya, pengontrol favorit ing kene ing Overkill HQ saiki yaiku Controller King Kong Pro 2 King Kong Pro by Gulikit. Nalika katon kaya pengontrol inspirasi Xbox sampeyan sing khas (Kanthi Tombol A lan Butt Bawang, gaya ngalih), Iki nggunakake teknologi sensasi hantu kanggo joystick lan tombol pemicu.

Stick Sensing Hall dikenal luwih tahan kanggo tliti kanthi tliti kanggo nggunakake magnet. Saka iFixit:

Kaya sing wis diterangno sadurunge, potensiometer gumantung ing ngontrol bagean pengontrol marang sensor kanggo maca resistensi kanggo ngukur posisi kasebut. Sing luwih akeh perjalanan lelungan, titik sing kurang dipercaya dadi titik. Kanthi efek bale, lan sihir magnetisme, ora ana kontak fisik ing antarane tombol lan sensor.

Controller King Kong Pro 2

Kajaba iku, King Kong Pro 2 bisa nyambung nganti patang piranti liwat Bluetooth lan tanggung kanggo disesuaikan saka pengontrol dhewe, tanpa piranti lunak sing dibutuhake.

Nanging yen sampeyan purist, sampeyan bisa entuk pengontrol nirkabel XBOX – utawa yen sampeyan dadi Team Biru, PLAYSTATION 5 Controller DUALSENSE 5 DUALSENSE.

Ngisi daya lan kabel data kanggo ngisi dek sampeyan

Yen sampeyan lagi lunga, ora pengin nggawa pangisi daya Uap Deck resmi, lan golek bab luwih fleksibel – sampeyan butuh kabel pangisi daya lan ngisi bata. Kita nggunakake kabel pangisi daya pemilihan anter 333. Kasedhiya ing macem-macem dawane, nggunakake nilon bening, lan saka merek sing biso dipercoyo.

Utawa, ana kabel saka perusahaan kaya elek (dheweke uga duwe angled). Priksa manawa nggunakake kabel asli, lan aja nyoba nylametake utawa loro kanthi merek sing ora dingerteni – dheweke bisa uga nggoreng dek uap sampeyan.

Bata sing paling apik kanggo uap uap

Kanggo bata bata, disaranake sampeyan cilik nanging cepet. Thanks kanggo Gan Teknologi, Ngisi Bricks Nimbulake Luwih Akeh Nalika Ngirim Luwih Akeh Daya mentah. Maneh, pangisi daya iki dening tebah minangka pilihan sing apik.

Kanggo alternatif karo port liyane, disaranake iki kanthi ugreen – sanajan ngirim daya saben plug, tegese iku ngisi daya luwih alon.

Kasus kanggo nggawa dek uap sampeyan

Ana ton opsi kanggo kasus ing pasar, saka proyek kondhang, dadi luwih sithik kaya dektronik (sanajan iki kaya sing cocog karo kasus sing apik).

JSaux, sauntara, uga wis ngluncurake alternatif killswitch, lan logis kita wis nyoba lan mbandhingake tas loro kasebut.

Ana alternatif sing luwih murah, kaya iki kanthi spigen.

Apa sampeyan nemokake kirim iki mbiyantu? We nerbitake newsletter mingguan gratis ing ngendi kita nampilake campuran konten saka overkill.WTF, Link kanggo Nggoleki Game sing Apik Reads Kita nemokake liwat Internet, lan liya-liyane. Mlebu ing kene!

Tas lelungan kanggo nggawa dek kanthi gaya

Saben dek uap diluncurake kanthi kasus perjalanan sing apik sing bisa dirujuk kanthi wutuh. Dadi, rumangsa salah kanggo mburu kanggo alternatif liyane, murah yen siji sing kalebu katup dadi apik lan rawuh “Kanggo FREE“Kanthi saben dek uap.

Nanging mesthi ana pilihan upgrade. Yen sampeyan pengin ngrasakake luhur ekstra, kita nyaranake menyang kutha kutha kanthi Airfield. Iki nggunakake bahan bermutu tinggi kaya kanvas kulit utawa kanvas wax, entuk akeh kombinasi warna lan akeh kanthong liyane.

Kasus Waterfield CitySlicker kanggo Dek Kukus

Nyatane, kutha-kutha kutha luwih seneng karo kanthong utusan tinimbang tas lelungan sing gampang, nanging rekomendasi sing jelas kabeh padha. Mangkene review kita!

SSD eksternal kanggo mindhah file

Nalika microSD minangka cara paling gampang kanggo nggedhekake panyimpenan, apa sing digunakake akeh yaiku SSD eksternal. Iki pancen gampang banget yen sampeyan pengin mindhah file gedhe saka siji piranti menyang piranti liyane, kaya sing diterangake ing pandhuan kita.

Portebel eksternal SSD kanggo dek uap

Milih SSD eksternal sing paling apik biasane mudhun menyang rong pilihan: sing paling disenengi, Samsung T5 utawa Runner-Up, Sandisk Ekstrem Portable. Kalorone cepet banget, kasedhiya ing macem-macem pilihan panyimpenan, lan cukup sithik kanggo cocog karo kanthong paling akeh.

Kajaba iku, dheweke asring adol, dadi pilih endi sing paling larang regane saben gigabyte.

Protector layar paling apik kanggo dek uap sampeyan

Ok, kita kudu jujur ​​ing kene: Kita ora seneng nggunakake protektor layar ing piranti kita. Nanging pandhuan iki ora bakal lengkap tanpa nyaranake siji, amarga akeh wong sing seneng karo tentrem atine.

Dadi, nalika kita ora duwe awake dhewe, kita bisa milih kanggo perusahaan nggawe dheweke. Disaranake salah sawijining protektor layar kanthi alternatif dabrand, utawa (luwih murah) dening jsaaux.

Kulit kanggo ngatur dek uap sampeyan

Nalika ana telung model saka mesin Valve, kabeh padha katon padha. Nglamar kulit menyang Dek Uap uap minangka pilihan sing paling apik kanggo ngatur piranti lan nggawe sampeyan unik.

Ana pirang-pirang pilihan ing pasar, nanging sawetara merek metu. Sing paling kondhang bisa uga kulit kanthi dandra. Dheweke dikenal kanthi kualitas, teka macem-macem pilihan lan tekstur (malah kulit) lan gampang dicopot. Yen sampeyan milih ing ndhuwur Killswlch, sampeyan bakal entuk minangka bagean saka pesenan sampeyan.

Pilihan sing paling gedhe kanggo kulit yaiku liwat popskin – sanajan proses pesenan rada aneh: Sampeyan kudu ngirim desainer A DM ing Twitter. Nanging kaya sing bakal digawe adat Sembarang desain sampeyan bisa mikir, Mung langit sing watesan sampeyan ing babagan pilihan.

Headphone Bluetooth kanggo game tanpa gangguan

Pungkasane, saben pemilik dek uap butuh headphone yen pengin main game nalika pindhah.

Disaranake rong headphone sing beda-beda:

Salah siji tiwas sepi 45, yen sampeyan nggoleki headphone sing apik karo swara sing ora bisa dibatalake – sampeyan uga ngerti babagan roto sepur – utawa nova steelseries Artik 4, yen sampeyan uga nggoleki input mikropon (padha teka karo dongle). (Mangkene Cara Sampeyan nginstal Discord Kanthi Dek Overlay ing Uap.)

Headphone paling apik kanggo dek uap

Pilihan kasebut biasane antarane apa sing paling sampeyan care: input mikropon mikropon utawa aktif.

Alternatif kanggo loro kategori ing ndhuwur bakal dadi Sony Wh-1000XM5 (utawa prediksi sing luwih murah) kanggo pembatuhan sing dibatalake, utawa headset Logitech Pro X Logitech, yen sampeyan butuh pilihan karo mikropon.

Iku iku!

Iki kabeh aksesoris sing saiki kita saranake nggawe pengalaman dek uap sampeyan luwih apik. Nalika kita duwe barang sing paling kita sebutake ing kene (Kajaba proteksi layar) utawa nggunakake merek sadurunge (lan duwe produk anyar sing bakal teka), sampeyan bisa yakin yen wis nampa persetujuan kita.

Umume barang ing dhaptar iki uga asring didol, dadi manawa kanggo mriksa wektu sing tepat kanggo milih apa sing sampeyan butuhake, lan rumangsa milih runner.

Kadhangkala kita nerbitake link afiliasi kanggo overkill.WTF, lan bisa uga nampa komisi kanggo tumbas sing digawe liwat tautan kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap maca kabijakan nyambungake afiliasi.